ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Palandöken beyaz örtüye girdi
Palandöken beyaz örtüye girdi
Küçükoğlu gündemi değerlendirdi
Küçükoğlu gündemi değerlendirdi
Burak Alemdar Milli Takım aday kadrosunda
Burak Alemdar Milli Takım aday kadrosunda
Diyanet  vekaletle kurban bedelini açıkladı
Diyanet vekaletle kurban bedelini açıkladı
Tekman’da kar yaşamı olumsuz etkiledi
Tekman’da kar yaşamı olumsuz etkiledi
HABERLER>SİYASET
7 Şubat 2014 Cuma - 13:26

Sekmen projelerini paylaştı

Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen yerel ve ulusal basın kuruluşlarının temsilcileri bir araya geldi.

Sekmen projelerini paylaştı

ERZURUM (İHA) - Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen yerel ve ulusal basın kuruluşlarının temsilcileri bir araya geldi. Kahvaltılı toplantı şeklinde yapılan programda Erzurum ile ilgili projelerini ve hayallerini anlatan Sekmen daha sonra basın mensuplarının sorularını cevapladı.
Seçim çalışmasına başlayalı 60 gün olduğunu belirten Mehmet sekmen bu süre içerisinde halkın partisine ve adayına olan teveccühünü dile getirdi. Başlıklar halinde projelerini paylaşan Mehmet Sekmen yerel belediyecilik hizmetlerinden turizme gençlerden kadınlara spordan tarıma hayvancılıktan sanayiye uzanan geniş bir yelpazede üst ölçekli projelerinin müjdesini verdi.
 Erzurum da sorunlara hakimiyeti ve Erzurum'un beklentilerinin neler olduğunu bildiğini ifade eden ve buna göre bir sunum yapan Sekmen adaylığı açıklandığında yaptırdığı anketin ve bir kaç gün önce yaptırdığı anketin sonuçlarının artarak genel seçimlerdeki ak partinin aldığı oy oranına yakın seviyelerde seyrettiğini ifade etti. Şuan da başkan olmadığını aday olduğunu ve bunun bilincinde olduğunu her seçimin risk taşıdığını ve buna göre çalıştıklarını ifade eden Sekmen en büyük anketin 30 Mart’ta halkın sandıktaki teveccühü olacağını söyledi. Şehrin turizmdeki yatak sayısının yetersiz olduğunu ve bununla ilgili hedeflerinin bu yatak sayısını altı yedi katına çıkarılarak Erzurum'un kış sporları alanındaki turizme katkısını azami seviyeye yükseltilmesi için projeler hazırladığını belirtti. Şehir merkezi ve köylerin bir bütün içerisinde eşit ve adil hizmet alması için köy yerleşim planlarından başlayarak şehir ve köy arasındaki gelir ve hizmet dağılımını eşitleyeceklerini belirtti.
 Palandökendeki son günlerde yaşanan sporcuların tesislerden ücretsiz yararlanamamasına ilişkin sorulan soruya çarşamba günü ilgili bakanlıkla ve bakanlar kurulu ile görüştüm zannediyorum birkaç gün içerisinde gündemlerine alırlarsa lisanslı sporcuların tesisleri ücretsiz kullanmalarını sağlayacağız. Konu bana geldiği gün itibari ile ilgilendiğini ve takip etmekte olduğunu belirtti.
 Geldiğinizde ilk ne yapacaksınız sorusuna Allah nasip eder halkımız teveccühünü gösterir ve seçilir ise ilk gün yapacağımız iş şehrin imar planları 100.000'lik, 5000'lik ve 1000'lik planların yenilenmesi ve iyileştirilmesi olacağını söyledi.
 Büyükşehir belediyesi ile birlikte ilçe belediye başkanlarının da olacağı rutin toplantılarla bütün hizmetleri ve sorunları tek elden takip edeceğini belirtti.
 Basın toplantısına Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Palandöken Belediye Başkanı ve Başkan adayı Orhan Bulutlar, Yakutiye belediye Başkan ve Başkan Adayı Ali Korkut, Aziziye belediye başkan adayı Muhammet Cevdet Orhan katılırken, Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz'in bir proje kapsamında Ankara'da olduğunu belirtildi.
 Birlik beraberlik çerçevesinde bir masa etrafında verdikleri poz ile adeta Ak partinin Erzurum'da gövde gösteri yaptığı basın toplantısının devamında ilerleyen zamanlarda basınla daha sık bir araya geleceklerini ve basın mensuplarını adeta şehrin algısı ve tepkisi hızlı sinir uçları gibi çalışarak vatandaşa hizmet etme ve var ise hataları görme noktasında bir ekip olarak çalışmak istediğini vurguladı.
Geçmiş dönem milletvekilliği ve belediye başkanlığı yapmış olmanın verdiği konulara hakimiyet ve vatandaşın yaklaşımına olan hazırlığını konuşmalarından anlaşıldığı Sekmen Ak partinin Erzurum'da oylarını mevcuttan daha da yukarıya çıkaracağa benziyor.
 Konuşmanın tamamına bakıldığında sadece yerel belediyecilik hizmetleri ile sınırlı kalmayacak hükümet bakanlıklar siyaset ve bürokrasiyi harmanlayarak Erzurum bölgenin marka şehri ve cazibe merkezi olacağına inanılıyor.

 
İşkur Genel Müdürü Yazıcı Erzurum’da
 
Palandöken’de Kur’an-ı Kerim diksiyon kursu açıldı
YORUMLAR
Toplam 8 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 6 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Cemaat Saadet 9 Şubat 2014 Pazar 06:41

Cemaat ile ilgili bu yorumu yapan arkadaş belli ki çok uzaksın cemaate... En az Saadet partisi kadar uzak... Bizim kumaşımıza en uzak parti Saadet partisidir.

Yorumu oyla      6      5  
Fatih 9 Şubat 2014 Pazar 03:05

sizede helal olsun Erzurum gazetesi Sekmen'in propagandasını iyi yaptınız !

Yorumu oyla      6      6  
Mami 8 Şubat 2014 Cumartesi 21:03

On yılda ne oldu ben anlayamadım.Hava kirli, terminal taa nerede, su desen içemiyorum, şehir içi ulaşım otobüsleri neyin nereye gittiği belli değil neyse ya kendimizi en iyi şekilde yetiştirelim ve gidelim diğerleri gibi...

Yorumu oyla      10      8  
Metin 7 Şubat 2014 Cuma 19:51

Projeleri nedir anlayamadım ? Bence beklenti içine girip yine hayal kırıklığına uğramayalım...

Yorumu oyla      13      8  
cemaat 7 Şubat 2014 Cuma 18:32

ne yapacağını bilemiyorm ama oyum zaten ak partiye gitmeyecek kendimize en yakın parti olarak saadeti gördük oylar saadetin cemaatin gücünü görsün akp

Yorumu oyla      16      14  
poyraz 7 Şubat 2014 Cuma 17:41

ŞEHİRİN DOGUSU YIKIK VİRANE HALDE NEDEN BÜTÜM YATIRIMLAR ŞEHİRİN BATISINA KAYMIŞTIR BİLEN BİLİYOR SAYGILARLA

Yorumu oyla      17      7  
misafir 7 Şubat 2014 Cuma 14:41

eski belediye başkanı da projelerini açıklamıştı ama başarılı oldu mu olmadı mı ortada .Bir takımı kapattı ve yeni bir takım kurdu 3 yıl oldu hala çıkacak eğer ki o takımın borcunu bir şekilde kapatsaydı belki de o takım bir üst ligde idi.Erzurum gelişiyor diyorlar bakıyoruz nüfusa azala azala bir gün bayburttun nüfusuna inecek.Bir türlü nüfusun azalmasını önleyemediler.Halkın çeşmelerden rahat rahat içtiği su vardı maalesef ki o su da şişelere girdi ve halka bir maliyet daha geldi.Dünya kış olimpiyatları için o kadar para harcanıp yapılan stadyomlar ve tesiller atıl durumda bekletiliyor acaba oralarda başka bir olimpiyat düzenlenecek mi yoksa yok olup gidecek mi?

Yorumu oyla      18      7  
erol 7 Şubat 2014 Cuma 13:44

yolun açık olsun...

Yorumu oyla      14      12  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Meclis’te eğitim gündemi
Erzurum İl Genel Meclisi Şubat ayı toplantılarına dünkü oturumla devam edildi.
Özkılıç öngörülerini paylaştı
30 Mart’ta yapılacak olan seçimler öncesinde MHP Yakutiye Belediye Başkan ...
Resuloğlu: ‘Ilıca demek, Erzurum demek’
MHP’nin Aziziye Belediye Başkan Adayı Ahmet Murat Resuloğlu, “Erzurum’un ...
 
Aydın, esnaf yaklaşımlarını paylaştı
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ...
Kazanç, destek istedi
Esnaf başta olmak üzere ilçede ikamet eden vatandaşları işyeri ve evlerinde ...
CHP Hınıs’ta adaylarını tanıttı
CHP Hınıs İlçe Belediye Başkan adayı Cevdet Sunay Eren için düzenlenen ...
 
Bulutlar'dan mahalle olan köylere ziyaret
Palandöken Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan Adayı Orhan Bulutlar, ...
Aydın halkın beklentilerini değerlendirdi
Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Kamil Aydın, yaklaşık 2 aydır ...
Sertoğlu doğalgaz sürecini değerlendirdi
Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu, ilçeye doğalgaz getirilmesi ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Konunun Mülkiyeti 
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Şarkışla
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva