ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Mütefekkir Erol Güngör'e vefa
Mütefekkir Erol Güngör'e vefa
Aliyev’den Fransa’ya gözdağı
Aliyev’den Fransa’ya gözdağı
Yumaklı tarımsal ihracat verilerini paylaştı
Yumaklı tarımsal ihracat verilerini paylaştı
MEB Yeni müfredat taslağı büyük ilgi gördü
MEB Yeni müfredat taslağı büyük ilgi gördü
Kurtulmuş gündemi değerlendirdi
Kurtulmuş gündemi değerlendirdi
HABERLER>SPOR
4 Ocak 2016 Pazartesi - 13:51

Uğur Utku ve Salih Aygen Erzurumspor’da

Spor toto 3. Ligde şampiyonluk mücadelesi veren BB Erzurumspor ikinci yarı hazırlıklarını Antalya kampı ile sürdürürken bir taraftan da transferlerle kadrosunu güçlendiriyor.

Uğur Utku ve Salih Aygen Erzurumspor’da

Spor toto 3. Ligde şampiyonluk mücadelesi veren BB Erzurumspor ikinci yarı hazırlıklarını Antalya kampı ile sürdürürken bir taraftan da transferlerle kadrosunu güçlendiriyor.

İlk yarının sonunda Teknik Direktör Besim Durmuş ile yollarını ayırarak Ahmet Yıldırım’ı takımın başına getiren BB Erzurumspor yönetimi ara transfer döneminde Kartalspor’un başarılı orta saha oyuncusu Uğur utlu ve Fethiyespor’dan sol bek Salih Aygen’i kadrosuna dahil etti. Her iki oyuncuyla da anlaşma sağlayan mavi beyazlı yönetim ikinci yarıya daha güçlü bir kadro oluşturmayı hedefliyor.

BB Erzurumspor Kulüp Başkan Vekili Süha Dengizek, Kartalspor'un başarılı orta saha oyuncusu Erzurumlu olan Uğur Utlu ile 1 yıllık mukavele imzaladıklarını açıkladı. Dengizek, “Erzurumspor'a büyük faydası olacağına inandığımız bir futbolcu, hayırlı olsun. Kararlı transferlerle Erzurumspor'umuzun ligdeki şampiyonluk ipini göğüsleyeceğimize inanıyorum” dedi.

FETHİYESPOR'DAN SALİH AYGEN, BB ERZURUMSPOR'DA

BB Erzurumspor Kulüp Başkanı Av. Ali Demirhan, BB Erzurumspor’un savunmasını güçlendirmek için Fethiyespor’un sol bek mevkisinde forma giyen başarılı oyuncusu Salih Aygen'in transfer çalışmasını da tamamladıklarını açıkladı. Fatih Aygen’in BB Erzurumspor ile sözleşme imzalayacağı belirtildi.

 
KUDAKA proje yazma eğitimleri başlıyor
 
Ünlü Yazarlar Ali Nar’ı anlattı
YORUMLAR
Toplam 9 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 2 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
HAKEMLER HAKKINDA 8 Ocak 2016 Cuma 13:43

Dadaşlar ligin ikinci yarısının hakemleri açıklanmış maalesef ki hiçbir şekilde federasyonun sisteminde değişiklik yok .Eskiden örneğin bursa ile oynuyorsak bursaya komşu olan illerden verilirdi şimdi şaşılacak bir şekilde başka bölgeden hakemler vermişler bu iyi ama o bölgenin tüm illerinden hakemleri toplamışlar yani yanlış sistemden farz geçmemişler sonra da hakemlerden başarı beklerler.Bize verilen orta hakem İZMİR den geliyor bursaya.Daha önce Sakaryanın play off da bizi sakarya da 1-0 yendiği maçı yönetmiş yine 2013 yılında sancaktepe ile istanbul da oynadığımız ve 0-0 kaldığımız maçı yöneltmiş yine de bizim futbolcularımızın başta rakip takım olmak üzere hakemleri de yenmeleri gerekir eğer ki bir üst ligi düşünüyorlarsa .Hangi şehirlerden verilirse verilsin iyi bir oyun ile rakibi de yenersin , hakemi de yenersin eğer ki isteksiz veya kötü bir oyun sergilersen o zaman rakibe de yenilirsin , hakemi de suçlu ilan edersin.

Yorumu oyla      6      4  
HASAN BAYRAKTAR/BURSA 6 Ocak 2016 Çarşamba 20:32

DADAŞ KARDEŞLERİM BU HAFTAKİ MAÇ MUHAKKAK SURETTE ATATÜRK STADINA ALINMALI BUNUN İÇİN YÖNETİM BU SORUNU MUTLAKA ÇÖZMELİ YOKSA MİNARELİ ÇAVUŞ STADİNDA ÇOK BÜYÜK SIKINTI OLUR ÇÜNKÜ ÇOK YOĞUN SEYİRCİ TALEBİ VAR

Yorumu oyla      6      4  
Yeni Transferimiz 6 Ocak 2016 Çarşamba 08:57

Cizrespordan gelen futbolcumuzun diger yeni gelen futbolculardan farki , ligi ve grubu cok iyi tanimasidir.Bundan dolayi da diger futbolculara oranla bir adim onde baslayacak lige

Yorumu oyla      7      4  
YENİ TRANSFERİMİZ 6 Ocak 2016 Çarşamba 01:50

Dadaşlar takımımız bir futbolcu daha transfer etti.Yeni transferimiz hem sağ bekte hem de stoper de oynayabilen bir futbolcu olan serhat akyüzü transfer etti.Serhat akyüz 31 yaşında , maçka doğumludur.226 maçta görev almış olan serhat , ligin ilk yarısında cizrespor da futbol hayatını sürdürmüştür ve bize karşıda gol atmıştır.Cizrespordan başka sariyer , Ankaragücü , Balıkesir , çaykur rize , konya vb. takımlarda oynamıştır.

Yorumu oyla      7      4  
HASAN BAYRAKTAR/BURSA 5 Ocak 2016 Salı 21:48

BU HAFTA ATATÜRK STADINDAKİ MAÇIMIZA HERKES ÇOK RAHAT GELEBİLECEK ONUN İÇİN EN AZ 10.000 DADAŞI BEKLİYORUZ HELE BİRDE DAVUL ZURNA GELİRSE GEL GÖR STADI BAK NELER OLUYOR BENİM TEKİRDAĞDAN 13 KİŞİLİK MİSAFİR GURUBUM GELİYOR ONUN İÇİN HERKES STADA

Yorumu oyla      7      4  
hasan bayraktar/BURSA 5 Ocak 2016 Salı 21:43

BU HAFTA MAÇIMIZI ATATÜRK STADINDA OYNAYACAGIMİZ BİZİM İÇİN ÇOK İYİ OLDU HEM SEYİRCİ MAĞDUR OLMAYACAK HEM DE SAHA ZEMİNİ ÇOK GÜZEL BENİM ACİZHANE KADRO GÖRÜŞÜMDE İNŞALLAH BEĞENİRSİNİZ KALE AHMET SAĞBEK DOĞA FAHRİ DOĞAN CAN SALİH ORTA SAHA EMRE HASAN UĞUR UTLU ALPCAN İLERİ ÜÇLÜ SERDAE DENİZ ERTAN KOÇ ERHAN ÇELENK

Yorumu oyla      7      4  
Takimdan Ayrildi 5 Ocak 2016 Salı 18:19

Oltan karakullukcu ile anlasilarak yollar ayrildi.Oltani grubumuzda yer alan turgutlu cok istemesine ragmen komsu ilimiz olan bayburtla anlasti oltana futbol hayatinda basarilar dilerim.En azindan rakibimize gitmemesi bizim acimizdan iyi oldu

Yorumu oyla      7      4  
TRANSFER SEZONU 5 Ocak 2016 Salı 10:23

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre :2015 - 2016 sezonu İkinci Transfer ve Tescil Dönemi bugün başladı. Transfer Dönemi 1 Şubat 2016 Pazartesi günü sona erecek.Not:3.lig takımları bu durumda ikinci yarının ilk dört haftası içinde transfer yapabilirler.

Yorumu oyla      7      4  
YENİ FUTBOLCUMUZ HAKKINDA 5 Ocak 2016 Salı 06:12

Uğur Utlunun görev yeri Ortasahadır.Kariyerinde 66 T.F.F 3.lig maçı , 81 T.F.F 2.lig maçı , 4 Ptt lig ile 4 de Türkiye Kupası maçında olmak üzere toplam 155 maçta forma girmiştir.2014/2015 sezonunda 33 maçın 33'ünde , 2013/2014 sezonunda 34 maçın 31'inde , 2012 /2013 sezonunda ise 31 maçın 31'inde forma şansı bulmuştur.Bu sezon ise 16 lig maçın TAMAMINDA forma şansı bulmuştur ve kartalsporun kaptanı olarak ta görev yapmıştır.Kartalspor da ligin ilk yarısında en fazla süre oynayan futbolcu olma özelliği göstermektedir .Başta Kartalspor olmak üzere Ümraniye ve Sancaktepe belediyesporda da mücadele etmiştir.Bir çok ptt lig takımının elinde aldık bu oyuncuyu .Örneğin ;Bolu,Elazığ,Giresun vb.(Mehmet Albayrağın takım arkadaşıdır kartalspordan)İnşallah aynı performansı bizde de gösterir , başta uğur olmak üzere diğer futbolcuların katkılarıyla birlikte inşallah 3.ligden 2.lige çıkarız.

Yorumu oyla      7      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erzurum’da Minikler Basketbol Ligi kuruldu
Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’de basketbol sporunda bir ilke imza attı. ...
Durmuş’a Serdar Deniz sitemi
YAVUZ TOPAL-Spor Toto 3. Lig 1.Grup ekiplerinden BB Erzurumspor, ligin ...
Büyükşehir vefakar bisikletçileri ağırladı
İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Bisiklet Federasyonu ...
 
GHSİM’de basketbol gündemi
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nde Minikler Basketbol ...
Erzurumspor Ertan Koç’la anlaştı
Y.TOPAL-Spor Toto 3. Lig 1. Grup ekiplerinden BB Erzurumspor,2. Lig ekiplerinden ...
Ala’dan mavibeyazlılara moral destek
Y.TOPAL-BB Erzurumspor Başkanı Ali Demirhan 26 Aralık tarihinde yapılan ...
 
Erzurum EYOF 2017 seferberliği
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, ‘Erzurum’da yapacağımız Avrupa ...
Gençoğlu göğsümüzü kabarttı
Gençoğlu’nu kutlayan GHSİM Müdürü Fuat Taşkesenligil, “Cebrail göğsümüzü ...
Rekor Aşkale Belediyespor’da
2015-2016 Sezonu Bölgesel Amatör Lig'de ilk yarı 26-27 Aralık 2015 tarihlerinde ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Konunun Mülkiyeti 
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Mehmet Şarkışla
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva