ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Kırmızı Peri Bacaları Diyarı keşfedilmeyi bekliyor
Kırmızı Peri Bacaları Diyarı keşfedilmeyi bekliyor
Zulmün izleri hala canlı
Zulmün izleri hala canlı
Eğilmez’den Türk  Adalet ve Hoşgörüsü vurgusu
Eğilmez’den Türk  Adalet ve Hoşgörüsü vurgusu
19 terörist etkisiz hale getirildi
19 terörist etkisiz hale getirildi
Aras coştu
Aras coştu
HABERLER>SPOR
18 Kasım 2014 Salı - 07:11

Taraftar umudu terk etti…!

Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta 12’inci haftada aldığı ağır ve şok yenilgi ile taraftarlarını tam anlamıyla şampiyonluk yolunda karamsarlığa terk eden Erzurumspor, bu hafta kendi gibi ligde aradığını bulamayan ve beraberlikler takımı haline gelen Bayburt Gurup Özel İdare ile karşılaşacak.

Taraftar umudu terk etti…!

Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta 12’inci haftada aldığı ağır ve şok yenilgi ile taraftarlarını tam anlamıyla şampiyonluk yolunda karamsarlığa terk eden Erzurumspor, bu hafta kendi gibi ligde aradığını bulamayan ve beraberlikler takımı haline gelen Bayburt Gurup Özel İdare ile karşılaşacak. Mavibeyazlı ekip Kahramanmaraş gibi Erzurum ekiplerine ters gelen Bayburt ekibi karşısında puan arayacak.
BAYBURT MAÇI ZOR MAÇ
Geçen sezon Yakutiyespor’un da yer aldığı Bölgesel amatör Ligde mücadele eden ve şampiyon olarak 3’üncü lige çıkan Bayburt ekibi, ligdeki kırılgan ve istikrarsız seyrine rağmen, Ziraat Türkiye Kupası’nda guruplara yükselme başarısını gösterdi. İç ve dış sahada birer galibiyeti olan ekip, kupada başarısıyla dikkatleri çekti.
12 MAÇTA 2 KEZ KAZANDILAR
Bayburt ekibi Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta oynadığı 12 maçta 2 galibiyet, 6 beraberlik ve 4 yenilgi alarak 12 puan toplayabildi. Gurupta 14’üncü sırada yer alan, düşme hattındaki takımlarla arasında 2 puan farkı bulunan Bayburt Gurup özel idare 12 maçta 11 gol atarken kalesinden 14 gol çıkardı.
EVİNDE BİR GALİBİYETİ VAR
Bayburt Gurup Özel İdare evinde oynadığı 6 maçın sadece birini kazanırken, 4 maçtan bir puanla ayrıldı, bir maçını ise kaybetti. Bayburt ekibi rakip filelere 9 gol gönderirken, 9 golü ağlarından çıkardı  İç saha maçlarında 7 puan toplayabilen Bayburt Gurup özel idare 3’üncü gurup iç saha performansı sıralamasında 7 puanla 12’inci sırada yer aldı.
DEPLASMAN KARNESİ
İç sahada başarısız bir tablo gösteren Bayburt ekibi, dış sahada da istikrarsız gidişiyle dikkatleri çekti.Deplasmanda oynadığı 6 maçta bir galibiyet, 2 beraberlik alan ekip, 3 maçını da kaybetti. Dış saha maçlarında sadece 2 gol atabilen ekip 5 gol yedi. Bayburt ekibi topladığı 5 puanla, dış saha performansı gurup sıralamasında 14’üncü sırada kaldı.
SADECE İSTANBUL GÜNGÖRENSPOR’u YENDİLER
Bayburt Grup Özel İdare evinde İstanbul Güngörenspor’u 2-1 yenerken, Van Büyükşehir ve Ankara Demirspor ile 0-0, Sakaryaspor ile 2-2, Beylerbeyispor ile de 4-4 berabere kaldı. Bayburt Grup Özel İdare içerdeki tek yenilgisini ise Balçova Yaşamspor karşısında 2-1’lik sonula aldı. Bayburt ekibi gurupta en gollü beraberlik elde eden takım unvanına sahip oldu.
BAYBURT GURUP ÖZEL İDARE KUPA TAKIMI
Bayburt Grup Özel İdare dış saha maçlarında Bergama Belediyespor, Etimesgut Belediyespor ile aynı sonuçla 0-0 berabere kaldı. Deplasmanda Sandıklıspor’u 1-0 yenebilen Bayburt Grup Özel İdare, Orhangazispor’a 1-0, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’a 2-0, Erzin Belediyespor’a ise 2-1 mağlup oldu. Ziraat Türkiye Kupası’na 3’üncü Lig takımı olarak damga vuran Bayburt Grup Özel İdare birinci Turda arhavispor’u 3-0 ile geçti. İkinci turda Pendikspor’u 4-2 yenen ekip, 3’üncü turda Bucaspor’u 7-6 mağlup ederek guruplara kaldı.
ERZURUMSPOR TARİFSİZ DURUMDA
Spor toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta istikrarsızlık sembolü haline gelen Erzurumspor  12 maçında 5 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 yenilgi aldı. Toplamda 14 gol atabilen ekip, kalesinde 13 gol gördü ve topladığı 18 puanla 8’inci sıraya indi. Erzurumspor gurup performans sıralamasında iç saha maçlarında 11, dış saha maçlarında ise 4’üncülüğe kadar geriledi.
BİR HAFTA UMUT, BİR HAFTA KARAMSARLIK
Her hafta farklı bir tablo çizen, taraftarını bir umut, peşi sıra umutsuzluğa terk eden mavibeyazlı ekip iç sahada 2’şer galibiyet, beraberlik ve yenilgi alarak 8 puan toplayabildi.  Kazım Karabekir’de 6 gol atan takım 3 gol yedi. Erzurumspor deplasmanda ise Kahramanmaraş Belediyespor yenilgisi ile 2’inci mağlubiyetini aldı. Dış sahada 3 galibiyeti ve bir beraberliği olan takım 10 puan toplayabildi.
ERZURUMSPOR İÇ SAHA
 Erzurumspor iç saha maçlarında Ayvalıkgücü  Belediyespor ve Sakaryaspor’a 1-0’lık sonuçla yenildi. Balçova Yaşamspor’la 1-1, Beylerbeyispor ile 0-0 berabere kalan mavibeyazlı ekip, Van Büyükşehir Belediyespor maçını 4-0, üç hafta sonra da İstanbul Güngörenspor maçını Fatih Gültekin’in penaltı golüyle 1-0 kazandı.
DEPLASMAN MAÇLARI
 Dış sahada ilk on haftada başarılı bir süreç yakalayan Erzurumspor Kayseri Şekerspor ve Etimesgut Belediyespor’u 2-1, Sandıklıspor’u ise 1-0 yendi. Bergama Belediyespor maçını 10 kişi kalması yüzünden 3-1 kaybeden Erzurum ekibi, Orhangazi maçında da aynı şansızlığı yaşadı. Yarım saat on kişiyle oynadığı maçı 1-1 tamamladı. Erzurumspor Kahramanmaraş Belediyespor’a ise 4-1 yenilerek deplasman takımı unvanını kaybetti.
HAFTANIN MAÇLARI
Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta bu hafta Erzurumspor, evinde 14’üncü sıradaki Bayburt Gurup Özel idare’yi ağırlarken, lider Sakaryaspor 13’üncü sıradaki Bergama Belediyespor, 2’inci sıradaki Ayvalıkgücü Belediyespor 10’uncu Orhangazispor ile evinde karşılaşacak. Gurup üçüncüsü Beylerbeyispor deplasmanda 18’inci Kayseri Şekerspor, 4’üncü sıradaki Ankarademirspor ise yine deplasmanda 11’inci Erzin Belediyespor ile oynayacak.
BAYBURT EKİBİNİN PERFORMANSI
İÇ SAHA
Bayburt Grup Özel İdare 1-2  Balçova Yaşam Spor 
Bayburt Grup Özel İdare 2-2  Sakaryaspor A.Ş. 
 Bayburt Grup Özel İdare 0-0  Van Büyükşehir
Bayburt Grup Özel İdare 4-4  Beylerbeyispor 
Bayburt Grup Özel İdare 2-1  İstanbul Güngörenspor 
Bayburt Grup Özel İdare 0-0  Ankara Demirspor 
DIŞ SAHA
Sandıklıspor  0-1  Bayburt Grup Özel İdare
Bergama Belediyespor  0-0  Bayburt Grup Özel İdare
Etimesgut Bld. Spor  0-0  Bayburt Grup Özel İdare
Orhangazispor  1-0  Bayburt Grup Özel İdare
Kahramanmaraş B.Ş.B.  2-0  Bayburt Grup Özel İdare 
Erzin Belediyespor  2-1  Bayburt Grup Özel İdare
ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI
Arhavi Spor  0-3  Bayburt Grup Özel İdare
Bayburt Grup Özel İdare 4-2  Pendikspor 
Bayburt Grup Özel İdare 7-6  Bucaspor 
ERZURUMSPOR PERFORMANSI
İÇ SAHA
Erzurumspor  0-1  Ayvalıkgücü Bld.Spor
Erzurumspor  1-1  Balçova Yaşam Spor
Erzurumspor  0-1  Sakaryaspor A.Ş.
Erzurumspor  4-0  Van Bşb
Erzurumspor  0-0  Beylerbeyispor
Erzurumspor   1-0 İstanbul Güngörenspor
  DIŞ SAHA
 Kayseri Şekerspor  1-2  Erzurumspor
 Sandıklıspor  0-1  Erzurumspor
 Bergama Belediyespor  3-1  Erzurumspor
 Etimesgut Bld. Spor  1-2  Erzurumspor
Orhangazispor  1-1  Erzurumspor
Kahramanmaraş B.Ş.B. 4-1 Erzurumspor
  KUPA MAÇLARI
 Arsinspor  0-1  Erzurumspor
 Antalyaspor A.Ş.  1-3  Erzurumspor
 Akhisar Belediye 2-1  Erzurumspor

13.HAFTA MAÇ PROGRAMI
Erzin Belediyespor-Ankara Demirspor 11-4
Sakaryaspor A.Ş.-  Bergama Belediyespor 1-13
Erzurumspor-Bayburt Grup Özel İdare 8-14
Silivrispor-Kahramanmaraş B.Ş.Belediyespor 6-5
Sandıklıspor-Van Büyükşehir Belediyespor  16-17
Balçova Yaşam Spor-Etimesgut Bld. Spor 9-15
Ayvalıkgücü Bld.Spor-Orhangazispor 2-10
Anadolu Üsküdar-İstanbul Güngörenspor 7-12
Kayseri Şekerspor-Beylerbeyispor 18-3

 

 
10 ayda 496 milyon vergi
 
"Kur'an'ı yaşamak en güzel ibadettir"
YORUMLAR
Toplam 5 yorum var, 5 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
18 Kasım 2014 Salı 18:00

Bizde oynatılmayan Furkan dumlu Maltepe de süper oynuyor taraftarlardan alkış topluyor.Biz böyle gençleri yetiştirip şu takımı üst liglere çıkmasını sağlayacağımıza tam tersi onları oynatmayıp takımdan yolluyoruz .

Yorumu oyla      7      4  
GENÇ FUTBOLCULAR 18 Kasım 2014 Salı 17:53

Büyükşehir Belediye Erzurumspor’un eski futbolcusu Furkan Dumlu, Maltepespor forması ile harikalar yaratıyor ve Maltepeli gençlerden alkış alıyor.(gazetepusula)

Yorumu oyla      6      4  
normal 18 Kasım 2014 Salı 16:25

körler sağırlar birbirini ağırlar

Yorumu oyla      6      4  
realite 18 Kasım 2014 Salı 13:12

bunun adına cambaz a bak formasyonu denir. insan tüm benliğiyle forvet e bakarken ön kenar oyuncularının ne yaptığını görmez.. sonra bu takıma forvet lazım diye sallar cambazı unutup realiteyi görün

Yorumu oyla      6      4  
kenar oyuncuları 18 Kasım 2014 Salı 12:44

dadaş da gol sorunu diye başlıklar atılıyor. kardeşim iki kenarın olmadığını görmüyormusunuz 90 dakka da kenarlardan kaç tane servis yapılıyor... forvet ne yapsın nasıl maç seyrediyorlar anlamıyorum. bu takıma devre arası kenar almazlarsa bu takımın maçları kısır geçer açın gözünüzü de doğru maç izleyin

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Anıl’a göz mü değdi?
Erzurumspor Spor toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta, 12’inci haftayı 4-1’lik ...
Ciritte dostluk kazandı
Üç gün süren ve sekiz takımın mücadele ettiği turnuvada Ejder Atlıspor Kulübü, şampiyon oldu.
Erzurum İl Özel İdare 2’inci oldu
Doğu Anadolu Bölgesi Küçükler ve Yıldızlar Bölgesel Kros Ligi 3. Kademe ...
 
Oltu 25 Martspor taraftarını üzdü
Oltu 25 Martspor sezonun ilk maçında Demirspor’a 2-1 mağlup oldu.
Sakaryaspor’da liderlik sevinci
Erzurumspor’un da yer aldığı Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta bulunan Sakaryaspor, ...
Bayburt beraberliğe abone
Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Bayburt Grup Özel İdare Spor ...
 
Van’da hayal kırıklığı
Erzurumspor ile birlikte Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Van ...
Hüsranın adı: Kahramanmaraş
Haftaya beşinci sırada giren ve Deplasmanda Kahramanmaraşspor’dan puan ...
Sakaryaspor farkı açtı
Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü Gurupta Erzin Belediyespor’u 3-0 yenen Sakaryaspor ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva