ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
AİÇÜ’den Filistin’e destek yürüyüşü
AİÇÜ’den Filistin’e destek yürüyüşü
Maden işçileri gözyaşlarıyla uğurlandı
Maden işçileri gözyaşlarıyla uğurlandı
Akpunar: Hiçbir partiye geçmeyi düşünmüyorum
Akpunar: Hiçbir partiye geçmeyi düşünmüyorum
‘7 terörist etkisiz hale getirildi’
‘7 terörist etkisiz hale getirildi’
‘Türkiye’de alanında bir ilk’
‘Türkiye’de alanında bir ilk’
HABERLER>SPOR
24 Kasım 2023 Cuma - 02:16

Trendyol 1. Ligde 13’üncü hafta heyecanı

Trendyol 1’inci Ligde 13’üncü Hafta bugün oynanacak olan Sakaryaspor – Erzurumspor karşılaşmasıyla başlayacak. Lige aldığı sonuçlarla damga vuran Erzurumspor, Yeşil siyahlı ekip karşısında galibiyet arayacak.

Trendyol 1. Ligde 13’üncü hafta heyecanı

Trendyol 1’inci Ligde 13’üncü Hafta bugün oynanacak olan Sakaryaspor – Erzurumspor karşılaşmasıyla başlayacak. Lige aldığı sonuçlarla damga vuran Erzurumspor, Yeşil siyahlı ekip karşısında galibiyet arayacak.

BİRİNCİ: “KOCAELİSPOR’U TARAFTAR DESTEĞİYLE YENMEK İSTİYORUZ”

Trendyol 1. Lig ekibi Giresunspor’da Teknik Direktör Mehmet Birinci, yeşil-beyazlı taraftarları Kocaelispor maçında desteğe davet etti.

Giresunspor, Trendyol 1. Lig'in 13. haftasında Kocaelispor'u konuk edecek. Giresunspor Teknik Direktörü Mehmet Birinci, müsabakayla ilgili yaptığı açıklamada, "Öncelikle taraftarlarımıza bu kritik maça gelmeleri için çağrıda bulunmak istiyorum. Onların desteği bizim için çok önemli. Kocaelispor güçlü bir rakip ancak biz de kendi evimizde bu mücadeleyi kazanmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Milli arayı iyi değerlendirerek sıkı bir çalışma programıyla ilerliyoruz. Taktiksel anlamda analizlerimizi yapıyor ve sahada çalışmalarımızı yürütüyoruz. Oyuncularımın sahada ellerinden geleni yapacaklarına olan inancım tam. Ancak her maçın farklı bir hikayesi var. Hatalarımızdan ders çıkartarak yolumuza devam etmeliyiz. Zor bir mücadele bizi bekliyor, her maç olduğu gibi bu maça da 3 puan hedefiyle çıkacağız. Buradan taraftarlarımıza özel bir çağrıda bulunmak istiyorum. Bu önemli mücadeleyi birlikte yaşamak ve takıma verdikleri destek ile gücümüzü birleştirmek istiyoruz. Giresunspor taraftarının her zaman her koşulda takımının yanında olduğunu çok iyi biliyorum onların enerjisi, desteği ve coşkusu, takımımıza büyük bir güç katacaktır. Herkesi Giresunspor’a desteğe bekliyoruz” diye konuştu.

ALTAY'DA SERKAN AFACAN DÖNEMİ RESMEN BAŞLADI

Altay, teknik direktörlük görevine Serkan Afacan'ın getirildiğini açıkladı.

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Altay, Djilali Bahloul'dan boşalan teknik direktörlük görevine Serkan Afacan'ın getirildiğini resmi sosyal medya hesaplarından duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada, "Vali Kutlu Aktaş Tesisleri’mizde yönetim kurulu başkanımız Murat Pervane ile bir araya gelen teknik direktörümüz Serkan Afacan sözleşmesini imzaladı" ifadeleri kullanıldı.

GÖZTEPE'DE STANİMİR STOİLOV DÖNEMİ RESMEN BAŞLADI

Göztepe, teknik direktörlük görevine Stanimir Stoilov'un getirildiğini açıkladı.

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Göztepe, Radomir Kokovic'ten boşalan teknik direktörlük görevine Bulgar çalıştırıcı Stanimir Stoilov'un getirildiğini resmi sosyal medya hesaplarından duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada, "Teknik Direktör Stanimir Stoilov ile 2,5 yıllık sözleşme imzaladık. Hocamız ve ekibi yarın gerçekleşecek antrenman ile göreve başlayacak. Hocamıza ve ekibine Göztepe'mize hoş geldin diyor, başarılar diliyoruz" ifadeleri kullanıldı.

MATEUSZ LİS, OYNADIĞI 12 MAÇIN 7’SİNDE KALESİNİ GOLE KAPADI

Göztepe’nin file bekçisi Mateusz Lis, bu sezon ligde oynadığı 12 maçın 7’sinde kalesini gole kapatmayı başardı.

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Göztepe’nin yaz döneminde İngiliz ekibi Southampton’dan kiralık olarak kadrosuna kattığı kaleci Mateusz Lis, şu ana kadar gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Polonyalı kaleci, ligin ilk 12 haftasındaki 12 maçta da 90’ar dakika forma giyerken, bu maçlarından 7’inde ise kalesini gole kapattı. 26 yaşındaki oyuncu, Ümraniyespor (0-0), Altay (0-1), Manisa FK (0-1), Adanaspor (1-0), Boluspor (0-2), Şanlıurfaspor (3-0), Keçiörengücü (0-1) müsabakalarında kalesini gole kapamayı başarırken, Sakaryaspor (0-1), Bandırmaspor (1-1), Çorum FK (1-2), Kocaelispor (0-1) ve Erzurum FK (3-2) karşılaşmalarında ise gole engel olamadı.

BANDIRMASPOR, ŞANLIURFASPOR MAÇINA HAZIRLANIYOR

Bandırmaspor, Trendyol 1. Lig’in 13. hafta karşılaşmasında konuk edeceği Şanlıurfaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Bandırmaspor, Trendyol 1. Lig’in 13. haftasında Şanlıurfaspor ile kendi sahasında karşılaşacak. 25 Kasım Cumartesi saat 13.30’da 17 Eylül Stadı’nda oynanacak olan maç öncesi son hazırlıklarını Bandırmaspor Cinçukuru Tesisleri’nde gerçekleştiren bordo-beyazlı ekipte moraller yerinde. Teknik Direktör Taner Taşkın yönetiminde zorlu karşılaşmaya hazırlanan Bandırmaspor, bugünkü antrenmanda kısa pas, ısınma hareketleri ve dar alan oyun çalışması yaptı.

Teknik Direktör Taner Taşkın, antrenman öncesi yaptığı açıklamada, takım olarak güzel bir çıkış yakaladıklarını kaydederek bunu devam ettirmek istediklerini söyledi. Taşkın, “Lig arasına girmeden önce 5 maçımız kaldı. Bu maçların hepsine final maçı gözüyle bakıyoruz. Ligde en azından bir sıra yükselmek için mücadele vereceğiz. Takımımızda hava iyi, moraller yerinde. Çok sıkı çalışıyoruz. Cezalı olan bir oyuncumuz var. Sergen cezalı. Ufak tefek sakatlıkları olanlar da var ama büyük bir şey yok” dedi.

Taner Taşkın, yaklaşan transfer dönemi ile ilgili de konuşarak, “Her mevkide ikişer oyuncumuz var. Ben takıma takviye yapmayı çok uygun görmüyorum. Transferleri ben yapmamıştım, şu anda da başkanın inisiyatifinde olan bir konu. Bana sorarlarsa takımda bir sıkıntı yok” ifadelerini kullandı.

“Her maçımızı, antrenman maçı dahi olsa kazanmak için oynuyoruz” diye sözlerine devam eden Taşkın, “Ziraat Türkiye Kupası'nı da önemsediklerini ve hep kazanmak için sahada olacaklarını vurgulayarak, “Ziraat Türkiye Kupası da önemli bir kupa. Bunu yadsıyamayız. Önümüzdeki turu da geçmek için var gücümüzle mücadele edeceğiz” şeklinde konuştu.

BANDIRMASPOR’DA ONUR GÖÇMEZ GÜVEN TAZELEDİ
Bandırmaspor Olağanüstü seçimli kongresi gerçekleştirilirken, tek aday olarak seçime giren başkan Onur Göçmez güven tazeledi.
Bandırmaspor’un Olağanüstü Seçimli Kongresi’nde Divan Başkanlığını Bandırma Belediye Başkan Yardımcısı Ozan Onur seçildi. Ozan Onur’un başkanlığında oluşturulan divanın belirlenmesinin ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla kongre başladı. Kongrede seçim, mevcut Kulüp Başkanı Onur Göçmez ve yönetim kurulunun yer aldığı tek liste ile gidildi.
Bandırma Belediye Başkan Vekili Mesut Özdemir, Bandırma Belediye Başkan Yardımcısı Ozan Onur, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Doğan, üyeler ve çok sayıda taraftar katılım gösterdi.
Bandırmaspor'da Başkan Onur Göçmez alınan olağanüstü genel kurul kararından sonra başkan adayı olarak yönetim kurulu listesini açıkladı.
Trendyol 1. Lig takımlarından Bandırmaspor olağan genel kurulunu 8 Mayıs 2023 tarihinde yapmıştı. 6 ay sonra da seçimli olağanüstü genel kurulu yaparak yeni yönetimi ile tek liste ile Bandırmaspor’da yeniden Onur Göçmez Başkanlığa yeniden seçildi.
Yönetim kurulunda şu isimler yer aldı: Gürel Soylu (Başkan Vekili), Hüseyin Baş (Başkan Vekili), Soner Özbey (Başkan Vekili), Mehmet Özbay(Başkan Yardımcısı), Salih Soner Koçoğlu (Başkan Yardımcısı), Cihan Yılmaz (Başkan Yardımcısı), İsmail Aydın (Başkan Yardımcısı), Mert Özmen, Ceyhun Yıldırım, Muharrem Ünal, Cumhur Babuşçu, Beraat Güleç, Tuğçe Karakaş, Erol Rüzgar, Uğur Maral, Sadi Kilercioğlu, Recep Özinanç, Bora Öziş, Egemen Özayaz, Sercan Atlı, Poyraz Ozar, Tezcan Aslan, Gökmen Zengin, İsmail Akgün ve Volkan Tosca
Seçim sonrası konuşmasında Başkan Onur Göçmez, birlik ve beraberlik mesajı vererek Süper Lig yolundaki Bandırmaspor için herkesin elini taşın altına koymasını talep etti. Tesisleşme hedeflerini bir bir gerçekleştirdiklerini ve bu yıl hedefin Süper Lig olduğunu söyledi.

BODRUM FK ADANASPOR KARŞISINDA GALİBİYET ARAYACAK

Bodrum Futbol Kulübü, Trendyol 1. Lig'in 13. haftasında sahasında Adanaspor’u ağırlayacak Bodrum FK'da Teknik Direktör İsmet Taşdemir, “Kadromuz 25 kişi. Eksik olan arkadaşlarımızın yerini doldurabilecek onlar kadar oynayabilecek arkadaşlarımız var” dedi.

Trendyol 1. Lig 13. hafta karşılaşmasında Bodrum FK, evinde Adanaspor’u ağırlayacak. Yalıçiftlik İsmail Altındağ Tesisleri'nde maçın hazırlıklarını sürdüren yeşil-beyazlı ekipte, kart cezası bulunan Üzeyir, kaleci Sousa ile sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Eren Adanaspor karşısında forma giyemeyecek. Sakatlıkları devam eden Cenk, Omar ve Pedro’nun ise maç gününe kadar durumlarının netlik kazanacağı belirtildi. Bodrum FK, ligde son 5 maçta 2 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik alarak 21 puanla 5. sırada bulunuyor. Bodrum FK’nın bu yıl evinde oynadığı iç saha maçlarında bileği bükülemezken, yeşil-beyazlı ekip Adanaspor karşısında taraftar avantajıyla 3 puan için ter dökecek.

Eksiklerimizin yerini doldurabilecek oyuncularımız var

Karşılaşma öncesi açıklamalarda bulunan ve zorlu bir rakibe karşı mücadele edeceklerini söyleyen Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “Her maça hazırlandığımız gibi hazırlanmaya çalıştık. Son milli aramızdı ilk yarı itibariyle ve iyi değerlendirdiğimizi düşünüyorum. Kart cezalarımız ve sakatlarımız biraz yoğun ama dönem dönem bunlar olacaktır. O yüzden takımlar kadroyu 25-26 kişi tutuyor. İnişler çıkışlar olacaktır ve biz de öyle bir an yaşıyoruz. Kadromuz 25 kişi eksik olan arkadaşlarımızın yerini doldurabilecek onlar kadar oynayabilecek arkadaşlarımız var. Maçlarda uzun süre oynanmadığı için oynayanlarda bir düşüklük olabilir, hata yapma oranı yüksek olabilir ama bizde onlara göğüs gereceğiz. Uzun süre oynamamak kolay bir şey değil, iyi olmaları için elimizden geleni yapacağız. Adanaspor hoca değişikliğinden sonra 2 maç oynadı skor olarak kötü bir skor aldılar ama oyun olarak çok doğru oynadılar. Zor ve iyi bir rakibe karşı oynayacağız. Biz oyun odaklı oyunumuzu maçta sürdürmeye çalışacağız” dedi.

Bodrum FK’nın file bekçisi Bahri Can Tosun ise, “Maça iyi hazırlandık, milli takım arasına iyi girdik. Çalışmalara devam ediyoruz. Güzel işler yapacağımı düşünüyorum. Bu maçta kaleyi ben koruyacağım ve çok heyecanlıyım. Güzel bir maç olacağını düşünüyorum, Adanaspor iyi bir takım ve bizi zorlayacağını düşünüyorum ama elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

 
U14 Millî Takım Bölge Seçmeleri Başlıyor
 
Erzurum’un KUDAKA teşvik payı açıklandı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
U14 Millî Takım Bölge Seçmeleri Başlıyor
Genç Millî Takımlar tarafından organize edilen ve 2010 doğumlu oyuncuları ...
Erzurumspor Sakarya maçını Akarsu yönetecek
Erzurumspor’un deplasmanda oynayacağı Sakaryaspor A.Ş. maçını Alper Akarsu yönetecek.
Şanlı Erzurumspor maçını değerlendirdi
Sakaryaspor Teknik Direktörü Tuncay Şanlı, , ‘Tamamen odak noktamız cuma ...
 
Sakaryaspor’da Erzurumspor mesaisi
Sakaryaspor, Trendyol 1. Lig’in 13. haftasında konuk edeceği Erzurumspor ...
Kutlu’dan Mavi Beyazı ekibe övgü
Futbolcuların büyük bir özveri ve hırsla ligde önemli sonuçlar aldığını, ...
Aday Hakem Kursu başvuruları sona eriyor
TFF Hakem Akademisi tarafından 81 ilde başvuruya açılan ve açıldığı andan ...
 
Göztepe'de Erzurumspor yenilgisiyle gelen değişim
Göztepe’nin   Erzurum FK yenilgisi Kokovic’in sonunu hazırladı.
ETÜ’de 100. Yıl Futsal Şenliği
Erzurum Teknik Üniversitesi’nde (ETÜ) Cumhuriyetimizin 100. Yılı etkinlikleri ...
Sekmen: ‘Erzurumspor’un destekçisiyiz’
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurumspor’u ziyaret ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Şarkışla
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Güvenin Verilmeyeni
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva