ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Doğu Anadolu için sıcak hava uyarısı
Doğu Anadolu için sıcak hava uyarısı
ÜNİLİG futsal şampiyonası başladı
ÜNİLİG futsal şampiyonası başladı
YSK'dan İspir kararı
YSK'dan İspir kararı
TEMA’dan Vali Çiftçi’ye ziyaret
TEMA’dan Vali Çiftçi’ye ziyaret
DAP’tan tarım liselerine destek
DAP’tan tarım liselerine destek
HABERLER>SİYASET
26 Şubat 2019 Salı - 00:59

‘Yeter ki başımızda Recep Tayip Erdoğan olsun’

Bakan Turhan, 'Bugüne kadar AK Parti'nin söz verip de yapmadığı bir şey oldu mu? Başlayıp da yarım bıraktığı bir iş oldu mu? Bu da inşallah yapılacak. Yeter ki başımızda Recep Tayip Erdoğan olsun. ' dedi

‘Yeter ki başımızda Recep Tayip Erdoğan olsun’

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, 31 Mart’ta bir takım zillet ittifakının darmadağın edildiği bir seçim olacağını söyledi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, İnebolu ilçesine ziyaret etti. Ziyarette Cumhuriyet Meydanında toplanan kalabalık gruba hitap eden Bakan Turhan, Kastamonu-İnebolu karayolunun ihalesinin yapıldığına işaret ederek, “Bu yol zor arazi şartlarında yapılıyor. Yaklaşık 45 kilometrelik bir yol. 18 kilometresi tünel. Bugüne kadar AK Parti'nin söz verip de yapmadığı bir şey oldu mu? Başlayıp da yarım bıraktığı bir iş oldu mu? Bu da inşallah yapılacak. Yeter ki başımızda Recep Tayip Erdoğan olsun. Dünya lideri, milletimizin iftiharı, dünyadaki mazlumların sahibi, velisi” dedi.

31 Mart’ta yapılacak seçimlerin farklı bir anlamı olduğuna işaret eden Bakan Turhan, “Sadece güçlülerin haklı olduğu değil. Haklıların haklı olduğu bir dünya olacak diye onların yüzüne haykıran bir liderimiz var. Biz de onun yol arkadaşlarıyız. Onla beraber hizmet etme yolunda yolumuza devam ediyoruz. Bugüne kadar yaptıklarımız bundan sonra yapacaklarımızın teminatı. İnşallah İnebolu'yu da AK Parti belediyeciliği ile buluşturacağız” diye konuştu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı olarak “Bir Milyon Amatör Denizci Projesi”ni başlattıklarına değinen Bakan Turhan, “Son 6 ayda 180 bin kişiye belge verdik. Bugüne kadar Türkiye'de toplam belge sahibi 210 bindi. Şimdi o belgeyi kullanmak için deniz aracı olması lazım. Aracı limana bağlama yeri olması lazım. Deniz sadece balık tutulan, nakliye yapılan yerler olmayacak. İnsanlarımız artık denizlerde piknik yapacak, denizlerde yaşayacak. Bunu da teşvik edeceğiz. Deniz kenarında yaşayan insanlarımıza deniz aracı alması için destek olacağız. İnsanımız yeter ki denizle buluşsun. Denizci bir millet olmamız lazım. 3 tarafı denizle çevrili ülkemizde denizlerden daha çok faydalanmamız lazım” ifadelerini kullandı.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerin sadece yerel seçim olmadığını ifade eden Bakan Turhan, şunları söyledi: “Bu seçim aynı zamanda etrafımızdaki coğrafyada yaşanan sıkıntıların giderilmesi manasında, bu bölgede hesapları olan devletlere, ülkelere verilecek olan bir cevabın da seçimidir. Bu manada bu ülkede, bu coğrafyada ülkemizin lider ülke olması, ülkemizin bu coğrafyada sıkıntı içinde olan mazlumların sorunlarını çözebilmesi için iktidarımızın güçlenmesi lazım. Az önce belirttiğim gibi sayın genel başkanımızın, Cumhurbaşkanımızın dünyadaki zalimlere karşı vereceği bir derstir aynı zamanda. Bunu unutmayın. Bu seçimden de başarıyla inşallah çıkacağız. Bu seçimi onu hedef göstererek, birileri ile işbirliği yaparak, memleketimizdeki bir takım zillet ittifakının darmadağın edildiği bir seçim olacak. Bu seçimin sonuçları dünyanın dört biryanında yankı bulacaktır. Bu seçimi milletimizin birlik beraberlik içinde olduğunu göstermesi açısından önemidir”

AK Parti iktidarları döneminde 17 yıl boyunca önemli yatırımlar yaptıklarına dikkat çeken Bakan Turhan, “Yapılan hizmetleri, sizler de en az bizim kadar iyi biliyorsunuz ama bizim bilmemiz gereken çok önemli bir konu var. Birlik ve beraberliğimiz, dirliğimiz, birbirimize sarılarak güç vererek bu coğrafyada ayakta kalmamız. Bu milletin iktidarının, hükümetinin devam etmesi için bu seçim sonuçları çok önemli. Bu seçimde AK Parti bir önceki seçimde aldığı oyun altında oy alsa da bizde bunu kendimize malzeme edip kullansak diye bekleyenler var” şeklinde konuştu.

Muhalefete de sert sözlerle yüklenen Bakan Turhan, muhalefetin iktidar olmak için siyaset yapmadığını söyleyerek, “Sadece milletin birliğini, beraberliğini, huzurunu tehdit edenlerle işbirliği içindeler. Bu çok acı bir tablo. Keşke böyle olmasaydı. Keşke muhaliflerimiz şu projeleri biz sizden daha iyi yaparız, şunları şu şekilde yapsanız daha faydalı olurdu diye bir şeyler ortaya koyabilselerdi. Sadece yalan siyaseti, iftira siyaseti, fitne fesat siyaseti. Akıllarını bir yerlere kiralamışlar. Başkalarının verdiği derslerle siyaset ve politika yapıyorlar. Bu bizim ülkemizde olması gereken bir muhalefet değil. Ne yazık ki buda bizim şanssızlığımız. İnsanımız bu tür iftiralara pirim vermiyor. 17 yıldır 15 seçime giriyoruz. Her seçimde milletinin dertleriyle dertlenen bir liderimiz var. Şuanda sahada tek kişi. 15 gündür meydanlarda. Bu enerjiyi sizden alıyor. Size hizmet etme aşkı, vatan sevgisi, ülke sevgisi olmasa bunlar olmaz” dedi.

31 Mart’taki seçimlerin önemli olduğunu ifade eden Bakan Turhan, şöyle devam etti: “Bu cennet vatanda huzur içinde yaşayabiliyorsak ve bunu devam ettirmek istiyorsak bizim iktidarda olmamız lazım. Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye Cumhurbaşkanı olarak yerinin perçinlenmesi lazım bu seçimde. Yoksa birileri bundan cesaret alır bizi daha çok rahatsız ederler. Onun için biz emanet aldığımız bu cennet vatanı birlik beraberlik içinde kenetlenerek, sahiplenerek gelecek nesillere bırakmamız lazım. Dünyanın değişik yerlerinde mazlum coğrafyaların hepsi bize bakıyor. Recep Tayyip Erdoğan'ın adını duyunca hepsi titriyor. Bu kolay bir hadise değil. Onlar kendi ülkelerinden çok Türkiye'nin bu coğrafyada güçlü olmasını istiyorlar. Sadece kendi ülkemiz, kendi insanımız için değil dünya mazlumları için ayakta kalmamız iktidarda olmamız şart”

 
‘Bu ülkeyi böldürtmeyiz’
 
ÜNİLİG Buz Hokeyinde Atatürk Üniversitesi farkı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Taşyürek, esnafla bir araya geldi
Erzurumlu AK Parti Kartal Belediye Başkan adayı Ebubekir Taşyürek, seçim ...
“Erzurum için güzel düşlerimiz var”
AK Parti’nin Erzurum’da açtığı seçim koordinasyon merkezlerinin (SKM) sayısı giderek artıyor.
Erzurum’da Cumhur İttifakı tek yürek
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, sahada yaptığı seçim ...
 
AK Parti’den Tekman buluşması
AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, seçim çalışmaları kapsamında Tekman’ı ziyaret etti.
Yıldırım dadaşlarla istişare etti
AK Parti Ümraniye Belediye Başkan adayı İsmet Yıldırım, Erzurum Uzundereliler ...
Cumhur ittifakından Uzundere buluşması
Cumhur İttifakı kapsamında MHP’ye bırakılan Uzundere’de SKM açılışı gerçekleştirildi.
 
Doğu Cumhur İttifakında bütünleşti
AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın, partisinin hizmet binasında düzenlediği ...
Erdoğan: ‘Bu millet oyunları bozacaktır’
Erdoğan, “31 Mart’ın kimin için ne anlam ifade ettiğini görüyorsunuz. ...
Erdoğan’dan Seçmene Çağrı : Gelin bu oyunu bozun
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Gerek HDP, gerek CHP, gerek İYİ Parti, ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva