ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurumspor – Gençlerbirliği maçını Aksu yönetecek
Erzurumspor – Gençlerbirliği maçını Aksu yönetecek
Vanlı annelerin evlat nöbeti 78’inci haftasında
Vanlı annelerin evlat nöbeti 78’inci haftasında
TBF Mali Genel Kurulunu tamamladı
TBF Mali Genel Kurulunu tamamladı
Büyükşehir 17. Araç Filosunu kurdu
Büyükşehir 17. Araç Filosunu kurdu
Trendyol 1. Lig'de 32. haftanın programı açıklandı
Trendyol 1. Lig'de 32. haftanın programı açıklandı
HABERLER>SİYASET
24 Şubat 2014 Pazartesi - 13:39

‘Yorulmuş bir parti değiliz’

AK Parti Milletvekili Yavilioğlu, AK Partinin 30 Mart yerel seçimleri öncesi hedeflerini anlattı.

‘Yorulmuş bir parti değiliz’

ERZURUM (İHA)

AK Parti Milletvekili Yavilioğlu, AK Partinin 30 Mart yerel seçimleri öncesi hedeflerini anlattı. Yavilioğlu, “Erzurum AK Partinin kimliği taşıyan bir il. Adaylarımız çalışmalarını büyük bir heyecan içerisinde devam ettiriyorlar. Halkımızın hem merkezi hükümetin hem de yerel yönetimlerimizin yaptığı çalışmaları görüyor. Yerel hizmetler noktasında da çok ciddi mesafeler kat edildi. 2023 gibi bir hedefimiz var. Yorulmuş bir parti değiliz. Geçmiş dönemlerde aldığımız oyları daha da artıracağız.”dedi.

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Sekmen, Palandöken Belediye Başkanı ve AK Parti Palandöken Belediye Başkan Adayı Orhan Bulutlar, Yakutiye Belediye Başkanı ve AK Parti Yakutiye Belediye Başkan adayı Ali Korkut, Aziziye Belediye Başkan Adayı Muhammet Cevdet Orhan kardelen katıldıkları tv programında öngörüleri ve projelerini paylaştı.

SEKMEN: “EKİP ANLAYIŞI İLE HİZMET EDECEĞİZ”

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen, seçim öncesinde olduğu gibi göreve geldikleri dönemde de bütün belediye başkanları ile birlikte sürekli istişare içerisinde olacaklarını belirterek, “Hizmet için birlik ve beraberlik şart. Kavgaya değil, hizmete talibiz. Biz takım ruhu içerisinde çalışmayı arzu ediyoruz. Daha önce yaptığımız görevlerde de arkadaşlarımızla dayanışma içerisinde olduk. Ekip anlayışı olmadan hizmetin sağlıklı olması mümkün. Kollektif çalışma içerisinde Erzurum’a en doğru hizmetleri getireceğiz” dedi.

“SORUNLARA VAKIFIZ”

Belediyeciliğin bir ekip işi olduğunu anlatan Başkan adayı Sekmen, “Sorunlara vakıfız. Sorunları büyük bir hızla çözeceğiz. Biz bir ekibiz. Birlikte karar alıp halkın talepleri doğrultusunda hizmetlerimizi sürdüreceğiz. Belediyelerin hizmet alanı artık çok daha genişledi. Birçok noktada hizmet alanlarımız ve kapsamı çok genişledi. Kısa vadede, Orta vadede ve uzun vadede sorunları tek tek çözüme kavuşturacağız” dedi.

“DERGELİRLİ AİLELER İÇİN SOSYAL KONUT İNŞA EDİLECEK”

Sekmen daha sonra şunları kaydetti; “Bugüne kadar hem büyükşehir belediyemiz hem de ilçe belediyelerimiz çok ciddi hizmetler ortaya koymuşlar. İçme suyu, kentsel dönüşüm, yeşil alan çalışmaları yapılmış başlanmış devam ediyor. İçme suyu şebekesini derhal yenileyeceğiz. Kamulaştırma büyük bir hızla devam edecek. Doğalgaz kullanımı teşvik edilecek artırılacak. Isınmanın merkezi sistemlerle yapılması çok daha mantıklı. Kentsel dönüşümü Şehircilik Bakanlığımız, TOKİ aracılığıyla sürdürülecek. Dar gelirli ailelerimiz için sosyal konutlar inşa edeceğiz.

 Kent merkezinde yer alan tarihi binaların gün yüzüne çıkarılması noktasında ciddi çalışmalar yapacaklarını anlatan Sekmen, rutin belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra sosyal ve kültürel etkinliklere de önem vereceklerini kaydetti.

 BULUTLAR: “150 MİLYON BORÇ İDDİASI DOĞRU DEĞİL”

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, belediyenin 150 milyon TL borcu bulunduğuna dair iddiaların doğru olmadığını belirterek, “Büyükşehir Belediyesinin bütçesi hemen hemen 150 trilyon. Böyle bir borç söz konusu değil. Geçmişe ait SSK ve maliye borçları var bu da periyodik olarak ödeniyor. Yaptığımız hizmetlerden tek kalem borcumuz yok. Görev süremizce 10 milyon TL kamulaştırma bedeli ödedik. Bu belediye tarihinde bir ilktir. Personele tek kuruş borcumuz yok. Esnafa borcumuz yok. Vergi ve SSK borcu toplam 25 milyon TL’dir. Buda İller Bankası paylarımızdan rutin olarak kesilmektedir” diye konuştu.

 Bulutlar, ilçede iskanı ve tapusu olmayan bütün konutların sıkıntısının giderileceğini sözlerine ekledi.

 KORKUT: “KENTSEL DÖNÜŞÜME İVME KAZANDIRACAĞIZ”

Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Yakutiye Belediyesi olarak vatandaşın memnuniyeti esas alınarak büyük bir kentsel dönüşüm çalışması gerçekleştirdiklerini belirterek, “Şu an itibariyle 3 Kümbetler çevresindeki kamulaştırma çalışmaları önemli ölçüde tamamlandı. Kamulaştırma ve ödemeler devam ediyor. Erzurum kalesi çevresinde etaplandırma yapıldı. İç civarlarında önemli oranda çalışmalar gerçekleştirildi. Kentsel dönüşümle birlikte cazibe projelerimiz devam edecek. Bu dönem Çevre Şehircilik Bakanlığımızla birlikte Aziziye mahallemizde de kentsel dönüşüm çalışmalarına başlayacağız. Kentsel dönüşüme bir ivme kazandırmayı planlıyoruz.” dedi.

 ORHAN “AZİZİYE EN GENİŞ ALANA SAHİP İLÇE KONUMUNDA”

Aziziye Belediye Başkan Adayı Muhammet Cevdet Orhan ise Aziziye İlçesinin coğrafi alan olarak en geniş alana sahip olan ilçe konumunda olduğunu belirterek, “İlçemizin ve bağlı mahallelerimizin sorunlarını tespit konusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 25 ilçemizi gezdik. Sorunlarla ilgili bir kanaatimiz oluşmuş durumda. Sorunları çözümü noktasında kısa orta ve uzun vadede çözüm üretmek adına çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bir taraftan seçim çalışması yaparken bir taraftan da halkımızın sıkıntılarını dinliyoruz. Yol ve içme suyu konusunda sıkıntısı olan köylerimizin bu sorunlarını zaman kaybetmeden gideceğiz” dedi.

 YAVİLİOĞLU: “YEREL HİZMETLER NOKTASINDA CİDDİ MESAFELER ALINDI”

Programa katılan AK Parti Erzurum Milletvekili Cengiz Yavilioğlu, AK Partinin 30 Mart yerel seçimleri öncesi hedeflerini anlattı. Yavilioğlu, “Erzurum AK Partinin kimliği taşıyan bir il. Adaylarımız çalışmalarını büyük bir heyecan içerisinde devam ettiriyorlar. Halkımızın hem merkezi hükümetin hem de yerel yönetimlerimizin yaptığı çalışmaları görüyor. Yerel hizmetler noktasında da çok ciddi mesafeler kat edildi. 2023 gibi bir hedefimiz var. Yorulmuş bir parti değiliz. Geçmiş dönemlerde aldığımız oyları daha da artıracağız. AK parti iktidarıyla halkımız bir çok hizmete kavuştu. Hizmet açığı noktasında ciddi mesafeler alındı. 1980 sonrası biriken problemler AK Parti iktidarıyla çözüme kavuşturuldu.” şeklinde konuştu.

 
Yakutiye Engelli Yaşam Merkezi hizmete girdi
 
Erzurum, Ülke’de 33, Bölgede 3’üncü sırada
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Sabri TOPDAĞI 24 Şubat 2014 Pazartesi 19:19

Heyecan seçim zamanları artıyor nedense. Erzurum'u bu kadar geride kim bıraktı? Batıdaki şehirlerden vazgeçtim, çevremizdekilere bakınca da görünüyor ihmaller.

Yorumu oyla      11      5  
ejder tepesi 24 Şubat 2014 Pazartesi 16:48

Sayın Milletvekilim,siz kesinlikle yorgun bir parti değilsiniz ve zaten olamazsınız.Size böyle diyenler varsa büyük hata yapıyorlar.Hizmet eden,hedefleri olan bir parti,siyaset sosyolojisine göre yorgun değil,daha atak,daha verimli daha çalışkan olur.Yorgun olanlar, ellerinden bir şey gelmeyen beceriksiz,hantal,millete hizmetten acze düşenlerdir.Herkesi kendileri gibi görüyorlar.Bu milletin ve devletin daha 2023,2035,2050 yıllarına kadar ihtiyacı var.Allah,AK Parti'yi daha uzun yıllar,bu milletin başından eksik etmesin.Âmin !..Bu aziz milleti de AK Parti'siz etmesin.Âmin.. ,Âmin !..Yüce Rabbim size de güç ve kuvvet versin.Allah,yar ve yardımcınız olsun.Âmin..,Âmin !.. Selam ve saygılar.

Yorumu oyla      7      14  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Oltu AK Parti’de sandık seferberliği
Mahalli idareler seçiminde sandık üyelerinin görev ve yetkilerinin neler ...
AK Parti’den Tuzcu çıkarması
Erzurum’a yapacağı hizmetleri sıralayan Ak Parti Erzurum Büyükşehir Belediye ...
Aydın Pazarcıları dinledi
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Kamil Aydın, Palandöken ...
 
AK Parti’de adaylar buluşması
AK Parti Yakutiye Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ali Korkut ile yeni ...
Özkılıç’ Bilgi Evi sözü verdi
MHP Yakutiye Belediye Başkan Adayı Nurullah Özkılıç, “Yakutiye ilçemizi ...
Sekmen Sanayi’de seçmeniyle buluştu
AK Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Sekmen, Sanayi bölgesinde esnafla buluştu.
 
Aydın tespitlerini aktardı
MHP Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Kamil Aydın, Erzurum’la ...
Çalık Karayazı’da projelerini anlattı
Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Faik Çalık, Karayazı’da ...
BBP Büyükşehir adayı açıklandı
Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selahattin Şenliler Erzurum ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva