ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Mütefekkir Erol Güngör'e vefa
Mütefekkir Erol Güngör'e vefa
Aliyev’den Fransa’ya gözdağı
Aliyev’den Fransa’ya gözdağı
Yumaklı tarımsal ihracat verilerini paylaştı
Yumaklı tarımsal ihracat verilerini paylaştı
MEB Yeni müfredat taslağı büyük ilgi gördü
MEB Yeni müfredat taslağı büyük ilgi gördü
Kurtulmuş gündemi değerlendirdi
Kurtulmuş gündemi değerlendirdi
HABERLER>BÖLGEDEN
30 Temmuz 2012 Pazartesi - 16:45

Soluk Kars yolunu denetledi

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı müsteşarı Habip Soluk, Kars’ın karayolu anlamında şantiyeye döndüğünü belirtti.

Soluk Kars yolunu denetledi

IŞIK ÇAPANOĞLU
KARS (İHA) - Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı müsteşarı Habip Soluk, Kars’ın karayolu anlamında şantiyeye döndüğünü belirtti.
Müsteşar Habip Soluk, Karayolları Genel Müdürü Cahit Turhan, AK Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan, Prof. Dr. Yunus Kılıç, AK parti İl Başkanı Av. Ensar Erdoğdu, Karayolları 18. Bölge Müdürü Necati Çakıroğlu ve bir grup partili ile birlikte Kars-Susuz-Ardahan karayolunda Karayolları 18. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan yol çalışmalarını yerinde görerek Bölge Müdürü necati Çakıroğlu’ndan işleri biran evvel toparlaması istedi.
AK Parti İktidarı döneminde Kars’a önemli yatırımlar yapıldığına dikkat çeken müsteşar Habip Soluk; “Karayollarında Kars şantiyeye dönmüş. Çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Zaman zaman mevsimin yağışlı olmasıyla nedeniyle aksamalar oluyor.Aslında biz 2012 yılında istediğimiz performansı gösteremedik. İnşallah bundan sonra geriye kalan bu yılın çalışma mevsiminde biraz daha işlerimiz toparlarız” dedi.
KARS-DİGOR-TUZLUCA, KARAKURT-KAĞIZMAN- TUZLUCA GÜZERGAHLARI BÖLÜNMÜŞ YOL OLARAK YAPILACAK
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşarı Habip Soluk, Kars’ın yollarının tamamının bölünmüş yol olarak diğer illerin karayollarına bağlanacağını söyledi.
Soluk; “2013-2014 yılında Kars ile ilgili özellikle Ardahan yolunun, Erzurum güzergahının tamamen bölünmüş yol olarak Kars’ı bu illerimize bağlayacağız. Ayrıca Sayın milletvekillerimizin de üzerinde durduğu Kars-Digor-Tuzluca, Karakurt-Kağızman-Tuzluca güzergahları ile ilgilide incelemelerde bulunduk. Oralarında bölünmüş yol kapasamına alınmasıyla ilgilide Bugün telefonla Kalkınma Bakanlığı’ndan arkadaşlarımızla görüştük. Onlarında bu hafta içerisinde yatırım programına bölünmüş yol programına alacağız. Aslında tek yol olarak yatırım programızda vardı. Ancak o güzergahlarında yine bölünmüş yol olarak Kars’ımıza hizmet vermesi ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor” şeklinde konuştu.
KARS’IN ULAŞIMLA ALAKALI BÜYÜK PROBLEMLERİ VARDI
Seçildikten sonra Kars’ın bütün sorunlarını Ankara’ya taşıyan AK Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ile Prof. Dr. Yunus Kılıç, hükümetin Kars’ta yaptığı yatırımlarda önemli rol oynadıkları ortaya çıktı.
Seçildikten sonra sürekli Kars’a bir şey kazandırma yarışında olduklarını ifade eden AK Parti Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç; “Müsteşarımıza Kars’ta geçmişten kaynaklı eksiklerimizi hızla tamamlama noktasında bize vermiş oldukları destekten dolayı şükranlarımızı ifade ediyorum. Kars’ın ulaşımla alaka problemleri büyük idi. Hızla bunların yapılıyor olduğunu görmek. Şehire iyi bakıldığı şehir şantiye haline dönmüş bunu görmek mümkündür. Bu aynı zamanda şunu gösteriyor. Geçmişte eksiklerimiz çokmuş, ama şu anda da hızla yol alıyoruz. Bu çok sevindiricidir. Hükümetimiz her manada desteğini Kars ziyadesiyle görüyor. Özellikle ulaşım alt yapısı alanında ki eksikliklerimiz sağolsun sayın müsteşarızımız burayı kendi ili gibi görüyor. Bir gün önce davet ettik. Bizi kırmadılar geldiler. Kendileri bütün yatırımları gördüler. Ve hızlı bir şekilde tamamlanması noktasında da desteklerini zaten vermeye devam ediyorlar. Biz her zaman söylediğimiz gibi gerçek anlamda Kars’ta ciddi yatırımlar, ciddi projlerin hayata geçirilmesi için çaba sarf ediyoruz” şeklinde konuştu.
Müteşar Habip Soluk, Kars-Susuz Ardahan kara yolunda Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan yol çalışmlarını inceledi. Çalışmları yerinde gören Soluk, Bölge Müdürü Necati Çakıroğlu’na işleri biran evvel toparlaması gerektiğini ifade etti. Bir süre yol çalışmları izleyen Müsteşar Habip Soluk, daha sonra havaalanına gelerek Kars’tan ayrıldı.

 
Spor Güvenlik Kurulu toplandı
 
Parion’da Kentauros heykeli bulundu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
418 bin paket sigara yakalandı
Erzincan Polisi’nin Erzurum-Erzincan karayolunda yol uygulaması sırasında ...
11 bin paket sigara yakalandı
Erzincan’da polis tarafından yapılan yol uygulamasında, durdurulan bir ...
Kars Çayı’nın suyu çekildi
Kars'ta aşırı sıcaklardan dolayı gürleyerek akan Kars Çayı'nın suyu çekildi.
 
Ramazan Akşamlarında Azerbaycan rüzgarı
Erzincan Belediyesinin düzenlediği ramazan akşamları programları devam ediyor.
Tuluk sezonu başladı
Ardahan Çıldır'da her yıl Temmuz ve Ağustos aylarında başlayan ve yörede ...
‘Doğuyla batıyı birleştiriyoruz’
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım“Ülkemizi doğuyla ...
 
İftar çadırında Aşıklar Şöleni
Bayburt Belediyesi ve Bayburt Tarih Kültür ve Edebiyat Derneği (BAYDER) ...
Doğu Hava Ulaşım ağı genişliyor
Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım yapımı tamamlanan Elazığ Havalimanı'nda incelemelerde bulundu.
Taşhan Bedesteni ibadete açıldı
13. asır Selçuklu eseri Bayburt Ulu Camii'nin yenileme çalışmaları bitmediği ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Konunun Mülkiyeti 
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Mehmet Şarkışla
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva