ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Cumhur İttifakı MHP İftarında buluştu
Cumhur İttifakı MHP İftarında buluştu
Erzurum’da 2 ayda 48 şirket kuruldu
Erzurum’da 2 ayda 48 şirket kuruldu
Erzurum şirket sermayesinde 6. sırada
Erzurum şirket sermayesinde 6. sırada
‘646 terörist etkisiz hâle getirildi’
‘646 terörist etkisiz hâle getirildi’
'Türkiye ekonomisi en çok büyüyen ekonomi'
'Türkiye ekonomisi en çok büyüyen ekonomi'
HABERLER>SAĞLIK-YAŞAM
11 Ekim 2017 Çarşamba - 15:07

Tanas ve Akdemir ailelerinin mutlu günü

Çat Belediyesi'nin Erzurum'da faaliyet gösteren Koordinasyon Merkezi çalışanlarından Erol Tanas, Ebru Akdemir'le dünyaevine girdi.

Tanas ve Akdemir ailelerinin mutlu günü

Çat Belediyesi'nin Erzurum'da faaliyet gösteren Koordinasyon Merkezi çalışanlarından Erol Tanas, Ebru Akdemir'le dünyaevine girdi. Çiftin nikahını Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç kıydı.
Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, çalışanlarını mutlu günlerinde de yalnız bırakmıyor. Çat Belediyesi Koordinasyon Merkezi çalışanlarından Erol Tanas, hayatını Ebru Akdemir ile birleştirdi. Genç çiftin nikahını Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç kıyarken, gelin ve damadın nikah şahitliğini ise, Kaymakam Saadettin Doğan ile Belediye Başkan Yardımcısı M. Mazhar Özdemir yaptı.
Çat Belediyesi'nin Erzurum'da faaliyet gösteren Koordinasyon Merkezi çalışanlarından Erol Tanas, Ebru Akdemir'le dünyaevine girdi. Genç çifttin düğün merasimine Çat Kaymakamı Saadettin Doğan, Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, Belediye Başkan Yardımcısı M. Mazhar Özdemir, encümenler ve belediye meclis üyeleri katılırken, Tanas ve Akdemir'in nikahını Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç yaptı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başta olmak üzere çok sayıda milletvekilinin kutlama telgraflarıyla katıldığı düğün merasiminde, Çat Kaymakamı Saadettin Doğan ve Belediye Başkan Yardımcısı M. Mazhar Özdemir de nihak şahidi oldu. Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, evliliğin mukaddes bir müessese olduğunu hatırlatarak, "Bu öyle bir müessese ki; sevgi ve saygıyla, karşılıklı anlayış ve hoşgörüyle, sadat ve bağlılıkla ayakta kalır. Gençlerimiz inşallah evlilik yaşamlarını bu istikamet üzere şekillendirir ve bir ömür mutlu olurlar" dedi.
BAŞKAN KILIÇ: BİZ GÜÇLÜ BİR EKİBİZ
Tanas ve Akdemir ailelerinin yoğun katılımıyla gerçekleşen düğün töreninde Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç'ın genç çifte karşı gösterdiği sıcak ilgi dikkatlerden kaçmazken, nikahın ardından evlilik cüzdanı ise her zaman olduğu gibi yine geline teslim edildi. Çat Belediye Başkanı Kılıç, bir yönetici için başarıya giden yolda ilk adımın çalışanlarıyla bütünleşmek olduğunu vurgulayarak, "Bir yöneticinin elde ettiği başarı, tek başına elde edilmiş bir başarı değildir. O başarıda en üsttekinden en alttakine varıncaya kadar tüm çalışanların emeği vardır, alınteri vardır, gayreti vardır. Bir yönetici bunun bilincinde olduğu sürece, başarılı olur, güzel işlere imzasını atar. Bizim için de ölçü budur; biz çalışanlarımızla, ekibimizle ve çalışma arkadaşlarımızla birlikte varız. Onların kederlerini kendi kederlerimiz, mutluluklarını kendi mutluluğumuz olarak görürüz. Onların dertleriyle dertlenir, sevinçleriyle seviniriz. Çat Belediyesi işte bu yüzden güzel hizmetler yapıyor, gönülleri işte bu yüzden fethediyor. Çünkü Çat Belediyesi olarak biz gerçekten çok güçlü ve çok başarılı bir ekibiz. Bu başarının altında da, çalışanlarımıza verdiğimiz değer yatıyor." ifadelerini kullandı.
DAMAT TANAS: O BİZİM BABAMIZ
Damat Erol Tanas ise, Çat Belediyesi'nin bir mensubu olmaktan ve Arif Hikmet Kılıç gibi marka bir belediye başkanı ile çalışmaktan duyduğu mutluluğu ifade ederek, "O bizim belediye başkanımız ama esasen babamız, abimiz ve büyüğümüzdür. Her birimizi sanki de evladı olarak görür ve o ölçüde yaklaşır. Biz de kendisinden gördüğümüz bu değerin karşılığını, başkanlığını yaptığı kurumda büyük bir heyecan ve şevkle çalışarak vermeye gayret ediyoruz. Başkanımız bizim her an yanımızda olduğu gibi, mutlu günümüze de koşarak geldi. Kendisine hem ailelerimiz, hem de şahsım adına teşekkür ediyorum, şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu.
Düğün merasimi daha sonra takı töreni ve halayların çekilmesinin ardından son bulurken, Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç da, genç çifte mutluluk ve saadet dileklerinde bulundu.

 
Bulak: "Türk futbolu böyle gitmez"
 
Saka'dan 7 Haftalar Geleneği hatırlatması
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Palandöken Belediyesinden engellilere destek
Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar tarafından bedensel engelli ...
Kar yağışı geliyor
Meteoroloji'den alınan bilgiye göre, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile ...
Madencinin organları umut oldu
Demir’in böbrekleri ile korneaları alındı. Hastane yöneticisi Yrd. Doç. ...
 
OBM'den görev şehitlerine vefa
Erzurum Orman Bölge Müdürlüğü Şenkaya Orman İşletme Müdürlüğünce, görev ...
Hevenk ettikleri meyveleri kışın tüketiyorlar
Olur ilçesine bağlı Ormanağzı köyünde vatandaşlar, hevenk adıyla da bilinen ...
İspir'de kentsel dönüşüm
Erzurum Büyükşehir Belediyesi İspir ilçesinde muhteşem yatırımlara imza atıyor.
 
"İnsülin Cebimde Keyfim Yerinde"
Erzurum’da Tip1 Diyabet ve Teknolojileri Derneği tarafından diyabet hastası ...
Hayırsever aileden öğrencilere destek
İstanbul’da yaşayan Erzurumlu hayırsever aile Horasan ve Aziziye İlçesindeki ...
ATV ile çarptığı ayının saldırısına uğradı
Erzurum’un İspir ilçesinde boz ayının saldırısına uğrayan TEDAŞ görevlisi yaralandı
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Oyunun Müzakeresi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Ölülerin arkasından konuşmak ahmaklıktır!
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva