ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
TRENDYOL 1. Ligde Erzurumspor faktörü
TRENDYOL 1. Ligde Erzurumspor faktörü
Erzurum’da FETÖ operasyonu
Erzurum’da FETÖ operasyonu
DAP BKİ’ye başvurularda yeni süreç
DAP BKİ’ye başvurularda yeni süreç
Kick boksta Gençoğlu gündem oluşturdu
Kick boksta Gençoğlu gündem oluşturdu
Çiftçi’ye Üçkümbetler brifingi
Çiftçi’ye Üçkümbetler brifingi
HABERLER>ARAŞTIRMA İNCELEME
7 Haziran 2011 Salı - 08:10

Son miting Erzurum'da

Siyasi parti liderleri 12 Haziran'da yapılacak genel Seçimler öncesi son dönemece girdi. AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Erdoğan 22 Nisan'da Bayburt'ta başlattığı Seçim mitinglerini 10 Haziran'da Erzurum’da tamamlayacak.

Son miting Erzurum da

ERZURUM gazetesi
Siyasi parti liderleri 12 Haziran'da yapılacak genel Seçimler öncesi son dönemece girdi. AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Erdoğan 22 Nisan'da Bayburt'ta başlattığı Seçim mitinglerini 10 Haziran'da Erzurum’da tamamlayacak.
Erdoğan miting programının son haftasında Doğu ve Güneydoğu Anadolu illerinde olacak. Erdoğan partisinin Seçim mitinglerine 22 Nisan'da Bayburt'ta başladı. Yaklaşık bir buçuk aylık dönem içerisinde bugün düzenlenen Çankırı mitingi ile toplam 60 ilde miting düzenleyen Erdoğan, Ankara ve İstanbul'da ilçelerde de halka seslendi. Erdoğan Seçim öncesi son haftada ise 8 ilde daha miting düzenleyecek. Erdoğan, 7 Haziran'da Adıyaman'da sonrasında Mardin'de halka seslenecek. Mardin mitinginde özellikle teröre karşı mesajlar vermesi beklenen Başbakan Erdoğan, vatandaşa "tehditlere boyun eğmeyin. Sandığa gidin" çağrısında bulunacak. 12 Eylül referandumuna Mardin'de katılım oranının yüzde 43 olduğunu hatırlatan Erdoğan, daha önceki açıklamalarında bunun nedeninin terör örgütünün baskıları olduğunu belirtmişti. Erdoğan'ın Mardin mitinginde güvenlik önlemlerinin üst seviyeye çıkarılması bekleniyor.
Başbakan Erdoğan 8 Haziran günü ise, Bingöl ve Elazığ'da olacak. Sonrasında 9 Haziran'da Sivas ve Gaziantep'te miting düzenleyecek Erdoğan, partisinin miting programının son gününde, 10 Haziran'da ise Erzurum ve Ağrı'da halka seslenecek. Erdoğan'ın Konya mitinginde açıkladığı DAP Başkanlığı hakkında Erzurum mitinginde bilgi vermesi bekleniyor. İstasyon Meydanı'nda düzenlenecek mitingde Erdoğan, Doğu Anadolu Kalkınma Projesi'nin ayrıntılarını aktaracak. Erdoğan mitinglerin ardından Pazar günü Seçim bölgesi olan İstanbul'da Oyunu kullanacak.
KILIÇDAROĞLU, İLLERİN YANISIRA İLÇELERİ DE GİDECEK
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Seçim kampanyasının son haftasında yoğun miting programının yanında ilçe ziyaretleri de gerçekleştirecek. Haftaya Mersin'in Silifke ilçesinde başlayan Kılıçdaroğlu, Silifke'nin ardından bugün Aydın ve Bilecik'te miting yapacak. Kılıçdaroğlu yarın sabah Ankara'da, öğleden sonra ise Kocaeli'de ilçe gezileri yapacak. Kılıçdaroğlu yarın 17. 00'de ise Kocaeli'nde miting yapacak. Kılıçdaroğlu, 8 Haziran Çarşamba günü de İzmir'in ilçelerini gezdikten sonra Manisa ve Isparta'da Seçim mitinglerini sürdürecek. Kılıçdaroğlu, 9 Haziran Perşembe günü İstanbul 3. bölgede ilçeleri gezdikten sonra saat 17. 00'de eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın listebaşı olduğu Antalya'da miting gerçekleştirecek. 10 Haziran Cuma günü önce Ysk kararının ardından eski Erzincan Cumhuriyet Başsavcısı İlhan Cihaner'in 2. sıra adayı olduğu Denizli'de, saat 17. 00'de ise Tandoğan Meydanı'nda büyük Ankara mitingini yapacak olan Kılıçdaroğlu, seçimden önceki gün de Seçim çalışmalarını 3 ilde sürdürecek. Kılıçdaroğlu, 11 Haziran Cumartesi günü önce Şebinkarahisar, daha sonra da helikopter arızası nedeniyle ertelenen Sivas'ta miting yapacak. Kılıçdaroğlu, seçimden önceki son çalışmalarını da CHP'nin en iddialı olduğu illerin başında gelen İzmir'de sürdürecek. Kılıçdaroğlu böylece 81 ilin tamamına gitmiş olacak. Kılıçdaroğlu 81 ilin yanı sıra 200'e aşkın ilçeyi de ziyaret etmiş oluyor.
BAHÇELİ'NİN SON MİTİNGİ SEÇİM BÖLGESİ Osmaniye'DE
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ise, Diyarbakır'ın ardından seçime bir hafta kala mitinglerine Salı günü Uşak'la devam edecek. Bahçeli, Uşak'ın ardından aynı gün İzmir'de seçmenlere seslenecek. Bahçeli, 9 Haziran Perşembe günü Mersin ve Adana, 10 Haziran Cuma günü Kahramanmaraş ve ardından Gaziantep'te miting yapacak.
Bahçeli haftanın son mitingini ise, Hatay'ın ardından memleketi ve Seçim bölgesi olan Osmaniye'de gerçekleştirecek. Bahçeli, katılımın yoğun olması beklenen Osmaniye mitinginde, hemşehrilerinden oy isteyecek.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
KURTULUŞ 7 Haziran 2011 Salı 15:31

ALLAH(c.c) Yolunuzun açık ömrünüzün uzun davanızın hayırlı sonuçlara ulaşmasını dilerim.Her zaman halk'a hizmet hakka hizmet anlayışını benimseyen ırkçı şovenist tutumlardan uzak duruşunuz, yaradılanı severim yaradandan ötürünü benimseyen tutumunuz,yapmış olduğunuz insani kaynaklar noktasındaki başarılı çalışmalarınızı,dünya liderlerine örnek lider duruşunuz,'önce vatan gerisi teferruattır'deyiminin gereğini yeri geldiğinde dış ve içteki düşmanlara tutum ve davranışları ile anlatan ve gerekirse uygulayan,bayraksız vatansız,bir milletin olamayacağını her zaman vurgulayan ekonomide,sanayide,ve diğer alanlarda TÜRKİYE CUMHURİYETİ Devletinin daha ileri daha modern daha güçlü devletlerle boy ölçüşmeye gayret ve azmi içinde olan liderliğiniz İnşallah YÜCE RABBİMİZİN izniyle TÜRK milletinin teveccühleri ile devam edecektir.

Yorumu oyla      6      4  
erzurum 7 Haziran 2011 Salı 13:46

haydi erzurum türkiye meydan görsün....

Yorumu oyla      6      4  
dadaş25 7 Haziran 2011 Salı 10:09

meydanları dolduruyoruz sandıkları patlatıyoruz ak günler bizi bekliyor sen yürü başbakanım arkanda biz varız

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kur’an ile Hayata Dönmek
Doç. Dr. Soner Gündüzöz/Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi/İslam, insanı ‘ölüm’e ...
Kültürümüzde İnançlara ve Değerlere Saygı
Doç. Dr. Fikret Karaman/ Geçmiş tecrübelere bakıldığında; tarih boyunca ...
"Dünya büyüyor, fakat Türkiye daha hızlı büyüyor"
- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Türkiye'nin dünya ülkelerinden ...
 
Gönül Şehrayini-II
a.tarikdaroğlu/Acı ve lezzet… Birbirine zıt bu iki duygunun bir arada ...
Hareket Yayınlarının Kırk Beş, Dergâh Yayınlarının Otuz beşinci Yılı… Ve Armağan Kitaplar…
İsmail Bingöl/Evdeki çalışma masamın üzerinde Dergâh yayınlarından çıkmış, ...
Gönlün Şehrayini -I
Abdurrahman TARİKDAROĞLU/Aşk, Peygamberimizle aşka gelmiştir. Neye yorarsan ...
 
Deriner'in yüzde 93'ü tamamlandı
Devlet Su İşleri (DSİ) 26. Bölge Müdürü Muammer Keleş, Deriner Barajı'nın ...
İngiliz İstihbarat Raporlarında: Fişlenen Türkiye (1917–1919)
Oğuzhan Saygılı/İngiltere, her ne kadar -20. yüzyılda sömürgelerini kaybetse ...
Seçim Günü yasakları açıklandı
Yüksek Seçim Kurulunun (YSK) seçim yasaklarına ilişkin kararı Resmi Gazete'nin ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva