ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Tavlaşoğlu projelerini paylaştı
Tavlaşoğlu projelerini paylaştı
Tekin: ‘Öğretmenlerin önerileri çok önemli’
Tekin: ‘Öğretmenlerin önerileri çok önemli’
İspir’de feci kaza: 1 ölü
İspir’de feci kaza: 1 ölü
Seçim güvenliği masaya yatırıldı
Seçim güvenliği masaya yatırıldı
AK Parti Oltu’da iftarda buluştu
AK Parti Oltu’da iftarda buluştu
HABERLER>SİYASET
30 Ağustos 2016 Salı - 05:44

Sekmen’den gençlere siyaset dersi

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, AK Parti Gençlik Kolları Gelişim Kampı’nda gençlerle bir araya geldi

Sekmen’den gençlere siyaset dersi

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, AK Parti Gençlik Kolları Gelişim Kampı’nda gençlerle bir araya geldi. Başkan Sekmen, AK Gençliğe siyasette elde ettiği tecrübeleri anlattı, gençlere hayata ve eğitime dair önemli tavsiyelerde bulundu.

 Sekmen, “Kendinizi gayet iyi yetiştirmeniz ve geleceğe hazırlıklı olmanız lazım. Asla, ‘Ben ne yapabilirim?’ demeyin. Bilin ki sizin yaşlarınızda ecdadımızdan Fatih Sultan Mehmet Han gibi önemli devlet adamlarımız oldu. 21 yaşında sizin gibi bir delikanlı İstanbul’u fethetme ve Peygamber Efendimizin (S.A.V.) methiyesine nail olma onuruna sahip oldu. Onun için sizler de kendinizi böyle göreceksiniz ve ‘Memleketimizin ufkunu, geleceğini mutlaka açacağım. Geleceğimizin öncüsü olacağım. Bu medeniyete benim de katkım olacak’ diyerek hayırlı birer genç olarak yola çıkacaksınız” dedi.

 Küresel emperyalist güçlerin gençlik üzerinde yoğun etkisinin bulunduğunu ifade eden Sekmen, şunları kaydetti: “Küresel emperyalist güçler maalesef gençliğimiz üzerinde, toplumumuz üzerinde oyunlar oynuyorlar. Siz gençlerimizi elimizden almak, milli ve manevi değerlerimizden koparmak, sizleri kendilerine kul, köle yapmak, materyalist düşüncenin uşağı yapmak üzere yoğun çaba gösteriyorlar. Bileceğiz ki bizim bir yaratılış gayemiz var. Allah’ın yarattığı eşref-i mahlûkuz. Gençken vazifelerimizi yerine getirmeye başlayalım. Bizim gençlerimiz imanlı olmalı, inançlı olmalı, inandığını, iman ettiğini yaşamalı. Gençler, çoğunuz okuyorsunuz. Derslerimize çok iyi çalışacağız. Kendimizi iyi yetiştireceğiz. Mesleğimizde uzmanlaşacağız. İyi bir meslek sahibi olacağız. İşimizin en iyisini yapacağız. Zamanın kıymetini bileceğiz, derslerimizde, mesleğimizde uzmanlaşacağız. Yabancı dil bileceğiz, mutlaka okuyacağız. Düşünen, akıl yürüten insanlar olacağız. Yakın bir gelecekte hepiniz görevlere gideceksiniz. Bunun için şimdiden hazırlanın. Aldığınız eğitimle ilgili staj ve uygulama yapın.”

 “GENÇLERLE TÜRKİYE YENİ BİR FETİHE ÇIKTI”

 Başkan Mehmet Sekmen, “Biz sizlere güveniyoruz. İnşallah sizlerle beraber yeni bir fethe çıktık. Bakın ülkemiz çok büyük bir taarruz altında. Küresel güçler ülkemiz üzerinde oyun üzerine oyun oynuyor. İçerideki eli kanlı vatan haini satılmış maşaları FETÖ, PKK, DAEŞ terör örgütüyle her türlü ihaneti sergiliyorlar. Hepimiz ilimize, ilçemize, beldemize, mahallemize ve gençlerimize, milletimize sahip çıkmalıyız. Bu hareketi gençlerimizle ve milletimizle beraber yapacağız. İşte 15 Temmuz akşamı yaşanan kahpe darbe kalkışmasına milletimizle ‘Dur!’ dedik. Eğer milletimiz o imanıyla sokaklara dökülmeseydi, tankların önünde durmasaydı, tankların altına yatmasaydı, tankların üzerine çıkmasaydı, iman dolu göğsünü kurşunlara, bombalara siper etmeseydi Allah korusun, belki bugün Türkiye’de katliam, zülüm, iç savaş vardı. Aziz milletimizin feraseti, cesareti ve kahramanlığı sayesinde Allah milletimizi, vatanımızı, devletimizi korudu. Onun için siz gençlerimize diyorum ki, ‘Arkadaşlar her şeye rağmen mazeret yok. Yarın değil bugün.’ Mazeret üretmeyeceğiz, ertelemeyeceğiz. Hazırlıklı olmalıyız, teşkilatlarımız uyanık olmalı, milletimizle beraber hareket etmeliyiz.” ifadelerini kullandı.

 “ERZURUM YENİDEN İNŞA VE İHYA OLUYOR”

 Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurum’un yeniden inşa ve ihya olduğunu kaydetti. Sekmen, “Biz Doğu Anadolu’nun merkezi olan Erzurum’u yeniden ihya ve inşa ediyoruz. Burası geçmişte Doğu Anadolu’nun ticaret merkeziydi, hareketli bir nüfusu vardı. Ama 40-50 yıldır hep geri gitmiş, insanlar göç etmişler. Her geçen gün de göç veriyoruz. Dedik ki, ‘Burayı nasıl kalkındırırız? Madden ve manen ne yapmamız lazım?’ Bu iki kalkınmaya ağırlık verdik. Hem kültürel, sosyal, sportif ve sanatsal faaliyetler yapıyoruz hem de aynı zamanda belediyecilik hizmetleri ile yatırım, istihdam ve üretim hizmetleri olarak kalkındırmanın gayreti içerisindeyiz. Şehrimizi yenilemeye gayret ediyoruz. Çok önemli projeleri bir bir hayata geçiriyoruz. Sabah şehir merkezindeki çalışmaları dolaştım, sadece şehir merkezinde yüz yerde çalışma yapıyoruz. İlçeleri ve mahalle statüsüne geçen köyleri kattığımız zaman 400 yerde çalışma yapıyoruz. Köylere yeniden su boruları döşüyoruz, kanalizasyon yapıyoruz, parke taşı döşüyoruz, yolları asfaltlıyoruz. Yeni bir anlayışla ilçeleri ihya ediyoruz, prestij caddeleri, cephe sağlıklaştırması, yeşillendirme, altyapı yapıyoruz. Çünkü milletimiz bizden bunu bekliyor. Erzurum’da söylediğim bir slogan var, ‘Biz devletiz, devlet biziz. Biz yaparsak bu işler düzelecek.’ Diğer partilerin belediye başkanlarından farklı olduğumuzu hizmetlerimizle, hal ve hareketlerimizle ortaya koymamız lazım. AK Parti’mizin Gençlik Kolları Genel Merkezi’ne ve Erzurum İl Gençlik Kolları Başkanlığı’mıza böyle bir organizasyon düzenledikleri için ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

 
Aşkale Belediyesinde Şenol Polat dönemi
 
Orhan: ‘30 Ağustos bir Zafer Destanı’dır’
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Aşkale Belediyesinde Şenol Polat dönemi
Aşkale İlçesi Belediye Başkanı Enver Başaran, Fethullahçı Terör Örgütü ...
Milletvekili Aydemir: “Bu millet dualı millettir”
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Dirliğimiz, birliğimiz ...
Kılıç, ‘30 Ağustos milli kararlılıktır’
Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla ...
 
Palandöken Belediyesi’nden borç yapılandırması
Palandöken Belediyesi’ne borcu olan vatandaşlar, 31 Ekim 2016 tarihine ...
AK Gençler Gelişim Kampı’nda buluştu
AK Parti Antalya İl Gençlik Kolları Başkanı Ömer Akbaş, Yönetimi ve İlçe ...
Aydemir: ‘Önce birlik, önce kardeşlik’
AK Parti Gençlik Kolları Genel Merkezinin düzenlediği Eğitim Kampı’na ...
 
''AK Partili gencin klibinden son derece memnun oldum ''
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yenikapı mitingi sonrası kendisine, ...
Ilıcalı, "ülkem adına gurur duyuyorum"
Ak Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, 3'üncü Köprü'nün ...
Aydemir: Yazdönemi Çalışmalarındayız
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Doğan Haber Ajansı Erzurum ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Oyunun Müzakeresi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Ölülerin arkasından konuşmak ahmaklıktır!
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva