ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Jandarmadan kaçamadılar
Jandarmadan kaçamadılar
Çiftçi’ye sağlık hizmetleri brifingi
Çiftçi’ye sağlık hizmetleri brifingi
Dal’dan başkent mesaisi
Dal’dan başkent mesaisi
Muşlu annelerin evlat nöbeti devam ediyor
Muşlu annelerin evlat nöbeti devam ediyor
Yunus Emre türbesinde Türk Düşünce Tarihi Dersi
Yunus Emre türbesinde Türk Düşünce Tarihi Dersi
HABERLER>SPOR
14 Ekim 2014 Salı - 02:08

Van maçında hedef 3 puan

Aldığı şok yenilgilerle Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta istikrarsız bir tablo çizen Erzurumspor, bu hafta evinde gurupta 17’inci sırada olan Van Büyükşehir Belediyespor’u ağırlayacak.

Van maçında hedef 3 puan

Aldığı şok yenilgilerle Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta istikrarsız bir tablo çizen Erzurumspor, bu hafta evinde gurupta 17’inci sırada olan Van Büyükşehir Belediyespor’u ağırlayacak. Kazım Karabekir’de oynadığı 3 maçında galibiyeti bulunmayan ve 8 puan kaybeden mavibeyazlı ekip Van B.B. karşısında galibiyet arayacak ve iç saha sendromuna son vermek için mücadele verecek.
VAN 17’İNCİ SIRADA
Bir maç eksiğiyle 5 maçta bir galibiyet ve beraberlik, 3 de yenilgisi bulunan Van Büyükşehir Belediyespor 5 maçında yalnızca bir gol atabilirken, kalesinde 6 gol gördü ve 4 puanla 17’inci sırada yer aldı. Dış sahada oynadığı 2 maçta birer beraberlik ve 2yenilgi alan Van B.B. gol kaydı başarısı gösteremedi kalesinden 4 gol çıkardı. Ekip dış saha gurup sıralamasında 1 puanla 17’İnci sırada yer buldu.
VAN İÇ SAHA
Geçtiğimiz hafta Ankara Demirspor’la evinde oynayacağı maçı ertelenen Van Büyükşehir Belediyespor, Van’da çıktığı 2 maçın birini kazandı, birini de kaybetti. İç sahada 1 gol atabilen ekip, kalesinde 2 gol gördü. İç saha maçlarında 3 puan alan Van Büyükşehir Belediyespor gurup iç saha performans sıralamasında 3 puanla 12’inci oldu.
VAN DEPLASMAN
Van Belediyespor evinde oynadığı Orhangazispor maçından 2-0 yenilgi ile ayrılırken, tek galibiyetini 1-0 biten Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor maçında aldı. Deplasmanda ise Beylerbeyispor’a 3-0, İstanbul Güngörenspor’a 1-0 yenilen Van Büyükşehir Belediye, Bayburt Gurup Özel İdare deplasmanında ise 0-0 berabere kalarak bir puan kazandı. Van B.B.. Kupada ise birinci turda Batman Petrolspor’a 3-2 yenilerek elendi.
HAYAL KIRIKLIĞI TAKIMI
Erzurumspor son üç sezonun hayal kırıklığı takımı oldu. 6 maçının ikisini kazanan, bir maçından bir puan çıkaran ve ikisi evinde olmak üzere 3 maçını da kaybeden mavibeyazlı ekip attığı beş gole karşılık 7 gol yedi ve 7 puanla 13’üncü sıraya indi. Kazım Karabekir’de oynadığı maçların tamamını fiyasko sayılabilecek sonuçlarla tamamlayan mavibeyazlılar, iç sahadaki üç maçtan sadece bir puan alabildi. 2 maçında yenilen Erzurumspor 1 gol kaydederken 3 gol yedi ve bir puan topladı.
DIŞ SAHADA HALA BİRİNCİYİZ..!
Erzurumspor tüm olumsuz gelişmelere rağmen Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta dış saha maçları performans sıralamasında birinciliğini bu hafta da korudu. Kayseri Şekerspor ve Sandıklıspor maçlarını kazanan mavibeyazlılar Bergama Belediyespor maçını farklı kaybetti. Dış sahada 4 gol atan ve 4 de gol yiyen Erzurumspor 6 puan topladı.
ERZURUMSPOR’UN MAÇ SEYRİ
Erzurumspor  evinde oynadığı Ayvalıkgücü Belediyespor ve Sakaryaspor maçlarını aynı sonuçla 1-0 kaybetti, Balçova Yaşamspor maçından ise 1-1 beraberlikle ayrıldı. Deplasmanda ise Kayseri Şekerspor’u 2-1, Sandıklıspor’u 1-0 yenen Erzurumspor, Bergama Belediyespor maçını ise 3-1’lik sonuçla kaybetti. Kupada ise farklı bir tablo çizen Erzurumspor birinci turda Arsinspor’u 1-0 ile geçti, ikinci turda yine deplasmanda Antalyaspor’u 3-1 mağlup etti ve üçüncü turda Akhisar Belediyespor ile eşleşti.
VAN B.B. MAÇ KANRESİ
Beylerbeyispor  3-0  Van B.B.S 
Van B.B.S  0-2  Orhangazispor 
İstanbul Güngörenspor  1-0  Van B.B.S 
Van B.B.S  1-0  Kahramanmaraş B.Ş.B
Bayburt Grup Özel İdare 0-0  Van B.B.S 
Van B.B.S.  2-3  Batman Petrol Spor A.Ş. (KUPA)
ERZURUMSPOR MAÇ KARNESİ
Erzurumspor  0-1  Ayvalıkgücü Bld.Spor 
 Kayseri Şekerspor  1-2  Erzurumspor 
Erzurumspor  1-1  Balçova Yaşam Spor 
  Sandıklıspor  0-1  Erzurumspor 
Erzurumspor  0-1  Sakaryaspor A.Ş. 
Bergama Belediyespor  3-1  Erzurumspor 
KUPA
Arsinspor  0-1  Erzurumspor 
Antalyaspor A.Ş.  1-3  Erzurumspor 

 

 

 

 
3’üncü Lig’de 3’üncü gurup muamması
 
Kredide Erzurum ve Malatya rekabeti
YORUMLAR
Toplam 13 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
otorite 16 Ekim 2014 Perşembe 21:59

ok de neden şimdi gündeme getiriliyor.. asıl soru bu. bak sana şunu yazayayım bugün bir çok hocanın ağzını sulandırdığı takım erzurumspor ne demek istediğimi iyi anla hoşçakal saygılarımla

Yorumu oyla      7      4  
paşalı bayrampaşa 16 Ekim 2014 Perşembe 17:55

allah tüm futbolcu kardeşlerimizi sakatlıkdan korusun aykut ve ömer kardeşime geçmiş olsun dileklerimi sunarım....

Yorumu oyla      7      4  
16 Ekim 2014 Perşembe 16:44

otorite kardeş büyük ihtimalle hoca takımın süper olduğu göstermek amacıyla öyle söylemiştir.Sinirlenme , sakin ol . Keşke bizim oyuncularımızda hazırlık maçındaki performanslarını gösterip 20 bile olmasa farksız şampiyon olsa .

Yorumu oyla      6      4  
ŞİMDİ DEĞİL 16 Ekim 2014 Perşembe 16:35

otorite kardeş bu yorumu bizle oynadıkları 2 maç sonucunda yapmıştır.Adam bakmıştır güzel oynuyoruz iyi bir takımız ondan söylemiştir büyük bir ihtimalle. Kötü niyetle değildir .Ayrıca bu yoruma maçlar oynandıktan sonra yaptı yani şimdi değil.

Yorumu oyla      6      4  
otorite 16 Ekim 2014 Perşembe 12:59

amasya hocası sen kendi takımına bak hiç yakışık değil yaptığın açıklama futbolun etiğine aykırı şu an görevdesin görevde olmasan bi nebze bunun altında başka şeyler aranır ben öyle anlıyorum bu piyasa kokmuş insanların çöplüğü haline gelmiş durumda

Yorumu oyla      7      4  
otorite 16 Ekim 2014 Perşembe 12:55

amasya hocası gaf yapmıştır hiç bir hoca ya yakışacak açıklama değil....ayrıca hoca dediğiniz insanlarada bu kadar kıymet vermeyin ne yapmış kardeşim akademi mi bitirdi 10 yıl prof .. futbol oynayanlara hediye verildi A lisansı hangi eğitimi almıştır yılda bir kere bir hafta antaly ya gidip laylaylom la geçen derslerin sonucunda lisan almakdalar işte arkadaşlar türk futbolunun hali eğitimci yetiştiremiyoruz yetişenin de ağa babası yok kirli siyaset maaesef futbolun yarayan kanası arkadaşlar bu ülkede futbolcu yok değil öğretmen yok öğretmen....

Yorumu oyla      7      4  
HAKEMLER AÇIKLANDI 16 Ekim 2014 Perşembe 10:04

(H) CEM KOYUN (Y) HAMDULLAH GÖKMEN (Y) ÖZKAN KARAPINAR (D) MUZAFFER ÖNDER Not : Hepsi istanbul bölgesi hakemidir.

Yorumu oyla      6      4  
GEÇMİŞ OLSUN 16 Ekim 2014 Perşembe 09:57

Sezon başından beri sakatlılar ve cezalarla boğuşan Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da dün yapılan çift kale maçta Aykut Çakay, beyin travması geçirdi. Bir anda yere yığılan golcü futbolcu yöneticileri, teknik heyeti ve takım arkadaşlarını korkuttu. Talihsiz futbolcu, ambulansla Buhara Hastanesine kaldırıldı.Genç yıldızın maçta görev yapıp yapmayacağı yapılacak olan son kontrollerden sonra belli olacak.(pusula)

Yorumu oyla      6      4  
YORUM 15 Ekim 2014 Çarşamba 21:14

Hazırlık Maçlarında 2 kez karşılaştığımız Yeni Amasyasporun Hocası Osman Korkmaz'ın takımımız hakkındaki yorumu .Erzurumspor iyi bir forvet alırsa ligi 20 puan farkla şampiyon bitirir.Not : Bu yorum oynadığımız hazırlık maçı sonrasında söylenmiştir.1 puan bile farkla şampiyon bitirsek bizim için iyidir ama şampiyonluk şimdilik hayal

Yorumu oyla      6      4  
İSTATİSTİK 15 Ekim 2014 Çarşamba 10:39

Saim özakalın 1998 ruhunu yeniden canlandıracaklarını söylemiş.Bende 1998 yılında takımımızın istatistiklerini yaziyim.Takımımız 1998 de 18 maç oynamış ve bu 18 maçın 11 galibiyet 5 beraberlik ve 2 mağlubiyetle ligi tamamladık .Attığımız gol 38 yediğimiz gol 12 puan 38 puanla ligi 1. tamamladık. ikinci sırada yer alan takım ise Adanaspor puan 33 yani 5 puan fark atmışık.

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
3’üncü Lig’de 3’üncü gurup muamması
8 belediye takımının yarıştığı, belirsizliğin hakim olduğu ve gol sıkıntısı ...
3 golü 22 mart 2014’te görmüştük..
Mavibeyazlı ekip geçen sezon 1 aralık 2013’te oynadığı deplasman maçında ...
Deplasman büyüsü bozuldu
Kayseri Şeker ve Sandıklıspor deplasmanlarından galip dönen, Kupada da ...
 
Erzurumspor 13’üncülüğe geriledi
Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü Gurupta 6’ıncı Hafta karşılaşmaları bir maç ...
GHSİM şampiyon taekwondocuları ağırladı
Antrenör Arif Budak yönetiminde Kırıkkale’de yapılan 1. Ulusal Taekwondo ...
Bergama maçını Tozlu yönetecek
Erzurumspor’un Pazar günü deplasmanda oynayacağı Bergama Belediyespor ...
 
Akhisar maçının tarihi açıklandı
Ziraat Türkiye Kupası 3.Tur maçlarının programı açıklandı.
Doğu Anadolu 6’ıncı Tarım Fuarı 30 Ekim’de
6’ıncı Doğu Anadolu Tarım Fuarı 30 ekim’de Erzurum’da açılacak.
GHSİM’de Taşkesenligil dönemi başladı
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevine atanan Fuat Taşkesenligil ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva