ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Engelli gençlerin askerlik heyecanı
Engelli gençlerin askerlik heyecanı
7. Dede Korkut Günleri başladı
7. Dede Korkut Günleri başladı
Edebük şehitlerine vefa
Edebük şehitlerine vefa
Engellilere istihdam için eğitim desteği
Engellilere istihdam için eğitim desteği
Son bir haftada 47 terörist etkisiz hale getirildi
Son bir haftada 47 terörist etkisiz hale getirildi
HABERLER>SPOR
9 Aralık 2014 Salı - 07:54

Taraftar umutsuz…

Evinde aldığı Erzin Belediyespor yenilgisi ile, taraftarlarının tüm beklentilerini yok eden, Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurubun en kötü performansını sergileyen Erzurumspor, bu hafta Kazım Karabekir Stadyumunda 9’uncu sırada bulunan Silivrispor ile karşılaşacak.

Taraftar umutsuz…

Evinde aldığı Erzin Belediyespor yenilgisi ile, taraftarlarının tüm beklentilerini yok eden, Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurubun en kötü performansını sergileyen Erzurumspor, bu hafta Kazım Karabekir Stadyumunda 9’uncu sırada bulunan Silivrispor ile karşılaşacak.  Silivrispor Erzurum’a Ankara Demirspor galibiyetinin morali ile gelirken mavi beyazlı ekip yeni hocasıyla galibiyet alıp, moral kazanmayı hedefliyor.

TARAFTAR SUSKUN

Erzurumspor taraftarları Ankara Demirspor’dan sonra iç saha da alınan Erzin Belediyespor maçı yenilgisiyle tam bir sükut hali yaşıyor. Lider ve ilk beş takımla olan puan farkının artması, taraftarın şampiyonluk beklentisini sonlandırırken, play off mücadelesi bir teselli umudu olarak görülüyor. Taraftarın büyük bir bölümü mevcut futbolcu kadrosundan ümitli değil..

HAYAL KIRIKLIĞI SEZONU

Van Büyükşehir Belediyespor maçı dışında 14 karşılaşmada oyun kuramayan, takım görüntüsü veremeyen ve defans ile forvette organize olamayan Erzurumspor’un geleceği taraftar için adeta muamma. Futbolcuların özellikle de Sefer Sever’in taraftara karşı olan laubali tutumu, forvet oyuncularının şahsi oynamaları, Deniz Sert’in Maradona’nın bugünkü halini andıran görüntüsü taraftarın tüm hayallerini yıkmış durumda.

ÖZYAZANLAR BİLMECESİ

Sarıyer ile 2015 yılına kadar sözleşmesi olmasına rağmen ayrılan ve seçkin bir lig başarısı olmayan yeni Teknik Direktör Turhan Özyazanlar konusunda da acabaları olan ve suskunluk içine giren taraftar, adı Erzurumsporlaştırılan takımın, ilin sinerjisi ve spor dinamizmini yansıtamadığı görüşünde birleşiyor.

SİLİVRİSPOR

Erzurumspor’un bu hafta evinde karşılaşacağı Silivrispor, Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta, genel sıralamada 21 puanla 9, iç saha performansı gurup sıralamasında 13 puanla 7, dış saha gurup performansı sıralamasında ise 8 puanla 11’inci durumda bulunuyor. Deplasmanda sadece 2 maç kazanan ekip, dış maçlarda golcü kimliğiyle ortaya çıkıyor.

SİLİVRİSPOR’UN KARNESİ

Silivrispor oynadığı 15 maçın 6’sını galip bitirirken, 3 beraberlik aldı. Ekip Erzurumspor gibi altı maçından da puansız ayrıldı. Toplamda 17 gol atan Silivrispor, kalesinde 19 gol gördü ve mavibeyazlı ekip gibi eksi 2 averajla kaldı. Ekip iç sahada 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 3’de yenilgi aldı. İç sahada 9 gol atan takım kalesinden 8 gol çıkardı. Silivrispor deplasmanda oynadığı 7 maçın 2’sini kazandı, 2 maçtan ise bir puan elde etti. 3 maçını kaybeden takım dış saha maçlarında 8 gol attı, 11 gol yedi ve 8 puan toplayabildi.

İÇ SAHADAKİ DURUM

Silivrispor evinde oynadığı maçlarda, Anadolu Üsküdar 1908 Spor, Kayseri Şekerspor’u 1-0, Orhangazispor’u 2-0,  hafta sonu oynadığı maçta Ankarademirspor’u da 2-1 yenmeyi başardı. Silivrispor evinde Sandıklıspor ve Etimesgut Belediyespor’A 2-1, Kahraman Maraş Büyükşehir Belediyespor’a 2-0 yenildi. Ekip Berfama Belediyespor ile de 1-1 berabere kaldı.

SİLİVRİSPOR’UN DIŞ SAHADAKİ GÖRÜNÜMÜ

Sİlivrispor deplasmanda oynadığı 7 maç içinde Balçova Yaşamspor’u 3-1, Van Büyükşehir Belediyespor’u 2-1’lik sonuçlarla yendi. Beylerbeyispor ve Ayvalıkgücü Belediyespor ile 1-1 berabere kalan takım, Sakaryaspor’a 2-1, İstanbul Güngörenspor’a 2-0, Bayburt Gurup Özel İdare’ye ise 3-0 mağlup oldu.

TARAFTARA YAZIK DEĞİL Mİ?

Erzurumspor evinde, fedakar ve çoşkulu taraftarının yoğun desteğine rağmen bir türlü çizgi tuturamadı.  Ayvalıkgücü Belediyespor ve Sakaryaspor’a 1-0, Erzin Belediyespor’a da 3-1 yenildi. Balçova Yaşamspor ile 1-1, Beylerbeyispor ile 0-0 berabere kalarak 2 puan veren mavibeyazlı ekip, Van Büyükşehir Belediye’yi 4-0, İstanbul Güngörenspor ve Bayburt Gurup Özel İdareyi’de 1-0 yenebildi.

HAFTANIN İKİ ÖNEMLİ MAÇI

Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta bitime 2 hafta kala, gözler lider Sakaryaspor’un deplasmanda 2’inci sıradaki Beylerbeyispor ile yapacağı maç ile, 4’üncü sıradaki Ankara Demirspor’un evinde 5’inci sıradaki Anadolu Üsküdar ile yapacağı karşılaşmada olacak. 3’üncü sıradaki Kahramanmaraş B.Ş.B. evinde 17’inci Kayseri Şekerspor ile oynarken,  6’ıncı sıradaki Ayvalıkgücü Belediyespor 13’üncü Bayburt ile deplasmanda oynayacak.

SİLİVRİSPOR PERFORMANSI

İÇ SAHA

Silivrispor 1-0 Anadolu Üsküdar 1908 Spor          

Silivrispor 1-0 Kayseri Şekerspor                             

Silivrispor 1-2 Sandıklıspor                         

Silivrispor 1-1 Bergama Belediyespor    

Silivrispor 1-2 Etimesgut Bld. Spor          

Silivrispor 2-0 Orhangazispor     

Silivrispor 0-2 Kahramanmaraş B.Ş.B.

Silivrispor 2-1 Ankara Demirspor

 

DIŞ SAHA

Ayvalıkgücü Bld.Spor 1-1 Silivrispor

Balçova Yaşam Spor 1-3 Silivrispor

Sakaryaspor A.Ş. 2-1 Silivrispor

Van B,Şb. 1-2 Silivrispor               

Beylerbeyispor 1-1 Silivrispor

İstanbul Güngörenspor 2-0 Silivrispor   

Bayburt Grup Özel İdare 3-0 Silivrispor

KUPA

Eyüpspor 4-3 Silivrispor               

 

 

ERZURUMSPOR PERFORMANSI

İÇ SAHA

 Erzurumspor  0-1  Ayvalıkgücü Bld.Spor

 Erzurumspor  1-1  Balçova Yaşam Spor

 Erzurumspor  0-1  Sakaryaspor A.Ş.

Erzurumspor  4-0  Van Bşb

Erzurumspor  0-0  Beylerbeyispor

 Erzurumspor   1-0 İstanbul Güngörenspor

Erzurumspor 1-0 Bayburt Gurup Ö.İ

Erzurumspor 1-3 Erzin Belediye

 

DIŞ SAHA

Kayseri Şekerspor  1-2  Erzurumspor

Sandıklıspor  0-1  Erzurumspor

Bergama Belediyespor  3-1  Erzurumspor

 Etimesgut Bld. Spor  1-2  Erzurumspor

 Orhangazispor  1-1  Erzurumspor

 Kahramanmaraş B.Ş.B. 4-1 Erzurumspor

Ankara Demirspor 2-0 Erzurumspor

 

 KUPA MAÇLARI

 Arsinspor  0-1  Erzurumspor

 Antalyaspor A.Ş.  1-3  Erzurumspor

 Akhisar Belediye 2-1  Erzurumspor

 

HAFTANIN MAÇLARI

İstanbul Güngörenspor- Balçova Yaşam Spor 14-7

Bayburt Grup Özel İdare -Ayvalıkgücü Bld.Spor 13-6

Erzin Belediyespor-Van B,Ş.B 11-16

Etimesgut Bld. Spor-Bergama Belediyespor 18-12

Orhangazispor-Sandıklıspor 8-15

Erzurumspor-Silivrispor 10-9

Kahramanmaraş B.Ş.B.-Kayseri Şekerspor 3-17

Beylerbeyispor-Sakaryaspor A.Ş. 2-1

Ankara Demirspor-Anadolu Üsküdar 1908 Spor 4-5

 
Bir milyon eşiğindeyiz..
 
Karayazı’da terör operasyonu: 30 gözaltı
YORUMLAR
Toplam 9 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
şımartın şımartın 10 Aralık 2014 Çarşamba 12:41

sefer i deniz i yılmaz ı bu kadar şımartırsanız olacağı bu adamlar erzurum dışında ancak amatör takımlarda oynarlar.. çok biliyosunuz ya sezon öncesi uçurdunuz adamları bu takımda 5-6 oyuncu gitmeden bu takım rahatlamaz sefer efendi kafasına buyruk maç seçiyo. deniz tipik süper amatör oyuncu yılmaz fiziksel eksik şampiyonluğa oynayan kadro da işi yok. yasin erzurum a uymadı murat hiç olmadı orhun a2 oyuncusu fatih ağır ayakları eksik ibrahim ağır ömer hala alışamadı emre topçu cihan topçu aykut topçu cebrail ne yaptığını kendide bilmiyo anıl kaleci kaleci ilker bomba emrah olsada olur olmasada sütcü topçu

Yorumu oyla      8      4  
DÖRT HOCAYA NE GEREK VAR 9 Aralık 2014 Salı 18:08

Yeni hocanın yardımcı antrenörleri Muharrem Uzun, Levent Çekal, Nurettin Koç ve Mesut Çalışkan olacak.Taşkının bile bir yardımcısı vardı bir de kalecileri çalıştıran yardımcısı vardı.Burada 2 tane fazla hoca var.

Yorumu oyla      7      4  
YERLERDE SÜRÜNÜYOR 9 Aralık 2014 Salı 16:41

misafir adlı arkadaş ilçe takımlarına yenilsek iyi biz köy takımlarına yenilen bir Erzurumspor ile karşı karşıyarız ki bu takım geçmişte başta Galatasaray olmak üzere bir çok takımı yenen takım şimdi ilçe ve köy takımlarını yenemez duruma geldi.Alınan oyunculara bakıldığında 3 yıldır aynı sıkıntı yaşanmasına rağmen yine forvete alınan oyuncu tipleri başarısız , gol atamayan , düşmüş takımlardan alınan oyuncular.Verin parayı alın kaliteli oyuncuyu .Siz cebimizden para çıkmasın diye nerede vasat oyuncu veya düşmüş takımda olan oyuncu varsa alıyorsunuz bunun yanı sıra alt yapıdan yetişmiş Erzurum doğumlu futbolcuları işe yaramaz diye yolluyorsunuz ama şunu bilmiyorsunuz ki o futbolcular kendilerini gittikleri takımlarda gösteriyor ve sizin aldıklarınız ise gerçek performanslarınızı göstermek istemiyorlar veya oynamak istemiyorlar.Haftada bir maç yapıyorlar gösterdikleri performans yerlerde sürünüyor.

Yorumu oyla      8      4  
GOREL 9 Aralık 2014 Salı 15:56

ALLAH GURBAN OLİM ESKİDEN TAĞIMLAR GORĞARAK GEİRLERDİ ŞİMDİDE MAHALLE TAĞIMLARİ GELİR BİZİ YENİR GİDİRLER ERZİN DAHA DÜNKİ TAĞIM YAZIĞLAR OLSUN NE OLACAĞ BİZİM BU HALIMIZ ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN

Yorumu oyla      7      4  
BİLETSİZ SEYİRCİLER 9 Aralık 2014 Salı 12:13

Erzin maçında biletli seyirci sayısı bir taraftar sitesinde yazdığına göre 1775 kişi diğerleri ise biletsiz giriş yapmışlar.Elde edilen gelir ise 8.875.00TL dir. Zaten bu paranın çoğu kulüpten çok başka yerlere gidiyor.İşte takımın durumu bu sayıyla belli.Şu takım eğer ki 1.sıra için oynasaydı şimdi o stad ta 18-19 bin taraftar olurdu.

Yorumu oyla      7      4  
otorite 9 Aralık 2014 Salı 12:02

ptt.1.lig den kadro yapamayan adamları transfer etmeye çalışıyorsunuz sn başkan bu adamlar erzurumda oynayamaz zaten maç eksiklikleri var ayrıca 3. lig en zor lig dir koşan mücadele eden oyuncu saysı fazla genç olmalarıda ayrıca bir etken yanlış yapmayın . oynamış bu ligi bilen oyuncu transfer edin GEKAS ı getirsen top ayağına değmez burda

Yorumu oyla      8      4  
paşalı 9 Aralık 2014 Salı 11:10

turhan hoca garanticidir önce gol yememe üzerine kurulu bir sistemi vardır. 2. lig ve 3.lig i iyi bilir erzurum için ideal bir hoca yapacak takviyeler ile başarılı olacağına inanıyorum.... ısrarla vede ısrarla kenar oyuncusu almalı aykut gibi adam futbolu unutacak burda

Yorumu oyla      8      4  
BAŞIBOŞLUK VAR 9 Aralık 2014 Salı 10:19

FATİH TERİM gelse bu takımdan hiçbir şekilde başarı gelmez.Ortada 20 tane oyuncu var ama çoğu yüreğiyle sahada görev yapmıyor hatta bazıları takımdan ayrılacağı için gerçek performansını göstermek bile istemiyor.Erzurumspor kimin umrunda bazıları için önemli olan PARA PARA PARA .Ama asıl suçlu bizim taraftarımız maalesef ki.Eğer bizim taraftarımız bu futbolcu denilenleri desteklemeseler bunlarda bu kadar havaya girmezler.Öyle bir havaya giriyorlar ki sanki REAL MADRİD de oynadığını düşünüyor oyuncu ve bunun sonucunda da şımarıyor.Yönetim desen hiçbir şekilde ceza uygulamıyor. Adamlar her hafta kırmızı kart görüyor ama hiçbirine ceza verilmiyor .Takımda başından sonuna kadar BAŞIBOŞLUK var.

Yorumu oyla      7      4  
misafir 9 Aralık 2014 Salı 08:55

İLÇE TAKIMLARINA YENİLEN BİR TAKIM NASIL ŞAMPİYON OLUR ANLAMIŞ DEĞİLİM 3 SEZONDUR ŞAMPİYONLUĞA OYNUYOR AMA ORTADA HİÇ BİR İCRAAT YOK OLACAKMIŞ GİBİ DE GÖZÜKMÜYOR

Yorumu oyla      8      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Uzundere’de Dağcılar’dan kış yürüyüşü
Erzurum GHSİM Dağcılık Antrenörü Çetin Bayram yönetiminde 45 dağcı, Uzundere ...
Palandöken GM’de Sosyal Sorumluluk yaklaşımı
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Palandöken Gençlik ...
Aşkale Belediyespor ‘da galibiyet sevinci
Erzurum’da devam eden süper amatör lig karşılaşmalarında Aşkale Belediyespor, ...
 
Buz dansında büyük başarı
Türkiye’nin Olimpik buz dansı sporcuları Alper Uçar ve Alisa Agafonova, ...
Erzurumspor’da Özyazanlar dönemi başladı
B. B. Erzurumspor Taşkın Güngör ile yollarını ayırarak yerine Turhan Özyazanlar’la anlaştı.
Sakaryaspor şokta..!
Spor Toto 3. Lig’in 15. haftasında Sakaryaspor'un evinde konuk ettiği ...
 
Kayak pistlerinde gece izdihamı
Palandöken Kayak Merkezinde ışıklandırılmış piste kayak severler düşe kalka kayak keyfi yaptı.
Erzurumspor adı büyük geldi...!
Erzurumspor gurubun iddiasız takımlarından Erzin Belediyespor’a 3-1 yenilerek, ...
Sakaryaspor liderliğini sürdürdü
Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta bir maç dışında haftanın karşılaşmaları ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Gazze’den Doğu Türkistan’a Dinmeyen Ağıt: Akif’in Uyarısı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Konunun Mülkiyeti 
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Mehmet Şarkışla
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva