ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Çiftçi, Gazi Durmuş’u ziyaret etti
Çiftçi, Gazi Durmuş’u ziyaret etti
Tanfer’den toplumsal duyarlılık mesajı
Tanfer’den toplumsal duyarlılık mesajı
Erzurum’da 'Başarı engel tanımaz' etkinliği
Erzurum’da 'Başarı engel tanımaz' etkinliği
Atatürk Üniversitesinde Tapu Mirası sergisi açıldı
Atatürk Üniversitesinde Tapu Mirası sergisi açıldı
Trendyol 1. Lig: Keçiörengücü: 1 - Altay: 1
Trendyol 1. Lig: Keçiörengücü: 1 - Altay: 1
HABERLER>BÖLGEDEN
23 Eylül 2013 Pazartesi - 14:57

Şifa hekimlerinden Tahir çıkarması

Ağrı'nın Eleşkirt ilçesine bağlı Tahir Belde Belediye Başkanı Cemal Seferoğulları, hafta sonu Özel Erzurum Şifa Hastanesi’nden bir grup doktoru ilçede ağırladı.

Şifa hekimlerinden Tahir çıkarması

ERZURUM (İHA) - Ağrı'nın Eleşkirt ilçesine bağlı Tahir Belde Belediye Başkanı Cemal Seferoğulları, hafta sonu Özel Erzurum Şifa Hastanesi’nden bir grup doktoru ilçede ağırladı. Doktorlara kuzu eti ve pilav ikram ederek ilçede yapmış olduğu başarılı hizmetlerini tanıttı. 2 dönemdir belediye başkanlığı görevi süresince ilçeye yaptığı alt ve üstyapı hizmetlerinin yanı sıra beldeye kazandırdığı hizmetleri yerinde gören Şifa hastanesi doktorları gördükleri hizmetleri takdirle karşıladıklarını ifade ettiler.
Beldesinde herkesi kucaklayan bir hizmet anlayışıyla, sevgiyle, hoşgörüyle hizmet yaptığını söyleyen başkan Seferoğulları hizmetlerindeki başarı sırrını makam sevdalısı değil, hizmet sevdalısı olmasından kaynaklandığını kaydetti.
Başkan Seferoğulları, “İki dönemdir Tahir’de başkanlık yapıyorum hala özel şoförüm yok. Özel makam aracım yok kendi arabamı makam aracı olarak şoförlüğünüde kendim yaparak kullanıyorum. Belediyede toplam beş kadrolu işçim var. Buna rağmen görevi devraldığım günden itibaren beldemizi hak ettiği güzelliklerle buluşturmak için mesai gözetmeksizin gece gündüz, bayram tatil, demeden belediye hizmetlerinin beldenin her noktasına ulaştırarak, beldeyi yaşam kalitesi yüksek kentler arasında kendine sağlam bir yer edinecek modern bir kent oluşturmak için çalışıyoruz.” dedi.
Tahir Beldesini kısa sürede el birliği, güç birliği, söz birliği dahası gönül birliğiyle eğitim, bilişim-teknoloji başta olmak üzere, sosyo-ekonomik ve kültürel alanda da layık olduğu düzeye taşımak, kültür ve sanatın tüm güzellikleriyle buluşturan Başkan Seferoğulları ilçeye kurdukları, spor tesisleriyle yeşil alanlarıyla özellikle Bursa’dan kendi imkanları ile getirdiği 2 bin top baş akasya ağaçlarının yeşerdiğini göstererek, ilçeye yeşili ve ağaç sevgisini yerleştirdiklerini söyledi.
Tahir beldesinde su ve kanalizasyon gibi temel hizmetleri yüzde 100 oranında halleden Başkan Seferoğulları, yeni alanlarda çalışmalarını durmadan sürdürdüğünü kaydederek, her yağış döneminde beldede sele neden olan Kelhan Baba Dağı bölgesinde yaptırdığı setler bir doğa felaketi olan seli Tahir beldesinin gündeminden çıkarttığını belirtti. Başkan Cemal Seferoğulları, beldeye daha iyi hizmet verebilmek için bir kepçe ve yol yıkama ve temizleme aracı da alarak makine parkını genişletti. Seferoğulları, belediye parkındaki itfaiye, Greyder, kepçe, yol yıkama araçlarını bizzat kendisi kullanarak belde halkına hizmet vermenin huzuru ve mutluluğunu yaşadığını kaydetti.
Belediye Başkanı Cemal Seferoğulları, çöp bidonlarını bizzat kendisi ev kadınlarına vererek mahallelerinin temizliğine katkıda bulunduğunu kaydederek, başkan olana kadar burada çöp toplama alışkanlığının pek olmadığını ifade etti. Seferoğulları "Yerleşim yerleri su kenarlarında olduğu için her ev çöpünü nasılsa dere götürüyor diye poşetler içinde dereye döküyordu. Bu durum hızla akarsularımızın kirlenmesine neden oluyordu. İnsanlarımız hizmetin en iyisine layık olduğu için köşe başlarına değil, her evin köşesine birer çöp bidonu bıraktığını ilçenin tüm mahalle aralarını da parke taşıyla kaplattık” dedi.
Son olarak başkan Cemal Seferoğullar Tahir’li hemşehrilerinin hizmetin en iyisine layıktır olduğunu ifade ederek, "Ne kadar çalışırsam çalışayım bir türlü rahat etmiyorum. Gece yatağa uzanırken acaba daha başka ne yapabilirim diye kafa yoruyorum. Büyük şehirlere gittiğimde bir turist gibi çevreyi gözlemliyorum. Gördüğüm güzel hizmetlerden hangisini beldemde yapabilirim diye kafamda şekillendiriyorum" diye konuştu.

 
Pancar alım kampanyası başladı
 
8 ayda 6 bin turist ağırladık
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
70 bin TL bulamazsa kolu kesilecek
Yerine dikilen kolun yavaş yavaş işlevini kaybettiğini ve kas erimesinin ...
Bayburt bir puanla başladı
Yakutiyespor’la birlikte Bölgesel Amatör Lig (BAL) 1. Grupta mücadele ...
Erzurum’a örnek olsun…
Erzurum’un Spor Toto 3’üncü Lig 2’inci gurup ve BAL 1’inci gurupta bir ...
 
Ardahan’da telekulak operasyonu
Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığındaki dinleme iddialarıyla ...
Ambulans şarampole uçtu: 3 yaralı
Ardahan’da ambulansın şarampole uçması sonucu meydana gelen trafik kazasında ...
Vakıflar bölgeye yoğunlaştı
Geçtiğimiz ay içerisinde Bayburt Valisi olarak atanan Vali Mükerrem Ünlüer, ...
 
Erzincan Yolu’nda kaza: 2 ölü
Erzincan’da otomobilin istinat duvarına çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında, 2 kişi öldü.
Muş depremi Erzurum'da da hissedildi
Muş’ta meydana gelen 5.1 büyüklüğündeki deprem Erzurum’da da hissedildi.
Kararı Erzurum verecek
Iğdır’da kuduz köpekler tarafından ısırılan 5 hayvan itlaf edilirken, ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Konunun Mülkiyeti 
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Mehmet Şarkışla
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva