ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Aydın siyasi gündemi değerlendirdi
Aydın siyasi gündemi değerlendirdi
Tavlaşoğlu projelerini paylaştı
Tavlaşoğlu projelerini paylaştı
Tekin: ‘Öğretmenlerin önerileri çok önemli’
Tekin: ‘Öğretmenlerin önerileri çok önemli’
İspir’de feci kaza: 1 ölü
İspir’de feci kaza: 1 ölü
Seçim güvenliği masaya yatırıldı
Seçim güvenliği masaya yatırıldı
HABERLER>TÜRKİYE
25 Haziran 2018 Pazartesi - 18:44

“Türkiye’yi durdurmak isteyenler dize gelmiştir”

Başbakan Binali Yıldırım, “Türkiye’yi durdurmak isteyenler, dize getirmek isteyenler dize gelmiştir, millet kazanmıştır. Bir kez daha Türkiye kazandı. Bu seçimin kaybedeni yoktur” dedi.

“Türkiye’yi durdurmak isteyenler dize gelmiştir”

Başbakan Binali Yıldırım, “Türkiye’yi durdurmak isteyenler, dize getirmek isteyenler dize gelmiştir, millet kazanmıştır. Bir kez daha Türkiye kazandı. Bu seçimin kaybedeni yoktur” dedi.

Başbakan Yıldırım, 24 Haziran seçim zaferinin ardından AK Parti Genel Merkezi önünde toplanan partililere seslendi. Yıldırım, eşi Semiha Yıldırım ile birlikte vatandaşları selamladı. “Bilmeyen öğrensin, duymayan duysun; kardeşiz, tek vücut tek bir milletiz, dağlar, çağlar boyu yeminimiz var kardeşiz, tek vücut tek bir milletiz” diyerek konuşmasına başlayan Yıldırım, “Ay yıldızlı bayrağın gölgesinde can bulan 81 milyon milletimiz, hepinizden Allah razı olsun. Türkiye’nin her rengini, her sesini, her köşesini selamlıyorum. Bugün bayram günüdür, bugün Türkiye’nin günüdür. Gün 81 milyonun kazandığı, kaybedeni olmayan bir gündür. 24 Haziran seçimleri demokrasi tarihimizin en önemli dönüm noktası olmuştur. Seçim kampanyasındaki tartışmalar geride kaldı. Bugün yeni bir gündür, geçmiş geçmişte kaldı. Milletin adamı, Türkiye sevdalısı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan yeni sistemin Cumhurbaşkanıdır. Şimdi farklılıklarımızla birlikte yeniden kaynaşmak için, bir ve beraber olmak için hazırız, bu aşkla geleceğe, kutlu yürüyüşümüze devam edeceğiz. Zaman kucaklaşma zamanıdır” ifadelerini kullandı.

TÜRKİYE’YE YAKIŞAN OLGUNLUK

Türkiye’ye yakışan demokratik olgunlukla bir seçimin tamamlandığını kaydeden Yıldırım, “Türkiye’yi durdurmak isteyenler, dize getirmek isteyenler dize gelmiştir, millet kazanmıştır. Bir kez daha Türkiye kazandı. Bu seçimin kaybedeni yoktur. Siyasi rekabet bizim için yenme yenilme anlamına gelmez. Herkes emin olmalıdır ki; Türkiye daha güçlü demokrasisi ile daha sağlam temellere oturmuş bir Türkiye olarak yoluna devam edecektir. Seçimlere bu kadar yüksek katılım olması vatandaşımızın Türkiye’nin geleceğine olan inancını en güzel şekilde göstermiştir. Hangi partiye vermiş olursa olsun her bir vatandaşımızın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dır. Vakit Türkiye vaktidir, vakit Türkiye’yi şaha kaldırma vaktidir, kalkınma istikrar ve güvenle 2023 hedeflerini yakalama vaktidir. Milletimiz erdem, irade ve cesaretle cumhurbaşkanımız Erdoğan’ı yeni sistemin ilk Cumhurbaşkanı olarak net bir sonuçla seçmiştir. Milletimiz AK Parti’yi zafere, Cumhur İttifakı’nı birinciliğe taşımıştır. Bu başarıya rağmen seçimin bütün neticelerini değerlendireceğiz ve buna göre adımlarımızı atacağız. 24 Haziran tek kelimeyle Haziran ayı içerisinde Ramazan Bayramı’ndan sonraki 2. bayram olmuştur. Dünyada bizi izleyen herkes bu seçimin başarısını şeffaf, demokratik kendi ülkeleri için örnek almalıdır. Çünkü Türkiye katılım oranı demokratik olgunluğu ve saydamlıkla bu seçimini de alnının akıyla başarmıştır. Milletin iradesinin sonucuna gölge düşürmek isteyen hiçbir girişimi milletimiz hoş karşılamayacaktır. Milletimizin bu sevinç gününde seçim zaferimizi demokratik olgunlukla karşılamasından bahtiyarız. 16 yıldır olduğu gibi insanımızın huzuru, güveni için çalışmaya devam edeceğiz. 24 Haziran zaferi Türkiye’nin geleceğe attığı sarsılmaz adımın habercisidir. Ülkemizi cumhurbaşkanımızın riyasetinde dünyanın sayılı ülkeleri arasına sokmaya ahdettik. Ayrı gayrı yok, sen ben kavgası yok, bütün Türkiye’yi kucaklayan, adalet, kalkınma siyaseti ile cumhurbaşkanlığı seçimleri bu seçimle beraber milletimiz tarafından sandıkta onaylanmıştır ve artık yeni sistem yürürlüğe girmiştir. Bu demokrasi şölenine katılan bütün vatandaşlarımıza, adaylara, partilere teşekkür ediyorum” açıklamasını yaptı.

 
Gecekondu yağmura dayanamadı
 
CHP 24 ilden milletvekili çıkaramadı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
‘Sadece Allah’ın huzurunda eğildik’
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Milletimizin sandıkta partimize verdiği ...
Yıldırım’dan Karaçoban açıklaması
Seçimlerin huzur içinde yapıldığını bildiren Yıldırım ‘Karaçoban ilçesinde ...
"Türkiye bir demokratik devrimi gerçekleştiriyor"
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan oyunu Saffet Çebi Ortaokulu'nda kullandı. ...
 
Atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı
Başbakan Yardımcılığı, Dışişleri, Gümrük ve Ticaret, Maliye ile Orman ...
‘Türkiye 32. Sıradaydı, şimdi 9. sıraya geldik’
Yıldırım Türkiye’de yaşayan Suriyelilerin yurtlarına dönmeleri için çalıştıklarını ...
‘Afrin’de derslerini verdik’
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu ülkede yasak olan tek şeyin terör ...
 
İşte AK Parti'nin yeni reklam filmi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sosyal medyadan AK Parti'nin yeni reklam filmini paylaştı.
Türkiye’nin ilk uçak gemisi 2020’de hizmette
Türkiye’nin ilk uçak gemisi ‘TCG Anadolu’ havadan görüntülendi.
Mehmetçik Münbiç'te
Menbiç konusunda ABD ile varılan yol haritası uyarınca Türk askeri birlikleri ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Oyunun Müzakeresi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Ölülerin arkasından konuşmak ahmaklıktır!
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva