ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Cumhur İttifakı MHP İftarında buluştu
Cumhur İttifakı MHP İftarında buluştu
Erzurum’da 2 ayda 48 şirket kuruldu
Erzurum’da 2 ayda 48 şirket kuruldu
Erzurum şirket sermayesinde 6. sırada
Erzurum şirket sermayesinde 6. sırada
‘646 terörist etkisiz hâle getirildi’
‘646 terörist etkisiz hâle getirildi’
'Türkiye ekonomisi en çok büyüyen ekonomi'
'Türkiye ekonomisi en çok büyüyen ekonomi'
HABERLER>SPOR
31 Mart 2015 Salı - 00:29

Tek hedef galibiyet

Recep DAĞ-Sezonun ikinci yarısında ilk kez üç hafta üst üste maç kazanan ve gurubunda ilk beş içinde yer alan Erzurumspor, bu hafta evinde final maçı oynayacak.

Tek hedef galibiyet

Sezonun ikinci yarısında ilk kez üç hafta üst üste maç kazanan ve gurubunda ilk beş içinde yer alan Erzurumspor, bu hafta evinde final maçı oynayacak. Gurupta 45 puanla beşinci sırada bulunan ve sezonun ilk yarısında mavibeyazlı ekibe karşı farklı bir galibiyet kazanan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor zirveye tutunmaya, Erzurumspor ise şampiyonlukta söz sahibi olmaya çalışacak.

6 PUANLIK MAÇ

Futbol camiasınca 6 puanlık bir mücadele olan değerlendirilen Erzurumspor-Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasının sonucu, gurupta zirveyi kesinleştirecek. Erzurumspor galip geldiğinde Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’a olan puan farkı 4’e çıkarken, mavibeyazlı ekip zirvedeki diğer maçlarda alınacak sonuçlara göre liderliğe yürüyecek.

ŞİMDİ RÖVANŞI ALMA ZAMANI

Erzurumspor bu hafta 2012-2013 ve 2014-2015 sezonunda üç kez karşılaştığı ve üç maçını da kaybettiği Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’dan rövanşı almaya çalışacak. Özellikle 2012-2013 sezonunda Erzurum’da mavibeyazlı ekibi sürpriz bir gol ile 2-1 yenerek, o sezonda şampiyonluk yolundan çeviren Maraş ekibi karşısında Erzurumspor 12’inci adamın desteğiyle üç puan için  90 dakikalık sınav verecek.

ÜÇ MAÇI DA KAYBETTİK

Erzurumspor, bu hafta karşı karşıya geleceği Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’la son üç sezonluk süreçte üç kez karşılaştı. 28 ekim 2012’de 2012-21013 sezonunda Kahramanmaraş Büyükşehir’i evinde ağırlayan mavibeyazlılar karşılaşmayı 2-1 kaybetmişti. O sezonunun ikinci yarısında 8 mart 2013’te Erzurumspor deplasmanda rakibine 3-1 yenildi. Bu sezon ise Erzurumspor en ağır ve en şok yenilgiyi Kahramanmaraş karşısında aldı. 16 kasım 2014’te oynanan maçta Erzurumspor rakibine 4-1 mağlup oldu.

KAHRAMANMARAŞ’IN TOTAL PERFORMANSI

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor 28 maçının 12’sini kazandı, 9 maçtan bir puan aldı, 7 maçından ise puansız ayrıldı. 28 maçında 31 gol atan ekip kalebinde 20 gol buldu ve 45 puan toplayabildi. Maraş ekibi Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta iç saha gurup performansı sıralamasında 3, dış saha performans sıralamasında ise 7’inci sırada yer aldı.

14 DEPLASMANDA 4 GALİBİYETLERİ VAR

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor deplasmanda oynadığı 14 maçından sadece 4’ünü kazanabildi. Ekip 5 beraberlik alırken, 5 maçından puansız ayrıldı. Dış saha maçlarında 17 puan toplayan takım 12 gol atarken 13 golü ağlarından çıkardı. Kahramanmaraş Büyükşehir  evindeki 14 maçında ise 8 galibiyet, 4 beraberlik aldı, 2 maçını kaybetti.

11 MAÇIN 5’İNİ KAZANDILAR

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor 2014-2015 sezonunun ikinci yarısında oynadığı 11 maçın 5’ini kazanırken, 4 maçından puansız ayrıldı, iki maçında ise berabere kaldı. Maraş ekibi dış sahada Bergama Belediyespor’a 1-0, Etimesgut Belediyespor’a 2-0, Bayburt Gurup Özel İdare’ye ise 2-1’lik sonuçlarla mağlup oldu. Dış sahada Sandıklıspor’u 2-0 yenen ekip Orhangazispor karşısında 3-0’lık farklı bir galibiyet elde etti.

İÇ SAHA PERFORMANSI

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor evinde oynadığı 6 maçın üçünü kazandı, 2 maçını berabere bitirdi, bir maçını da kaybetti. Sakaryaspor ile 1-1, Ankara Demirspor ile 0-0 berabere kalan ekip, Van Büyükşehir Belediyespor’a 2-1’lik sonuçla kaybetti. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Beylerbeyispor’u 2-1, İstanbul Güngörenspor ve Erzin Belediyespor’u da 2-0’lık sonuçla yendi.

16 KASIM’DAKİ MAÇ

Erzurumspor 16 Kasım 2014’te oynadığı maçta Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’a 4-1 yenilmişti. Mavibeyazlı ekip karşılaşmayı

Anıl Atağ, Emre Yüksektepe, Hüseyin Cihan Avcu (Cebrail Serçek), Doğa İşeri, Sefer Sever , Murat  (Yasin), Mikail Üzümcü, Fatih Gültekin, Emrah, İbrahim Demirer ve Aykut Çakay’lı kadrosuyla tamamlamıştı. Karşılaşmada Erzurumspor’un tek golünü 59’da Cebrail Serçek kaydetmişti.

 
Erzurumspor’dan heyecan kasırgası
 
Palandöken baraj mücadelesinde
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erzurumspor’dan heyecan kasırgası
Recep DAĞ-Sezonun ikinci yarısında 8 maçta 12 puan toplayan Erzurumspor ...
Dikkatler Erzurum’da toplanacak
Recep DAĞ-Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta 29’uncu hafta maçları gurupta ...
Puanlı Atletizm İl Şampiyonası başladı
Okullararası Puanlı Atletizm İl Birinciliği Yarışları başladı. Atletizm ...
 
Curling’te Sevgispor damgası
Türkiye Buz Pateni Federasyonu tarafından organize edilen Türkiye Curling ...
Milli güreşçiye coşkulu karşılama
Polonya’da yapılan U23 Yaş Serbest Güreş Şampiyonası’nda ülkemize bronz ...
Bergama Balçova’ya acımadı
Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta FBM Makina Balçova Yaşamspor’u konuk eden ...
 
Erzurum Karate Ligi başladı
Türkiye’de karate sporu adına bir ilk yaşanıyor. Erzurum’da Karate Ligi ...
Narmanspor curlingin de şampiyonu
Türkiye Buz Pateni Federasyonu tarafından Erzurum'da düzenlenen "Türkiye ...
Eskrim’de İl Seçmeleri tamamlandı
Erzurum’da Eskrim İl Seçmeleri yapıldı. Yıldızlar ve Gençler kategorisinde ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Oyunun Müzakeresi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Ölülerin arkasından konuşmak ahmaklıktır!
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva