ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum’dan 3 ayda 21.3 milyonluk dış ticaret
Erzurum’dan 3 ayda 21.3 milyonluk dış ticaret
1. Ligde Erzurumspor özel sinerji oluşturdu
1. Ligde Erzurumspor özel sinerji oluşturdu
TRENDYOL 1’inci Ligde 33. Hafta mesaisi
TRENDYOL 1’inci Ligde 33. Hafta mesaisi
Hakem Akademisinden, 81 İlde Eğitim uygulaması
Hakem Akademisinden, 81 İlde Eğitim uygulaması
Tuzlaspor soruşturmasında yeni gelişme
Tuzlaspor soruşturmasında yeni gelişme
HABERLER>SPOR
1 Aralık 2023 Cuma - 03:05

Trendyol 1’inci Ligde 14. Hafta gündemi

14. Haftada Gençlerbirliği, 15’inci haftada Çorum, 16’ıncı haftada Ümraniyespor ve 17’inci haftada , Eyüpspor ile karşılaşacak olan Erzurumspor 4 maçından en az 8 puan çıkarmayı hedefliyor.

Trendyol 1’inci Ligde 14. Hafta gündemi

Trendyol 1’inci ligde sezonunun ilk yarısının bitimine 4 hafta kala takımlar 14’üncü hafta maçlarına yoğunlaştı. 14. Haftada Gençlerbirliği, 15’inci haftada Çorum, 16’ıncı haftada Ümraniyespor ve 17’inci haftada , Eyüpspor ile karşılaşacak olan Erzurumspor 4 maçından en az 8 puan çıkarmayı hedefliyor.

ERTAN ERZURUMSPOR MAÇINI ÖRNEK GÖSTERDİ

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Göztepe’de CEO’luk görevine getirilen Kerem Ertan, Gürsel Aksel Stadyumu’nda düzenlenen toplantıda basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Gürsel Aksel Stadyumu’nda basın mensuplarıyla bir araya gelen Kerem Ertan, sarı-kırmızılı kulüpteki projelerini tek tek anlattı. Gürsel Aksel’i birçok alanda kullanacaklarını belirten Ertan, “Burası sadece bir spor müsabakalarının oynandığı yer değil, aynı zamanda toplantıların yapıldığı daha yaşayan bir yer haline getireceğiz. Statta 17 bin metrekare civarında İzmir ekonomisine de katkı sağlayacak kiralanabilir alanlar var. Dolayısıyla bunların da bir an önce hayata geçmesi, buraların işlev kazanması için çalışmalar devam ediyor” şeklinde konuştu.

“Haksızlıklara bize yakışan şekilde tepki göstereceğiz”

Göztepe'nin haklarını savunmak için buraya geldiklerini belirten Ertan, "Göztepe Avrupa kupalarında ilk başarıyı kazanmış kulüptür. En kötü zamanında taraftarlarımız bizlere sahip çıktı. İleri gelenler her zaman destek odu. Biz sadece futbol kulübü değil, spor kulübüyüz. Yaklaşık 2 bin sporcumuz olimpik branşlarda faaliyet gösteriyor. Biz her platformda Göztepe'nin haklarını takip edeceğiz. Yapılan haksızlıklardan dolayı kimse rahat etmeyecek. Haksızlıklara bize yakışan şekilde tepki göstereceğiz. Göztepe duruşunu bozmayacağız ancak güçlü şekilde her türlü söylemi yapacağız. Erzurum'a deplasmana gidiyoruz, bir hafta önce Kocaelispor'la maç yapmışız. Bizim Erzurum FK maçındaki VAR hakemimiz Kocaeli bölgesindendi. Bu inanılmaz bir durum. Hakem bile bu atamaya şaşırmıştır. Anlık olarak bunları takip edeceğiz. Bize yakışan şekilde sessiz kalmayacağız. Biz bu tarz yaklaşımlara layık görülecek bir kulüp değiliz" ifadelerini kullandı.

"Sport Republic, Göztepe için bir şans"

Göztepe hisselerinin yüzde 70'ini elinde bulunduran Sport Republic şirketinin yatırımından ve öneminden bahseden Ertan, "Hepimizin içinde bulunduğu ekonomik koşullar var. Türkiye'de Sport Republic diye bir şirket Göztepe'ye yatırım yapıyor. Süper Lig 6 büyük ligden bir tanesi. Sport Repuclic 3 tane lige yatırım yapmış. Bunlardan biri Göztepe. Bu iş oyuncu taramasıyla, yönetimiyle ve mali durumuyla çok büyük bir organizasyon. Sport Republic futbol yatırımı dışın da başka işleri yok. Şirket vizyonu, stratejik olarak gelişme potansiyeli gördükleri takıma yatırım yapıyorlar. Bu Göztepe için büyük şans. Yabancı yatırımcıyı Türkiye'ye çekmek kolay değil. Türkiye'ye inanmış, Göztepe'nin büyüklüğünü kabul etmiş başka yabancı yatırımcı yok. Ülke olarak, şehir olarak bu yatırıma saygı duymalıyız. Sport Republic'e sahip çıkmalıyız. Göztepe mali olarak güçlü bir kulüp. Bu iş uzun soluklu bir iş. Sport Republic bu vizyonla buraya geldi. Onlar kulübümüze orta ve uzun vadeli planla yaklaşıyorlar. Ayrıca sermayesi güçlü iki hissedarımız var. Biri Sport Republic şirketi, diğeri yönetim kurulu üyemiz, eski başkanımız Mehmet Sepil" dedi. Öte yandan Kerem Ertan, merkezi yönetimden ve onun uzantılarından aldıkları desteği yerel yönetimden alamadıklarını da belirtti.

ALTAY, 2 AYDIR PUANA HASRET

Trendyol 1. Lig’deki son puanını 30 Eylül’de Giresunspor’la berabere kalarak alan Altay, o günden bu yana çıktığı 6 karşılaşmada 6 mağlubiyet alarak puana hasret kaldı.

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Altay’da teknik direktör ve yönetim değişikliklerine rağmen işler istenildiği gibi gitmemeye devam ediyor. Bu sezon sadece 1 galibiyet ve 2 beraberlik alarak topladığı 5 puanla ligin son sırasına demir atan Altay, 30 Eylül’deki Giresunspor beraberliğinden sonra çıktığı 6 karşılaşmada 6 mağlubiyet alarak 2 aydır puana hasret kaldı. İzmir ekibi bu süreçte kalesinde 20 gol görürken rakip filelere ise sadece 2 gol atmayı başardı.

Gündem sportif direktör

Göreve gelmesiyle birçok konuda harekete geçen Altay Başkanı Murat Pervane, sportif direktörlük görevi için de kulübün unutulmaz futbolcularından birisiyle görüşmeler gerçekleştirdiği öğrenildi. Yönetim kurulu toplantısında da ekibine bu konuyu açan Başkan Pervane, olumlu tepki alınca sportif direktör olarak Altay'la özdeşleşen bir ismin göreve getirilmesi kararlaştırıldı. Bu ismin gizli tutulduğu ve önümüzdeki günlerde ise açıklanması bekleniyor.

ALTAY KÖTÜ GİDİŞATI DURDURMAK İSTİYOR

Altay’ın yeni başkanı Murat Pervane, siyah-beyazlı kulüpteki kötü gidişatı durdurmak için adeta seferberlik ilan etti. Pervane’nin futbolcularla ve altyapı antrenörleriyle görüşme gerçekleştirdiği öğrenildi.

Trendyol 1. Lig'de oynadığı 13 karşılaşmada yalnızca 1 galibiyet ve 2 beraberlik alan Altay, 10 karşılaşmadan ise mağlubiyetle ayrıldı. Ligde toplayabildiği 5 puanla son sıraya demir atan siyah-beyazlılarda yeni başkanı Murat Pervane, kulüpteki kötü gidişatı durdurmak çalışmalara başladı. Başkan Pervane, Altay’ın altyapı antrenörleriyle ile bir araya gelerek oradaki durum hakkında bilgi alırken, oyuncularla da ödemeler konusunda görüşmeler gerçekleştirdiği ifade edildi.

Başkan Pervane’den altyapıya özel ilgi

Mali açıdan zor dönem geçiren Altay’da Başkan Murat Pervane altyapıyla yakından ilgilenmeye başladı. Altyapı antrenörleri ve sorumlularıyla bir araya gelen Pervane, toplantıda yapılan görüşmelerde önümüzdeki dönem altyapıda ciddi yapılanmanın ve çalışmaların yapılması için start verdiği öğrenildi. Öte yandan Başkan Pervane’nin transfer yasağının olduğunu bu dönemde altyapıdan oyuncu çıkarılması için ne gerekiyorsa yapılması gerektiğini ve genç oyunculara özel olarak ilgilenilmesini istediği kaydedildi.

Tecrübeli oyuncularla masaya oturuldu

Geçmiş dönemdeki oyunculara olan borçlardan dolayı transfer yasağı olan Altay’da Başkan Murat Pervane, mevcut kadroyu korumak için kulüpte deneyimli isimlerle görüşmeler yaptığı ve futbolculara ödemelerinin yakında zamanda yapılacağının sözünü verildiği öğrenildi.

KOŞUKAVAK: "TÜM PLANLARIMIZI KAZANMA ADINA YAPIYORUZ"

Trendyol 1. Lig'in 14. haftasında Boluspor ağırlayacağı lider Eyüpspor mücadelesinden 3 puanla ayrılmak istiyor. Teknik Direktör Yalçın Koşukavak, "Tüm planlarımızı kazanma adına yapıyoruz" dedi.

Trendyol 1. Lig'in 14. haftasında Boluspor cumartesi günü saat 16.00’da Bolu Atatürk Stadyumu’nda Eyüpspor ile karşılaşacak. Mücadele öncesinde Boluspor, tesislerinde hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Yalçın Koşukavak’ın yönetiminde yapılan antrenman ısınma hareketleriyle başladı ve taktik çalışma ile devam etti.

Bu hafta oynayacakları Eyüpspor maçı hakkında konuşan Teknik Direktör Yalçın Koşukavak, "Eyüpspor bu ligin çok yatırımlı bir kadrosu. Oyuncu kalitesi çok yüksek. Eyüpspor, ligin lideri. Bizim açımızdan zor bir maç ama bize böyle fırsatlar geliyor. Bir galibiyetin ardından bir galibiyete daha ihtiyacımız var. Yüksek konsantrasyonla oynayacağımız bir maç. Tüm planlarımızı kazanma adına yapıyoruz" dedi.

Geçen hafta Ümraniyespor’u 2-1’lik skorla mağlup ettikleri maç için ise Koşukavak, "Ümraniyespor maçı çok kritik bir maçtı. Ligdeki tabloda bizim altımızda oynayan iki takımın galip gelmesi, mücadeleyi zorlaştırdı. Çok önemli bir galibiyet aldık. Çok şey değiştiremedik ama en azından baskılı ortamdan ligde kendimizi üst sıraya aldık. 16 puanımız var. İnşallah kalan 4 haftada alacağımız galibiyetler bizim ligin ikinci yarısında neresi için oynayacağımıza karar verecek" diye konuştu.

GÖZTEPE’DE DEĞİŞİM RÜZGARI

Göztepe Teknik Direktörü Stanimir Stoilov, göreve gelir gelmez çıktığı Tuzlaspor karşılaşmasında önemli değişikliklere imza attı.

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Göztepe’de, Radomir Kokovic’ten boşalan teknik direktörlük görevine Bulgar çalıştırıcı Stanimir Stoilov getirildi. 56 yaşındaki teknik direktör ilk maçında Tuzlaspor’u 2-0’lık galibiyetle geçmeyi başarırken 11’de ise önemli değişikliklere imza attı. Bu sezon takımın en istikrarlı oyuncularından birisi olan Atınç Nukan’ı kesen Stoilov, son zamanların vazgeçilmez oyuncusu olan Ümit Akdağ'ı da kulübeye çekti. Bulgar çalıştırıcı, bu oyuncular yerine Kokovic döneminde fazla forma şansı bulamayan Tarkan Serbest, Doğan Erdoğan ve Nielsen’i 11’e aldı. Bu üç oyuncu da karşılaşmanın 90 dakikasında sahada kalmayı başardı.

Öte yandan sakatlığını yeni yeni atlatan Billel Messaoudi, Tuzlaspor maçıyla yaklaşık 70 günlük aranın ardından 11’e dönmeyi başardı. Cezayirli futbolcu, sarı-kırmızılıların kaydettiği ilk golün de asisti yaparak bu sezon ilk gol kez gole katkı verdi.

 
Erzurumspor 12’inci sıraya düştü!
 
Milli Takım Seçmeleri Erzurum etabıyla tamamlanacak
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erzurumspor 12’inci sıraya düştü!
TFF Kulüp Lisans Kurulunca Trendyol 1. Ligde Altay, Giresunspor, Erzurumspor’a ...
Erzurumspor’a bir ceza da PFDK’dan
TFF Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) Erzurumspor’a, Sakaryaspor ...
Erzurumspor'un yine 3 puanı silindi
TFF Kayserispor, Altay, Giresunspor, Erzurumspor FK, Bursaspor, Nazilli ...
 
Erzurumspor’da Gençlerbirliği mesaisi
Trendyol 1. Lig takımlarından Erzurum FK, hafta sonu karşılaşacağı Gençlerbirliği ...
Erzurumspor’dan Vali Çiftçi’ye ziyaret
Erzurumspor yönetimi Gençlerbirliği maçı öncesi Erzurum Valisi Vali Mustafa ...
Gençoğlu, ETÜ’yü gururlandırdı
Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) Spor Bilimleri Fakültesi öğretim üyelerinden ...
 
Erzurumspor  – Gençlerbirliği maçını Avcı yönetecek
Erzurumspor  – Gençlerbirliği karşılaşmasını İlker Yasin Avcı yönetecek.
Erzurumspor PFDK’ya sevk edildi
Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk Müşavirliği Erzurumspor ve Sakaryaspor’u ...
Palandöken sezonu açtı
Geçtiğimiz yıl kayak sezonunu 15 Aralık'ta açan Palandöken Kayak Merkezi, ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva