ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
434 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı
434 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı
Kaçakçılara darbe
Kaçakçılara darbe
‘Nemrut’un Develeri’ görsel şölen oluşturdu
‘Nemrut’un Develeri’ görsel şölen oluşturdu
8 kilo uyuşturucu ele geçirildi
8 kilo uyuşturucu ele geçirildi
Jandarmadan terör operasyonu
Jandarmadan terör operasyonu
HABERLER>GUNCEL
15 Temmuz 2017 Cumartesi - 12:14

Valilik Şehit Ailelerini ağırladı

Erzurum Valiliği ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü organizesinde Çifte Minareli Medrese içinde 15 Temmuz Şehitlerini anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliğinde şehit aileleri ve şehit yakınlarına yemek verildi.

Valilik Şehit Ailelerini ağırladı

Erzurum Valiliği ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü organizesinde Çifte Minareli Medrese içinde 15 Temmuz Şehitlerini anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliğinde şehit aileleri ve şehit yakınlarına yemek verildi.
Erzurum Valiliği organizesinde Çifte Minareli Medrese içinde şehit aileleri ve şehit yakınlarına verilen yemeğe Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Aile ve Toplum Genel Müdürü Muhammet Örnek, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, Jandarma Bölge Komutanı Tüm. Gen. Güray Alpar, İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Mustafa Çelik, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan ve yemeğe davetli şehit ailesi yakınları ve gaziler hazır bulundu.
Yemek Ulucami İmam Hatibi Abdulkadir Düzenli’nin Kuran tilaveti ile ve yemek duası ile başladı. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Aile ve Toplum Genel Müdürü Muhammet Örnek konuşmasında “Ben bir Erzurumlu olarak böyle bir davete icap ettirmeniz beni son derece mutlu etti. Unutulmamalı ki şehitlerin sayesinde bizler vatanımızda rahatça yürüyoruz, nefes alıyoruz. Gazilerimiz fedakarca mücadele etmişlerdir. Sizler şunu bilin ki sizlerin bizlere emanetini bizlerde emanetimiz olarak bilip koruyacağız” dedi.
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen de konuşmasında “15 Temmuz Demokrasi Milli Birlik ve Beraberlik programı vesilesi ile bir arada bulunuyoruz. Hepinizi hürmetle selamlıyorum. Bizler biliyoruz ki, Allah yolunda, vatan ve millet yolunda canını feda eden, tüm insanlarımızı şehit olarak hem bizi yaradan yüce Mevlam, hem de bize şehit olarak görünüyorlar. Çünkü Yüce Mevlamız buyuruyor ki, Allah yolunda canlarını feda edenlere ölüler demeyiniz, onlar diridirler, ama sizler onları göremezsiniz. Genciyle, kadınıyla, yaşlısı ile aziz milletimizin evlatları sayesinde, gerek içimizde ve gerekse dışımızda bu ülkeyi fethetmek, bu ülkeyi işgal etmek isteyen güçlere hep beraber sesleniyoruz ki; siz bu aziz milleti hiçbir zaman, boyunduruğunuz altına alamazsınız” diye konuştu.
Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu ise, “Aziz Erzurum’lular, bu bayram gününün akşamında bu gök kubbenin altında, ailemize, şehitlerimizin manevi ve ruhaniyetinde hepinizi sevgi ve saygılarımla selamlıyorum. Aziz Erzurum’lular bundan tam bir sene önce, 15 Temmuz akşamında bu saatlerde, saat 20.00 sularında burada bazı arkadaşlarımızla, bu menfur olayı yaşamıştık. Bu memleketi, İslam dünyasının umudu olan bu milleti bölmek ve parçalamak isteyen hainlerin oyunlarına gelmemiştik. O gün yani bu gün aramızda olan ve Erzurum’umuzda olan bu olayı sona erdirdik. Bu gün bir yıl sonra artık ülkemizin geleceğe daha güvenle baktığı, mazlumun ve mağdurun milletlerin ümidi olarak onlara daha çok ümit verdiğimizin memnuniyeti içindeyiz. Bu topraklar üzerinde oynanan oyunlar bitmez, bu coğrafya üzerinde ameliyat yapmak isteyen hayaller bitmez. Tarihin her döneminde oynanan bu oyunlar bu millet üzerinde oyunlar oynanıyor ve bundan sonra da oynanacaktır. Ama biz bu oyunlara karşı, bir ve dik olursak bütün oyunları bozacağız. Ama şuna da çok dikkat edeceğiz, Dünyada Cennet vaad edenlere, dünyada cennet tapusu verenlere, cennette arsa pazarlayanlara, sırat köprüsünü bir kibrit kutusuna sokup size veririm diyenlere, yani kısaca hainlere prim vermedik, dinimi ve devletimizi nasıl koruyacağımızı da bileceğiz. Biliniz ki gaybı bilen yalnızca cenabı Allah’tır. Hiç kimse rüyasında haşa Allah ile konuşamaz, hiç kimse arsa pazarlayamaz, sırat nasıl geçerim rüyasına giremez. Bunu söyleyenlere artık kimse bu saatten sonra kimse prim vermesin. Dinini bilecek. Geleceğimize de ümit olunsun” şeklinde konuştu.
Yemekten sonra Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, şehit ve gazi yakınları ile hatıra fotoğrafı çekildi.

 
Çomaklı’dan 15 Temmuz Mesajı
 
Alanyaspor Erzurum'da 15 Temmuz şehitlerini andı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Vali Azizoğlu'ndan birlik ve beraberlik mesajı
Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, “15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ...
Övgüler İHA için
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir: “İHA, vatanseverlikte zirve yapmış bir kuruluş” dedi.
Azizoğlu, 15 Temmuz Gazisi Çılğı’yı ziyaret etti
Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında ...
 
Akdağ: 'Millet böyle siyaset cambazlıklarını çok gördü'
Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, "Bana en ağır geleni Kılıçdaroğlu’nun ...
'Türk Milletinin vatan sevgisi her şeyin üstündedir'
Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde PKK’lı ...
Pasinler'de 15 Temmuz şehitlerine vefa
Pasinler ilçesinde “Demokrasi ve Milli Birlik Günü” etkinlikleri kapsamında, ...
 
Akdağ’dan şehit ailesine ziyaret
Sağlık Bakanı Recep Akdağ, 15 Temmuz demokrasi şehitlerinden Yakup Sürücü’nün ...
İHA 15 Temmuz Sergisi Perşembe günü açılacak
15 Temmuz hain darbe girişiminin hafızalardan silinmemesi için Türk milletinin ...
Aydın gündemi değerlendirdi
Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum Milletvekili Aydın İHA’yı ziyaret etti
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Oyunun Müzakeresi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Ölülerin arkasından konuşmak ahmaklıktır!
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva