ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Cumhur İttifakı MHP İftarında buluştu
Cumhur İttifakı MHP İftarında buluştu
Erzurum’da 2 ayda 48 şirket kuruldu
Erzurum’da 2 ayda 48 şirket kuruldu
Erzurum şirket sermayesinde 6. sırada
Erzurum şirket sermayesinde 6. sırada
‘646 terörist etkisiz hâle getirildi’
‘646 terörist etkisiz hâle getirildi’
'Türkiye ekonomisi en çok büyüyen ekonomi'
'Türkiye ekonomisi en çok büyüyen ekonomi'
HABERLER>SPOR
24 Temmuz 2018 Salı - 19:13

Yeşilyurt Belediyespor Erzurum’u seçti

Yeşilyurt Belediyespor düzenlenen basın toplantısında yeni transferlerini tanıttı.

Yeşilyurt Belediyespor Erzurum’u seçti

Yeşilyurt Belediyespor düzenlenen basın toplantısında yeni transferlerini tanıttı.

İç ve dış transferde izlenen politika, yeni sezon hazırlık çalışmaları ve hedefler üzerine geniş kapsamlı bilgilerin aktarıldığı toplantıda konuşan Yeşilyurt Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Kadircan Esen, 2018-2019 futbol sezonunun Malatyaspor camiasına hayırlı olmasını temenni etti. Esen, geride kalan sezonun tamamlanmasının ardından öncelikle yönetim kurulunda bazı görev değişiklileri gerçekleştirdiklerini belirterek, “Hayati Palancı hocamızla anlaşarak kendisinin raporu doğrultusunda transferler gerçekleştirdik. Daha önce anlaştığımızı duyurduğumuz santrafor arkadaşımız Bekir Yardım ile karşılıklı görüşerek anlaşmamızı iptal ettik. Teknik heyetimize ve futbolcularımıza yeni sezonda başarılar diliyorum. Malatya kamuoyunun Malatyaspor dışında 1989 ve 2005 yıllarından sonra profesyonel bir takımın üst lige yükselmesi için çok uzun yıllar beklediğini biliyoruz. Aynı senaryoların yaşanmaması alternatif profesyonel bir takımın gerekli olduğunun kanaatindeyim ve hatta zorunlu olduğunu düşünüyorum. Bir daha uzunca düşüşlerin yaşanmaması için bu sene Yeşilyurt Belediyespor’un sonuna kadar desteklenmesi için gereken ne varsa yapılmalıdır. Kulübümüzün kurumsal yapısı, teknik heyet, transferler takımımızın doğal olarak şampiyonluğun adayı konumuna getirmiştir. Bu hedefi bu yıl yakalayacağımızdan şüphem yoktur. Ama herkes üzerine düşeni fazlasıyla yapmalıdır” şeklinde konuştu.

Konuşmasına şampiyonluk hedefleri olan Yeşilyurt Belediyespor’un kendisiyle çalışmayı istemesinden dolayı yönetim kuruluna teşekkür ederek başlayan Teknik direktör Hayati Palancı ise, “Takımımız yeni sezon hedefini artık belirlemiştir. Amacımız bu takımı şampiyon yapmaktır. Bunun altında her sonuç burayı başarısız sayacaktır. Bunun için çok çalışacağız. Yıllar öncede söyledim şimdide söylüyorum. Bu iş yönetim kurulunun, ya da sadece Hayati Palancı’nın tek başına yapabileceği bir iş değil. Şampiyonluklar ancak birlikteliklerle çıkar. Şampiyonluk ruhunun nasıl yaşandığını daha önce bilen arkadaşlarımız var. Bu birlikteliği sağladığımız sürece, sadece işimizin sahada futbol oynayıp neticelendirmenin dışında geçtiğini çok iyi bilenlerdenim. Biz doğru işler yapacağız. Doğru adımlar atmaya devam edeceğiz. Bilgilendirme toplantıları tarafımdan her 15 günde bir devam edecektir. Futbolun medya tarafından bakıldığında eleştirel bir noktası elbette var. Her türlü eleştiriye açık olmamız lazım. Çünkü futbolun özünde bu var. Malatya antrenörünün ve futbolunun yeni bir profesyonel takıma çok ihtiyacı var. Bu ihtiyacı bizler bir nebze kapatır takımı üst lige taşırsak Malatya’da hedef noktası haline getirebileceğimiz bir yapıyı kurabiliriz diye düşünüyorum. Malatya futbolunu dar bir çevreye sıkıştırıp, altyapıları bir tane sahadan mütevellit futbol kulüpleri haline getirmemiz, antrenörleri sadece çalışabileceği iki tane takıma mahkum etmemiz bunun en büyük göstergesidir. Keşke Yeşilyurt Belediyespor gibi daha nice takımlarımız olsa da üst liglere taşıyabilsek. Buradaki antrenör arkadaşlarımızı ve futbolcu kardeşlerimizi önünü çok daha net açabilsek. Bu anlamda iyi bir ivme yakaladık. Bu yükselen grafik sahadaki çalışmalarımızla devam edecek. Sonu inşallah şampiyonluk olur” ifadelerini kullandı.

Yeşilyurt Belediyespor Kulübü Başkanı Dursun Cumali Sucu da sadece futbol olarak değil salon sporlarında da elde ettikleri başarılarla büyük bir takım olduklarını söyledi. Sucu, “Yönetici arkadaşlarımız ayrı ayrı birçok branşla ilgileniyor. Futbolun dışında kulüp sporcularımızın 9 branşta çok büyük başarıları var. 2017-2018 futbol sezonu bittiğinde belediye başkanımız Mehmet Çınar ile oturup konuştuk. 4 senedir kulübün başındayız hiçbir zaman şampiyon olacağımızı söylemedik. Ama bu sene şampiyon olacağımızı söylüyorum. Çünkü ortaya bir hedef koyduk. Önceki senelerde bunu koymamıştık. Transferi yüzde 90 oranında tamamladık. Hocamızın görüşü doğrultusunda 2 tane daha arkadaşımızı alıp teknik heyetin vereceği rapor doğrultusunda transferi bitirmek istiyoruz. 28 Temmuz’da Malatya’da kampımıza başlıyoruz. 6 Ağustos’ta Erzurum’da ikinci etap kamp çalışmalarına başlayarak 20 Ağustos’ta hazırlıklarımızı tamamlayacağız” diye konuştu.

Toplantı sonunda iç ve dış transferde anlaşmaya varılan oyuncularla resmi sözleşme imzalandı.

 
Türkiye'nin en yüksek rakımlı Dağcılık Şenliği
 
Yeni Bakan Yardımcıları açıklandı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Nobre Gençlerbirliği ile anlaştı
Gençlerbirliği yeni sezon transfer çalışmaları kapsamında Mert Nobre, ...
Erzurumspor Passolig’de 16’ıncı sırada
Taraftarların stadyumlara girebilmesi için 14 Nisan 2014 tarihinde uygulamaya ...
Malatya Tenis camiasında Erzurum gündemi
Malatya Vali Ali Kaban, Malatya Tenis ve Dağcılık Spor Kulübü Başkanı ...
 
Erzurumspor’da şok ayrılık
Süper Lig'in yeni takımlarından B.B. Erzurumspor'da Burhan Eşer ve Mert Nobre ile yollar ayrıldı.
Yılmaz: “İyi bir takım oluşturup ligde ses getireceğiz”
Spor Toto 1. Lig ekiplerin Kardemir Karabükspor Erzurum'da sürdürdüğü ...
Erzurumsporlu Abdulkadir Adanaspor’da
Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Adanaspor, Abdulkadir Özdemir, Gökhan Sazdağı ...
 
Erzurumspor, Thy ile sözleşme imzaladı
Süper Lig'in yeni ekiplerinden Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Werder ...
Karabükspor mağlubiyetle başladı
Kardemir Karabükspor, Erzurum kampında yaptığı hazırlık maçında Spor Toto ...
Çiftçilikten Dünya şampiyonluğuna
Bitlis’in Mutki ilçesinde maddi imkansızlıklar nedeniyle eğitimini sürdürürken ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Oyunun Müzakeresi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Ölülerin arkasından konuşmak ahmaklıktır!
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva