ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Şehir Hastanesi TRSM’de el sanatları sergisi açıldı
Şehir Hastanesi TRSM’de el sanatları sergisi açıldı
Erzurum’da uyuşturucu ile mücadelede kararlılık
Erzurum’da uyuşturucu ile mücadelede kararlılık
19 Mayıs Gençlik haftası başladı
19 Mayıs Gençlik haftası başladı
Doğu Anadolu Kitap Fuarında geri sayım
Doğu Anadolu Kitap Fuarında geri sayım
Çakmak Özel Gereksinimli Öğrencilerle Buluştu
Çakmak Özel Gereksinimli Öğrencilerle Buluştu
HABERLER>SPOR
16 Kasım 2015 Pazartesi - 15:15

Sporda Off Road gündemi

Türkiye’nin Off Road’da tanınmış isimleri Erzurum’da düzenlenen tabyalar yürüyüşü kapsamında parkura çıkarak hünerlerini sergilemişti. Bayan ve erkek sürücüler nefes kesen gösterileri ile Dadaşlardan alkış almıştı.

Sporda Off Road gündemi

Erzurumlular önce Off-Road’u GHSİM Dağcılık ve Doğa Sporları Antrenörü ve aynı zamanda da ATAK başkanı olan Çetin Bayram’ın “Zafer ve İnanç Yolu” Projesi kapsamında tanıdı. KUDAKA ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün desteklediği, Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparkmak öncülüğünde yapılan  ‘Dört Çeker Tarihe Gider’ etkinliğinde tanıdı. Bu etkinlikte katılımcılar Vali Dr. Ahmet Altıparmak öncülüğünde şehirdeki tabyaları ve tarihi mekanları Off-Road sayesinde görerek tanıma şansını yakalamıştı.

TABYALAR YÜRÜYÜŞÜNDE OFF  ROAD HEYECANI YAŞANDI

Erzurumlular ilk geniş çaplı Off Road heyecanı ise Tabyalar Yürüyüşü kapsamında gerçekleşti. “Erzurum Ecdada Yürüyor” ismi altında 9 Kasım Tabyalar Platformu’nun organizasyonunda halk bu yıl 8 Kasım Pazar günü tabyalara yürürken, Erzurum’daki yürüyüşe katılan Off Roadçularda yürüyüşün ardından Olimpiyat Parkı’ndaki Off-Road parkurunda iki gün boyunca Erzurumluları Off-Road İle tanıştırırken, nefes kesen yarışlar gerçekleştirdiler.

OLİMPİYAT PARKI’NDA OFF ROAD PARKURU

Atak Arama ve Kurtarma Derneği Başkanı Çetin Bayram ile Erzurum Off Road Derneği Başkanı İbrahim Marancıgil’in omuz omuza vermesi ile birlikte Erzurum Büyükşehir Belediyesi Olimpiyat Parkı kampüsünde  Off-Road Parkuru hazırlandı. Bayram ve Marancıgil’in bu çalışması takdirle karşılandı. Erzurum Off Road Kulübü üyeleri

 Onur Ayvalıoğlu, Yakup Diliyok, Hulusi Üç, Murat Turgut, Selçuk Altundal, Burak Yücesoy, Fırat kılıç,  Burak Aktı, Gökhan Sarı, Kürşat Ekinci ve Yunus Erçikli’de organizasyon için çalışarak emek harcayanlar arasında yer aldı. Isuzu Sönmezler Grup, Erşan Otomotüv Goodyear ve Ahmet Kırkıncıoğlu da Off Road yarışlarının ana sponsorları olarak destek verdi.

ŞEHİTLER ANISINA KUPA KALDIRDILAR

Erzurum’da düzenlenen anlamlı Off Road etkinliğinde sürücüler ve copilotlar şehitler anısına madalya kazanıp, kupayı havaya kaldırmanın gururunu yaşadı. Çekişmeli geçen ve nefes kesen mücadelelere sahne olan Off Road yarışmalarında Bayanlarda birincilik İlknur Çırakoğlu, copilot Suna Balcı ikilisinin oldu. İkincilik kupası Şafak Seda Marancıgil, copilot İbrahim Marancıgil’in oldu. Esra Ayvalıoğlu, copilot Onur Ayvalıoğlu üçüncülüğü elde etti. Erkekler S-1 yarışlarında Tayyar Bakaç, copilot Ahmet Kırkıncıoğlu birincilik kupasını kazanırken, Tarık Yılmaz, copilot Fahri Altun ikinci oldu.  Üçüncülük kupasını ise Mehmet Okçu, copilot Atakan Keskin elde etti. S-2 yarışlarında Uğur Yılmaz, copilot Ekrem Turan birinci olurken, Barış Balcı, copilot Osman Çırakoğlu ikilisi ikinci, Cengiz Sarı, copilot Ramazan Sarı üçüncü oldu.  Genel Klasmanda Tarık Yılmaz, copilot Fahri Altun ikilisi şampiyon olurken, ikincilik kupası Mehmet Okçu, copilot Atakan Keskin ikilisine gitti. Uğur Yılmaz, copilot Ekrem Turan ikilisi ise üçüncülüğü elde etti.

EKSİK LASTİKLE GELEN ŞAMPİYONLUK

Erzurum’da düzenlen ve aradan bir hafta geçmesine rağmen yankıları tüm hızıyla süren Off Road yarışlarında ilginç anlarda yaşandı.b Bayanlarda en iyi görsel yarışı Şafak Seda Marancigil çıkartırken erkeklerde Tayyar Bakaç bir lastiğinin olmamasına rağmen yarışı devam ettirip, birinci olarak en iyi görsel yarışı çıkartma başarısı gösteren isimlerden biri oldu.  Erzurum Off Road Kulübü Başkanı İbrahim Marancıgil, Atak Arama ve Kurtarma Başakanı Çetin Bayram'ın organizasyon komitesi başkanlığında ortaklaşa yapmış oldukları temalı Off Road yarışlarına katılan herkese teşekkür ederken, ATAK Başkanı Çetin Bayram’ın bu organizasyonda çok önemli bir rol oynadığını beliterek, kendisine teşekkür etti. Dağcılık ve Doğa Sporları Antrenörü ATAK Başkanı Çetin Bayram da, bu tür organizasyonları başta Vali Dr. Ahmet Altıparmak olmak üzere Vali Yardımcısı Ayhan Terzi ve GHSİM Müdürü Fuat Taşkesenligil’in destekleri ile yaptıklarını ifade ederek, emeğe geçen herkese teşekkür etti.

 
Siyasette İstikrar, Ekonomide İstikrar
 
DAP İdaresi proje bekliyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erzurumspor için en zor maç
RECEP DAĞ-Deplasmanda oynadığı maçlarda üstün bir performans sergileyerek ...
Şampiyonun adı: Kombina Atlı Cirit
Kağıthane Belediyesi’nin katkılarıyla, Türkiye Geleneksel Spor Dalları ...
Büyükşehir GSK hızlı başladı
Türkiye Buz Hokeyi yükselme grubunda Ankara Büyükşehir Belediyesi Spor ...
 
Durmuş Arsin maçını değerlendirdi
Teknik Direktör Besim Durmuş, "Üç puanı kazandıran hem futbolcularıma ...
Sinan Şamil Sam için ringe çıktılar
Türkiye Boks Federasyonu tarafından Kastamonu’da düzenlenen Sinan Şamil ...
Taraftarlar derneği başkanı Rençber, kaza geçirdi
Olay, Artvin-Erzurum karayolu üzerinde meydana geldi.
 
Erzurumspor 7’de 3 yaptı
R.DAĞ-Erzurumspor Arsinspor’u 2-0’lık sonuçla geçerek beraberlik serisine ...
Erzurumspor 29 puanla lider
Spor Toto 3’üncü Lig 1’inci gurupta 15’inci hafta karşılaşmaları tamamlandı
Dünya Curling şampiyonasında geri sayım
Erzurum 5-13 Mart tarihleri arasında düzenlenecek olan 2016 Gençler Dünya ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Gazze’den Doğu Türkistan’a Dinmeyen Ağıt: Akif’in Uyarısı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Konunun Mülkiyeti 
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Mehmet Şarkışla
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva