ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Tavlaşoğlu projelerini paylaştı
Tavlaşoğlu projelerini paylaştı
Tekin: ‘Öğretmenlerin önerileri çok önemli’
Tekin: ‘Öğretmenlerin önerileri çok önemli’
İspir’de feci kaza: 1 ölü
İspir’de feci kaza: 1 ölü
Seçim güvenliği masaya yatırıldı
Seçim güvenliği masaya yatırıldı
AK Parti Oltu’da iftarda buluştu
AK Parti Oltu’da iftarda buluştu
HABERLER>SPOR
17 Ağustos 2018 Cuma - 04:46

Şenol Güneş’in gündeminde Erzurumspor var

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, ‘Erzurum maçı da 2 gün sonra. Daha kısa olduğu için, bazı değişiklikler yapmayı düşündük. Kimlerle nasıl oynayacağımızı şimdi tekrar gözden geçireceğiz. Süre kısa.’ dedi.

Şenol Güneş’in gündeminde Erzurumspor var

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, LASK Linz maçı sonrası yaptığı açıklamada, oyun kalitesi ve takım üstünlüğünü sahaya yansıtamadıklarını belirterek, "Bugünkü oyun için üzgünüm" dedi.

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Elem Turu rövanş maçında LASK Linz'e 2-1 mağlup oldu. İlk maçı evinde 1-0 kazanan siyah-beyazlılar adını Play-Off turuna yazdırdı. Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, rakipleri karşısında takım üstünlüğünü sahaya yansıtamadıklarını belirterek, "Rakip dirençli. İstanbul'da da aynı şeyi yapmaya çalıştılar. Fizik kontrolle çabuk çıkmayı düşünüyorlardı. Bunları hep bekliyorduk. Bu maçta ilk yarıda kendi sahamızda kalıp maçı idare etmeye çalışan takımımız bir gol yiyince daha sonra panik içerisinde oynamaya başladı. Dolayısıyla hem ilk yarı hem ikinci yarı oyun disiplininden kopmalar oldu. Oysa biz önde bastığımızda daha etkili olacağımız bir maçtı. Rakibe şanslar verdik. 2 golü de zaten biz kaptırdık onlar attılar. Son anda attığımız golle turu geçtik ama bugünkü oyun adına üzgünüm" diye konuştu.

"UMARIM Kİ BURSASPOR MAÇINA KADAR TAKIM OTURUR"

Takımda hem fizik hem de performans açısından eksiklerin olduğunu söyleyen tecrübeli teknik adam, sözlerini şöyle sürdürdü: "Negredo oyuna girdi, golü attı, iyi de iş yaptı. Ama fizik olarak daha istenilen seviyede değil. Fizik olarak iyi olan Vagner Love, yeterli üretimi yok. İkisi arasında biraz daha istekli oynayan orada, gol atmada ve oyun olarak takımla bütünleşmede sıkıntı yaşayan bir Larin var. Dolayısıyla bu tip sıkıntılarımız olacak. Buna benzer yine geç gelen Ricardo mesela geç geldi. İstekli ama tam istediğimiz peformansta değil. Lens dinamik çok iyi ama bulamadı. Babel, çok iyi çalıştı ama bu maçta düşüktü. Oğuzhan, Tolgay top kullanamadı. Yani hem top kullanmada hem de fizik olarak eksik vardı. Karşımızda olan takım fizik olarak da iyiydi. Umarım ki Bursaspor maçına kadar takım oturur. İyi bir kadro oluşur."

"BİZ KENDİMİZİ ELEŞTİRECEĞİZ VE DEĞİŞTİRECEĞİZ"

İkinci yarıda çok top kayıpları yaptıklarını da ifade eden Şenol Güneş, "Birbirimizle bağlantımız, yön değiştirmeler atakta, bugün bizim oyunumuzun dışında bir oyun oldu. İlk yarı da rölantiden oldu, ikinci yarıda istek vardı, panik ve telaş vardı. Rakibin de oyun formatına uygun bir durum ortaya çıktı. Hakem de buna izin verdi. Tam biz atağa gidiyoruz, faul veriyor bize. Hakem ve rakibin şartlarına göre yine de biz daha iyi olmalıydık. Biz kendimizi eleştireceğiz ve değiştireceğiz" ifadelerini kullandı.

"HEM LİNZ HEM DE BEŞİKTAŞ TARAFTARINI TEBRİK EDİYORUM"

Linz karşısında aldıkları mağlubiyetin kendileri için ders olduğunu söyleyen Güneş, "Bu kadar emek verdik, buraya geldik hem mağlup olduk. Bir defa bu üzüntü verici. Ama turu geçtik o önemli. Şimdi Play-Off turunu geçmek istiyoruz. Erzurum maçı da 2 gün sonra. Daha kısa olduğu için, bazı değişiklikler yapmayı düşündük. Kimlerle nasıl oynayacağımızı şimdi tekrar gözden geçireceğiz. Süre kısa. Bunun dışında bir şey söyleyeyim. Öncelikle rakip takımı tebrik ediyorum. Kapasitesinin üstünde iki maçta da zorladı. Ben diğer maçlarını da seyrettim. Bize karşı motivasyonları, büyük bir takıma karşı oynama hırsları biraz fazlaydı. Onları tebrik ediyorum. Bizim takım da her şarta, olumsuzluğa rağmen turu geçti. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Ama en önemlisi seyircilerin, ben saha içerisinde bir olumsuzluk görmedim. Hata yapıldı, karışık olmasına rağmen medenice oturdular. Gol atan sevindi, gol yiyen üzüldü. Hem LASK Linz taraftarlarını hem de Beşiktaş taraftarlarını tebrik ediyorum" sözlerini sarf etti.

 
Erzurum’da 7 ayda 4 bin 323 konut satıldı
 
“PKK Türkiye'nin gündeminden çıkacaktır"
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
PFDK’dan Emin Polat’a 3 maç ceza
PFDK, Erzurumsporlu futbolcusu M. Emin Polat’a 3 maçtan men cezası verdi. ...
Erzurumspor – BJK maçını Öztürk yönetecek
Spor Toto Süper Ligde bu hafta Pazar günü oynanacak olan Erzurumspor – ...
Güreşte Oltu’nun gururu oldular
Oltulu Alperen ve Hamza Çevik kardeşler güreşte dereceye girerek Oltu’nun gururu oldular.
 
Taşkın Erzurum kampını yorumladı
Samsunspor Teknik Direktörü Taner Taşkın, ligin ilk maçına kadar tüm eksikleri ...
Erzurum kampı uğurlu geldi
Bölgesel Amatör Lig (BAL) ekibi Malatya Yeşilyurt Belediyespor Erzurum’da ...
Musa Çağıran: Erzurum maçında kazanmayı hedefliyoruz
Çaykur Rizespor oyuncusu Musa Çağıran, ligin ilk haftasında Kasımpaşa ...
 
Sporda ATAUNİ farkı
Atatürk Üniversitesi, akademik alanda kazandığı başarıların yanı sıra ...
Beşiktaş maçı biletlerine yoğun ilgi
Spor Toto Süper Lig’in 2. haftasında pazar günü Kazım Karabekir Stadyumu'nda ...
Altıparmak: “Kazanmak için sahaya çıkacağız”
Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak hazırlıklarını ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Oyunun Müzakeresi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Ölülerin arkasından konuşmak ahmaklıktır!
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva