ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
 Erdem’den Türkçe hassasiyeti vurgusu
 Erdem’den Türkçe hassasiyeti vurgusu
Erzurum SYDV verileri açıklandı
Erzurum SYDV verileri açıklandı
Oltu Derebaşı’nda gölet taştı
Oltu Derebaşı’nda gölet taştı
Askeri bando 19 Mayıs konseri büyük ilgi buldu
Askeri bando 19 Mayıs konseri büyük ilgi buldu
Tanfer: ’19 Mayıs milli uyanışın sembolü’
Tanfer: ’19 Mayıs milli uyanışın sembolü’
HABERLER>ASAYİŞ
3 Temmuz 2012 Salı - 10:52

Tecavüz sanıkları tutuklandı

Erzurum’da üniversite öğrencisini bekar evine götürerek tecavüz ettiği iddiasıyla 5 kişi tutuklandı.

Tecavüz sanıkları tutuklandı

AHMET AKBUĞA
ERZURUM (İHA) - Erzurum’da üniversite öğrencisini bekar evine götürerek tecavüz ettiği iddiasıyla 5 kişi tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre, üniversite öğrencisi A.K.’yı bekar evine götüren ikisi esnaf üçü öğrenci önce alkol aldı, sonra tecavüz etti. A.K.’nin polise başvurması üzerine Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Ahlak Büro Amirliği tarafından başlatılan soruşturma üzerine A.K., T.O., K.Ç., A.İ. ve Y.Y. gözaltına alındı. İki gün süren ek gözaltı sorgusunun ardından Nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesi'ne çıkarılan 5 kişi ‘cinsel saldırı’ suçundan tutuklanarak Erzurum E Tipi Cezaevi'ne kondu.
Tecavüz olayında iddiaya göre, Atatürk Üniversitesi’nde öğrenimini sürdüren ikinci sınıf öğrencisi olan A.K. (24) arkadaşları buluştu. Lüks marka otomobile binerek arkadaşları önce nato yoluna giderek burada alkol aldı. Daha sonra, A.K.’nin Evrenpaşa Mahallesi'ndeki bekar evine giden A.K., T.O., K.Ç., A.İ. ve Y.Y. evde alkol alarak eğlendi. Gece yarısına kadar devam eden alkol aleminden sonra A.K.’ye giden A.K., T.O., K.Ç., A.İ. ve Y.Y. tecavüz etti. Sabah uyandığında polise sığınarak ifade veren A.K., ”Arkadaşlarımla birlikte alkol aldık, alkolün etkisi ile direnemedim, tecavüz edenlerden şikayetçiyim” dedi.
Ahlak Büro Amirliği’nde sorguları tamamlanan ikisi esnaf 5 kişi Cumhuriyet Savcısı’nın tutuklama talebi ile Nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesi'ne çıkarılan A.K., T.O., K.Ç., A.İ. ve Y.Y. suçlamaları kabul etmediler. Tutuklanan sanıklardan T.O., ”Benim sürekli görüştüğüm arkadaşım, birlikte toplandık alkol aldık. Yurt saati geç olduğu için arkadaşımızın bekar evine gittik. Burada eğlendik. Kız arkadaşımıza baskı ve tehditle saldırmadık. İlişkiye gönül rızasıyla girdik. Suçlamaları kabul etmiyorum” dedi.
Cumhuriyet savcısının tutuklama talebiyle Nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesi'ne çıkarılan A.K., T.O., K.Ç., A.İ. ve Y.Y. TCK’nin 102-2 maddesi kapsamında kişinin ruh ve beden sağlığını bozacak şekilde zincirleme şekilde ‘cinsel saldırı’ suçundan tutuklanarak Erzurum E Tipi Cezaevi'ne kondu.

 
Yol kesen bölücüler öldürüldü
 
Cesaret Yalnızdır
YORUMLAR
Toplam 16 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 10 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Mehmet Öznili 5 Temmuz 2012 Perşembe 18:27

iki tane Erzurum var, biri içinde dadaşlığın, nenehatunların, efelerin olduğu hayal edilen Erzurum ki, bu erzurum hiçbir vakit esas olmadı..Diğeri de reel, gerçek erzurum, içinde içkinin, fuhşun, tefeciliğin, bıçaklamanın olduğu erzurum.

Yorumu oyla      6      4  
Mehmet Öznili 5 Temmuz 2012 Perşembe 17:52

Bazı yorumları okudum da güldüm. Biri diyorki erzurum eski kimliğinden uzaklaşmış. ömrü uzun erzurumun eskidende eşrafı da vardı rezili de. İçki içmeden bar mı oynanınrdı..Sonra hatırlatırım, sininin ortasında kadın oynatan tek şehir erzurum idi. Yalandan kimse erzurumu yıkamasın. Ama herkes erzurumun iyisine, güzeline, şereflisine sahip çıksın. O ayrı. ama böyle çirkinlikleri örte örte, o işleri işleyenler nerelere çıktılar, nerelere..

Yorumu oyla      6      4  
Mehmet Öznili 5 Temmuz 2012 Perşembe 17:48

Bazı aklı evveller, bu olayda genç kızı suçlayarak, erzurum'un kirini örtmeye çalışıyor. Yahu bırakın şu erzurum'un gerçeklerinden kaçmayı. erzurum'da böylesi çirkefleri işleyen bir kesim var. Bu da erzurum'un çirkin yüzü. Bir sıra erzurum'da bu olaylar Yankı mıydı Nokta mıydı, adını hatırlayamadım tam da ulusal bir dergide bile kapak olmuştu. ama yağmurlar yağdı, yarıklar kapandı, o gün o dergide erzurum'da fuhuş yapanlar sonradan büyük adam oldu

Yorumu oyla      6      4  
5 Temmuz 2012 Perşembe 16:26

Erzurum adının böyle iğrenç işlerle anılması, karıştırılması çok kötü bir durum. Şehrimiz eski kimliğinden maalesef uzaklaşmış durumda. İlimiz hapishanelerinde eskiden çok az kişi bulunurmuş şimdi işlenen suç oranlarında artış olduğunu görmekteyiz. Neden bu toplum bu hale geldi onu çok düşünmeliyiz. Allah sonumuzu hayreylesin.

Yorumu oyla      6      4  
Caykolik 5 Temmuz 2012 Perşembe 12:01

Erzuruma temmuz ayinda kar yigini yapar gibi dolu yagdi,hava sicakligi cok dustu,evleri su basti,meyve agaclarimeyvelerini doktu,cogu aagac zarar gordu....bu na ait bir yetkili konustumu,tedbir alin dedimi yok...Herkes bir kac ahlaksizin pesine dusmus yaaa Onlar ne ilk di ne son olacak.Neden bu kadar ilgi ,merak?Aklinizda ki ne onu yazin.Ne cabuk unuttunuz ;Evli coluk cocuk sahibi bir insaat iscisi Adanadan bir kiz getiriyor karisi kabul etmegince kadini pencereden atiyorlar...bu ne peki farki yok bence .ahlaksizlikda ayni.Eeeeee netice adam serbest kaldi ,yuvasini kurtarmak icin kuma istemegen kadinda deli diye adlandirildi.Bu habere bu kadar ilgi gostermedi benim hemserilerim.Buyuk bir ahlak cokuntusu yasaniyor ya Allah sonumuzu hayir etsin,cocuklarimizi korusun

Yorumu oyla      6      4  
hira 5 Temmuz 2012 Perşembe 11:01

Erzurum sen dadaş diyarısın bu sapıkları barındırma kendinde

Yorumu oyla      6      4  
sima 5 Temmuz 2012 Perşembe 09:41

bu arada bu sapıklarını aile yapılarıda incelenmeli çocukları develt kontorulüne alınmalı ve benim bildiğim dadaşlar mert ve delikanlı olur haydi dadaşlar atın bu sapıkları şehrinizden bizde erzuruma güvenle gelelim

Yorumu oyla      6      4  
MÖKKEM DADAŞ OGUZHAN 5 Temmuz 2012 Perşembe 09:21

ARKADAŞLAR ERZURUM BÜYÜK ŞEHİR BÜYÜK ŞEHİRLERDE HIZSIZIDA OLUR ŞEREFSİZİDE OLUR BUNU ERZURUMA DADAŞLIGA MAL ETMEYELİM GENELLEME YAPAR GİBİ YORUM YAPMAYALIM 81 İL BAZINDA BU TÜR OLAYLAR EN AZ ERZURUMDA OLUYOR ERZURUMDA EN ÇOK OLAN OLAY MÜNFERİT SOKAK KAVGALARI BİRAZ FAZLA BÜYÜK ŞEHİRDE OLAY OLUR İNŞALLAH AZ OLUR TABİ CEZALAR CAYDIRICI OLMASI LAZIM

Yorumu oyla      6      4  
suat duran 4 Temmuz 2012 Çarşamba 16:17

bir kız beş adam.eğer doğruysa çok fena.nerde kaldı dadaşlık nerde kaldı maneviyat.tüm dünyaya rezil olduk.yüzkarası şeyler

Yorumu oyla      6      4  
gülçin 4 Temmuz 2012 Çarşamba 14:20

Ben memleketimin bu olayla anılmasından utanç duydum. kız ne yaparsa yapsın hani içki falan filan yazmış arkadaşlar. İnsan kendini bilecek herkesin evladı var, herkes önce kendi evini görecek. ne demek beş kişi? nerdeyiz? ne yapıyoruz? kız erkek arkadaşlığı ben çok safım diyenlerin, kimsenin elini tutmadım diyenlerin bile yaşadığı bir olay, evlilikler bitiyor arkadaşlık bitmiş çok mu, bitecekse bitmeli zaten böyle intikam alınmaz. Zaten arkadaşlık bitti diye intikam alınmaz. lütfen insanlık kaybedildi ise gözünüzü bir an kapatıp o kaşındığını düşündüğümüz kızın kızınız olduğunu düşünün,kim ahlaklı kimin ahlaksız olduğunu sadece yaradan bilir. 5 kişinin toplu tecavüzünün memleket ve ahlak adına savunulacak tarafı yok. Erzurum’lu yiğit isek mağdurun yanında olmamız o hemşerim olduğundan şüphe duyduğum insanların arkasında durmadan cezalandırılmalarını yüce adaletten beklemeliyiz. şunu da unutmayalım bizim köklü ve mezun olmaktan gurur duyduğum bir üniversitemiz var. Bizim üniversitemizde rahat okunur, gelen öğrenci arkadaşlarımız rahat ederler. Herkes evladını güvenerek gönderebilmelidir. o yüzden adalet yerini bulmalı ve mağdurun hayatı adı çıktı, kötü oldu değil destek verilerek normale dönmesi için gereken destek sağlanmalıdır. Kadınlar emanettir ve onlara karşı işlenen bu tip yanlışları eminim Allah'ü Teala zaten cezalandıracaktır Erzurum’lu dürüst, namuslu ve şereflidir. Birkaç kendini bilmez bu adı kirletmemelidir.

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yol kesen bölücüler öldürüldü
Tunceli-Ovacık karayolunu bir günde iki kez kesen PKK’lı teröristlerden ikisi ölü ele geçirildi.
Terör örgütü üyesi tutuklandı
Aşkale ilçesinde jandarma ekiplerince yapılan yol uygulamasında terör ...
Pasinler’de trafik kazası: 11 yaralı
Pasinler ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 11 kişi yaralandı.
 
‘Yolları açık olsun’
Oltu İlçe Emniyet Müdürlüğü yaz dönemi tayinleri belli olurken ilçeden ...
Polis saldırı olayını soruşturuyor
Erzurum Palandöken Devlet Hastanesinde meydana gelen kavga olayına müdahale ...
Şüpheli paketten elbise çıktı
Erzurum’da cami önüne bırakılan şüpheli kutudan elbise çıktı.
 
Er Sabancı ailesine kavuştu
6 Haziran günü Erzurum’dan memleketine giderken PKK’lı teröristler tarafından ...
Saksıdan eroin çıktı
Polis uyuşturucu yüklü aracıın Erzurum Horasan'da kaza yaptığını belirledi. ...
Trafiğe Başbakan düzenlemesi
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Erzurum programı nedeniyle kent merkezinde ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Gazze’den Doğu Türkistan’a Dinmeyen Ağıt: Akif’in Uyarısı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Konunun Mülkiyeti 
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Mehmet Şarkışla
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva