ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Biri saklandığı evde, diğeri Erzurum’da yakalandı
Biri saklandığı evde, diğeri Erzurum’da yakalandı
Erzurum imalat sektöründe dijital dönüşüm
Erzurum imalat sektöründe dijital dönüşüm
 AFAD imdada yetişti
 AFAD imdada yetişti
Ağrı yolunda feci kaza: 3 ölü, 4 yaralı
Ağrı yolunda feci kaza: 3 ölü, 4 yaralı
Uzundere’de heyelan
Uzundere’de heyelan
HABERLER>EĞİTİM
31 Ocak 2011 Pazartesi - 03:10

Tarım Kredi’den performans eğitimi

Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) destekli projelendirme çalışması yapan kurum ve kuruluşlara, Tarım Kredi Kooperatifleri (TKK) Erzurum Bölge Birliği de katıldı. TKK tarafından hazırlanan ve KUDAKA’nın da Teknik Destek Programı kapsamında destek verdiği “Performansın Arttırılması Eğitimi Projesi”nin uygulanmasına, Şubat ayının sonunda başlanacak.

Tarım Kredi’den performans eğitimi

ERZURUM(GHA) – Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) destekli projelendirme çalışması yapan kurum ve kuruluşlara, Tarım Kredi Kooperatifleri (TKK) Erzurum Bölge Birliği de katıldı. TKK tarafından hazırlanan ve KUDAKA’nın da Teknik Destek Programı kapsamında destek verdiği “Performansın Arttırılması Eğitimi Projesi”nin uygulanmasına, Şubat ayının sonunda başlanacak. 
KUDAKA’DAN TEKNİK DESTEK
Tarım Kredi Kooperatifleri Erzurum Bölge Birliği Müdürü Ömer Efe, KUDAKA’dan teknik destek alarak uygulayacakları “Performansın Arttırılması Eğitimi Projesi” hakkında bilgiler verdi. Projenin süresinin 15 gün olduğunu kaydeden Efe, 28 Şubat’ta başlanacak eğitimlere, 13 Mart’ta son verileceğini belirterek, proje bedelinin, yüzde 100’ü hibe olmak üzere toplam 15 bin lira olduğunu dile getirdi. Efe, bu proje kapsamında bölge birliğine bağlı Erzurum, Ağrı, Kars, Ardahan ve Iğdır’daki personellerinin tamamının eğitileceğini belirterek, Hizmet içi Eğitim Enstitüsü’nde verilecek eğitimlerin ardından katılım sertifikası dağıtılacağını söyledi.
EFE’NİN AÇIKLAMASI
Tarım Kredi Kooperatifleri Erzurum Bölge Birliği Müdürü Efe, “Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri 1863 yılında kurulmuş olup, 147 yıllık bir geçmişiyle ülkemizin en eski kurumlarının başında gelmektedir. Bu proje ile iletişim-halkla ilişkiler ve kurum kültürü başlığı altındaki eğitimlerin personelimize verilmesi vasıtasıyla kurumsal kimliğimiz personelimiz tarafından daha iyi bir şekilde anlaşılıp uygulamaya dökülecek, pazarlama- satış, mali tabloları okuma- raporlama kredilendirmede risk analizi- yönetimi eğitimleri personelimize verilecektir.” diye konuştu.
EFE, PROJE İÇERİĞİNİ ANLATTI…
“Performansın Arttırılması Eğitimi Projesi”nin içeriğine ilişkin olarak bilgiler aktaran Efe, eğitimlerde; Pazarlama ve Satış Becerileri, İletişim ve Halkla İlişkiler, Mali Tabloları Okuma ve Raporlama, Kredilendirmede Risk Analizi ve Yönetimi konularının ele alınacağını belirtti. Ömer Efe, “Ülkemizin asli değerleri olan çiftçilerimizin kuruluşu olan Tarım Kredi Kooperatifleri bölgemizin dört bir köşesine yayılmış birim kooperatifleri ile çiftçinin her türlü tarımsal girdisini zamanında ucuz ve kaliteli olarak karşılamaktadır. Kooperatiflerimiz çiftçinin gübresinden, mazotuna, yeminden, tohumuna hatta elde ettikleri ürünlerin değerlendirilmesine kadar üretim için ihtiyaç duyduğu her kademede gerekli desteği vermektedir. Çiftçilerin ihtiyaç duyduğu bu girdileri sağlarken personelimizin pazarlama ve satış yöntemlerini en iyi şekilde bilmesi ve hedef kitlemize en doğru şekilde ulaştırması gerekmektedir. Personelimizin yeniçağa uygun satış ve pazarlama tekniklerini ve ilkelerini bilmesi hem 147 yıllık geçmişe sahip kurumuzu çağın gereklerini yerine getirmeye ulaştıracak hem de hedef kitlemiz olan çiftçilerimize en iyi şeklide hizmet götürmemizi sağlayacaktır.” ifadelerini kullandı.
Tarım Kredi Kooperatifleri Erzurum Bölge Birliği Müdürü Ömer Efe, söz konusu proje hususunda KUDAKA ile protokol imzaladıklarını ve eğitimlere başlanması için gerekli ön hazırlıkların tamamlandığını da, sözlerine ekledi.
 

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
KKEF’e çağdaş donanım
Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi’nin Fizik ve Biyoloji ...
Zaimoğlu Doçentliğe atandı
Atatürk Üniversitesi’nde görev yapan Erzurumlu akademisyenlerin başarısı ...
Ay öğrencilerin sevincini paylaştı
A Takımı programı sunucusu ve gazeteci Savaş Ay, Erzurum'un Pasinler ilçesinde ...
 
Pasinler’de karne sevinci…
Pasinler ilçesinde İlköğretim ve Ortaöğretim öğrencileri karne sevinci yaşadılar…
Öğrenciler karne sevinci yaşadı
Erzurum’da 2010-2011 eğitim- öğretim döneminin ilk yarısının dün tamamlanmasıyla ...
Başbakan’dan gençlere yol haritası
Dünya Üniversitelerarası Kış Oyunlarının açılış törenine katılmak üzere ...
 
Öğrenci eyleminde 6 gözaltı
Başbakanlığa yürümek isteyen Öğrenci Gençlik Sendikası (Genç-Sen) yanlısı ...
Eylemci öğrencileri polis engelledi
2011 Dünya Üniversitelerarası Kış Olimpiyatları'na katılmak üzere gittikleri ...
Erzurum toplantısını protesto ettiler
İzmir'de düzenlikleri eylemde üniversite öğrencileri, öğrenci temsilciliği ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Konunun Mülkiyeti 
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Mehmet Şarkışla
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva