ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Güler: ‘Varlığımızın en büyük teminatı TSK’dır’
Güler: ‘Varlığımızın en büyük teminatı TSK’dır’
Tekin’den sistem eleştirisine tepki
Tekin’den sistem eleştirisine tepki
 'Filistinli kardeşlerimizi asla yalnız bırakmayacağız'
 'Filistinli kardeşlerimizi asla yalnız bırakmayacağız'
'Rantsal dönüşüm yapanın Allah cezasını versin'
'Rantsal dönüşüm yapanın Allah cezasını versin'
Bahçeli: Dava arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum
Bahçeli: Dava arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum

Ahmet Göksan

Gücün Bilgisi
3 Kasım 2019 Pazar

“1955 – 58 yıllarında Klerides, İngilizlere makul görünerek EOKA’nın davasına hizmet ederken Türk’lere karşı Kaymaklı bölgesindeki Rum’ların başında görevli ve EOKA’nın beyin takımındaydı” 1980 Dr. Fazıl KÜÇÜK

 

                Yakın çevremizde yaşanan ateş çemberinin yakıldığı günlerde yaşıyoruz. Buna karşın son dönemde ülke genelinde nerede ise bütün kurumlarla kuruluşlar KİTAP FUARI düzenliyorlar. Özellikle belediyelerin bilinen belediye hizmetlerinin yanı sıra kültürel etkinlikler düzenlemelerini olumlu bulduğumuzu kaydetmek istiyoruz. Olanaklarımız ölçüsünde bu tür etkinliklere katılıyoruz. Böylelikle okurlarla bağlantıyı da kurmuş oluyoruz. Onların soruları ile gösterdikleri içten ve bu anları ölümsüzleştirmek için fotoğraf çektirenlere bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. 

Ankara’da bu yıl içinde ikincisi düzenlenen KİTAP FUARI’na Türkiye Emekli Subaylar Derneğine ayrılan bölümünde okurlarla buluşmanın tadının bir başka olduğunu kaydetmek istiyorum. Nedenine gelince bölümün sorumluları olan FATİH MUSA ÇINAR – ÖMER UÇAR – CANTÜRK AYPAR albayların ( E ) iletişimde katılımcılarla kurdukları katkılar unutulamaz. Sıcak sevecen ve içten yaklaşımlarının katılımın yoğun olarak yaşanmasının nedeni olduğunu belirtmek istiyoruz. Aynı şekilde diğer yöneticilere de teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Fuar süresince öğrencilerin ilgisinin yoğunluğunu da belirtmek gerekiyor. Onların yoğun ilgilerinin geleceğe olan umutlarımızın canlı tutulmasına neden olduğuna değinmeden geçmek istemiyoruz. Küçük öğrencilerin harçlıklarından arttırdıkları sınırlı paraları ile kitap almaya çalışıyor olmalarını her türlü takdirin üstünde gördüğümüzü yinelemek istiyoruz.   

Bizler okurların sordukları soruları yanıtlarken emperyal gücün önde giden ülkenin başkanı Bay Trump, Suriye’deki petrollere el koyduğunu açıklıyordu. Bu tür ülkeleri yönetenlerin bu amaçlarından vazgeçmediklerinden olacak bölge sürekli olarak kanamaya devam ediyor. Emperyalist ülkeleri yönetenlerin kapalı kapılar arkasında paylaşım yapıyor olmalarına karşın dışarı çıktıkları zaman bir birlerini hırhızlıkla suçlayabiliyorlar. Bu davranışları ile halkları da uyutmaya çalıştıkları biliniyor.

Son yapılan açıklamalara göre Suriye’nin toprak bütünlüğünün korunacağı konusunda uzlaştıklarının açıklanmasına karşın bu yönlü söyleme kuşku ile baktığımızı kaydediyoruz. Çünkü aynı filmi veya söylemi Irak içinde söylüyorlardı. Irak’ın içinde bulunduğu durum ortalıklarda sırıtıyor. Bir yandan askerlerini çekeceğini söyleyenler bölgeye asker göndermeye devam ediyorlar. Bütünlüğün nasıl sağlanacağına açıklık getirsinler de herkes öğrensin. Bunu sağlamanın en kestirme yolu teröristlere olan desteklerinin kesilmesidir. Desteğin kesilmesi sonrasında bölgedeki hiçbir ülke emperyal amaçlarla bölünemeyecektir. 

Gençlerle öğrencilerin İsmet Paşa’nın söylemi ile en güçlü silahlarının bilgileri olması gerekiyor mu ne…

SEVGİ ile kalınız…

Önceki sayfa   Sayfa başına git  
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Riskin Güveni
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Ölülerin arkasından konuşmak ahmaklıktır!
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva