ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum çocuk nüfus oranında ortalamaları geçti
Erzurum çocuk nüfus oranında ortalamaları geçti
Kartlı ödemeler 1,18 trilyon liraya ulaştı
Kartlı ödemeler 1,18 trilyon liraya ulaştı
Erzurumspor bu kez ceza almadı
Erzurumspor bu kez ceza almadı
Tarım-GFE yıllık yüzde 49,92 arttı
Tarım-GFE yıllık yüzde 49,92 arttı
Ücretli çalışan sayısı yıllık yüzde 4,1 arttı
Ücretli çalışan sayısı yıllık yüzde 4,1 arttı
HABERLER>SPOR
22 Şubat 2015 Pazar - 13:28

Umud’u Sakarya’ya düşürmediler

Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta, haftanın maçında Erzurumspor Sakaryaspor ile 1-1 berabere kalarak, puanını 32’ye çıkardı, mavibeyazlı ekip 7’inci sırada kaldı.

Umud’u Sakarya’ya düşürmediler

Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta, haftanın maçında Erzurumspor Sakaryaspor ile 1-1 berabere kalarak, puanını 32’ye çıkardı, mavibeyazlı ekip 7’inci sırada kaldı. 74 dakika Erzurumspor’un geride olduğu karşılaşmada Cebrail Serçek yine kurtarıcı oldu ve mavibeyazlı ekibin 1 puanını kurtardı. Ankara Demirspor gurupta flaş çıkışını sürdürdü ve liderlik koltuğuna oturdu.
8’İNCİ BERABERLİK
Erzurumspor Sakaryaspor beraberliği ile bir puan aldığı maç sayısını 8’e çıkardı. Mavibeyazlı ekip deplasmanda ise 4’üncü kez berabere kaldı. Mavibeyazlı ekip maçı kazanamayınca averajı son üç haftada olduğu gibi sıfırda kaldı. 23 gol atıp 23 gol yiyen ekip deplasmanda 16, toplamda ise 32’inci puanını kazandı. mMavibeyazlı ekipte iç saha ve dış saha maçları ilginç sonuç çıkardı. Ekip içerde de dışarıda da 4 maç kazandı, 4 maçta berare kaldı, üç maçı kaybetti ve 16 puan toplayabildi.
KADRO YANLIŞI
Erzurumspor sezonun ikinci yarısında çıktığı beşinci maçında 4’üncü beraberliğini alarak 5 maçta 7 puan toplayarak oldukça kötü bir performans sergiledi. İkinci yarıdaki performans düşüşünde Teknik Direktör Turan Özyazanlar’ın kadro yanlışları ve takımı defans ağırlıklı oynatması, ile yeni transferlerle kadronun alt üst edilmesi etkili oldu.
BERAT VE EKREM KENARDAYDI
Özyazanlar Sakarya maçında golcü Berat Eyüpoğlu’nu ilk 11’e almadı. Ekrem Sütçü gibi takımın ayağında top tutan ve pasör görevini de gören tek oyuncusunu ise yine yedekte bekletti. Takım kurgusu ve oyun anlayışıyla Erzurumspor Sakaryaspor karşısında da ligde kalmaya çalışan bir takım görüntüsünden kurtulamadı.
SAKARYASPOR KADROSU
Ev sahibi Sakaryaspor maça Yavuz Eraydın, İbrahim Kıymaz, Burak Göksel, Aykut Duran, Gökhan Şen, Umut Pusat, Mert Sarı, Muhammet Yürükuslu, Levent Demiray, Mustafa Akgün, Burak Bekaroğlu’nun oluşturduğu kadroyla çıktı. Hüseyin Bilge, Alaattin Hamza Ok, Sertaç Eren, Gökhan Yazıcı, Ahmet Buğrahan Tuncay, Volkan Çekiç, Arda Saltan ise yedekler arasında yer aldı.  
 ERZURUMSPOR KADROSU
Erzurumspor’un Anıl Atağ, Emre Yüksektepe, Hüseyin Cihan Avcu, Doğa İşeri, Seddar Karaman, Salih Kardeşgiden, Cebrail Serçek, Özkan Serbest, Hüseyin Engin, Mehmet Albayrak, Osman Berkay Özçelik
11’i ile çıktığı karşılaşmada, İlker Günay, Ekrem Sütçü, Emrah Çalışlar, Berat Eyüpoğlu, Yılmaz Can Taşkıran, Oltan Karakullukçu, İbrahim Demirer 18 kişilik kadroya giren diğer isimler oldu.
KAZANABİLİRDİK..!
Erzurumspor aslında kazanacağı maçta, takım kurgusunun orta sahadan yoksun olması sebebiyle bir puana razı oldu. Sefer Sever’in oynamadığı karşılaşmada orta sahada pas dağıtacak ve topu ayağında tutacak oyuncu olan Ekrem Sütçü’nün eksikliği hissedildi. Orta sahadaki eksiklik yüzünden maçta tüm ağırlık Doğa İşeri ve Cebrail Serçek’in üstüne bindi.
TARTIŞILAN PENALTI
Erzurumspor başa baş oynadığı maçın  ilk yarısında, oyunu ceza sahası dışında tuttu. 22’İnci dakikada konuk takımın kontratağında, biraz da tartışmalı olarak kazanılan penaltıdan ev sahibi ekip Levent Demiray’ın attığı gol ile öne geçti. 1-0. Gol sonrası baskılı oynayan ekip mavibeyazlılar olmasına rağmen,  forvetin orta sahadan gollük pas alamaması beklenen beraberliği getirmedi ve ilk yarı 1-0 ev sahibi ekibin üstünlüğüyle tamamlandı.
MEHMET ALBAYRAK BU HAFTA DA YOKTU
Erzurumspor karşılaşmanın ikinci yarısına kadro değişikliği yapmadan çıktı.  Ortasahayı üç, forveti de ikilemek isteyen teknik yönetim 47’inci dakikada Hüseyin Cihan Avcu Orhan Karakullukçu değişikliğine gitti. Bu değişiklik Erzurumspor’un performansı üzerinde de etkili oldu. Devamlı gol arayan ekip, Mehmet Albayrak’la yakaladığı fırsatları değerlendiremedi.
CEBRAİL, İMDADA YETİŞTİ
Erzurumspor beklediği beraberlik golüne ulaşmakta zorlanınca 64’üncü dakikada Seddar Karaman yerini Berat Eyüpoğlu’na bıraktı. Bir hafta öncesinin golcüsü olan Berat’ın ayağı yine uğurlu geldi.
74’üncü dakikada maçın adamı olan Cebrail Serçek attığı golle skoru eşitledi. 1-1. Kalan 16 dakikalık bölümde gol yemeden maçı tamamlamak isteyen ekip, gol sonrası defans ağırlıklı oynayınca, Erzurumspor olası bir galibiyet fırsatını da kullanamadı. Teknik Yönetim 90’da Salih Kardeşgiden’i oyundan alarak Ekrem Sütçü’yü oyuna soktu. Bu taktik değişikliğin ardından Aydın maçın son düdüğünü çaldı: 1-1.
 HAKEMLER
Erzurumspor-Sakaryaspor maçını Trabzon Bölgesinden Üst Klasman Hakemi  Mustafa Aydın yönetti. Karşılaşmada Trabzon Bölgesinden Şener İnan birinci yardımcı hakemliği yürütürken, Giresun Bölgesi hakemlerinden Orhan Türkoğlu 2’inci yardımcı hakemliği yaptı. Karşılaşmada Giresun Bölgesi hakemlerinden Mustafa Tuncay dördüncü hakem olarak bulunurken, Adem Aydın gözlemci, Birkan Çalışkan ve Serhad Çokaklı temsilcilci olarak görev aldı.
PUAN FARKI İNDİ
Sakaryaspor ile berabere kalarak puanını 32’ye çıkaran mavibeyazlı ekibin zirvedeki takımlarla olan puan farkı değişti. Liden Ankara Demirspor ile olan puan farkı 8’e çıkan ekip, Anadolu Üsküdar 1908 Spor’un 6 puan gerisinde kalırken, Beylerbeyispor ile olan puan farkı 3 olarak kaydedildi. Mavibeyazlıların  Kahramanmaraş Belediyespor ile 1 olan puan farkı kapandı.
HAFTANIN YORUMU
Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü Gurupta 22’inci hafta maçları tamamlandı. Deplasmanda Sakaryaspor ile 1-1 berabere kalan Erzurumspor 32 puanla 7’inci sırada kalırken, 21’inci haftanın lideri Sakaryaspor’u koltuğundan indirerek, ikinci sıraya düşürdü. Sezonun ikinci yarısında süper çıkış yakalayan Ankara Demirspor  40 puanla liderliğe yükseldi.
VAN VE ANKARA DEMİR 5’TE 5 YAPTI
Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü Gurupta 2014-2015 sezonunun ikinci yarısında,  bir diğer flaş takım olan Van Büyükşehir Belediyespor, 5’inci maçını da kazanarak, 32 puanla Erzurumspor’un ardından 8’inci sıraya çıktı. Yine sezonun ikinci yarısında sürpriz sonuçlar alan Kayseri Şekerspor, Ayvalıkgücü Belediyespor’u yenerek son sıradan kurtuldu.
PUAN SIRALAMASI
Erzurumspor’un deplasmanda Sakaryaspor’dan bir puan alması sıralamayı değiştirdi. Puanını 40’a çıkaran Ankarademirspor 22’inci haftayı lider olarak geçerken, puanını 39’a çıkaran Sakaryaspor ikinci sıraya indi. 38 puanlı Anadolu Üsküdar 1908 Spor üçüncü sırayı alırken, 35 puanlı Beylerbeyispor dördüncü, 32 puanlı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor averajla beşinci sırada kaldı.
BAYBURT 11’İNCİ SIRADA
32 puanlı 4 takımdan  Silivrispor altıncı, Erzurumspor yedinci, Can Büyükşehir Belediyespor sekizinci, 30 puanlı Erzin Belediyespor 9’uncu, evinde yenilerek haftayı puansız kapayan Orhangazispor ise 29 puanla 10’uncu sırada kaldı. Van Büyükşehir Belediyespor’a yenilen Bayburt Gurup özel idare ise 26 puanla 11’inci sıraya yerleşti.
9MAÇTA 14 GOL ATILDI
Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü Gurupta 22’inci hafta maçlarında 14 gol kaydedildi. Haftanın en gollü maçı deplasman takımının galibiyeti ile biten Orhangazispor-Erzin Belediyespor karşılaşması oldu.  4 maçı ev sahibi ekipler kazandı, 3 maç berabere sonuçlandı, bir maçı da deplasman takımı kazandı. Haftanın en sürpriz sonucunu Kahramanmaraş Belediyespor’u 2-0 yenen Etimesgut Belediyespor aldı.
MAÇIN KARNESİ
STAT: Sakarya Atatürk
HAKEMLER: Mustafa Aydın x, Şener İnan xx, Orhan Türkoğlu xx, Mustafa Tuncay xx
SAKARYASPOR: Yavuz xx, İbrahim xx, Burak Bekaroğlu xxx, Aykut xx, Muhammet xx, Gökhan Şen x, Umut x (Ahmet Buğrahan dk. 80 x), Mert xx, Burak Göksel xx, Levent xx (Gökhan Yazıcı dk. 64 x), Mustafa xx (Arda dk. 71 x)
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE ERZURUMSPOR: Anıl xx, Emre x, Hüseyin Cihan x (Oltan dk. 45 x), Doğa x, Salih xx (Ekrem dk. 63 x), Cebrail xx, Özkan x, Hüseyin Engin x, Seddar x, Mehmet x, Osman Berkay x
GOLLER: Levent (dk. 23) (Sakaryaspor), Cebrail (dk. 73) (Büyükşehir Belediye Erzurumspor)
SARI KARTLAR: Burak Bekaroğlu, Umut, İbrahim, (Sakaryaspor), Hüseyin Cihan, Hüseyin Engin, Emre (Büyükşehir Belediye Erzurumspor)
HAFTANIN MAÇLARI
Etimesgut Bld. Spor - Kahramanmaraş B.Ş.B. : 2-0
Beylerbeyispor - İstanbul Güngörenspor : 2-0
Orhangazispor - Erzin Belediyespor : 0-3
Sakaryaspor A.Ş.- Erzurumspor : 1-1
Kayseri Şekerspor - Ayvalıkgücü Bld.Spor : 1-0
Bergama Belediyespor - Ankara Demirspor : 0-1
Sandıklıspor - Silivrispor : 0-0
Van B.B.S. - Bayburt Grup Özel İdare : 2-1
Balçova Yaşam Spor - Anadolu Üsküdar 1908 Spor : 0-0

23.HAFTA  PROGRAMI
Ayvalıkgücü Bld.Spor - Balçova Yaşam Spor
Ankara Demirspor - Van B.B.S.
Anadolu Üsküdar 1908 Spor - Sandıklıspor
Erzurumspor - Bergama Belediyespor
Bayburt Grup Özel İdare - Etimesgut Bld. Spor
Erzin Belediyespor - Kayseri Şekerspor
İstanbul Güngörenspor - Orhangazispor
Kahramanmaraş B.Ş.B. - Beylerbeyispor
Silivrispor - Sakaryaspor A.Ş

 
Erzurumspor, Sakarya’yı devirdi
 
Sakaryaspor taraftarından çirkin eylem
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
................................ 23 Şubat 2015 Pazartesi 08:18

hasan bayraktara katılıyorum adam beraberlik takımı oluşturdu.Her hafta berabere kalmaz ki kardeşim desen ki 1. ile 2.ile berabere kalıyor olsa bir şey demiyeceğim ama sonuncu takımla da berabere kalıyor

Yorumu oyla      8      5  
hasan bayraktar 22 Şubat 2015 Pazar 23:07

bu hoca futboldan zerre kadar anlamıyor aynı ergun kantarcı gibi takımı 1-1 e abune etmiş bizde ne onur ne de haysiyet bırktı bırakın gitsin bu bizi play ofa bile götüremez

Yorumu oyla      7      4  
............... 22 Şubat 2015 Pazar 22:01

Bir puana niye seviniyim ki benim açımdan bundan sonra her puan kaybı bizim için ilk beşin elimizden kayması anlamına gelir.Ayrıca ela avuca sığdıramadığımız doğa ile özkan, hüseyin engin,seddar gibi oyuncular bu önemli maçta tek yıldız almayı başarmışlardır.Doğru düzgün oynayın , yüreğinizi ortaya koyun , tekmeye kafa uzatın tek yıldızla değil üç yıldızla veya süper bir performansla maçı tamamlayın .En önemli maçta geçen maçlarda olan performansınızı göstermeseydiniz bari.Onlarca maç oluor bir tanesini iyi oynayın da kazanın . Van takımı sizi sollar ve ilk beşe giyer benden demesi.Adamlar her hafta bir galibiyet alıyorlar ama bizimkiler ise maşallah galibiyet almayı unuttular .

Yorumu oyla      7      5  
otorite 22 Şubat 2015 Pazar 18:45

ben otoriteyim kardeşim m. Albayrak hızlı yürümez demiştim yürüyor mu soruyorum bir puan a sevinelim

Yorumu oyla      8      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erzurumspor, Sakarya’yı devirdi
Deplasmanda Sakaryaspor ile 1-1 berabere kalan Erzurumspor 32 puanla 7’inci ...
Erzurumspor maçı öncesinde destek yürüyüşü
Sakaryaspor taraftarı Tatangalar Erzurumspor maçı öncesinde Mersin’in ...
‘Bu yaşta, bu yetenek..Maaşallah..’
Evinde babası tarafından kurulan basketbol potasına attığı isabetli basketlerde ...
 
ETÜ’den öğrencilere sportif destek
Erzurum Teknik Üniversitesi’nde öğrencilere yönelik, Temel Kayak Eğitimi’nin başladığı bildirildi.
Sakarya maçını Aydın yönetecek.
Erzurumspor’un deplasmanda oynayacağı Sakaryaspor maçını Trabzon Bölgesinden ...
Ankara Demir 1, Erzurumspor 8’inci
Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta sezonunun ikinci yarısında oynan 4 ...
 
Sinan Uzun’a 3 maç ceza
Profesyonel Disiplin Kurulu(PFDK) Erzurumsporlu Sinan Uzun’u 3 maçtan ...
Çeçen ve Belir Milli Takım’da
Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından İstanbul Ataköy Aslı Çakır Kapalı ...
İltir Türkiye rekoru kırdı
Erzurum’da geçtiğimiz hafta düzenlenen Kısa Mesafe Sürat Pateni (Short ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva