ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Atatürk Üniversitesi yeniden akredite edildi
Atatürk Üniversitesi yeniden akredite edildi
ETD ve  Türk Ocakları’ndan 24 Nisan tepkisi
ETD ve  Türk Ocakları’ndan 24 Nisan tepkisi
TÜBİTAK başarıyı ödüllendirdi
TÜBİTAK başarıyı ödüllendirdi
Tunceli yolunda heyelan tehlikesi
Tunceli yolunda heyelan tehlikesi
Ermenilerin katlettiği şehitler dualarla anıldı
Ermenilerin katlettiği şehitler dualarla anıldı
HABERLER>SPOR
28 Ocak 2014 Salı - 00:52

Taraftar fedakar, sıra futbolcularda…

R.DAĞ-Erzurumspor’un profesyonel Liglerden düşmesiyle birlikte futboldaki tüm beklenti ve umutlarını Büyükşehir Belediyespor üzerine yoğunlaştıran Erzurumlu futbolseverler, mavi beyazlı ekibin, haftalardır içinde bulunduğu kırılgan durumdan kurtararak, 2’inci lig yolunda atılım yapmasını bekliyor.

Taraftar fedakar, sıra futbolcularda…

Erzurumspor’un profesyonel Liglerden düşmesiyle birlikte futboldaki tüm beklenti ve umutlarını Büyükşehir Belediyespor üzerine yoğunlaştıran Erzurumlu futbolseverler, mavi beyazlı ekibin, haftalardır içinde bulunduğu kırılgan durumdan kurtararak, 2’inci lig yolunda atılım yapmasını bekliyor. Taraftar takımı için her türlü fedakarlığı sergiliyor, sıra futbolcularda..
20’İNCİ HAFTA HEYECANI
Spor Toto 3’üncü Lig 2’inci gurupta inişli çıkışlı bir grafik sergileyen, taraftarın beklediği istikrar ve süreci henüz yakalayamayan Büyükşehir Belediyespor bu hafta Bursa’da Nilüferspor’la karşılaşacak. Lider Düzyurtspor’la olan puan farkı 8’e çıkan mavibeyazlı ekip, ligin ilk yarısında kendi evinde farklı yendiği  Nilüferspor’la deplasmanda oynayacağı maçtan üç puanla dönmek ve zirve yarışından kopmamak hedefine kilitlendi.
2 FUTBOLCU CEZALI
Sakat Fatih Arat ve sarı kart cezalıları Ekrem Sütçü ve Hakan Çakır dışında eksiği bulunmayan mavibeyazlı ekip, Bursa’dan üç puanla dönerek, çok kötü olan deplasman performansını da düzeltmek istiyor. Deplasman maçları gurup sıralamasında 9’uncu olan Büyükşehir Belediyespor ile iç saha maçlarında 8’inci durumda olan Nilüferspor maçı, gurubun bu haftaki en zorlu iki karşılaşmasından biri durumunda.
EN ÖNEMLİ İKİNCİ MAÇ
Bu hafta cumartesi ve Pazar günü oynanacak olan 20’inci hafta karşılaşmalarında, Erzurum Büyükşehir Belediyespor deplasmanda 25 puanla 11’inci durumda bulunan Bursa Nilüferspor ile oynarken, 38 puanlı Lider Düzyurtspor evinde Sakaryaspor’u ağırlayacak.  Gurupta ikinci sırada yer alan Çorum Belediyespor ise evinde 3’üncü sıradaki Hacettepespor ile oynayacak. 4’üncü sıradaki Darıca Gençlerbirliği 13’üncü Maltepespor, 5’inci sıradaki elibol Sandıklıspor ise 7’inci sıradaki Sancaktepe Belediyespor ile karşılaşacak.
NİLÜFERSPOR 11’İNCİ SIRADA
Genel sıralamada 11’inci durumda bulunan Bursa Nilüferspor, gurupta iç saha sıralamasında 8, dış saha sıralamasında ise 14’üncü. Nilüferspor evinde oynadığı 10 maçın 5’ini galibiyetle kapatırken, 3 maçtan bir puanla ayrıldı, Manavgak Evrensekispor ve Maltepespor’a ise yenildi. İç sahada 11 gol kaydeden ekip, kalesinde 8 gol gördü.
DEPLASMAN KARNELERİ KIRIK
Evinde vasat bir grafik çizen Bursa Nilüferspor deplasman maçlarında ise Büyükşehir Belediyespor gibi bekleneni veremedi. Oynadığı 9 deplasman maçında sadece Düzyurtspor’u yenebilen Nilüferspor, dış sahada 4 yenilgi ve 4 de beraberlik aldı. Deplasman maçlarında 4 gol atabilen ekip, kalesinden 12 gol çıkardı. Bursa NXilüferspor genel sıralamada ise 6 galibiyet, 7 beraberlik ve 6 yenilgiyle topladığı 25 puanla 11’inci sırada bulunuyor.
EVLERİNDE İKİ MAÇ KAYBETTİLER
Bursa Nilüferspor evinde Hacettepespor, Batmanpetrolspor, Sakaryaspor, Elazığ Belediyespor ve Çıksalınspor’u mağlup etti.  Darıca Gençlerbirliği, Orhangazispor, Elibol Sandıklıspor’la berabere kalan Bursa Nilüferspor,  Maltepespor ve Manavgat Evrensekispor’a yenildi. Genel bazda bir beraberlik takımı görüntüsü veren Nilüferspor, iç saha maçlarında sadece Elazığ Belediyespor’a 3 gol atabildi.
EN ÇOK GOLÜ BÜYÜKŞEHİR’DEN GÖRDÜLER
Bursa Nilüferspor 19 maçında kalesinde en fazla sayıda golü deplasmanda oynadığı ve 4-0 yenildiği Büyükşehir Belediyespor maçında gördü. Darıca Gençlerbirliği, Yeni Aksarayspor, Ünyespor’a yenilen Nilüferspor,  Çıksalınspor, Sancaktepe Belediyespor, Balçova Belediyespor ve Çorum Belediyespor maçlarından beraberlikle döndü. Nilüferspor en büyük sürprizi deplasmanda lider Düzyurtspor’U 1-0 yenerek gösterdi.
BÜYÜKŞEHİR’İN GENEL PERFORMANSI
Erzurum Büyükşehir Belediyespor 19’uncu haftanın ardından gurupta genel sıralamada 30 puanla 6, iç saha maçlarında 20 puanla 3, iç saha maçlarında ise 10 puanla 9’uncu sırada kaldı. Deplasman performansı oldukça kötü olan 10 deplasman karşılaşmasında sadece Elazığ Belediyespor ve Manavgat Evrensekispor’u yenebilen mavibeyazlı ekip  dış sahada Bursa Nilüferspor gibi 4 beraberlik ve 4 yenilgi aldı. Rakip filelere 9 gol gönderen ekip, 11 golü de kalesinde buldu.
İÇ SAHA
Kazım Karabekir Stadyumunda, 19 maçlık süreçte 9 karşılaşmaya çıkan Büyükşehir Belediyespor 6 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi aldı. 9 maçında 17 gol atan mavibeyazlı ekip kalesinde sadece 4 gol gördü ve 20 puan topladı. Büyükşehir’in Ünyespor maçı sonrası toplamda  attığı gol sayısı 26’ya çıktı, kalesinde bulduğu gol sayısı ise 15’te kaldı.
DEPLASMAN MAÇLARI
Büyükşehir Belediyespor deplasmanda oynadığı Ünyespor, Maltepespor, Balçova Belediyespor ve Elibol Sandıklıspor maçlarını kaybetti. Darıca Gençlerbirliği, Sakaryaspor, Sancaktepe Belediyespor ve Çorum Belediyespor maçlarından bir puanla ayrılan mavi beyazlı ekip, Elazığ Belediyespor ve Manavgat Evrensekispor maçlarını kazandı. Büyükşehir’in dış sahada en sürpriz maçı, ligin iddiasız takımı Balçova Belediyespor’a 4-2 yenildiği karşılaşma olarak belirlendi.
15 EYLÜL 2013’TEKİ MAÇ
Büyükşehir Belediyespor 15 Eylül 2013’te Erzurum Kazım Karabekir&’de oynadığı Bursa Nilüferspor maçından 4-0 galip ayrılmıştı. Mavibeyazlı ekibin gollerini 25 ve 56’ıncı dakikalarda Kemal Akbaba, 45’inci dakikada Fatih Gültekin ve 76’ıncı dakikada Ekrem Sütçü kaydetmişti. Erzurum Büyükşehir Belediyespor Nilüferspor galibiyetiyle 3’üncü haftayı 6 puanla beşinci sırada kapatmıştı.
ONUR KIRMIZI KART GÖRMÜŞTÜ
Büyükşehir Belediyespor karşılaşmayı, İlker, Güneşcan(Mustafa), Haluk, Kemal (Abuzer), Sefer Sever, Hakan, Fatih Gültekin, Emrah, Ekrem Sütçü, Onur, Fatih Arat(Tuncay Elik)’ten oluşan kadrosuyla tamamlamıştı. Bursa Nilüferspor ise 90 dakikayı Bahadır, Cevat, Serhat, Kıvanç, Ramazan, Mehmet, Sadık(Ömer) , Mert, Ufuk(Fahri), Onur, Deniz (Alkan)’la bitirmişti. Maçta Bursa Nilüferspor’dan Onur kırmızı kart görerek maçın son 30 dakikasında takımını 10 kişi bırakmıştı.
20’İNCİ HAFTA MAÇ PROGRAMI
1 Şubat 2014 13:30   Düzyurtspor - Sakaryaspor A.Ş.
2 Şubat 2014 13:30   Elibol Sandıklıspor - Sancaktepe Belediye Spor
2 Şubat 2014 13:30   Maltepespor - Darıca G.Birliği
2 Şubat 2014 13:30   Çorum Belediyespor - Hacettepe Spor
2 Şubat 2014 13:30   Ünyespor - Orhangazispor
2 Şubat 2014 13:30   Bursa Nilüferspor A.Ş. - Erzurum Büyükşehir Belediyesi Spor
2 Şubat 2014 13:30   Elazığ Belediyespor - Manavgat Evrenseki Spor
2 Şubat 2014 13:30   Batman Petrolspor - Balçova Belediye Spor
2 Şubat 2014 13:30   68 Yeni Aksaray Spor - Çıksalın Spor
NİLÜFERSPOR DIŞ SAHA
Çıksalın Spor  1-1  Bursa Nilüferspor A.Ş. 
Büyükşehir Belediyesi Spor  4-0  Bursa Nilüferspor A.Ş. 
Sancaktepe Belediye Spor  1-1  Bursa Nilüferspor A.Ş. 
Balçova Belediye Spor  0-0  Bursa Nilüferspor A.Ş. 
Çorum Belediyespor  1-1  Bursa Nilüferspor A.Ş. 
Ünyespor  2-0  Bursa Nilüferspor A.Ş. 
68 Yeni Aksaray Spor  2-0  Bursa Nilüferspor A.Ş
Düzyurtspor  0-1  Bursa Nilüferspor A.Ş. 
Darıca G.Birliği  1-0  Bursa Nilüferspor A.Ş. 
NİLÜFERSPOR İÇ SAHA
Bursa Nilüferspor A.Ş.  0-0  Darıca G.Birliği 
Bursa Nilüferspor A.Ş.  1-1  Orhangazispor 
Bursa Nilüferspor A.Ş.  1-0  Hacettepe Spor 
Bursa Nilüferspor A.Ş.  2-1  Batman Petrolspor 
Bursa Nilüferspor A.Ş.  1-1  Elibol Sandıklıspor 
Bursa Nilüferspor A.Ş.  1-0  Sakaryaspor A.Ş. 
Bursa Nilüferspor A.Ş.  0-2  Maltepespor 
Bursa Nilüferspor A.Ş.  3-2  Elazığ Belediyespor 
Bursa Nilüferspor A.Ş.  0-1  Manavgat Evrenseki Spor 
Bursa Nilüferspor A.Ş.  2-0  Çıksalın Spor 
BÜYÜKŞEHİR DIŞ SAHA
Ünyespor  1-0  Büyükşehir Belediyesi Spor 
Maltepespor  2-1  Büyükşehir Belediyesi Spor 
Elazığ Belediyespor  0-2  Büyükşehir Belediyesi Spor 
Manavgat Evrenseki Spor  1-2  Büyükşehir Belediyesi Spor 
Darıca G.Birliği  0-0  Büyükşehir Belediyesi Spor 
Sakaryaspor A.Ş.  1-1  Büyükşehir Belediyesi Spor 
Sancaktepe Belediye Spor  0-0  Büyükşehir Belediyesi Spor 
Balçova Belediye Spor  4-2  Büyükşehir Belediyesi Spor 
Çorum Belediyespor  1-1  Büyükşehir Belediyesi Spor 
 Elibol Sandıklıspor  1-0  Büyükşehir Belediyesi Spor 
BÜYÜKŞEHİR İÇ SAHA
Büyükşehir Belediyesi Spor  1-0  Elibol Sandıklıspor 
Büyükşehir Belediyesi Spor  4-0  Bursa Nilüferspor A.Ş. 
Büyükşehir Belediyesi Spor  0-0  68 Yeni Aksaray Spor 
Büyükşehir Belediyesi Spor  1-2  Düzyurtspor 
Büyükşehir Belediyesi Spor  2-0  Çıksalın Spor 
Büyükşehir Belediyesi Spor  3-1  Orhangazispor 
 Büyükşehir Belediyesi Spor  1-1  Hacettepe Spor 
Büyükşehir Belediyesi Spor  2-0  Batman Petrolspor 
Büyükşehir Belediyesi Spor  3-0  Ünyespor

 

 
2013 konutta altın dönem
 
EKTUD 40’ıncı gurur yılında
YORUMLAR
Toplam 5 yorum var, 5 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
misafir 30 Ocak 2014 Perşembe 12:59

Ben bir Erzurum bb spor taraftarı olarak internetten gördüğüm kadarıyla takımlarından ayrılan iyi oyuncular olduğunu görüyorum .Örneğin ; Batmandan ayrılan Mehmet atik (orta saha ) oyuncusu 140 maçta oynamış veya Aydınspordan ayrılan Mehmet o da yine o kadar maçta oynamış.Bu futbolcular gücümüzü arttırabilir.

Yorumu oyla      6      5  
3.lig haberler 29 Ocak 2014 Çarşamba 09:45

doğu ve güneydoğu temsilcisi olan belediye bingölspor ile siirtspor 2 maça üst üste çıkmadığı için 3.ligden amatör lige düşmüşlerdir.

Yorumu oyla      6      4  
misafir 28 Ocak 2014 Salı 15:51

gurbetten sılaya adlı arkadaş maalesef stad 4*4 değil maalesef .Ayrıca her il de taraftarın olmasıda bazen olumsuz yansıyor takıma .O da şundan ; hiç taraftarı olmayan takımlar bizim taraftarlarımız gelince birden daha farklı bir oyun oynuyorlar bu da bizi olumsuz etkiliyor

Yorumu oyla      6      4  
gurbetten sılaya 28 Ocak 2014 Salı 13:42

bu grubun en dişli takımı Erzurum bşb olması lazımdı içeride dışarıda ve farklı grubun lideri olması lazımken 3,lige çıkan ilçe takımı düzyurt 10 puan farkla lider içeride dışarıda taraftar var hangi ile gitse mutlaka Erzurum taraftarı var 4x4 stad var 4x4 yönetim var ama başarı yok inşallah bu yıl ertelemez 2.ligi hoşçakalın Erzurum'a sevgiler saygılar

Yorumu oyla      7      4  
misafir 28 Ocak 2014 Salı 10:17

Öncelikle bu maç çok zorlu geçer Ekrem ve hakan kart cezalısı , emrah çalışlar sezonu kapattığı için bu maçta yok , İsmail de sakat olduğu için bu maçta yok .En önemli eksik bana göre ekrem .Ekremin kart cezalısı olması ümitlerimi biraz azalttı .Ayrıca düzyurt maçının cumartesi olması bizim için iyi .Çünkü eğer düzyurt yenerse 11 puana çıkar ve bu durumda aradaki fark açılmasın diye belki bizim oyuncularımızı bu durum ateşlerde galibiyet alabiliriz.Son olarak dün oynanan Erzurum bb spor 4 - 2 Pazarspor (A2)ligi maç sonucu

Yorumu oyla      7      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bayburt şampiyonluğa gidiyor
Yakutiyespor’un da yer aldığı BAL Ligi 1. Grup’ta 15. Hafta mücadeleleri ...
Ara transferde gelenler ve gidenler
7 Ocak Salı günü başlayan ara transfer dönemi, 3 Şubat Pazartesi günü ...
Kickboks’ta hedef bölge şampiyonluğu
Pasinler ilçesi Kickboks takımı Sivas’ta düzenlenen kickboks bölge şampiyonasına katılacak.
 
Büyükşehir 6'ıncı sırada
RECEP DAĞ-Spor Toto 3’üncü Lig 2’inci gurupta ikinci sezona kötü bir başlangıç ...
Düzyurt puan farkını açtı
Spor Toto 3’üncü Lig 2’inci gurupta 19’uncu hafta karşılaşmaları tamamlandı. ...
Yakutiyespor 11'inciliğe demir attı-YENİ
Bal 1’inci gurupta Erzurum’u temsil eden Yakutiyespor yenilgi serisini ...
 
‘Erzurum’a kazanmaya gidiyoruz’
Transfer sorununu son dakikada çözüme kavuşturan Ünyespor, deplasmanda ...
Yakutiyespor maçını Güntekin yönetecek
RECEP DAĞ-Bölgesel Amatör Lig 1’inci gurupta bugün oynanacak olan Yakutiyespor-Faroz ...
GHSİM, Ala ve Korkut’u ağırladı
İç İşleri Bakanı Efkan Ala’nın babası Temel Ala’nın da hazır bulunduğu ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva