ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Altun, sektörde 25 yılını tamamladı
Altun, sektörde 25 yılını tamamladı
Erzurum’da bıçaklı kavga: 1 gözaltı
Erzurum’da bıçaklı kavga: 1 gözaltı
Dağlarda çiriş otu bereketi
Dağlarda çiriş otu bereketi
Curlingte heyecan dorukta
Curlingte heyecan dorukta
Sekmen’den ortak akıl vurgusu
Sekmen’den ortak akıl vurgusu
HABERLER>BÖLGEDEN
6 Ekim 2015 Salı - 01:25

“Türkiye’yi daha ileriye götüreceğiz”

Yılmaz, terör örgütü ve yanında duranların Türkiye’yi 90’lı yıllara götürmek istediğini belirterek, “Bizler Türkiye’yi 90’lı yıllara götürmeyeceğiz, daha ileriye götüreceğiz. Daha demokratik bir Türkiye yapacağız” dedi

“Türkiye’yi daha ileriye götüreceğiz”

Bingöl’e gelen Başbakan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, terör örgütü ve yanında duranların Türkiye’yi 90’lı yıllara götürmek istediğini belirterek, “Bizler Türkiye’yi 90’lı yıllara götürmeyeceğiz, daha ileriye götüreceğiz. Daha demokratik bir Türkiye yapacağız” dedi.

Başbakan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, il başkanlığınca düzenlenen aday tanıtım toplantısına katılmak üzere, partisince milletvekili adayı gösterildiği memleketi Bingöl’e geldi. Yılmaz’ı havaalanında İl Valisi Yavuz Selim Koşger, milletvekili adayları Enver Fehmioğlu ve Yusuf Çoşkun ile partililer karşıladı. Buradan konvoy eşliğinde PTT kavşağında düzenlenen aday tanıtım mitingine katılan Yılmaz, burada 7 Haziran seçimleri sonrasında yaşanan olaylara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

“AK PARTİ ÖZGÜRLÜK GETİRDİ”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çözüm sürecinden dolayı sürekli eleştirildiğini belirten Yılmaz, “Şunun altını çizmek istiyorum ki AK Parti başlattığı çözüm süreci ile ‘Bu ülkede ve bu topraklarda kan dökülmesin’ dedi. Bugünkü cumhurbaşkanımız o dönem başbakan iken, ‘Gerekirse baldıran zehri içeceğim. Gövdemi taşın altına koyacağım’ dedi ve bu süreci başlattı. Hiç kimsenin cesaret edemediği, dokunamadığı meselelere dokundu ve birer birer bu meseleleri aşmaya başladı. Bakın Cumhurbaşkanımız hakkında da sürekli bir propaganda yapıyorlar. Sanki Cumhurbaşkanımız çözüm sürecine karşı, sanki Kürt kardeşlerimize, Zaza kardeşlerimize karşı diye bir hava yaratmaya çalışıyorlar. Bunu da çok bilinçli, sistemli yapıyorlar. Bu propagandalara aldanmayalım. Güneş balçıkla sıvanmaz. İstedikleri kadar propaganda yapsınlar, halk gönlüyle, vicdanıyla biliyor ki, AK Parti hiçbir dönemde olmadığı kadar Doğu’ya, Güneydoğu’ya hem özgürlük hem hizmet getirmiştir” dedi.

Birilerinin 90’lı yıllara dönülmek istendiğine ilişkin sürekli açıklamalarda bulunduğunu anlatan Yılmaz, “90’lı yıllara Türkiye’ye çevirmek isteyen, o eski Türkiye’ye götürmek isteyen terör örgütüdür onun yanında duranlardır. Bizler Türkiye’yi 90’lı yıllara götürmeyeceğiz daha ileriye götüreceğiz. Daha demokratik bir Türkiye yapacağız” diye konuştu.

“HAYALLERİ BİLE İKTİDARA YETİŞMİYOR”

Konuşmasında, partisinin seçim beyannamesine ilişkin de değerlendirmelerde bulunan Yılmaz, şunları kaydetti:

“Seçim beyannamemizi hazırladık Sayın Başbakanımız açıkladı. O beyannamenin birinci konusu yine demokrasi konularıdır. Çözüm süreci ve diğer meselelerin hepsi o beyannamenin içerisinde var. AK Parti değişimci bir partidir. Diğerleri gibi statükocu bir parti değildir. Her alanda reformlarımız var. Herkes kesim için vaatlerimiz var. Yalnız AK Parti’nin vaatleriyle diğerlerinin vaatlerini karıştırmayın. Diğerleri zaten iktidara gelmeyeceklerini biliyorlar. CHP diyor ki ‘Ben yüzde 30 oy alacağım’ hayalleri bile iktidara yetişmiyor. En fazla hayal ettikleri oy, yüzde 30. Şimdi bu hayalle sözlerini tutabilirler mi? İktidar olmadan değişiklik yapabilirler mi? MHP, 7 Haziran’dan sonra ne yaptı? Her şeye hayır. Ona hayır, buna hayır, peki ne olacak? Hiçbir şey yok. Sadece Sayın Bahçeli’nin dediği olur başka da bir şey yok. Böyle şey olabilir mi? Bu halkın yönetme sorumluluğu var, bu memleketin idare etme yükümlülüğümüz var her şeye hayır diyerek, siyaset olur mu? HDP, onların zaten hizmet diye bir derdi yok. Siyaset, ideoloji, ona çatma, buna çatma. Onun ötesinde ‘Başkan yaptırmayacağım’ diyor. Peki niye yaptırmayacaksın? Zazalar sana yaptırma mı dedi, Kürtler sana yatırma mı dedi. Kim sana bunu söyletti? Ben de bunu soruyorum niye yaptırmıyorsun kim sana bunları söyletiyor? Bunu da herkesin düşünmesi lazım. Esas olarak herkesin AK Parti’nin ne söylediğine bakması lazım.”

 
Aydemir: 'Niyet Hayır, Akibet de Hayır olacak'
 
Oltu'da seçim güvenliği zirvesi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Baro Başkanları terörü lanetledi
Gümüşhane-Bayburt Bölge Barosu, 3-4 Ekim 2015 tarihlerinde düzenlediği ...
Terör operasyonunda 9 tutuklama
Kars’ın Kağızman ilçesinde 2 gün önce terör örgütü PKK’nın şehir ve gençlik ...
Bir terörist teslim oldu
Ağrı’nın Diyadin İlçe Jandarma Komutanlığı’na PKK üyesi bir terörist teslim oldu.
 
‘Çocukları kandırıyorlar, götürüyorlar’
Ağrı Valisi Musa Işın, “Cezaevine girmeyi göze alarak teslim oluyorlar. ...
Hainler emellerine ulaşamadı
Bitlis’in Güroymak Kaymakamı Muharrem Eligül’ün makam aracına bomba bırakıldı. ...
Malatya şehidini uğurladı
Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde göreve giderken PKK’lı teröristlerce şehit ...
 
Kağızman’da milli coşku
Kağızman'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 95. yıl dönümü düzenlenen törenlerle kutlandı
Bölücü hainlerden okullara saldırı
Muş Valisi Seddar Yavuz, Bulanık ilçesinde boykot çağrılarına uyulmaması ...
Malatya’ya şehit ateşi düştü
Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde şehit düşen Astsubay Tolga Topçuoğlu’nun ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva