ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Atatürk Üniversitesi yeniden akredite edildi
Atatürk Üniversitesi yeniden akredite edildi
ETD ve  Türk Ocakları’ndan 24 Nisan tepkisi
ETD ve  Türk Ocakları’ndan 24 Nisan tepkisi
TÜBİTAK başarıyı ödüllendirdi
TÜBİTAK başarıyı ödüllendirdi
Tunceli yolunda heyelan tehlikesi
Tunceli yolunda heyelan tehlikesi
Ermenilerin katlettiği şehitler dualarla anıldı
Ermenilerin katlettiği şehitler dualarla anıldı

M.Tevhit Gülseven

Ermeniler-Psikolojileri ve Olmayan Aksiyonlarımız!
22 Aralık 2010 Çarşamba

Ermeniler hayatlarının bütün basamaklarını Türk düşmanlığı üzerine kurmuşlar her fırsatta her bahanede öldürüyorlar… Psikolojileri bozuk, psikopatlaşmış ruh halleriyle, ellerinde silah, kararmış göz ve vicdanla Türk’leri öldürüp duruyorlar!
Çıkışı yok bu milletin!
Yazık değil mi, birbirini seven ve birbiriyle evlenmekten başka düşünceleri olmayan bir Türk-Müslüman erkeği ve bir Ermeni bayan, abisi tarafından hunharca katledildiler. Sebep; bir Ermeni nasıl Türk’le evlenir!
Bu mesele bana bir millet tarafından akıl hastalığı boyutuna getirilen başka bir milletin düşmanlığının artık kardeşini bile tanımayacak, beşeriyetten çıkarak vahşi hayvanların bile yapmayacağı katliamlar düzenlemek haklılığını kendilerinde görme boyutlarına getirmişlerdir.
Dünya gelişen milletleri neyle uğraşıyor, bunlar neyle uğraşıyorlar. Bir uydurdukları, küresel emperyal güçler tarafından da desteklenen, kışkırtıldıkları yalan ve iftira soykırım kampanyası açmışlar ve o yalanla da hem yaşıyor ve o yalan adına da katliamlarını sürdürüyorlar! Yazık!
Gerçi bu olayı tasvip etmeyecek binlerce Ermeni vardır elbette, oturup bizimle bu konu için gözyaşı dökecek Ermeniler de var elbette. Onları kırmak gibi bir düşünceye sahip değilim, ancak gelinen bu noktalar, Ermeni milletinin çok bozuk bir psikolojisi olduğunu göstermektedir.
Fatih Altaylı şükrediyor; öldüren Müslüman tarafı değil diye!
Öldüren Türk olsaydı; dünyada kıyamet kopmuştu şimdi. Biz umursamadık, unuttuk gitti. Ermeniler de bu vurdumduymazlığımızdan, kendilerini kale almadığımızdan bu kadar düşmanlık edebiliyorlar! Ne kınayan, ne protesto eden, ne tepki veren oldu; hayret ve yazık; yazık ki ne yazık bize!
Dünyada yeni bir kıyamet daha koparırlardı; Ermeniler herhalde, doğru söylüyor; Altaylı!
Haydi diyelim bizi yöneten baştaki siyasilerimizin Ermeni aksiyonlarına karşı bir tezleri, mücadele istekleri, milli duyguları, atraksiyon planlar yok!
Sayalım ki şimdiki belediyelerimiz de bizi yöneten siyasi partinin yörüngesinde! Haydi, sayalım ki; bu siyasi partide de demokrasi işlemiyor(!) ve sayalım ki; siyasi bir konu olduğu için yapılmıyor, yapmıyor, belediye başkanları liderlerinden korkuyorlar!
Erzurum’dan bu kadar belediye başkanı gelip geçti; dinden geçineni de, dincisi de, solcusu da, milliyetçisi de, milliyetçi karşıtı da geldi geçti; bir Ermeni mezalimini anlatan herhangi bir anıt yapmadı Erzurum!
Buna Üniversite de dahildir!
2011 Dünya Üniversite kış oyunlarında şöyle dünya kamuoyunun dikkatini çekecek, halimizi ahvalimizi anlatacak, tarihi doğru şekilde aktarmaya çalışacak bir müzik, bir anıt, bir resim sergisi, bir gösteri veya böyle bir düşünceye sahip miyiz?
Bundan âlâ fırsat mı olur? Kış oyunları eğer Erivan’da olsaydı; bu saydıklarımın hepsinden çok daha fazlası olurdu!
Niçin şu son katledilen iki sevgiliyi; biri Türk biri Ermeni insanımızın fotoğraflarını gelecek olanlara sergileyip sağda solda göstermiyoruz?
Kim katil; niçin göstermiyoruz?
 
 
 
 
 

Önceki sayfa   Sayfa başına git  
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Gürhan Özorhan 24 Aralık 2010 Cuma  15:13

Sayın Gülseven,pelsilvanya markalı dolma mürekkep kalemlerin sustuğu ve dile getiremediği gündemden kasıtlı olarak kaçırdıkları,konuyu dile getirdiğiniz için dadaş yüreginizden öpüyor,sizi yürekten kutluyorum.Dün hepimiz Hırant'tız diye sokağa dökülenlerin, seslerinin nerelereni kaçtığını sormakta bana düşüyor.Mersin'de kürtçe şarkı bilmiyor diye katledilen piyanistin hesabını kim ve kimler verecek ve neden sorulmuyor üstü örtülerek kapatılıyor.Suskun kalan siyasiler,canbaza bak oyunuı ile stipriz yapmakla meşguller.ABD nin ve AB nin elinde oyuncak olanlar bu gerçekleri görmezden gelerek mütedeyyin vatandaşlarımızın zihinlerini bulandırarak,dikkatleri başka yöne çekilmekte,inaç sömürüsü yaparak,milli hassasiyetlerimiz zayıflatılmıştır.58 ülkenin katılacagı kış olimpiyatlarında haklı olduğumuz davanın savunuculuğunu yapacak bir merci bulalamakta madalyonun arka yüzü. Çok yıldızlı değil,tek yıldızlı bayrak altında türkçe yaşamak isteyen,T.C vadandaşlığını kabul edenler,Ülkü İle Kalınız.

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva