ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
 Trendyol 1. Lig: Bodrum FK: 2 - Boluspor: 0
 Trendyol 1. Lig: Bodrum FK: 2 - Boluspor: 0
Trendyol 1. Lig: Çorum FK: 2 - Kocaelispor: 1
Trendyol 1. Lig: Çorum FK: 2 - Kocaelispor: 1
33 şehid dualarla anıldı
33 şehid dualarla anıldı
Nenehatun MTAL’den  yıl sonu sergisi
Nenehatun MTAL’den  yıl sonu sergisi
 ETÜ’lü öğrencilerden örnek etkinlik
 ETÜ’lü öğrencilerden örnek etkinlik
HABERLER>SİYASET
16 Ağustos 2023 Çarşamba - 04:17

Yılmaz’dan yerel seçim mesajı

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, muhalefet partileri arasında yaşanan sorunlara değinerek, "Yerel seçimlere az kaldı, yüzünüzü halkımıza dönün, az milletimizin yanında olun" dedi.

Yılmaz’dan yerel seçim mesajı

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, muhalefet partileri arasında yaşanan sorunlara değinerek, "Yerel seçimlere az kaldı, yüzünüzü halkımıza dönün, az milletimizin yanında olun" dedi.
AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, Uşak İl Başkanlığını ziyaretinde teşkilat mensupları ve partililerle bir araya geldi.
İllerde gerçekleştirdiği programlarında Türkiye Yüzyılı hedefleri doğrultusunda şehirlere yapılan yatırımlar, geleceğe dönük çalışmalar, merkezi hükümetin ve yerel yönetimde yapılan çalışmaları yakinen görme fırsatı yakaladıklarını belirten Yusuf Ziya Yılmaz, "AK Parti, halkın gönlüne dokunan, devletimizin istişare mekanizmasını her zaman ön planda tutan, her bir vatandaşın sıkıntısı hisseden, 'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın' esasıyla yoğun ve titiz bir şekilde çalışan bir siyaset haline gelmiştir. Bu vesileyle Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın'ın yaptığı başarılı çalışmalar için huzurunuzda teşekkür ediyorum. 14 Ağustos 2001’de Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde AK Parti'mizin kuruluşu, aziz milletimize ve tüm dünyaya ilan edildi. Çok şükür büyük bir aile olan AK Parti 22 yaşına ulaştı. Hepinizin bildiği gibi 24 Ağustos'ta ATO Congresium salonunda kuruluşumuzun 22 yaşına kutlama etkinleri var, hepiniz davetlisiniz inşallah. 24 Ağustos'ta Ankara’da şenliğimizde hep birlikte olacağız. Her zaman gönüllerimiz tek bir noktaya kitlendi. AK Partimiz, Türkiye’yi geleceğe en iyi şekilde hazırlamak, yavrularımıza daha güçlü bir ülke bırakmak amacıyla kurulduğu günden bu yana çok büyük mücadeleler verdi. Her türlü fitne fesatlara karşı halkımızın desteğiyle, dualarıyla Allah’a çok şükür partimiz ve partimizi kurucu heyeti dimdik ayakta durdu. Halkın içinden doğan AK Parti, aziz halkımızı bir parçası ve ta kendisidir. AK Parti, bu zamana kadar gönlünü ortaya koyan, insanların fedakârlıkları misyona davaya sahip çıkmaları halkımızın büyük desteğiyle ve başarısıyla bugünlere kadar geldi. 22 yılda Türkiye’de demokraside, ekonomide ve hizmette yatırımlar büyük atılımlar geçekleşti. Eserlerin varlığını Türkiye’nin nereden nereye geldiğini özetidir. Her 10 yılda bir nüfusu 10 milyon artan bir büyük ülke haline gelen Türkiye’miz, bunun en güzel örneği 1980’de Türkiye nüfusu 45 milyon, 1990’da 55 milyon, 2000’de 65 milyon ve bugün 2023’de 85 milyonu bulan büyük Türkiye’nin aşağı yukarı 20 yıl içerinde nüfusu 65 milyondan 85 milyona geldi. Türkiye’miz 2 tane Yunanistan, belki 2 tane Orta Avrupa ülkesi kadar daha büyüdü. Sahip olduğumuz her şeyin bedelini misliyle ödedik. Son 22 yılda ülkemizin çok büyük kazanımları olduğunu elimizi taşın altına koymaktan hiçbir zaman çekinmedik ve bunu da ispat ettik. Üç kıtanın kalbinde yer alan Türkiye olarak hiçbir hadiseyi izlemedi. Her olaya ve uluslararası olaylarda dahil hepsine müdahil olduk, bölgesel olarak etkin bir siyasette her konuda etkisini gösteren Dünyanın mazlum ülkelerinde örnek olan bu coğrafyanın önemini de vurgulayan bir ülke haline geldik" dedi.
"BİZ İŞİMİZE BAKIYORUZ, ONLAR BİRBİRLERİYLE UĞRAŞA DURSUNLAR"
AK Parti'nin her zaman halkın yaşadığı her bir sorunu yakinen takip ettiğine işaret eden Yılmaz, şöyle konuştu: "Tüm dünyayla birlikte olumsuz etkilerine, bizimde maruz kaldığımız ekonomik sorunu göz ardı etmiyoruz. Her türlü görüşleri ve talepleri bizzat dinliyoruz. Bizim görevimiz milletimizin sesine kulak tıkamak değil, çözüm bulmak. Yakın zamanda her bir sıkıntımızı çözecek çalışmalar doğrultusunda alacağımız önlemlerle geleceğe emin adımlarla ilerleyeceğiz. 2023 seçimlerinde gerek belediyecilik hizmetleri olsun gerekse merkezi hükümetin yansıması olsun aşkla, şevkle yapılan hizmet anlayışı sandığa yansıması bir sonucu olmuştur. Bu gidişle çalışmalarımızı insan odaklı artırarak bu sene içinde devam ettireceğimize bir daha tekrarlamaya gerek yok diye düşünüyorum. AK Parti büyük bu misyonu üstlenmiş, büyük yükü omuzlamaktan çekinmemiştir ve çekinmeyecektir. Şimdi gün AK Parti’nin kucaklaşma, kardeşlik, birlik ve beraberlik, kalkınma istikrar anlayışının yolunda el ele verme günüdür. Önümüzde 2024 yerel seçimleri var. Biz işimize bakıyoruz, onlar birbirleriyle uğraşa dursunlar. Cumhurbaşkanımızın önderliğinde tüm teşkilatlarımız ve yol arkadaşlarımızla bu hazırlıkları yaptık ve hazırız. Biz seçim stajımızı biraz önce söyledim 31 Mart 2019 seçimlerin yani 1 Nisan sabahı vermiştik. Muhalefetin geriden takip ettiği gibi yerel seçimleri de geriden takip ediyor. Belki unutmuş olabilirler başka işle meşguller. Buradan hatırlatma yapalım, bırakın birbirinize çelme takmayı ve koltuk yarışlarınızı. Yerel seçimlere az kaldı, yüzünüzü halkımıza dönün, az milletimizin yanında olun. İnsanımızın 31 Mart 2024’de günü size nasıl cevap vereceğini göreceksiniz."
"2024'TE YENİ BİR BAŞARI ÖYKÜSÜ YAZACAĞIZ"
Yerel seçim çalışmalarına da değinen Yılmaz, "Yerel seçimler doğrultusunda Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatları doğrultusunda inanın kapsamlı bir çalışmayı da yürütüyoruz. İstanbul’umuz, Ankara’mız, İzmir’imiz, Antalya’mız az kaldı biraz daha sabredin. Sizlerin gönülden desteğiyle birlikteyiz. Burada beraber yürüyeceğiz inşallah. Tabii burada Sayın Cumhurbaşkanımızın verdiği büyük bir tarihi destekleyip ülkemizde gönül bağını kuvvetlendirmek teşkilatımızın en önemli görevlerindendir. Tabii burada teşkilatlarımıza da çok büyük görev düştü. Nasıl 2023 Genel Seçimlerinde sıkı bir şekilde çalışıp milletimizin teveccühü ile büyük bir başarıya imza attıysak, 2024 Yerel Seçimleri için de gece gündüz demeden çalışarak, koşarak yeni bir destan yeni bir başarı öyküsünü hep birlikte Allah’ın izniyle yazacağız” ifadelerini kullandı.

 
Yıldırım: '2025'te enflasyon tek haneli olacak'
 
Göktaş: 'İhmal veya hataya toleransımız sıfır'
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yıldırım: '2025'te enflasyon tek haneli olacak'
AK Parti 2023 Şehir Buluşmaları'na katılan AK Parti Genel Başkan Vekili ...
MHP Karayazı ilçe kongresi tamamlandı
MHP Karayazı ilçe kongresi geniş katılımla yapıldı.
MHP Tekman ilçe kongresi yapıldı
MHP Tekman ilçe kongresi yapıldı. İlçe Başkanı Galip Doğan yeniden ilçe başkanlığına getirildi.
 
 AK Parti’de 22. Yıl Coşkusu
Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, 14 Ağustos 2001'de Türkiye'nin 39. ...
Ak Parti Erzurum’da saha turlarını hızlandırdı
2024 yılında yapılacak olan yerel seçimler için kolları sıvayan Ak Parti, ...
‘Sözümüz haktır, özümüz aşktır, yolumuz birdir’
Yılmaz, "Bugün dünyanın dört bir yanında kardeşlerimiz zulme uğrarken, ...
 
Yerlikaya: ‘Biriz, iriyiz, diriyiz’
Yerlikaya, "Ay yıldızlı bayrağımızın gölgesinin düştüğü her karış toprağımızda, ...
Aydın’dan termal ziyaret
MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın, ...
Yurdagül’den sert tepki
Yeşil Sol Partili (HDP) Meral Danış Beştaş’ın sosyal medya hesabından ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Gazze’den Doğu Türkistan’a Dinmeyen Ağıt: Akif’in Uyarısı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Konunun Mülkiyeti 
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Mehmet Şarkışla
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva