ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Güler: ‘Varlığımızın en büyük teminatı TSK’dır’
Güler: ‘Varlığımızın en büyük teminatı TSK’dır’
Tekin’den sistem eleştirisine tepki
Tekin’den sistem eleştirisine tepki
 'Filistinli kardeşlerimizi asla yalnız bırakmayacağız'
 'Filistinli kardeşlerimizi asla yalnız bırakmayacağız'
'Rantsal dönüşüm yapanın Allah cezasını versin'
'Rantsal dönüşüm yapanın Allah cezasını versin'
Bahçeli: Dava arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum
Bahçeli: Dava arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum
HABERLER>BÖLGEDEN
2 Eylül 2021 Perşembe - 13:14

Yakutiye yeni Eğitim ve Öğretim dönemine hazır

Yakutiye Belediyesi 2021-2022 eğitim ve öğretim yılının başlamasına sayılı günler kala ilçe merkezindeki okullar ve sosyal alanlarında iyileştirme çalışmaları başlattı.

Yakutiye yeni Eğitim ve Öğretim dönemine hazır

Yakutiye Belediyesi 2021-2022 eğitim ve öğretim yılının başlamasına sayılı günler kala ilçe merkezindeki okullar ve sosyal alanlarında iyileştirme çalışmaları başlattı. Yüz yüze eğitimin başlaması ile birlikte ilçedeki tüm okullarda dezenfeksiyon çalışmasına da başlayan Yakutiye Belediyesi ekipleri, öğrencilerin temiz ve bakımlı bir ortamda eğitim görmesi için tüm hazırlıklarını tamamladı.
Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar, yaklaşan yeni eğitim ve öğretim yılı öncesi minik ve genç öğrencilerin hem sağlıklı, hem de bakımlı ve temiz bir ortamda eğitim görmesi için tüm tedbirleri aldıklarını söyledi.
Korona virüsle mücadele kapsamında online olarak devam eden eğitimlerin, yüz yüze olarak başlaması nedeniyle tedbirleri artırdıklarını kaydeden Başkan Mahmut Uçar, İl Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz ile ilçedeki okulların eksiklerini tespit edip, gerekli bir tadilat ve temizlik çalışması başlattıklarını söyledi.
Bugün Yakutiye İlçesindeki okulları İl Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz ile birlikte dolaşan Başkan Uçar, okulların temizliği başta olmak üzere, boya, tadilat, bahçe peyzaj ve bakımı, asfalt ve çevre düzenleme çalışmaları ile ilgili ihtiyaçları tespit ederek, yapımı için gerekli çalışmaların başlatılmasını istedi.
“KORONA VİRÜSLE MÜCADELE İÇİN DEZENFEKSİYON ÖNEMLİ”
İki yıla yakın süreden beri sürdürülen korona virüsle mücadele kapsamında, toplu yaşam alanları başta olmak üzere, ilçenin her noktasında dezenfeksiyon çalışmaları yürüttüklerine dikkat çeken Başkan Mahmut Uçar, tedbiri elden bırakmadan, kurallara uyarak salgınla mücadelenin önemine değindi. Eğitim ve öğretim yılının yüz yüze başlaması ile birlikte okullarda her türlü tedbirleri aldıklarını kaydeden Başkan Uçar öğretmen ve öğrencilerin temizlik-maske-mesafe kurallarına mutlaka riayet etmelerini öğütledi. Uçar sözlerini şöyle sürdürdü:
“Pazartesi günü yüz yüze eğitimimiz başlıyor, Milli Eğitim Müdürlüğümüz okullarımızı yeni eğitim öğretim dönemine hazırlamış durumda, bizler de belediye olarak okullarımızın bahçelerinde olan peyzaj düzenlemeleri, temizlik konusu ve okulumuzun iç mekânlarının hijyeni noktasında öğrencilerimize daha ferah bir ortam sunmak adına çalışmalarımızı yürütüyoruz. Milli Eğitim Müdürlüğümüz zaten okullarımızın ihtiyaçlarını büyük ölçüde çözmüş durumda, bizler de kalan eksikliklere el atmak istedik. Yeni eğitim ve öğretim yılında tüm velilerimiz, idareci ve öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize başarılar diliyor, sağlık ve başarı dolu bir eğitim geçirmelerini Allah’tan niyaz ediyorum.”
İl Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz ise Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar’a hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, öğrencilerin sağlıklı ve temiz bir ortamda eğitim görmesi için alınan tedbirlerin çok önemli olduğuna vurgu yaptı. Yakutiye ilçesindeki okullardaki eksikleri beraber tespit ederek, yapılan çalışmaları memnuniyetle karşıladıklarını ifade eden Salih Kaygusuz, “Bugün biz de Yakutiye Belediye Başkanımız Dr. Mahmut Uçar ile birlikte Yakutiye ilçesindeki okullarımızı gezip yöneticiler ile fikir alışverişinde bulunuyoruz. Okullarımızda tespit ettiğimiz eksiklikleri gerek müdürlüğümüz gerekse Yakutiye Belediyesi ile iş birliği halinde gidermeye çalışıyoruz. Yakutiye Belediye Başkanımız bölgedeki okulların bahçe peyzajı, temizliği, okul içerisindeki küçük çaplı onarımlar, hijyen ve dezenfektan işlemlerini yapıyor, biz de okullarımızın diğer eksikliklerini gidermeye çalışıyoruz” şeklinde konuştu.
Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar ile İl Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz incelemeler esnasında okul bahçesinde top oynayan gençlerle maç yaptı, okul resim atölyesine sınava hazırlanan gençlerin çizdikleri resimleri inceleyerek başarı dilediler.

 
Orhan’dan Okul öncesi öğrencilerine sürpriz
 
Elini tutup bilincini açık tutmaya çalıştı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
RTÜK’ten Yerel televizyonlara müjde
Radyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), uydu yayını yapan kanalların gelirlerine ...
KUDAKA’dan madencilik sektörüne destek
KUDAKA, Böyburt, Erzincan ve Erzurum’un kapsadığı bölgede istihdam ve ...
Doğu Anadolu’dan bir ilk: ‘Emek Bahçesi’
Bitlis’in Tatvan ilçesinde Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü kursiyerleri ...
 
İran sınırında duvar çalışmaları aralıksız devam ediyor
Türkiye-İran sınır güvenliğinin sağlanması, yasa dışı geçişler ile kaçakçılık ...
Karabük'te Erzurum gündemi
Karabük Erzurumlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından ...
Oltu Ziyabey Caddesi yenileniyor
Oltu Belediyesi tarafından Oltu’nun en eski caddelerinden olan Ziyabey ...
 
Doğu Anadolu milli coşku yaşadı
30 Ağustos Zafer Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Doğu Anadolu Bölgesinde ...
Oltu’da 30 Ağustos coşkusu yaşandı
30 Ağustos Zafer Bayramı Oltu’da düzenlenen etkinliklerle kutlandı.
Yaşar’dan birlik ve beraberlik vurgusu
Çat Belediye Başkanı Melik Yaşar, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Riskin Güveni
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Ölülerin arkasından konuşmak ahmaklıktır!
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva