ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Jandarmadan kaçamadılar
Jandarmadan kaçamadılar
Çiftçi’ye sağlık hizmetleri brifingi
Çiftçi’ye sağlık hizmetleri brifingi
Dal’dan başkent mesaisi
Dal’dan başkent mesaisi
Muşlu annelerin evlat nöbeti devam ediyor
Muşlu annelerin evlat nöbeti devam ediyor
Yunus Emre türbesinde Türk Düşünce Tarihi Dersi
Yunus Emre türbesinde Türk Düşünce Tarihi Dersi
HABERLER>SPOR
28 Kasım 2016 Pazartesi - 12:43

Yıldırım: 'Çok üzüldük”

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta Hacettepe Spor karşısında 3-1’lik skoru koruyamadıklarını ifade eden BB Erzurumspor Teknik Direktörü Ahmet Yıldırım, ’Bahane üretmek istemiyoruz, çok üzüldük, önümüzdeki maçlara bakacağız’ dedi.

Yıldırım:  Çok üzüldük”

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta Hacettepe Spor karşısında 3-1’lik skoru koruyamadıklarını ifade eden BB Erzurumspor Teknik Direktörü Ahmet Yıldırım, ’Bahane üretmek istemiyoruz, çok üzüldük, önümüzdeki maçlara bakacağız’ dedi.
‘BAHANE ÜRETMEK İSTEMİYORUZ, ÇOK ÜZGÜNÜZ’
Hacettepe Spor maçına çok iyi motive olduklarını açıklayan Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Ahmet Yıldırım, 3-1’lik skorun -3-3’lük beraberlikle sonuçlanmasına üzüldüğünü açıkladı. Teknik Direktör Yıldırım,’Öncelikle bahane üretmek istemiyorum. Hacettepe Spor maçına kazanma arzusu ile çıktık. Müsabakada çok iyi performans göstermemize rağmen rakip takımın ligde kalma mücadelesi ve ardından son dakikada yanlış çalınan faul ile maçın skoru 3-3’e geldi. Önümüzdeki hafta Keçiören Spor maçı var, inşallah bu maçı kayıpsız geçirerek ligde hedeflediğimiz yolumuza devam edeceğiz. Bizi son dakikaya kadar destekleyen BB Erzurumspor taraftarlarına teşekkür ediyorum.’ Dedi.

 
Cazibe Merkezi talep süreci başladı
 
ESOB'tan TL kullanma çağrısı
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
MİSAFİR 28 Kasım 2016 Pazartesi 14:09

Hacettepeli futbolcular maçtan sonra sizdeki imkanlar bizde olsa demişler.O zaman adamlar neler yapar neler.Ama bizim hoca üç maçtır son dakika yenilen gollere daha çare bulmayı başaramadı.

Yorumu oyla      6      4  
GERÇEKÇİ OL 28 Kasım 2016 Pazartesi 14:01

Gerçekçi ol Ahmet yıldırım .Eğer sen üzülsen sivasta yaptığınız hatayı pendikte pendikte yaptığınız hatayı Hacettepe de yapmazdınız.Her hafta aynı olay.

Yorumu oyla      6      4  
SEN BENİM KADAR ÜZÜLEMEZSİN 28 Kasım 2016 Pazartesi 13:59

Dadaşlar bu hafta ve daha önce sivas ve pendik maçlarında alınan skordan dolayı benim üzüldüğüm kadar hiçbir futbolcu ve hoca üzülmemiştir.İnsan bir tanesinden ders alır ona göre bir sonraki maça çıkar .Bizim maalesef hocamız ve futbolcularımız hiçbir maçtan ders almamışlar.Eyy Ahmet hoca senin görevin futbolcuların yanlışlıklarını ve hatalarını ifade etmendir.Hadi sen etmedin ama takımda 5-6 tane hoca var hiçbiriniz neden bu yanlışlıkları ifade etmiyorsunuz ????Bu takım bu puan kayıplarıyla nasıl şampiyon olacak.Amed hiç düşünmesin biz böyle devam edersek amed fark atarak şampiyon olur.Lig başlamadan transfer edilen uğur utlu nerede ???Erzurumlu olan oyuncumuz neden oynatılmıyor???Kartalspor da 28-29 maçta ilk onbir çıkan oyuncumuz erzurumspor da sadece adana demir maçında ilk onbir çıktı diye hatırlıyorum diğer maçlarda ya yedekten oyuna girdi ya da onsekiz kişilik kadroya alınmadı.Biz bu oyuncuyu almak için sayın başkanımız ve onursal başkanımız o kadar çaba harcadı ama takımın hocası olan ahmet yıldırım bir türlü oynatmıyor.Bu oyuncu kaliteli oyuncu eğer kötü bir oyuncu olsaydı kartalspor da 28-29 maçta oynamazdı.İnat etme hoca uğuru oynat.Bazı oyuncuları hep ilk onbir de oynatıyorsun her maç .Örneğin savaş adam her maç ilk onbir de .Biraz yedek bırak veya biraz dinlensin onun yerine başka birisini oynat.Aynı şekilde Erzurumlu oyuncumuz olan murat paluli neden ilk onbir de oynatılmıyor.Bu puan kayıplarının birinci sorumlusu hoca , ikinci sorumlusu futbolculardır.Eğer hoca bu puan kayıplarını önleyici hamleler yapamıyorsa bu takımın başından ayrılmalıdır .Görünen o ki hoca erzurumsporumuza hiçbir şey katmıyor devamlı puan kayıplarının yaşanmasına sebep oluyor.Alt yapıda çok kaliteli erzurumlu oyuncular var o futbolcular ile 2.lig de oynayan erzurumlu oyuncuları alsa yönetim bu takım açık ara farkla şampiyon olur.Bu yüzde yüz.Tabii ki başına da geçmişte erzurumspor da oynamış ve erzurumu iyi tanıyan hoca getirmek şart.O zaman bakın erzurum bir üst lige nasıl çıkıyor.Bir de her yenilgi sonrası hakem maçı kötü yöneltti veya maçı katletti diye söylemler beni deli ediyor.Kardeşim sen kazandığında hakem hata yapsa kimsenin sesi çıkmıyor ama tamtersi olunca konuşmayan bile konuşuyor ki bu maç için hakem ne kadar hata yapsa da sen 3-1 den maçı veremezsin.Bir oyuncu 3-1 den maçı veriyorsa o oyuncu maçı tutamıyor demektir eer ki beş dakika daha olsa belki hacettepe maçı 4-3 kazanacaktı.Keçiörengücü maçı çok zor bu maçta puan kaybı yaşarsak ve amed te yenerse işimiz çok zoraaaaaaaaaaaaaa girecek.

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Termalspor 3. sırada
Hentbol erkekler süper liginde mücadele eden Aziziye Belediyesi Termalspor ...
Voleybolda Palandöken markası
Türkiye Voleybol Erkekler 1. Ligde mücadele eden Palandöken Belediyespor, ...
Kömürspor ve Fethiye puanları paylaştı
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta Zonguldak Kömürspor, sahası onarımda olduğu ...
 
K.Maraşspor evinde kaybetti
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup 14. hafta maçında Kahramanmaraşspor, sahasında ...
Amed zor da olsa kazandı
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta Amed Sportif Faaliyetler, sahasında Sivas ...
Ofspor deplasmanda kazandı
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Nazilli Belediyespor, ligin ...
 
Mazerete ‘HACET’ yok…! : 3-3
Deplasmanda maç kaybetmeyen Erzurumspor beraberlik serisine takıldı. Üst ...
EYOF 2017'ye doğru, bilgilendirme süreci
EYOF’a katılacak ülkelerin kafile başkanlarına bilgilendirme yapıldı
Erzurumspor, Hacettepespor hazırlıklarını tamamladı
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta liderlik mücadelesi veren BB Erzurumspor, ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva