ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Küçükoğlu ailesi yasta
Küçükoğlu ailesi yasta
Palandöken beyaz örtüye girdi
Palandöken beyaz örtüye girdi
Küçükoğlu gündemi değerlendirdi
Küçükoğlu gündemi değerlendirdi
Burak Alemdar Milli Takım aday kadrosunda
Burak Alemdar Milli Takım aday kadrosunda
Diyanet  vekaletle kurban bedelini açıkladı
Diyanet vekaletle kurban bedelini açıkladı
HABERLER>GUNCEL
25 Kasım 2004 Perşembe - 00:00

“ALO 110” KARLA MÜCADELE HATTI 24 SAAT HİZMET VERECEK

Büyükşehir Belediyesi ve Köy Hizmetleri il Müdürlüğü ekipleri, mahalleye dönüştürülen 60 köyde karla mücadele çalışmasını ortak yürütecekler.

“ALO 110” KARLA MÜCADELE HATTI 24 SAAT HİZMET VERECEK

“ALO 110” KARLA MÜCADELE HATTI 24 SAAT HİZMET VERECEK Büyükşehir Belediyesi ve Köy Hizmetleri il Müdürlüğü ekipleri, mahalleye dönüştürülen 60 köyde karla mücadele çalışmasını ortak yürütecekler. Erzurum Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler ve Basın Bürosundan yapılan açıklamaya göre, merkeze bağlı köylerde karla mücadelede mağdur olan vatandaşlar Alo 110'dan yardım isteyebilecekler.Yeni Büyükşehir Yasasıyla birlikte mahalle haline dönüştürülen Erzurum'a bağlı köylerde ikamet eden vatandaşlar karla mücadele konusundaki şikayet ve sorunlarını Alo 110'unu arayarak itfaiye ekiplerine aktarabilecekler. İTFAİYE MÜDÜRLÜĞÜ’NDE ÖZEL EKİP OLUŞTURULDU Büyükşehir Belediyesi Basın Bürosu’ndan edinilen bilgiye göre, merkeze bağlı mahalleye dönüştürülmüş 60 köyde ikamet eden vatandaşlara, gerektiğinde karla mücadele konusunda, itfaiyede kurulan yardım birimleri tarafından yardım götürüleceği açıklandı. Büyükşehir Belediyesi itfaiye Müdürlüğünde 60 yeni mahalde karla mücadele ve vatandaş taleplerini tespit amacıyla bir ekip oluşturuldu. Karla mücadele ekibi Alo 110 bünyesinde 24 saat görev yapacak. KÖY HİZMETLERİ BÜYÜKŞEHİR'E DESTEK VERECEK Erzurum'a bağlı 60 köydeki karla mücadele çalışmaları için Erzurum Büyükşehir Belediyesi ve Köy Hizmetleri ile işbirliği içinde çalışarak olumsuzlukları ortadan kaldıracak. Büyükşehir Belediyesinin bakım araçlarının yetersizliğinden dolayı köylerin karla mücadeledeki eksikliklerinin köy hizmetleri tarafından karşılanacağını açıklayan Büyükşehir Belediyesi Halkla ilişkiler ve Basın Bürosu, köy hizmetlerinin araçlarından da yararlanılacağını açıkladı.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
Toplam 10 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
ahmet kerim akdağ 17 Temmuz 2009 Cuma 11:28

İmam hatiplerin önü neden açılmamalı Çünkü... İmam hatiplerin önünün açılması, memleketimizde anayasal güvence altında olan din eğitimi ve öğretimi sorununu çözmeyecek, boşluğun olduğu gibi devam etmesine yol açacaktır. Çünkü... Çocuklarını imam hatiplere gönderemeyen, ancak çocuklarına esaslı bir din eğitimi verdirmek isteyen anne ve babaların taleplerine karşılık aranmayacaktır. Çünkü... “Sokakta başka hayat / Mektepte başka hayat” adını verebileceğimiz kültürel soruna hiçbir çözüm üretilmiş olmayacaktır. Çünkü... Bir palyatif çözüm olan imam hatip mektepleri, yine palyatif çözüm olarak kalacaktır. Çünkü... Tartışmalar bitmeyecek, imam hatiplerden rahatsız olan başka bir iktidar işbaşına geldiğinde yasal boşluklardan yararlanılarak yine bu mekteplerin hakları gasp edilecektir. Çünkü... İdare-i maslahat çözüm olamaz... Köklü reforma ihtiyaç vardır.

Yorumu oyla      6      4  
Gürhan Özorhan 16 Temmuz 2009 Perşembe 12:08

Sayın Mökkem Dadaş,iyiyi doğruyu ve güzeli bulmak için,insan yüreginin sizin gibi, mökkem (SIKI SAGLAM)olması gerekir.Yeterki yüreğiniz insan ve memleket sevdası ile dolu olsun.Yoksa yürek her canlıda var değilmi.?Yüreğinde büyüklüğü değil agırlığı önemlidir.Sizcede doğru olan bu değilmi.?Sizin şahsım için beslemiş olduğunuz güzel duygular,sizin gülen gözlerinizin yansımalarıdır.Bal damlayan dilden,zehir de akar olduğunu iyi bilenlerdensiniz.Her ülküçü kapasitesi ile bir çare olduğunuda."Fikir sahibi olmaya,mal sahibi olmaktan fazla ihtiyaç duyacağımız gün,gerçek zenginliğin sırrını bulacağız."(Peyami Safa)Yorumlarımda gizli şifreleri bulup çıkaranlardansınız.Neşeden çok hüzün dolu dünyada,yorgun savaşçı gibi dolaşırken,neden binbir surat takınayım'ki.Kendi için değil,bir başkası için yaşayanlar,aynaya bakmaya cesaret edemiyenlerdir.Bununda örneği ERzurum halkı değilmi.?Biraz nasihat gibi oldu ne yapayım kılavye başına oturduğumda içimden gelenleri yazanlardan biriyim .Ülkü ile kalınız

Yorumu oyla      6      4  
mökkemdadaş 15 Temmuz 2009 Çarşamba 18:48

gürhan abi yine zülfükarın tellerine dokunmuşsun tebrikler katılıyorum bakibey tatil iy gelmiş yazılarını özlemiştik duyarlı yazınızdan kutluyorum yorgun savaşçı

Yorumu oyla      6      4  
Gürhan Özorhan 15 Temmuz 2009 Çarşamba 13:41

Sayın Gezmiş,Raci Alkır'ın söylediği,dinlemekten doyamadığım, efe hz.nin sözleri"Dün gece yar hanesinde yastığım bir taş idi.Altım çamur üstüm yağmur yine gönlüm hoşidi."Taş yastıkta mutlu,yağmur ve çamurda umutlu insanların yerini,ABD ve AB patentli şarjlı fenerlerle,İskoç etekli delikanlılar almadımı.?1980 ihtilali sonrası bitirilen gençliğin yerini,garson kılıklı fiyonglu,jöleli,Amerikan saç modelli,haylaz disko gençliği,sokak kabadayıları almadımı.?Bu ve buna benzerlerin dışında kalanlar varoşların gençliği'nede,cemaatler el atarak sahiplenerek pısırık,duyarsız tepki vermeyen suskun gençlik yaratılmadımı.?Bu duyarsızlık,sessizlik,binbir suratlılık maskesi takmayı gerektirdiği için bu halde değilmiyiz.?Nurullah Akçayır'ın söylediği,Hani yaylam senin ezelin,Arap atlar topugundan bellidir,diye devam eden,ezgilerinde,aranılan yaylada yagız arap atları ile çirit oynayan delikanlılar nerde şimdi.?Cevaplarını aradığımız bu sorular hepimiz için geçerli değilmi.?Yar hanesinde mutlu olunuz..

Yorumu oyla      6      4  
DADAŞZADE 15 Temmuz 2009 Çarşamba 11:23

Tamam bunlarda bu millet niye böyle bozuldu birde bunu yazsanız.b ama mertçe. yani dadaşlık öldüyse Alvarlı Efenin ruhu bu yüzden sıkıntıdaysa buna sebep ne veya kim oldu?

Yorumu oyla      6      4  
fatih AKINCI 15 Temmuz 2009 Çarşamba 11:22

al benden de o kadar..

Yorumu oyla      6      4  
Rasim 15 Temmuz 2009 Çarşamba 11:22

aynen dediklerine katılmakla beraber bunun çözümünün dürüst insanların siyasete bürokrasiye sivil topluma hakim olmasından geçtiğini öğretmen ve cami hocalarınında bu konuda büyük veballeri olduğunu söylemek isterim.

Yorumu oyla      6      4  
Hasan Çakan 15 Temmuz 2009 Çarşamba 11:21

mİLLETİN MAYASINI BOZDULAR. hELE ŞU SON 5, 6 YILDA HER TÜRLÜ DEĞER ALT ÜST OLDU.

Yorumu oyla      6      4  
MİNHAÇ MAZLUMOĞLU 15 Temmuz 2009 Çarşamba 11:13

Selamun Aleykum Yazınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Bizler zaten Efe hazretleri ve diğer Allah dostlarının yaşantısını örnek alsak o yolda gayretimiz olsa biz dünyanın değil dünya bizim peşimizden koşar böylece bahsettiğiniz sıkıntılarda halledilmiş olur.Mübarek, insanlara nasıl bakmamız gerektiğini ne güzel söylemiş " MEHABBETLE NAZAR HER BİR UYÛBU SETR EDER GÖRMEZ ADÂVETLE NAZAR KEMLİKLERİ İFŞÂ EDER DURMAZ. Allah'ın rahmeti, Resulullah'ın şefaati ve Efe Haz. himmeti bol olsun. Selam, sevgi ve saygılarımla.

Yorumu oyla      6      4  
öğretmen 15 Temmuz 2009 Çarşamba 08:30

Baki Bey'i tebrik ederim. Zihnine, yüreğine ve kalemine sağlık. Erzurumlu gün geçtikçe duygusuz ve düşüncesizleşiyor. Bu yazının çok okunması lazım.

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
TEKMAN VE AŞKALE'DE HAFİF ŞİDDETTE DEPREM
Tekman ve Aşkale İlçeleri'nde, hafif şiddette 2 ayrı deprem meydana geldiği açıklandı.
KADOSTROSUZLUK YATIRIMA ENGEL
Erzurum’da 554 köyün kadastrosunun yapılmadığını açıklayan Tapu ...
Erzurum Gazetesi Arşiv
İL ÖZEL İDARE’NİN 2005 BÜTÇESİ 17 MİLYON YTL Erzurum ...
 
Erzurum Gazetesi Arşiv
KUŞLAR YEM BULMA DERDİNDE Erzurum'da önceki gün sabaha kadar ...
‘Yeni Nesil Atom Bombası savunma amaçlı üretilmiş’
Başkonsolos Tolstopyatenko, Erzurum'un Türkiye'de önemli bir merkez olduğunu ...
TÜRK EĞİTİM-SEN ERZURUM 1 NOLU ŞUBE BAŞKANI BAYRAKTAR:
"EĞİTİM ORDUSU KAN AĞLIYOR" Türk Eğitim - Sen Erzurum 1 Nolu Şube Başkanı ...
 
ZATÜRRE ÖLÜMLERİNİN ÖNLEMESİ HAFTASI...
KIŞ ZATÜRRE RİSKİNİ ARTIRIYOR Atatürk Üniversitesi (A.Ü) Tıp Fakültesi ...
BAYINDIRLIK BAKANLIĞI MÜSTEŞAR YARDIMCISI KÜÇÜK;
"AFET KONUTLARININ YÜZDE 90'I TAMAMLANDI" Erzurum'da 25 ve 28 Mart tarihlerinde ...
BUZLANMA KAZALARA YOL AÇTI
Erzurum şehir merkezinde önceki gün gece yollarda oluşan buzlanma nedeniyle ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Konunun Mülkiyeti 
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Şarkışla
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva