ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Atatürk Üniversitesinde TÜBİTAK istişaresi
Atatürk Üniversitesinde TÜBİTAK istişaresi
ASHM’den ‘Sahnede Parlayan Küçük Yıldızlar’ Projesi
ASHM’den ‘Sahnede Parlayan Küçük Yıldızlar’ Projesi
Barajlar doldu, çiftçinin yüzü güldü
Barajlar doldu, çiftçinin yüzü güldü
ASİMED'den ‘Çocuk Katili İsrail’e bilimsel tepki
ASİMED'den ‘Çocuk Katili İsrail’e bilimsel tepki
Erzurum’da FETÖ operasyonu
Erzurum’da FETÖ operasyonu
HABERLER>SPOR
9 Ağustos 2023 Çarşamba - 02:47

Trendyol 1’inci Ligde nefesler tutuldu

Erzurumspor taraftarı ligin ilk maçının Erzurum’da oynanamayacak olmasından dolayı üzgün. Çok sayıda taraftar ilk maçta takımına destek vermek için Giresun’a gidecek.

Trendyol 1’inci Ligde nefesler tutuldu

Trendyol 1’inci Ligde 18 ekip sezonun açılışına hazırlanıyor. Bir yandan transfer çalışmaları yürütülürken diğer yanda lige puan ya da puanlarla başmak için yoğun hazırlıklar yapılıyor. Erzurumspor da Giresun’da oynayacağı Bandırmaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

TARAFTARDAN MESAJ VAR

Erzurumspor taraftarı ligin ilk maçının Erzurum’da oynanamayacak olmasından dolayı üzgün. Çok sayıda taraftar ilk maçta takımına destek vermek için Giresun’a gidecek. Erzurumspor’un ilk maçından galibiyetle ayrılacağını ümit eden taraftarlar, Giresun’da yaşayan dadaşlarla birlikte tribünlerde Erzurum sinerjisi oluşturacak.

BANDIRMA’DA ERZURUMSPOR GÜNDEMİ

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde 2023-2024 Süper Lig ve TFF 1. Lig Sezonu’nun başlayacak olmasından dolayı, Bandırma’da oynanacak spor müsabakaları öncesi, alınacak tedbirlerin görüşüldüğü ilçe spor güvenliği toplantısı, Bandırma Kaymakamlığı Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Toplantıda “Bandırma İlçe Güvenlik Toplantısı’nda, Bandırma’da asayiş ve huzuru bozabilecek muhtemel sorunlar ve bu sorunlarla ilgili alınabilecek tedbirler ile genel güvenlik konusunda yapılabilecek çalışmalar görüşüldü.

Bandırma Kaymakamı Engin Aksakal başkanlığında gerçekleşen toplantıya, Bandırma İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ahmet Tunç, Bandırma İlçe Emniyet Müdür Vekili Emniyet Amiri Faruk Bağcı, Gençlik İlçe Spor Müdürü Hüseyin Elüstü, İlçe Sağlık Müdürü Hacı Durmuş Yılmaz, Bandırmaspor Kulübü Başkan Yardımcısı Gürel Soylu, Ticaret Borsası Genel Sekreteri Ertunç İşbay, Bandırma Belediyesi adına zabıta ve özel güvenlik birimi temsilcileri katıldı.

Bandırma Kaymakamı Engin Aksakal toplantı da yaptığı konuşmada “Bandırma’da 2023-2024 TFF 1. Lig sezonu 20 Ağustos 2023 saat 17.00’de başlayacak. Basketbol ve voleybol müsabakalarında taraftarlar daha sakin iken futbol karşılaşmalarında bu sakinlik olmuyor. Taraftarlar takımın galip gelmesini arzu ediyor. Netice itibariyle bu galibiyet gerçekleşmediğinde farklı psikolojik durumlar ortaya çıkmaktadır. Bandırmaspor kendi alanında başarıyla yoluna devam ediyor. Takımın yöneticileri, sorumluluk sahibi kişiler de kendilerine düşen görevi titizlikle yerine getirirlerse, taraftarlarımız en nezih şekilde maçlarını izleyecektir. İlçemizde, huzur ve güvenliği sağlamak amacıyla ilgili birimlerle koordinasyonu sağlayarak sistemli bir şekilde sürecin yönetilmesi ve muhtemel durumlarda krizi yönetmek gerekir. Sorumluluklarımızı layıkıyla yerine getireceğiz. Ligin daha güvenilir olması için emniyet tedbirlerini almamız gerekiyor. 2023- 2024 TFF. 1. Lig sezonunda ev sahipliği yapacağımız karşılaşmalar da hangi takım riskli, hangi takım sorunsuz onların analizlerini yaparak, olaysız bir şekilde ligi geçirmemiz gerekiyor” ifadelerinde bulundu.

Bandırma Kaymakamı Engin Aksakal’ın konuşmasının ardından Bandırma İlçe Emniyet Müdür Vekili ve Emniyet Amiri Faruk Bağcı, riskler, problemler, krizler, daha önce yaşanmış olan hadiselerin tekrar yaşanmaması için kriz yönetimi ve tedbirler hakkında alınacak kararların bulunduğu sunumu, katılım sağlayan protokolle paylaştı. Bandırmaspor 13 Ağustos itibariyle ilk maçını deplasman da Erzurum F.K ile oynayacak olup, ilk ev sahipliğini de 20 Ağustos’ta yapacak.

FATİH KURUCUK, ADANASPOR’DA

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Adanaspor, Bandırmaspor formasını giyen 25 yaşındaki stoper Fatih Kurucuk ile anlaşma sağladı.

Adanaspor, Fatih Kurucuk'u kadrosuna kattı. Turuncu-beyazlı ekipten yapılan açıklamada, “Kulübümüz son olarak Bandırmaspor formasını giyen 25 yaşındaki stoper Fatih Kurucuk ile 1+1 yıllık sözleşme imzanlanmıştır. Fatih Kurucuk’un transferi camiamıza hayırlı olmasını dileriz” ifadeleri kullanıldı.

GÖZTEPE’YE CEZAYİRLİ HÜCUMCU

Göztepe, KV Kortrijk forması giyen 25 yaşındaki Cezayirli kanat oyuncusu Billel Messaoudi ile görüşmelerde son aşamaya geldi. Bir pürüz çıkmaması durumunda sarı-kırmızılıların transferi gerçekleştirmesi bekleniyor.

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Göztepe, yeni sezona iddialı girmek için kadrosunu güçlendirme çalışmalarına devam ediyor. Transferde daha önce Kasımpaşa'dan Tarkan Serbest, Altınordu’dan Ali Dere, Ankara Keçiörengücü'nden Ogün Bayrak, Southampton’dan Mateusz Lis, Çaykur Rizespor’dan Kubilay Kanatsızkuş, Diambars’dan İbrahima Sory Diallo, Trabzonspor'dan Taha Altıkardeş, Konyaspor’dan Mame Diouf, Alanyaspor’dan Ümit Akdağ ve Samsunspor’dan Celil Yüksel’i kadrosuna katan İzmir temsilcisi, hücum hattına bir takviye daha yapmak istiyor.

Sarı-kırmızılılar, Belçika Pro Lig ekiplerinden KV Kortrijk'de top koşturan, kanat ve forvet mevkilerinde oynayabilen Billal Messaoudi’nin transferinde son aşamaya geldi. Görüşmelerde bir pürüzün çıkamaması durumunda bu transferin gerçekleşmesi bekleniyor.

GÖZTEPE’DE ROTA ÖMER BAYRAM

Göztepe, Eyüpspor forması giyen 32 yaşındaki tecrübeli oyuncu Ömer Bayram ile ilgileniyor.

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Göztepe, yeni sezona iddialı girmek için kadrosunu güçlendirme çalışmalarına devam ediyor. Transferde daha önce Kasımpaşa'dan Tarkan Serbest, Altınordu’dan Ali Dere, Ankara Keçiörengücü'nden Ogün Bayrak, Southampton’dan Mateusz Lis, Çaykur Rizespor’dan Kubilay Kanatsızkuş, Diambars’dan İbrahima Sory Diallo, Trabzonspor'dan Taha Altıkardeş, Konyaspor’dan Mame Diouf, Alanyaspor’dan Ümit Akdağ ve Samsunspor’dan Celil Yüksel’i kadrosuna katan İzmir temsilcisi, savunmanın sol tarafına da takviye daha yapmak istiyor.

Sarı-kırmızılılar, geçtiğimiz sezon 1. Lig ekiplerinden Eyüpspor forması giyen sol bek ve orta saha mevkilerinde oynayabilen Ömer Bayram’la yakından ilgileniyor. Bir pürüz çıkmaması durumunda bu transferin tamamlanması bekleniyor. Öte yandan Ömer Bayram ile Trendyol 1. Lig ekiplerinden Manisa FK ve Çorum FK da ilgileniyor.

YUSUF EMRE GÜLTEKİN RESMEN KOCAELİSPOR’DA

Kocaelispor, Samsunspor’dan 30 yaşındaki tecrübeli orta saha oyuncusu Yusuf Emre Gültekin’le 2 yıllık sözleşme imzaladı.

1. ligin yeni ekibi Kocaelispor transferlerine devam ediyor. Yeşil-siyahlılar geçen sene Samsunspor’da şampiyonluk yaşayan tecrübeli oyuncu Yusuf Emre Gültekin’i kadrosuna kattı. 5 Ağustos günü statta hazırlık maçını tribünlerden takip eden Yusuf Emre Gültekin, Kocaelispor’un bugün yaptığı paylaşımla resmen Kocaelispor’da. Kocaelispor, Yusuf Emre Gültekin'i bedelsiz olarak kadrosuna kattı.

Kariyerinde 249 maça çıkan oyuncu 15 gol atarken 22 asist yaptı. Geçtiğimiz sezonda ise Samsunspor’da forma giyen oyuncu 4 asist yaptı.

Kocaelispor Kulübü, Yusuf Emre Gültekin'in transfer haberini paylaşırken şu ifadelere yer verdi: "Ailemize Hoş Geldin Yusuf Emre Gültekin! Kulübümüz, Yusuf Emre Gültekin ile 2 yıllık sözleşme imzalamış bulunmaktadır. Camiamıza hayırlı olsun."

BUCASPOR 1928, HAZIRLIK MAÇINDA GÖZTEPE’Yİ MAĞLUP ETTİ

Bucaspor 1928, hazırlık maçında Trendyol 1. Lig ekiplerinden Göztepe’yi 2-0 mağlup etti.

TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Bucaspor 1928, yeni sezon hazırlıklarını sürdürmeye devam ediyor. Şu ana kadar kadrosuna 3 takviye yaparak sessiz bir transfer dönemi geçiren Bucaspor 1928, yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde hazırlık maçları yapmaya başladı. Sarı-lacivertliler, ilk özel maçında Trendyol 1. Lig ekiplerinden Göztepe ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmaya hızlı başlayan Bucaspor 1928, 5. dakikada Erhan Kartal’ın golüyle 1-0 öne geçti ve ilk yarıyı bu skorla tamamladı. Sarı-lacivertliler, ikinci devreye de hızlı bir giriş yaptı ve Erhan Şentürk’ün 52. dakikada kaydettiği golle skoru 2-0 getirdi. Müsabakanın kalan bölümlerinde gol sesi çıkmayınca Bucaspor 1928, karşılaşmayı 2-0 kazanmış oldu. Öte yandan Göztepe, yaz döneminde oynadığı hazırlık maçlarında ilk mağlubiyetini aldı.

TAM: "ÇOK İYİ BİR HAZIRLIK DÖNEMİ GEÇİRDİK"

Trendyol 1. Lig'in yeni ekiplerinden Ahlatcı Çorum FK'da Teknik Direktör Tahsin Tam, çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini söyledi.

Trendyol 1. Lig'in yeni ekiplerinden Ahlatcı Çorum FK'da Basın Sözcüsü Tuğrul Topuz, Teknik Direktör Tahsin Tam ve Ahlatcı Çorum FK CEO'su Abdulhamit Yıldız, kulüp binasında düzenlenen basın toplantısıyla yeni sezon öncesi yapılan çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu.

İyi bir takım kurmak için için yoğun çaba içinde olduklarını dile getiren Topuz, bu noktada Çorum’dan yeterli desteği bulamasalar da dışardan verilen sponsor desteği ile belirli bir konuma geldiklerini söyledi. Takımın 1. Lig'e çıkmasının ardından Kulüp Başkanı Oğuzhan Yalçın’ın şampiyonluk sevincini iki gün yaşadıktan sonra yeni sezon için hazırlıklara başladığını dile getiren Topuz, “Başkanımız halen yeni sponsorluk anlaşmaları için gece gündüz demeden çalışıyor. Hedefi geçen sezon olduğu gibi bu sezon da kulübün en iyi ve başarılı bir şekilde ligi tamamlaması. Geçen yıl olduğu gibi milletvekilleri Vahit Kayrıcı ve Yusuf Ahlatcı kulübümüze büyük destek veriyorlar. Aynı desteği diğer vekillerimiz Oğuzhan Kaya ve Mehmet Tahtasız’dan da görmek istiyoruz. Ayrıca locaların tamamı kiralandı. Son iki locayı onursal başkanımız Muhsin Dere birini kimsesiz çocuklar için diğerini ise Şehit ve Gaziler Derneği için ayırdı” diye konuştu.

Kombine satışları hakkında da bilgi veren Topuz, “Kombine satışında ise istediğimiz durumda değiliz. Şu an itibari ile toplam kombine bilet satışı 970 oldu. Bunların 10 tanesi VİP Kategoride davetiyeli 10 adet, VİP A kategorisinde 457 adet, protokol sağ ve sol bölümlerinde 16 adet, maraton tribününde 257 adet ve kale arkasında ise 230 adet olmak üzere toplam satılan kombine bilet sayısı 970 adet. 2. Lig'de mücadele eden birçok kulüp bizim kombine bilet fiyatlarının iki katı fiyat olmasına karşın bizim satışlarımızın çok üzerinde satışlar yaptılar. Bu konuda taraftarlarımızın takımlarına destek olmak için kombine bilet satışına katkı vermesini istiyor ve bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Ahlatcı Çorum FK Teknik Direktörü Tahsin Tam ise 1. Lig'in disiplinsizliği affetmeyeceğini söyledi. Bu yüzden geçen yıldan daha ciddi ve sıkı bir çalışma dönemi geçirdiklerini anlatan Tam, “Saflarımızı daha fazla sıklaştırarak bu liglede de üst sıralar için mücadele edeceğimize camiamıza ve taraftarlarımızı mutlu edeceğimize inanıyorum. Çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Üç etaplı kampın ardından artık son etaba Çorum’da devam ediyoruz. Ciddi bir sakatlık geçirmeden kampları tamamladık. Geçen yılın şampiyon kadrosu üzerine yaptığımız transferlerle daha güçlü hale geldik. Disiplinden taviz vermeden safları daha sıklaştırarak Çorum FK’ya yakışanı sahada yapmaya devam edeceğiz. Özellikle Bolu kampındaki çalışmalar ve hazırlık maçlarında ben tüm futbolculardan istediğimi aldım. Skora bakmıyorum çünki yediğimiz goller tamamen bireysel hatalardan geldi. Biz bu maçlarda her türlü değişim sonrası neler yapabileceğimizi görmek istedik ve bunları da fazlası ile aldım” şeklinde konuştu.

Ahlatcı Çorum FK CEO'su Abdulhamit Yıldız da üç futbolcu ile görüşmelerde sona geldiklerini belirterek, başkan Oğuzhan Yalçın’ın bütçeyi oluşturmasının ardından hafta içinde transferleri takıma katmayı hedeflediklerini söyledi. Yabancı transferinde zorlandıklarını dile getiren Yıldız, “Görüştüğümüz oyuncular var ancak yabancı transferi gerçekten çok zor. Özellikle uçak olmaması nedeni ile sıkıntı yaşıyoruz. Bu konuda biz çalışıyoruz ancak transfer bütçe ile alakalı Başkanımız bu konuda yoğun şekilde çalışıyor ve o bize onay verdiği takdirde transferleri önümüzdeki hafta içinde aramıza katmak istiyoruz” dedi.

 
AFAD belediyeleri eğitiyor
 
Gençlerin Buluşma Adresi; GSB Gençlik Merkezleri
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erzurumspor’un yeni formaları tanıtıldı
Erzurumspor’un 2023 – 2024 sezonunda kullanacağı Cumhuriyet temalı formalar tanıtıldı.
Erzurumspor Bandırma maçını Giresun’da oynayacak
Trendyol 1. Lig takımlarından Erzurumspor ligin ilk haftasında kendi sahasında ...
Trendyol 1’inci Ligde geri sayım
Trendyol 1’inci ligde sezon 11 Ağustos’ta Boluspor – Adanaspor maçıyla ...
 
Eroğlu Türk Güreş vizyonunu paylaştı
Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Şeref Eroğlu, U17 Dünya Güreş Şampiyonası’nın ...
ANALİG güreşte Erzurum ekibi 4’üncü oldu
Anadolu Yıldızlar Ligi güreş küçük minikler grup müsabakalarında şampiyon ...
Erzurumspor’da Süleyman Koç sevinci
Kaptanlar Mustafa Yumlu, Mustafa Akbaş, Orhan Ovacıklı ve Eren Tozlu ile ...
 
Erzurum’da UEFA Antrenör Eğitimi başladı
TFF, İlk etapları ocak ayında Antalya'da yapılan UEFA B 31-32-33. grupların ...
'Güreş Türklerin DNA’sında var'
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 2024 Paris Olimpiyatları’nda madalyalar ...
Taraftardan Erzurumspor’a motivasyon desteği
Yeni sezon hazırlıklarını aralıksız biçimde sürdüren Erzurumspor’a taraftardan destek geldi.
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Konunun Mülkiyeti 
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Mehmet Şarkışla
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva