ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Cumhur İttifakı MHP İftarında buluştu
Cumhur İttifakı MHP İftarında buluştu
Erzurum’da 2 ayda 48 şirket kuruldu
Erzurum’da 2 ayda 48 şirket kuruldu
Erzurum şirket sermayesinde 6. sırada
Erzurum şirket sermayesinde 6. sırada
‘646 terörist etkisiz hâle getirildi’
‘646 terörist etkisiz hâle getirildi’
'Türkiye ekonomisi en çok büyüyen ekonomi'
'Türkiye ekonomisi en çok büyüyen ekonomi'
HABERLER>SİYASET
27 Haziran 2016 Pazartesi - 19:08

Sekmen’den birlik ve beraberlik mesajı

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, AK Dava’nın birliğin, bütünlüğün, beraberliğin ve kardeşliğin adı olduğunu ifade etti.

Sekmen’den birlik ve beraberlik mesajı

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, AK Dava’nın birliğin, bütünlüğün, beraberliğin ve kardeşliğin adı olduğunu ifade etti. Başkan Sekmen, iftarını AK Parti mensuplarıyla birlikte açtı. Kafe 25’te düzenlenen iftar programına AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in eşi Gülay Sekmen, AK Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, AK Partili teşkilat yöneticileri, ilçe belediye başkanları, belediye meclis üyeleri katıldı. Başkan Mehmet Sekmen, burada yaptığı konuşmada, “Ramazan ayı çok mübarek bir aydır. Bu ayda hem ibadetlerimizi yerine getirmeye gayret ediyoruz hem de halkımızla, teşkilat mensubu kardeşlerimizle, dostlarla bir araya gelmenin azmi ve gayreti içerisindeyiz. Mevlam inşallah bizi kulluğuna kabul eder, rızasını kazan kullarından eyler” dedi. Ramazan ayında yardımların devam ettiğini belirten Sekmen, şunları kaydetti: “Ramazan’da da yardımlarımız devam ediyor. İftar sofralarımızda takribi olarak her gün 6 ile 8 bin arasında insanımıza iftar veriyoruz. Hem Havuzbaşı Kent Meydanı’nda hem Narmanlı Camii Meydanı’nda hem de her akşam bir ilçemizde o yörenin insanlarını, idarecilerini iftar soframızda buluşturuyoruz. Arzumuz, inanan insanlar ne kadar birbirleriyle bir arada bulunursa, konuşursa birbirleriyle olan samimiyetleri de artar. Ramazan ayı gıda yardımlarınızı Ramazan öncesi dağıttık, Ramazan boyunca da dağıtıyoruz. Ekmek dağıtımımız devam ediyor. Bayram öncesi ihtiyaç sahibi insanlarımıza giysi yardımlarımız devam edecek. Biryandan da şehrimizde bulunan üniversite öğrencilerimize iftar sofralarımız devam ediyor. İstiyoruz ki gerek yurtdışından gerekse de yurt içinden gelerek Erzurum’daki üniversitelerimizde okuyan gençlerimiz bizim ev sahipliğimizden istifade etsinler. Bir yandan da belediye hizmetlerimiz devam ediyor. Büyükşehir Belediyemizin 300 yerde çalışması sürüyor. Bizim arzumuz hem sizleri temsil etmek hem de şehrimizin sorunlarını çözerek modern bir şehir konumuna getirmek. Katılımlarınızdan dolayı hepinize, Milletvekilimize, İl başkanımıza, Kadın Kolları Başkanımıza, Gençlik Kolları Başkanımıza teşekkür ediyorum.”

“RAMAZAN ERZURUM’DA BİR BAŞKA GÜZEL”

AK Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt da, “Büyükşehir Belediye Başkanımızın tertip ettiği iftar programında bulunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kardeşliğin, paylaşımın zirveye çıktığı bu ramazan ayında bizleri bir araya getiren Rabbime hamd ediyorum. Ramazan Erzurum’da bir başka güzel... Birlik, beraberlik ve paylaşımın zirveye çıktığı bu Ramazan ayında Erzurum’da Ramazan’ın rahmetini, lezzetini ziyadesiyle almış bulunuyoruz. Ramazan ayında Büyükşehir Belediyemizin, iftar çadırlarıyla, ilçelerimizde düzenledikleri Kardeşlik Sofrası ve Geleneksel Türk Tiyatrosu Gösterileriyle birçok etkinliği var. Belediye Başkanlarımız ve teşkilat mensuplarımız bu organizasyonları yönetiyorlar. Bizzat teşkilatım adına kendilerine teşekkür ediyorum. Ahde Vefa İftarımıza gösterdiğiniz ilgiden ve Büyükşehir Belediye Başkanımızın vermiş olduğu desteklerden dolayı Başkanımıza ve sizlere teşekkür ediyorum. Rabbim nice Ramazanlara nice Bayramlara eriştirsin” diye konuştu.

“ALLAH BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ DAİM EYLESİN”

AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı da, konuşmasında birlik ve beraberliğin önemine dikkati çekti. Prof. Dr. Ilıcalı, sözlerini şöyle sürdürdü: “Allah birlik ve beraberliğimizi artırarak daim etsin. 1 Kasım seçimlerinde Türkiye’de de Erzurum’da da tarih yazdınız. Sizlerin çok değerli çalışmalarıyla beraber Allah nasip etti AK Parti güçlü bir şekilde iktidar oldu, bizler de sizleri temsilen milletvekili olduk. Elimizden geldiği kadar çalışmalar yapıyoruz. Bu mübarek Ramazan akşamında, bu iftar programında bizi sizlerle bir araya getirdiği için değerli dostum Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen’e çok teşekkür ediyorum. Büyükşehir Belediyemizin il merkezinde kurduğu iftar çadırlarında ve ilçelerde düzenlediği Kardeşlik Sofrası iftar programlarında binlerce insanımız iftar yapıyor. Ramazan’ın anlamı, bir araya gelmek, birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendirmektir. Ramazan’ı Erzurum’da yaşamak bambaşka bir şeydir. Erzurum’dan ayrılırken en fazla özlediğim çocukluğumdan kalan iftar sahur arası yaşadığım o ortamdır. Büyükşehir Belediye Başkanımız bunun çok bilincinde. İnanıyorum ki önümüzdeki yıllarda Erzurum’u inanç turizminde marka haline getirecek. Yani İstanbul’da Eyüp Sultan’da ve Sultan Ahmet’te gördüğümüz manzaralar Erzurum’da olacak. Erzurum’un kalkınması için büyük gayret gösteriyor. Geçtiğimiz hafta Büyükşehir Başkanımızı ziyaret ettiğimde çalışmalarıyla ilgili bir slayt gösterisi izletti. Sonra çalışmaları yerlerine giderek gösterdi. Ben Başkanımızı ve ekibini tebrik ediyorum. Teşkilatımızla, Belediye Başkanlarımızla, belediye meclis üyelerimizle biz bir bütünüz. Allah bu beraberliğimizi daha da kuvvetlendirsin. En büyük sıkıntımız olan terör belasından bizi kurtarsın. Bunun için de Başta Cumhurbaşkanımızın, Başbakanımızın, hemşerimiz olan İçişleri Bakanımız Efkan Bey’in yoğun çalışması var. İnşallah kısa zamanda bu beladan da kurtulduğumuzda Büyükşehir Belediyemizin, Hükümetimizin çalışmalarıyla Erzurum çok büyük hizmetler alacak.”

 
Tarihi Kongre Binasında Tezhib Sergisi açıldı
 
Güney Ümmetin Gelecek Ufkunu anlattı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yenice ve Kümbet’te kentsel yaklaşım
Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Köy iken Mahallelere dönüştürülün ...
Ilıcalı: ‘Bodur’u rahmetle anıyoruz’
AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Kale Grubu Yönetim ...
AK Parti’de Ahde Vefa buluşması
Sekmen, “Geleneksel hale gelen bu iftar, bugüne kadar teşkilatımızın her ...
 
'Son 30 yılda en başarılı dönem'
Terörle mücadelede ilk kez bu kadar başarılı olunduğunu ifade eden Akdağ, ...
Terörle Mücadele Yasasına destek
MHP Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın, parti olarak 1 Kasım seçim ...
Aziziye için gönül birliği
Başkan Orhan, Aziziye Kaymakamı Zafer Öz, Erzurum Büyükşehir Belediyesi ...
 
Başer Seçim İşleri Başkan Yardımcılığına atandı
Milletvekili Başer, Ağrı, Ardahan, Artvin, Bayburt, Erzincan, Erzurum, ...
Uzundereliler Kardeşlik Sofrasında buluştu
Büyükşehir Belediyesi, Uzundere ilçesinde ‘Birlik ve beraberlik’ temalı ...
AK Parti Siyaset Akademisi başlıyor
AK Partinin 2008 yılında faaliyete geçirdiği ve bu güne kadar farklı fikir ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Oyunun Müzakeresi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Ölülerin arkasından konuşmak ahmaklıktır!
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva