ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Muşlu annelerin evlat nöbeti devam ediyor
Muşlu annelerin evlat nöbeti devam ediyor
Yunus Emre türbesinde Türk Düşünce Tarihi Dersi
Yunus Emre türbesinde Türk Düşünce Tarihi Dersi
Jandarmadan kaçakçılık operasyonu
Jandarmadan kaçakçılık operasyonu
Silah ve tarihi eser kaçakçılarına operasyon
Silah ve tarihi eser kaçakçılarına operasyon
5 ilde ‘Sibergöz-33’ operasyonu
5 ilde ‘Sibergöz-33’ operasyonu
HABERLER>GUNCEL
12 Aralık 2009 Cumartesi - 00:42

Teröre lanet yağdırdılar

Zonguldak’ın Devrek ilçesinde düzenlenen terörü lanetleme mitinginde Devrekli gençler ve vatandaşlar bir araya geldi. Sivas’ta C.Ü Kampüsü'nde toplanan yaklaşık bin öğrenci, terörist saldırıyı yürüyerek protesto etti. Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nden bir grup öğrenci, düzenledikleri protesto yürüyüşünde terör örgütü PKK'ya lanet yağdırdı. Çankırı Karatekin Üniversitesi öğrencileri Tokat'ta 7 askerin şehit düştüğü terör saldırısını protesto etti.

Teröre lanet yağdırdılar

İZZET BAYSAL’DA PROTESTO
Bolu'da bir grup üniversite öğrencisi, teröre lanet yürüyüşü düzenledi.
Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nden bir grup öğrenci, düzenledikleri protesto yürüyüşünde terör örgütü PKK'ya lanet yağdırdı. Yaklaşık 200 öğrenci, AİBÜ Meslek Yüksek Okulu'ndan Hükümet Meydanı'na kadar yürüdü.
//EN BÜYÜK ASKER BİZİM ASKER
"Kahrolsun PKK", "En büyük asker bizim asker", "Hepimiz Mehmediz" sloganları atan öğrenciler, yoğun güvenlik önlemleri altında alana geldi. Burada grup adına yapılan açıklamada, "Tokat'ta şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet dilerken, terör örgütü PKK'yı lanetliyoruz. DTP milletvekillerinin
yaptıkları açıklamaları da şiddetle kınıyoruz" denildi.
Öğrenciler, basın açıklamasının ardından saygı duruşunda bulunarak, İstiklal Marşı'nı okudu. Son olarak şehit askerlerin isimleri okundu ve her isim okunuşunda grup "Burada" diye bağırdı. Yürüyüş olaysız şekilde sona erdi.
ÇANKIRI’DA   MİLLİ ÖFKE
Çankırı Karatekin Üniversitesi öğrencileri Tokat'ta 7 askerin şehit düştüğü terör saldırısını protesto etti. Cuma namazının ardından Atatürk Bulvarı Kucaklama Taşı çevresinde biraraya gelen yaklaşık 200 öğrenci, terör aleyhine sloganlar atarak anıt alanına yürüdüler.
Ellerinde Türk bayrakları ile yürüyüş yapan gruba, çevredeki vatandaşlar ve esnaf da alkışlarla destek verdi. PKK'ya lanetler yağdıran öğrenciler sık sık "Ne mutlu Türk'üm diyene", "Her Türk asker doğar", "Hepimiz Mehmet'iz" ve "Kahrolsun PKK" sloganları attı.
Anıt alanına gelen öğrenciler burada bir süre daha slogan attıktan sonra Tokat'ta şehit olan 7 asker için saygı duruşunda bulundular. Öğrenciler İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından olaysız bir şekilde dağıldı.
Bu arada yürüyüş sırasında emniyet güçleri çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı.
YİĞİDOLAR’DAN BÖLÜCÜLERE ÖFKE
Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Kampüsü'nde toplanan yaklaşık bin öğrenci, Tokat'ta 7 askerin şehit olduğu terörist saldırıyı yürüyerek protesto etti.
//CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİNDEN PROTESTO
CÜ Merkezi Kafeterya önünde toplanan yaklaşık bin öğrenci, "Kampüste PKK istemiyoruz", "Kahrolsun PKK", "Ne mutlu Türk'üm diyene", "İmralı'yı basarız, Apo'yu asarız", " Şehitler ölmez, vatan bölünmez", "Meclis'te PKK İstemiyoruz" sloganları ve ellerinde Türk bayrakları ile yürüyerek Tokat'ta yaşanan terörist saldırıyı kınadı. Bayan öğrencilerden biri ise Bitlis'te vatani görevini yapan asker sevgilisinin hediye ettiği üzerinde 88/4 yazılı elbiseyi giyerek terörist saldırıyı protesto etti.
//TÜRK MİLLETİNE SESLENİŞ
Merkezi Kafeterya önünden yürüyerek CÜ Kültür Merkezi önüne gelen öğrenciler, burada bir basın açıklaması yaptı. Öğrenciler adına açıklama yapan Kerim Karasu, Tokat'ta yaşanan terör saldırısını kınadıklarını belirterek, "7 Aralık 2009 günü Tokat'ın Reşadiye ilçene bağlı Sazak köyü kırsalında devriye gezen jandarmalarımıza karşı bölücü terör örgütü PKK tarafından yapılan hain saldırıda 7 askerimiz şehit olmuş ve 3 askerimiz de yaralanmıştır. Türk milletinin başı sağ olsun. Cumhuriyet Üniversitesi
öğrencileri olarak bu hain saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Üniversite gençliği Türk Devleti'nin yanındadır. Cumhuriyet'imizin yanındadır. Buradan devlet ve Cumhuriyet düşmanlarına sesleniyoruz. Sabrımızı taşırmayın. Ne mutlu Türk'üm diyene" ifadelerini kullandı.
Daha sonra saygı duruşunda bulunarak İstiklal Marşı okuyan öğrenciler, bir süre slogan attıktan sonra olaysız şekilde dağıldı.
TERÖRE LANET YAĞDIRDILAR
Zonguldak’ın Devrek ilçesinde düzenlenen terörü lanetleme mitinginde Devrekli gençler ve vatandaşlar bir araya geldi.Tokat’ın Reşadiye ilçesinde teröristler tarafından 7 askerimizin şehit edilmesi nedeniyle tüm yurtta olduğu gibi Zonguldak’ın Devrek İlçesinde “Terörü Lanetleme Mitingi” düzenlendi.
//YOĞUN KATILIM
Devrek Cumhuriyet Bulvarı’nda düzenlenen terör örgütü tarafından askerlerimizin şehit edilmesi ve terör örgütünü protesto mitingi Devrekli gençlerin ve vatandaşların üst düzey katılımı ile gerçekleşti. Devrek Meslek Yüksek Okulu Öğrenci ve Yöneticileri tarafından organize edilen terör örgütünün lanetlemesi nedeniyle düzenlenen mitinge Devrek Belediye Başkan Yardımcısı Çetin Bozkurt, CHP İl Genel Meclis Üyesi Bekir Kayaaltı, CHP İlçe Başkanı Şeref Aydınlı, Belediye Meclis Üyeleri Sefer Köse ve Songül Malkoç, CHP Yönetim Kurulu Üyeleri, DMY Okulu Müdür Yardımcısı Ferdi Kesikoğlu, Diyanet Sen- İlçe Temsilcisi Muharrem Yaprak, Sivil Toplum Kuruluşları, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
//17 YAŞINDAKİ GENÇ KIZI YAKAN CANİLERDEN HESAP SORULMALI
Konuyla ilgili düzenlenen mitingde yapılan basın açıklamasında, “Yıllardan beri ülkemizin üzerinde oynanan anlamsız menfaatler doğrultusunda yürütülen oyunlar yüzünden binlerce gencecik vatan evlatlarımızı kara topraklara vererek anaların gözyaşlarını yüreklerimizde hissetmekteyiz. Maalesef yıllardan bu beri terör denilen olaya bir çözüm bulanamamış hatta dershaneye gitmek için evinden çıkan 17 yaşındaki genç bir kız çocuğunu yakmaya kadar giden bu kalleş ellere artık dur demeliyiz” denildi.
Öğrenciler ve vatandaşlar tarafından 7 askerin şehit edilmesi ve binlerce şehit olan askerler için saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunurken terör örgütü aleyhine çeşitli sloganlar atıldı. Düzenlenen miting olaysız bir şekilde sloganlar atarak Cumhuriyet Bulvarından ayrıldı.
 
 

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
 Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İnsan hakları ödülleri dağıtıldı
İHA/10 Ocak İnsan Hakları Günü dolayısıyla Vali Yardımcısı Nurullah Aktaş ...
Oltu’da “Sosyal Market Projesi”
GHA/Oltu Halk Eğitimi Merkezi’nin “Sosyal Market Projesi” ihtiyaçlıları sevindiriyor.
Türk Ulaşım-Sen’den 25 Kasım Teşekkürü
İHA/Türk Ulaşım-Sen Erzurum Şube Başkanı Mükremin Aktaş, yaptığı yazılı ...
 
PTT’den Milli Piyango açılımı
GHA/Milli Piyango İdaresi ile PTT Genel Müdürlüğü arasında imzalanan protokol ...
2009 hüsran dönemi
TOBB 2009 yılı Ocak-Kasım aylarını kapsayan 11 aylık şirketleşme istatistik ...
"Hepimiz Sözün Bittiği Yerdeyiz"
İHA/Şehit er Cengiz Sarıbaş'ın Edirnekapı Şahitliği'ndeki kabri, gün boyu ...
 
Şehide vefa
Tokat'ın Reşadiye ilçesinde terörist saldırıda şehit düşen Fatih Yüce'nin ...
Kasımpaşa Bulvarı açılış safhasında
GHA/Cedit Caddesi’ni, Kasımpaşa üzerinden Kongre Caddesi’ne bağlayacak ...
Büyükşehir’den kar hazırlığı
Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nce, 2009 - 2010 kış sezonu olumsuz hava ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva