ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Atatürk Üniversitesi yeniden akredite edildi
Atatürk Üniversitesi yeniden akredite edildi
ETD ve  Türk Ocakları’ndan 24 Nisan tepkisi
ETD ve  Türk Ocakları’ndan 24 Nisan tepkisi
TÜBİTAK başarıyı ödüllendirdi
TÜBİTAK başarıyı ödüllendirdi
Tunceli yolunda heyelan tehlikesi
Tunceli yolunda heyelan tehlikesi
Ermenilerin katlettiği şehitler dualarla anıldı
Ermenilerin katlettiği şehitler dualarla anıldı
HABERLER>EKONOMİ
11 Eylül 2016 Pazar - 03:10

Yağanoğlu, Pankobirlik yönetiminde

S. S. Erzurum Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Hakkı Yağanoğlu PANKOBİRLİK Yönetimine seçildi.

Yağanoğlu, Pankobirlik yönetiminde

S. S. Erzurum Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Hakkı Yağanoğlu PANKOBİRLİK Yönetimine seçildi. Erzurum’un tarımını dert ettiklerini, bunun için yerel ve ulusal her kanalda çalışmalar yürüttüklerini ifade eden İbrahim Hakkı Yağanoğlu, PANKOBİRLİK yönetiminde de yer alarak, Erzurum’un pancarda da söz sahibi olması için çalışmalar yürüteceklerini söyledi.

 Ankara’da genel kurulu yapılan ve genel başkanlığına Türkiye’nin tarım konusunda kıdemli isimlerinden AK Parti Milletvekili, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı, PANKOBİRLİK Genel Başkanı Recep Konuk’un seçildiği PANKOBİRLİK’in yönetim kurulu üyeliğine çalışmaları ile göz dolduran Erzurum Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Hakkı Yağanoğlu, yeniden seçildi.

 Başkan Yağanoğlu, 31 Pancar Ekicileri Kooperatifinin üst birliği PANKOBİRLİK Yönetim Kuruluna üyeliğine yeniden seçilmesi ile diğer kooperatiflerin yönetim kurulu üyeleri nezdinde olan güvenini tazelemiş oldu.

 Konuyla ilgili bir açıklama yapan PANKOBİRLİK Yönetim Kurulu Üyesi ve Erzurum Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurlu Başkanı İ. Hakkı Yağanoğlu, PANKOBİRLİK Yönetim Kurulu Başkanı Recep Konuk ile ilk günden itibaren bu yola beraber çıktıklarını ifade ederek, bu yol arkadaşlığının asıl amacının üreticiyi, çiftçiyi kalkındırmak, üreteni desteklemek, Türkiye’nin tarımını büyütmek, Türkiye’nin dünya tarımını yönetir hale gelmesini sağlamak olduğunu belirtti.

 “ÜRETİCİYİ GÜÇLENDİRİRSEK ERZURUM’U DA GÜÇLENDİRİRİZ”

 Üreticiyi güçlendirmek gerektiğini, üretici güçlendirmenin üretimi, üretimi güçlendirmenin de Erzurum’u güçlendirmek anlamına geldiğini ifade eden Başkan İ. Hakkı Yağanoğlu, “PANKOBİRLİK 1,5 milyonun üzerinde üyesi bulunan ülkemizin en önemli tarım birliklerinden bir tanesidir. Etkisi bakımından ise ülkemizin en önde gelen kurumlarındandır. Bizler üzerimize aldığımız sorumluluğunun bilinciyle çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

 Bu çerçevede bir taraftan ülkemizde başta pancar olmak üzere her türlü tarım ürününü üreten çiftçinin hakkını koruyacak çalışmalar yaparken, bir taraftan da Erzurum ve civarında ki çiftçimizin sorunlarının çözümü için mücadele yapacağız. Şunu burada ifade etmek istiyorum, tarım ülkemiz için çok önemlidir, birim maliyeti düşürerek, daha küçük alandan daha büyük verimler alacak, bir tek ürüne bağlı kalmayarak ürün çeşitlemelerini sağlayacak çalışmalar yapacağız. Tarım, çiftçi, üretici bu ülkeye yük değildir, bilakis bu ülkenin yükünü taşır. Bunu çalışmalarımızla göstereceğiz. Tarım kalkınmadan Erzurum kalkınmaz, bunu daha yüksek sesle dile getireceğiz ve bu doğrultuda çalışmalar yapacağız. Erzurum pancar sektöründe, şeker sektöründe, tarım sektöründe etkili olması için çalışacağız. Şunun bilincindeyiz, düşüncelerimiz ulusal düzeyde gündeme getirebilmek, çalışmalarımıza daha fazla destek bulmak için PANKOBİRLİK çok önemli bir mecradır. Bu çerçeveden baktığımızda Yönetim Kurulu Üyeliğine tekrar seçilmem, bu çabalarımı, sürdürmem için fırsattır. PANKOBİRLİK’te Başkanımız Recep Konuk ile uyum içinde çalıştığımız bir yönetim kurulumuz var. Başkanımızın ve bizim misyonumuz, tarımımızı geliştirmek ve üreten Türk çiftçisinin elini rahatlatmaktır” dedi.

 PANKOBİRLİK Genel Kurulunda oylamalarda Yönetim ve Denetim Kurulları oy birliği ile ibra edilirken faaliyet yılına ait hesaplar da oy birliği ile tasdik edildi. Türkşeker’le birlikte 32 ortağın tam katılımı ve tek listeyle girilen seçimin sonucunda Yönetim Kurulu Asil Üyeliklerine 4 yıl süreyle, Recep Konuk, Ramis Özgen, İ.Hakkı Yağanoğlu, Zafer Arpacı, Ahmet Genç, Yusuf Yazır, Murat Gök, Ramazan Ülker, Nasuh Eroğuz, Kürşat Arslan, Osman Yıldırım seçilirken, Denetim Kurulu Asil Üyeliklerine ise Mustafa Maden, Mehmet Oktay, Bülent Dumlu, Duran Özbudak, Faruk Ünal oy birliği ile seçildi.

 
Sekmen: ‘Birliğimize, dirliğimize sonsuzca şükür’
 
Çomaklı’dan bayram mesajı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kurban Bayramı öncesi bıçakçılara talep arttı
Erzurum’da faaliyet gösteren bıçakçı esnafı, Kurban Bayramı öncesi talepleri karşılamaya çalışıyor.
TİM Erzurum’un ihracatta sektörel verilerini açıkladı
M.AKDAĞ-Erzurum’da bu yılın ağustos ayında en fazla ihracat kaydeden sektörler ...
KUDAKA Kalkınma Kurulu üyelikleri iptal edildi
Kalkınma Ajanslarının danışma organı olarak görev yapan Kalkınma Kurulu ...
 
En Hijyenik Çadır Ödülü Horasanlı besicinin oldu
Beylikdüzü'nde, En Hijyenik Büyükbaş Çadırı ödülü Horasanlı Besici Celal Güneş'e verildi
Bayır’dan teşvik değerlendirmesi
Bayır, Başbakan Binali Yıldırım’ın Doğu ve Güneydoğu'ya yönelik açıkladığı ...
Erzurum Hava Trafiği’nde yüzde 7’lik artış
M.AKDAĞ-DHMİ Ağustos ayı sonu Erzurum verilerini açıkladı. Erzurum havalimanından ...
 
347 aileyi sevindirdiler
Aziziye Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığınca ...
Oltu Taşı, ekmek kapısı
Oltu Öğretmen Evi’nin eski personellerinden Hüseyin Kul(42), 35’inden ...
“Doğu şaha kalkacak”
Doğu Anadolu Belediyeler Birliği Başkanı Mehmet Sekmen, Başbakan Binali ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva