ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Tavlaşoğlu projelerini paylaştı
Tavlaşoğlu projelerini paylaştı
Tekin: ‘Öğretmenlerin önerileri çok önemli’
Tekin: ‘Öğretmenlerin önerileri çok önemli’
İspir’de feci kaza: 1 ölü
İspir’de feci kaza: 1 ölü
Seçim güvenliği masaya yatırıldı
Seçim güvenliği masaya yatırıldı
AK Parti Oltu’da iftarda buluştu
AK Parti Oltu’da iftarda buluştu
HABERLER>SPOR
19 Mayıs 2020 Salı - 14:07

Spor camiasından 19 Mayıs mesajları

Erzurumspor'un mesajında "Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Kurtuluş Savaşı'nı başlattığı, milli mücadelenin ve Cumhuriyetimizin ilk adımlarının atıldığı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun." denildi

Spor camiasından 19 Mayıs mesajları

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla federasyon ve spor kulüpleri mesajlar yayımladı. Erzurumspor tarafından yayımlanan mesajda, "Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Kurtuluş Savaşı'nı başlattığı, milli mücadelenin ve Cumhuriyetimizin ilk adımlarının atıldığı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun." Denildi.
MESAJLAR

Federasyon ve spor kulüplerinin yayımladığı mesajlar şöyle:
TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU
"Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bundan 101 yıl önce 19 Mayıs 1919'da Samsun'a çıkarak ulusumuzun kaderini değiştiren Milli Mücadelemizi başlatmıştır.
19 Mayıs; özgürlüğü ve bağımsızlığı için canını ortaya koyan bir milletin dünyaya örnek destansı mücadeleyle kurduğu Türkiye Cumhuriyeti'nin ışığının yakıldığı gündür.
Büyük Önder Atatürk, zafer ve gururun timsali olan bu anlamlı günü, Gençlik ve Spor Bayramı olarak Cumhuriyetimizi ilelebet koruyacak olan genç nesillere armağan etmiştir.
Topluma spor kültürünü benimsetme misyonundan asla vazgeçmeyen Futbol Federasyonu da, Türkiye'nin yarınları olan gençlerimizin yanında olmayı var gücüyle sürdürecektir.
Bu duygularla, bize bu eşsiz vatanı bırakan Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve tüm kahramanlarımızı saygıyla anıyor, başta gençlerimiz olmak üzere milletimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyoruz."
TÜRKİYE BASKETBOL FEDERASYONU
"Tüm salonlar tekrar dolacak; bu ülkenin enerjisi güzel sporcuları bizleri yine gururlandıracak ama Ulu Önder Atatürk’ün yeri kalbimizde hiç dolmayacak. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun!"
TÜRKİYE VOLEYBOL FEDERASYONU
"19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'mız kutlu olsun."
GALATASARAY
"101 yıl önce, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'da yaktığı bağımsızlık ateşiyle temellerini attığı Cumhuriyetin yılmaz savunucuları olarak; hiç vazgeçmeden yüksek ideallere yürüyeceğiz. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun! Yorulmadan İzindeyiz."
FENERBAHÇE
"Milli mücadelenin başladığı günde, sonsuza dek ilkelerinin peşinde, Açtığın Yolda Feneriz. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun!"
BEŞİKTAŞ
"Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Kurtuluş Savaşı'nı başlattığı, milli mücadelenin ve Cumhuriyetimizin ilk adımlarının atıldığı #19Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun!"
TRABZONSPOR
"Bağımsızlık meşalemiz sonsuza kadar yanmaya devam edecek! 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız Kutlu Olsun. 19 Mayıs 1919."
MEDİPOL BAŞAKŞEHİR
"Milletimizin haklı mücadelesinin başladığı günün 101. Yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimizi anıyoruz. 19 Mayıs Atatürk’ü anma, Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun!"
GÖZTEPE
"19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun ‘Gençler, cesaretimizi güçlendiren ve sürdüren sizlersiniz. Siz almakta olduğunuz terbiye ve kültür ile insanlık değerinin, vatan sevgisinin en değerli örneği olacaksınız’ Mustafa Kemal ATATÜRK"
KONYASPOR
"19 Mayıs #Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız Kutlu Olsun!"
YENİ MALATYASPOR
"19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun."

GAZİANTEP FK
"Milli Mücadelemizin 101. Yılı ve 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız Kutlu Olsun! Cumhuriyetimizin Kurucusu, Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere milli mücadele kahramanlarımızı rahmet ve şükranla anıyoruz."
KAYSERİSPOR
"Kurtuluş Savaşımızın ve Milli Mücadelemizin başlangıcı olan bu önemli günde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun."
ALANYASPOR
"19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’mız kutlu olsun."
ANTALYASPOR
"Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ''Ey yükselen yeni nesil, istikbal sizindir. Cumhuriyet'i biz kurduk, onu yükseltecek ve sürdürecek sizlersiniz."
SİVASSPOR
"19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun."
DENİZLİSPOR
"Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının Cumhuriyet yolunda yaktıkları kurtuluş meşalesinin 101. yıl dönümünde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun."
ANKARAGÜCÜ
"'Gençler, cesaretimizi güçlendiren ve sürdüren sizlersiniz. Siz almakta olduğunuz terbiye ve kültür ile insanlık değerinin, vatan sevgisinin en değerli örneği olacaksınız.' Gazi Mustafa Kemal Atatürk 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun."
GENÇLERBİRLİĞİ
"19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun."
ÇAYKUR RİZESPOR
"Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının ilk adımını attıkları kurtuluş mücadelesinin yıl dönümü olan; 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını büyük bir gurur ve şükranla kutluyoruz."
BURSASPOR
"19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız Kutlu Olsun. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz."
BB ERZURUMSPOR
"Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Kurtuluş Savaşı'nı başlattığı, milli mücadelenin ve Cumhuriyetimizin ilk adımlarının atıldığı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun."
FATİH KARAGÜMRÜK
"19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun."
ANADOLU EFES
"İlk adımın ışığında, geleceğe emin adımlarla yürüyoruz! #19Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'mız kutlu olsun!"
ECZACIBAŞI
"19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun! Kadınları, gençliğimizi ve Türk Sporunu; Mustafa Kemal Atatürk’ün yolundan ilerleyerek sonuna kadar desteklemeye devam edeceğiz!"
VAKIFBANK
"Bugün ülkemizi dünyada başarılarımızla temsil ediyorsak eğer, Mustafa Kemal Atatürk'ün 101. yıl önce açtığı yolda, gösterdiği hedefe yürüdüğümüz içindir. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun!"
 

 

 
Maske dağıtıldı, vatandaşlar uyarıldı
 
Günaşdı’dan 19 Mayıs mesajı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Türkiye 19:19’da milli coşkuyu paylaşacak
Gençlik ve Spor Bakanlığı, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ...
Türkiye, 19 Mayıs 1919 Anma Koşusu’nda buluşacak
Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Atletizm Federasyonu, ...
Erzurumspor'dan sevindirici haber
BB Erzurumspor’da geçtiğimiz günlerde korona virüs testi pozitif çıkan ...
 
Aykut Demir: "TFF’nin almış olduğu karar şaşırtıcı"
BB Erzurumspor'un deneyimli futbolcusu Aykut Demir, Türkiye Futbol Federasyonu'nun ...
Kasapoğlu, gençlere seslendi
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 15-21 Mayıs Gençlik ...
Çalımbay’dan BJK ve Erzurumspor örneği
Çalımbay, "Ligler başlayınca bu kadar pozitif vakanın çıkması durumunda ...
 
ABB’den TFF’ye çağrı
Çakır, Türkiye Futbol Federasyonu’na çağrıda bulundu. Başkan Çakır, liglere ...
Erzurum Türkiye’nin en genç 10’uncu ili
DOSİAD - SOSYAL ARAŞTIRMA - ÖZEL - TÜİK İstatistiklerle Gençlik, 2019 ...
Türkiye milli coşkuda buluşacak
Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Türkiye Atletizm Federasyonu, 19 Mayıs Atatürk’ü ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Oyunun Müzakeresi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Ölülerin arkasından konuşmak ahmaklıktır!
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva