ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Çiftçi başarılı öğrencileri ağırladı
Çiftçi başarılı öğrencileri ağırladı
Futsal kadınlarda Gümüşhane şampiyon
Futsal kadınlarda Gümüşhane şampiyon
Atatürk Üniversitesinde öncelik kalite
Atatürk Üniversitesinde öncelik kalite
ETÜ – Büyükşehir sanayi iş birliği
ETÜ – Büyükşehir sanayi iş birliği
Olur Belediyesinde tebrik gündemi
Olur Belediyesinde tebrik gündemi
HABERLER>GUNCEL
15 Aralık 2014 Pazartesi - 04:14

Türkiye Spor medyası Erzurum’daydı

Erzurum’u “Dünyanın Spor Şehri” yapma projesini anlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, “Bu hedefe Valimiz Ahmet Altıparmak başta olmak üzere şehrimizdeki ilgili kurum ve kuruluşlarla işbirliği içerisinde çalışarak ulaşacağız” dedi.

Türkiye Spor medyası Erzurum’daydı

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Gençlik Spor Müdürlüğü ve Erzurum Spor A.Ş. tarafından organize edilen etkinlikte Başkan Mehmet Sekmen’in Erzurum’daki spor projelerinin anlatıldığı programa Türkiye Spor Yazarları Derneği’ne (TSYD) bağlı ulusal gazetelerin, televizyonların, ajansların spor müdür ve temsilcileri katıldı.
ERZURUM BİR İLKE SAHNE OLDU

Başkan Sekmen’in göreve gelişiyle bu yıl ilk kez hayata geçirilen ve 3 gün süren WinterFest 2014 (Kış Festivali; Konserler, Kortej Yürüyüşleri, Spor Organizasyonları) ile ilgili bilgilendirmenin de yapıldığı etkinlikte Erzurum Valiliği Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün spora olan yatırımları, Buz Pateni, Kayak, Buz Hokeyi ve Kızak Federasyonu'nun faaliyetleri katılımcılara sunuldu.
Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak, kente yapılan spor yatırımlarının takipçisi olacağını ifade ederek geleceğin Erzurum’unu inşa etmek adına bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da valilik olarak tüm imkanlarını seferber edeceklerini söyledi.
ERZURUM DÜNYA’NIN SPOR ŞEHİRLERİNDEN OLACAK

Erzurum’u “Dünyanın Spor Şehri” yapma projesini anlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, “Bu hedefe Valimiz Ahmet Altıparmak başta olmak üzere şehrimizdeki ilgili kurum ve kuruluşlarla işbirliği içerisinde çalışarak ulaşacağız” dedi.
Göreve gelir gelmez 1600 öğrencinin katılımıyla Erzurum’da ilk kez Yaz Spor Okulları yapıldığını anlatan Sekmen, Uluslararası Karate Turnuvası, Karakucak Güreş Turnuvası ve Cirit Turnuvası organizasyonlarına imza attıklarını söyledi. Sekmen, Kış mevsimine girer girmez Kış Sporları Projesine başladıklarını ve bu etkinliklerin geleneksel hale getirileceğini belirtti.
Başkan Sekmen, “Erzurum’da UEFA standartlarına uygun olarak yapılan Yüksek İrtifa Antrenman Sahalarıyla şehrimizde birçok futbol takımını ağırladık. Bu sayıyı önümüzdeki yıllarda arttırmayı planlıyoruz” dedi.
TANITIM

Amaçlarının Erzurum’da sağlıklı ve spor yapan bir nesil oluşturmak olduğunun altını çizen Sekmen, aday olunan ve olunacak organizasyonlarla şehrin ve ülkemizin tanıtımına katkılar sağlanacağını, kitle ve madalya sporunun geliştirilmesi ve spor bilincinin artırılmasına yönelik yeni çalışmalarının olduğunun müjdesini verdi.
Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Genel Başkanı Naci Arkan, Başkan Sekmen’in misafiri olarak Erzurum’da olmaktan ve spora dair yapılan çalışmalardan dolayı çok mutlu olduklarını, yapılan projeleri takip ettiklerini, spor basını olarak Erzurum’a gerekli tüm destekleri sağlayacaklarını ifade etti.
TSYD ERZURUM’DAYDI

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in ev sahipliğindeki toplantıya Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak, Erzurum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ali Rıza Kiremitci, Vali Yardımcısı Ömer Hilmi Yamlı, Erzurum Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Eyüp Tavlaşoğlu, Genel Sekreter Yardımcısı Selami Keskin, Genel Sekreter Yardımcısı Ünsal Kıraç, Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Erol Yarar, Türkiye Kızak Federasyonu Başkanı Serkan Yaşar, Türkiye Buz Pateni Federasyonu Başkanı Doç. Dr. Dilek Okuyucu, Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Bülent Akay, Gençlik ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenlioğlu, TSYD Genel Başkanı Naci Arkan, Doğan Haber Ajansı Spor Müdürü veTSYD Başkanvekili Faik Gürses, İhlas Haber Ajansı Spor Müdürü Mustafa KaragöL, Anadolu Ajansı Spor Müdürü Ersin Şiyhan, Digiturk TV Haber Müdürü Aybars Hünalp, TSYD Medya ve Organizasyon Sorumlusu Birgül Pullukçu, Vatan Gazetesi Spor Müdür Yardımcısı Ayhan Turgut, Yeni Şafak Gazetesi Spor Müdürü Ahmet Bıyıklı, Ülke TV Spor Müdürü Harun Şen, Türkiye Gazetesi Spor Müdürü Ercan Yıldız, Fanatik Gazetesi Spor Editörü Hatice Yücel, Hürriyet Gazetesi Spor Editörü Onur Salman, Lig Radyo Program Yapımcısı Yetkin Etkin, Tek Rumeli TV Spor Müdürü Mehmet Çelik, Takvim Gazetesi Spor Müdürü Tunç Özgen, Sabah Gazetesi İstihbarat Şefi Tuncay Kurtuluş, Spor Meydanı Gazetesi Genel Koordinatörü Ali Yeliner, Spor Meydanı Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Muzaffer Batumlu, Star Gazetesi Foto Muhabiri & TSYD İstanbul Şubesi II. Başkanı Aygün Özipek, Habertürk Gazetesi Yazarı Murat Ağca, CNNTURK Program Yapımcısı ve Sunucusu M. Cem Yılmaz, Spor Yazarı Ahmet Çakır, Spor Spikeri ve Program Yapımcısı Gökhan Telkenar, Cumhuriyet Gazetesi Spor Muhabiri Sami Gürel, Beşiktaş TV Editörü Orkun Göbel ve çok sayıda davetli katıldı.

 
İntihar olayı soruşturuluyor
 
‘Niye telaşa düştüler?’
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bakan Ala, Erzurum’daydı
İçişleri Bakanı Efkan Ala, gece saatlerinde geldiği Erzurum'da esnaf ziyaretinde bulundu.
Erzurum adına yüz akı sonuç
Türkiye’de 2013 yılında boşananların yüzde 79’u evliliklerinin ilk yılı ...
Erzurum’da Sekmen Sinerjisi
Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kış Festivali'nin ...
 
Winterfest’e coşkulu başlangıç
Winterfest Kış Festivali kapsamında Erzurum’da binlerce kişi kortej yürüyüşüne katıldı.
Trafikte Winterfest düzenlemesi
Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek olan Winterfest ...
Çaresiz aile Bakanlıktan cevap bekliyor
M.COŞKUN-Mersin’de 4 aylık asker olan Oğuzhan Atmaca, evin tek geçimini ...
 
İnternetten “Ucuz Elektrik” dönemi
Elektrikte tedarikçi değiştirme dönemi Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu ...
Sekmen, ‘Suç duyurusunda bulunduk’
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, New City olayını değerlendirdi. ...
Valilik uyardı..!
Erzurum Valiliği, telefonla aradıkları iş adamlarına, kendilerini Vali ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva