ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Tavlaşoğlu projelerini paylaştı
Tavlaşoğlu projelerini paylaştı
Tekin: ‘Öğretmenlerin önerileri çok önemli’
Tekin: ‘Öğretmenlerin önerileri çok önemli’
İspir’de feci kaza: 1 ölü
İspir’de feci kaza: 1 ölü
Seçim güvenliği masaya yatırıldı
Seçim güvenliği masaya yatırıldı
AK Parti Oltu’da iftarda buluştu
AK Parti Oltu’da iftarda buluştu
HABERLER>SPOR
14 Aralık 2015 Pazartesi - 15:28

Termalspor ilk yarının lideri

Türkiye Hentbol 1. Ligi’nde mücadele eden Aziziye Belediyesi Termalspor Kulübü, bu yıl yükseldiği 1. Lig’de ilk yarıyı lider tamamladı. Termalspor, 12 maçta 10 galibiyet, 2 yenilgi aldı.

Termalspor ilk yarının lideri

Türkiye Hentbol 1. Ligi’nde mücadele eden Aziziye Belediyesi Termalspor Kulübü, bu yıl yükseldiği 1. Lig’de ilk yarıyı lider tamamladı. Termalspor, 12 maçta 10 galibiyet, 2 yenilgi aldı.

Aziziye Belediyesi Termalspor Kulübü hentbol takımı ligde ilk yarının son maçını kayıpsız geçerek sezon arasına lider girdi. Antalya Serik Belediyespor’u ağırlayan Termalspor, rakibini 46-34 mağlup etti. Termalspor, ligin ilk yarısında oynadığı 12 maçta, 10 galibiyet 2 mağlubiyet aldı. İlk yarıda oynadığı 12 maçta rakip filelere 431 gol bırakan Termalspor, kalesinde 317 gol gördü. Termalspor, artı 114 averajla liderliğini sürdürürken, aynı puanda ikinci sırada yer alan Beykoz Belediyespor’un da artı 88 averajı bulunuyor.

SERİK BELEDİYESPOR’A DA AYNI TARİFE

Hentbol 1. Ligi’nde mücadele eden Termalspor, son iki maçına aynı tarifeyi uyguladı. Hafta içi oynadığı erteleme maçında Sakarya Büyükşehir Belediyespor’u 46-34 mağlup eden Termalspor, haftasonu da Antalya Serik Belediyesi’ni aynı skorla geçti. Aziziye Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmadan 46-34 galip ayrılan Termalspor ilk yarıyı da lider tamamladı.

Termalspor’da Yuru Babenkov ile Adem Elçi 7, Yasin Erzurumluoğlu 6 ve Sergii Rumiantsev ile Edvard Zagharow 5’er gol kaydetti. Konuk Serik Belediyespor’da ise, Ipor Petrikev 7, Doğukan Karatay, Murat Sekmen ve Samet Kamberoğlu da 5’er golle skor yükünü üstlendiler.

Termalspor, Antalya Serik Belediyespor müsakabakasını Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Palandöken Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Bülent Engin ve belediye meclis üyeleriyle birlikte izledi. Maç sonunda, protokol ile oyuncular ve teknik heyet toplu fotoğraf çektirdiler.

ERZURUMLUOĞLU: HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK VE SÜPER LİG

Termalspor Antrenörü Ali Erzurumluoğlu, sezon arasına galibiyetle girdikleri için mutlu olduğunu ifade ederek, ilk yarıda oynanan 12 maçtan 10 galibiyet çıkararak önemli bir başarı elde ettiklerini söyledi. Birinci ligde zorlu rakiplerle mücadele ettiklerini ve ilk yarıyı lider tamamlamanın önemli bir başarı olduğunu kaydeden Erzurumluoğlu, “İlk yarıda oynadığımız 12 maçta aldığımız 10 galibiyetle lider tamamladık. Hedefimiz sezon arasını en iyi şekilde değerlendirerek ikinci yarıya da iyi başlamak ve sezon sonunda ipi göğüslemek. Sezon arasında Türkiye Kupası’nda son 16 grubunda da mücadele edeceğiz. Güçlü ve kondisyonu yüksek iyi bir ekibe sahibiz. Yönetimimizle ve oyuncularımızla teknik heyet olarak iyi bir sinerji yakaladık. Oluşturduğumuz bu ekip ruhuyla sezon sonunda hedeflediğimiz Süper Lig’e çıkacağımıza inanıyoruz.” ifadelerini kullandı.

GÜLAKAR: ERZURUM’U VE AZİZİYE’Yİ SÜPER LİG’DE TEMSİL EDECEĞİZ…

Termalspor Kulübü Başkanı Abdullah Gülakar da, Süper Lig hedefine ulaşacaklarına yürekten inandığını ifade ederek, “Takımımızın ilk yarıda ortaya koyduğu performans ve elde ettiği başarı süper lig hedefine olan inancımızı daha da artırdı. İlk yarıda oynadığımız 12 maçta 10 galibiyet çıkardık. Geçtiğimiz sezon ikinci ligden gelen takım için bu ilk sezonda önemli bir başarı. İkinci yarıya da iyi başlayarak, ligi lider tamamlayıp, play off müsabakalarına avantajlı bir skorla çıkıp, çok arzuladığımız süper lig hedefine ulaşacağız. Oyuncularımıza ve teknik heyetimize güveniyoruz. İnşallah önümüzdeki sezon Erzurum’u ve Aziziye’yi Süper Lig’de temsil etme başarısını göstereceğiz.” diye konuştu.

Hentbolda Türkiye Kupası son 16 maçları 18-19-20 Aralık tarihlerinde oynanacak. Termalspor son 16’da B Grubu’nda, Göztepe, Amasya Taşova YİBO ve Metrolspor ile son 8’e kalma mücadelesi verecek. Maçlar Metropolspor’un ev sahipliğinde Ankara’da oynanacak.

Termalspor ikinci yarı maçlarına 10 Ocak 2016’da oynayacağı İzmir Büyükşehir Belediyespor maçıyla başlayacak.

 
İnsan Hakları Kurulu inceleme yaptı
 
‘İçimizdeki çocuk ölmedi’
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Zonguldak Kömür 2 puan kaybetti
Erzurumspor’un da yer aldığıSpor Toto 3. Lig 1. Grup'ta Zonguldak Kömürspor, ...
Aşkale Belediye de taraftarını üzdü
Bölgesel Amatör Lig 3’üncü gurupta mücadele eden Aşkale 3 Mart Belde Spor ...
Palandöken Belediye 5’inci sırada
Voleybol Erkekler 2.Ligi B grubunda mücadele eden Palandöken Belediyespor ...
 
Büyükşehir Güreş Takımı finalde
Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Güreş Takımı, Türkiye Güreş ...
Erzurumspor’dan şok serisi…!
RECEP DAĞ-Ligin ilk 13 maçında 29 puan toplayan Erzurumspor, son beş haftada ...
Karda Palandöken, Kartalkaya rekabeti
DİLEK BAYRAK-Kar yağışının görüldüğü, kayak sporunun yapılmasına imkan ...
 
Palandökenspor zirve yarışında
YAVUZ TOPAL-Türkiye Voleybol 2. Lig A Grubunda yer alan Palandöken Belediyespor ...
Termalspor seriyi sürdürme peşinde
YAVUZ TOPAL-Türkiye Hentbol Erkekler 1. Liginde yer alan Aziziye Termalspor ...
Palandöken Belediyespor’dan 2 transfer
1.Lig parolasıyla sezona iddialı bir giriş yapan Palandöken Belediyespor ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Oyunun Müzakeresi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Ölülerin arkasından konuşmak ahmaklıktır!
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva