ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum Gençlik İstatistikleri açıklandı
Erzurum Gençlik İstatistikleri açıklandı
Erzurum konutta 29’uncu sıraya yükseldi
Erzurum konutta 29’uncu sıraya yükseldi
Kurtulmuş: ‘19 Mayıs kararlılığın, azmin ifadesidir’
Kurtulmuş: ‘19 Mayıs kararlılığın, azmin ifadesidir’
Atama kararları yayımlandı
Atama kararları yayımlandı
Oral: 'Yeni faiz oranları kabul edilebilir değil'
Oral: 'Yeni faiz oranları kabul edilebilir değil'
HABERLER>GUNCEL
19 Haziran 2012 Salı - 16:47

‘Toplumsal barışa kurşun sıkıldı’

Yapılan saldırının toplumsal barışa yapıldığına dikkat çeken Dr. Yavilioğlu, şunları söyledi: “Sabah saatlerinde Hakkari’deki çatışmada 8 kardeşimizin şehit olmasından derin üzüntü duydum.Terörden, şiddetten medet umanlar karşısında Türkiye’nin büyük gücünü, milletin ve devletin kararlılığını, milli birlik ve beraberliğini mutlaka görecektir. "dedi.

‘Toplumsal barışa kurşun sıkıldı’

ERZURUM (İHA) - Hakkari’de iki yıl sonra gelen acı haber yürekleri dağladı. Yüksekova ilçesine bağlı Dağlıca bölgesinde sınırın sıfır noktasındaki Yeşiltaş Karakolu'na gece saldırı düzenlendi. Kuzey Irak'tan sızan teröristlerin üç ayrı noktadan saldırması sonucu 8 asker şehit oldu, 16 asker yaralandı.
Hain saldırı sonrası yazılı bir açıklama yapan AK Parti Erzurum Milletvekili Dr. Cengiz Yavilioğlu, sabah saatlerinde gelen haber sonrası derin bir üzüntü içerisinde olduklarını söyledi.
Yapılan saldırının toplumsal barışa yapıldığına dikkat çeken Dr. Yavilioğlu, şunları söyledi: “Sabah saatlerinde Hakkari’deki çatışmada 8 kardeşimizin şehit olmasından derin üzüntü duydum.Terörden, şiddetten medet umanlar karşısında Türkiye’nin büyük gücünü, milletin ve devletin kararlılığını, milli birlik ve beraberliğini mutlaka görecektir. Toplumsal barışın pekiştirilmesi, sorunların çözülmesi, huzur ve sükunetin hakim olması, acıların ve gözyaşının dinmesi konusunda gayretler sürdürülürken, bu güçlü iradeyi, güven ve istikrar ortamını sabote etmek isteyen terör örgütü, insanlık dışı kanlı yüzünü bir kez daha göstermiştir. Bize bu acıyı yaşattıkları için her hukuki platformda milletimiz adına hesap sormayı en önemli görev kabul ediyorum. Bu millet, ülkesinin bölünmesine asla izin vermeyecek ve evlatlarının kanları üzerinden politika yapanlardan da bunun hesabını er ya da geç muhakkak soracaktır. En değerli varlıklarını aziz vatanımız için feda eden ailelerimizin acısını yürekten paylaşıyorum. Mukaddes vatan görevini yaparken şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Milletimize ve Türk Silahlı Kuvvetlerimize başsağlığı dileklerimi iletiyorum.”
Bu arada önceki gün yine sabah saatlerinde Erzurum’da meydana gelen kazada hayatını kaybeden 5 genci de unutmayan Dr. Yavilioğlu, “18 Haziran 2012 Pazartesi günü, Erzurum Çat Yolu üzerinde meydana gelen ve hepimizi derin bir üzüntüye boğan fecî kazada, ülkemizin yarınları olan 5 yavrumuz hayatını kaybetti. Ailelerine ve Üniversite camiamıza başsağlığı diliyor, hayatını kaybeden yavrularımıza Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

 
Ölüme bile beraber gittiler
 
Narman’da “Adliye” tepkisi
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 2 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
MÖKKEM DADAŞ OGUZHAN 20 Haziran 2012 Çarşamba 10:00

AGIR SİLAHLAR VE 300 KİŞİ AGIR SİLAHLARIN İÇİNDE 81LİK HAVANDA VAR ZAYİYAT ZATEN MEVZİLERE ATILAN HAVANLARDA PEKİ BUNLAR NASIL GİRDİ HERONLAR VAR SINIR BOYU ASKERİ TEBBİRLER VAR NASILMI GİRDİ BAK KARDEŞİM KAÇAKÇILIK ORDA LEGAL GİBİ BU KAÇAKÇILARLA SİLAHLARI VE KENDİLERİ İÇERİ GİRİYOR VE EYLEM YAPIYOR TÜRK İSLAM DÜŞMANI KÜRESEL EMPERYALİST GÜÇLER BU DEVŞİRME EŞKİYALARI DESDEKLİYOR KARŞINDA ORDU YOK ZOR Bİ MÜCADELE FARE YUVASINDA SAKLANIP KALLEŞÇE SALDIRIP YİNE SIÇAN YUVASINA GİRİYOR ARAKİ BULASIN ALLAH GÜVENLİK GÜÇLERİMİZİN YARDIMCISI OLSUN ŞEHİTLERİMİZİN RUHU ŞAD MEKANİ CENNET OLSUN YARALILARA ŞİFALAR DİLERİM MEVLAMDAN BÜYÜK TÜRK MİLLETİNİN BAŞI SAG OLSUN RABBİM AİLELERİNE VE AZİZ BU MİLLETE SABIR İHSAN EYLESİN .

Yorumu oyla      6      4  
ejder tepesi 20 Haziran 2012 Çarşamba 09:17

Kan emen vampirler,toplumu ve toplumsal barışı nasıl düşünsünler ki? Bunlar kandan besleniyorlar.Hepsi de Marksist, Leninist ideolijisine sahipler. Çoğunluğunu da Ermeniler oluşturuyorlar. Türkiye Devleti güçlü bir devlettir ve bunun üstesinden gelecektir ve bu işi bitirecektir.****** Mübarek şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum Mekanları cennet,makamları Cennet-ül Âlâ olsun.Âmin !...Tüm yüce Türk Milletimin başı sağ olsun.Şehitlerimizin ruhları şâd olsun. Âmin,Âmin !...

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ölüme bile beraber gittiler
Atatürk Üniversitesi içerisindeki lojmanlarda ikamet eden kazazede 5 gencin ...
Dualar gözyaşlarına karıştı
Atatürk Üniversitesi akademisyenlerinin trafik kazasında hayatlarını kaybeden ...
ETÜ’den başsağlığı mesajı
Erzurum Teknik Üniversitesi’nce Erzurum’da meydana gelen trafik kazasında ...
 
Akdağ'dan taziye mesajı
Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, Erzurum’da dün geçirdikleri trafik ...
Turgutcan’a vefa plaketi
Adalet Bakanlığı camiasında da büyük yankı uyandıran kulübün çalışmalarına ...
Üç gaspçıya 12 yıl 6 ay hapis
Erzurum’un Palandöken İlçesinde oturan lise ikinci sınıf öğrencisi Halil ...
 
Büyükşehir'den bilgilendirme atılımı
Erzurum Büyükşehir Belediyesi, 2012 yılı yatırımlarını görücüye çıkarıyor. ...
Emniyet'e 30 bin memur alınacak
Emniyet Teşkilatına 30 bin polis memuru kadrosu ihdas edilmesini öngören ...
'Allah'tan sabır niyaz ediyorum'
Bölge Eğitim Hastanesi karşısında meydana gelen trafik kazasında hayatını ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Gazze’den Doğu Türkistan’a Dinmeyen Ağıt: Akif’in Uyarısı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Konunun Mülkiyeti 
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Mehmet Şarkışla
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva