ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
2 terörist teslim oldu
2 terörist teslim oldu
Polis bu oyuna dur dedi
Polis bu oyuna dur dedi
Erzurum bankacılıkta lider il
Erzurum bankacılıkta lider il
Gazze’de can kaybı 35 bin 34’e yükseldi
Gazze’de can kaybı 35 bin 34’e yükseldi
Göktaş’tan Gazze'ye destek çağrısı
Göktaş’tan Gazze'ye destek çağrısı
HABERLER>SPOR
11 Ekim 2012 Perşembe - 15:55

Teşvik yarışları nefes kesti

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Atletizm Teşvik Yarışları yapıldı. Atletizm İl Temsilcisi Zeyit Palabıyık başkanlığında yapılan yarışları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Spor Şube Müdürü Bülent Tilkidöğen, Şube Müdürü Murteza Cengiz, Futbol İl Temsilcisi Burhanettin Andiç ve okul yöneticileri de izledi. Küçükler, Yıldızlar ve gençler kategorisinde yapılan yarışlar nefesleri kesti.

Teşvik yarışları nefes kesti

ERZURUM (İHA) - Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Atletizm Teşvik Yarışları yapıldı. Atletizm İl Temsilcisi Zeyit Palabıyık başkanlığında yapılan yarışları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Spor Şube Müdürü Bülent Tilkidöğen, Şube Müdürü Murteza Cengiz, Futbol İl Temsilcisi Burhanettin Andiç ve okul yöneticileri de izledi. Küçükler, Yıldızlar ve gençler kategorisinde yapılan yarışlar nefesleri kesti.
350 ÖĞRENCİ YARIŞTI
Atletizm Tartan Pist ile 3 Binlik Buz Hokeyi Arena arasındaki mesafede yapılan yarışlara 350 dolayında öğrenci katıldı. Erzurum Merkez ve ilçelerden gelen sporcuların katılımı ile gerçekleştirilen Okullar arası Atletizm Teşvik Müsabakalarında çok sayıda Erzurumlu atletizm hakemi görev yaptı. Nefesleri kesen yarışlarda Bin 200 metre minik kızlar, bin 500 metre minik erkekler, iki bin metre yıldız kızlar, üç bin metre yıldız erkekler, üç bin metre genç kızlar ve beş bin metre genç erkekler yarışları yapıldı.
ÇAVUŞ BİRİNCİ OLDU
Küçük bayanlarda Maksut efendi İlköğretim Okulu’ndan Dilara Çavuş birinci olurken, Zozan Çavuş ikinci, Dilara Çevik üçüncü oldu. Bin 500 metre küçük erkekler yarışlarında Maksut Efendi İlköğretim Okulu’ndan Mehmet Karabağ birinci olurken, Enes Yazıcı ikinci oldu. Fatih Kanber ise üçüncü sıra yer aldı. Yıldız bayanlar İki bin Metre yarışlarında Yasemin Özdemir birinci olurken, Elanur Çavuş ikinci, Gül Didem Demir üçüncü oldu. Yıldız erkekler Üç bin metre yarışlarında İsmail Acar birinciliği elde ederken, Abdullah Canpolat ikinci, İsmail Yaşar üçüncü oldu. Liseli Genç Bayanlar Üç bin metre yarışlarında Spor Lisesi’nden Latife Güneş birincilik kürsüsüne çıktı. Telli Akar ikinci, Şengül Arslan üçüncü oldu. Liseli Genç Erkekler Beş bin Metre Yarışlarında Samet Özkorkmaz birinciliği kazandı. Muhammet Can Ağyürek ikinci, Cengiz Aktaş ise üçüncü oldu. Atletizm İl Temsilcisi Zeyit Palabıyık, yapılan yarışlara ilginin bir hayli yoğun olmasından dolayı büyük bir mutluluk duyduklarını söyledi.
MADALYALARINA KAVUŞTULAR
Küçükler, yıldızlar ve gençler kategorisinde yapılan yarışlar sonrasında hemen madalya töreni düzenlendi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar ile diğer yetkiler tarafından ilk altıya giren sporculara madalyaları verildi. Sporcuların ve davetlilerin alkışları eşliğinde madalyalarını alan atletler büyük bir sevinç yaşadı.Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, kurum olarak böylesi önemli bir teşvik yarışması düzenlemiş olmaktan büyük bir mutluluk duyduklarını belirterek, yarışlara katılan tüm sporcuları, yöneticileri ve antrenörleri kutladı.Çintimar, PTT Spor Forması ile koşan minik atletlere de büyük bir ilgi göstererek, “PTT Spor benim spora başladığım ve büyük başarılar elde ettiğim bir kulüp, bu kulübün spor hayatımda ilk spor kulübü olmasından dolayı, bugün atletleri görünce duygulandım” dedi.

 
Palandökende beyaz ve yeşil buluşması
 
Can Kurtarma kursu başladı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
B.B. umut deplasmanında
Ligin ilk beş haftasında umduğunu bulamayan kendi evinde oynadığı üç maçta ...
Curling şampiyonası tamamlandı
Türkiye Buz Pateni Federasyonu ile Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor ...
Gençlikspor süper lige hazır
Buz Hokeyi Süper Ligi’nde mücadele eden Erzurum Gençlikspor Büyük Erkek ...
 
Ünlü golfçülerden ders aldılar
Aralarında Tiger Woods’un da bulunduğu dünyanın en iyi sekiz golfçüsü, ...
TDP engellileri sevindirdi
Erzurum’da “Engeliniz Spora Engel Değildir” projesi kapsamında işitme ...
Kılıç’a Universiade brifingi
Erzurum’un simgesi haline gelen Atlama Kuleleri, bu kez Anayasa Mahkemesi ...
 
Curlıng’de çifte galibiyet
Erzurum’da devam eden Avrupa Curling Şampiyonası C Grubu müsabakalarında ...
Erzurum 3'üncü oldu
Malatya'da düzenlenen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hizmetleri ...
Aktaş dünya 3’üncüsü oldu
Atatürk Üniversitesi öğrencisi milli güreşçi Recep Münir Aktaş, dünya üçüncülüğünü elde etti.
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Konunun Mülkiyeti 
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Mehmet Şarkışla
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva