ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum çocuk nüfus oranında ortalamaları geçti
Erzurum çocuk nüfus oranında ortalamaları geçti
Kartlı ödemeler 1,18 trilyon liraya ulaştı
Kartlı ödemeler 1,18 trilyon liraya ulaştı
Erzurumspor bu kez ceza almadı
Erzurumspor bu kez ceza almadı
Tarım-GFE yıllık yüzde 49,92 arttı
Tarım-GFE yıllık yüzde 49,92 arttı
Ücretli çalışan sayısı yıllık yüzde 4,1 arttı
Ücretli çalışan sayısı yıllık yüzde 4,1 arttı
HABERLER>SPOR
16 Haziran 2015 Salı - 02:18

Sekmen: ‘Öyle geldi, öyle gitmeyecek’

Başkan Sekmen “El ve gönül birliğiyle Erzurum’umuzu güzelleştirmenin gayreti içerisindeyiz. Zaman zaman da çatlak seslerde duyuyorsunuz veya duyacaksınız. Birileri istiyor ki, ‘Bu hep böyle geldi, böyle gitsin.’ Biz dedik ki; öyle gelmiş ama öyle devam etmeyecek. Değişimler devam edecek.” dedi..

Sekmen: ‘Öyle geldi, öyle gitmeyecek’

Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği, 10 branşta 2 bin 300’ün üzerinde öğrencinin katıldığı Yaz Spor Okulları’nın açılışı Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in de katıldığı bir programla yapıldı.

Büyükşehir Belediyesi Yaz Spor Okulları Kursları’nın düzenleneceği Olimpiyat Parkı’ndaki açılış programına öğrenciler ve öğrenci velileri yoğun ilgi gösterdi. Programa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Eyüp Tavlaşoğlu, Genel Sekreter Ali Rıza Kiremitci, Belediye Meclis Üyeleri, Daire Başkanları ve çok sayıda davetli de katıldı.

SEKMEN’İN KONUŞMASI

Açılış programında bir konuşma yapan Başkan Sekmen, Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin istikbalimizin emanetçisi yavrularımıza büyük önem verdiğini vurgulayarak, “Yavrularınıza çok büyük önem verdiğinizi biliyoruz. Biz de sizlerin yöneticileri olarak, sizin önem verdiğiniz bu değerleri daha iyi şartlarda yaşatmak, onları geliştirmek, onların bilgi, beceri, yetenek ve sosyal faaliyetlerini artırmak üzere yoğun bir gayret gösteriyoruz. Geçen yıl 2 bin’e yakın çocuğumuza spor yaptırma imkânı oluşturmuştuk. Bu yıl kayıtlarımız şu anda 2 bin 300’ün üzerinde. Hedefimiz; bu şehirde 5 bin yavrumuza spor ve sosyal faaliyet yaptırmak ve yavrularımızı mutlu etmek. Çocuklarımızı geleceğe daha iyi hazırlamak. Onların yetenekli, gayretli, cesaretli ve takım ruhunu kavramış, spor yapabilen bireyler olmasını sağlamaktır” dedi.

OKULLARA DESTEK

Büyükşehir Belediyesi olarak okullara da yardım ve destekte bulunduklarını hatırlatan Başkan Sekmen, “Çocuklarımızın okullarımızda da iyi bir eğitim almaları için okullarımıza da büyük destek veriyoruz. Geçen yıl 600’e yakın okulumuzun bakım ve onarımını yaptık. Bu yıl hedefimiz daha fazla okulumuzun boya, badana ve diğer ihtiyaçlarını karşılayarak, çevre düzenlemelerini gerçekleştirmek. Hedefimiz; çocuklarımız, fiziki şartları iyi olan okullarda okusunlar ve yavrularımızı geleceğe en iyi şekilde hazırlayalım. Bunun nedenle düzenlediğimiz Yaz Spor Okullarını bugün başlatıyoruz” diye açıklamalarda bulundu.

YAZ SPOR OKULLARI 3 AY AÇIK KALACAK

7-14 yaş gurubu çocuklara yönelik düzenlenen Yaz Spor Okulları’nın 3 ay süreceğini ve kurslara katılan öğrencilere Büyükşehir Belediyesi tarafından ücretsiz olarak servis ve malzeme desteği de sağlandığını belirten Başkan Sekmen, “Görmüş olduğunuz gibi şuanda 10 branşta; futbol, basketbol, voleybol, tenis, yüzme, buz pateni, curling, güreş, karate, king boks olmak üzere çocuklarımızı yetiştirmeyi arzu ediyoruz. Sunacağımız imkânlarla çocuklarımız güzel bir tatil yapsınlar. Yine çeşitli noktalardan da çocuklarımızı bu eğitim merkezine getirmek üzere servis kaldırıyoruz. Ayrıca malzeme yönünden de belediye olarak hiçbir ücret talep etmeden, yavrularımız hangi branşta spor yapacaklarsa o branşta spor malzemelerini belediyemiz tarafından ücretsiz olarak veriliyor” şeklinde konuştu.

DİĞER HİZMETLER

Konuşmasında, Büyükşehir Belediyesi’nin diğer hizmetlerine de değinen Başkan Sekmen, “Çocuklarımıza dönük hizmetlerimizin yanı sıra belediye olarak alt yapı, kentsel dönüşüm ve diğer temellerini attığımız projeleri devam ettiriyoruz. Arzumuz, Erzurumumuz yaşanabilir bir konumda olsun, herkes bundan istifade etsin” diye konuştu.

ÇATLAK SESLER VURGUSU

Başkan Sekmen konuşmasına şöyle devam etti; “El ve gönül birliğiyle Erzurumumuz’u güzelleştirmenin gayreti içerisindeyiz. Zaman zaman da çatlak seslerde duyuyorsunuz veya duyacaksınız. Birileri istiyor ki, ‘Bu hep böyle geldi, böyle gitsin.’ Biz dedik ki; öyle gelmiş ama öyle devam etmeyecek. Değişimler devam edecek, Erzurumumuz’u da bir marka şehir yapacağız. Biz bu işi bilerek, belediyecilik İstanbul’da Ankara’da nasıl yapılıyorsa, burada da öyle yapmayı hedefliyoruz. Bu şehirde işler artık düzgün gitmek zorunda. Yasalara ve mevzuata uygun bir şekilde bu hizmetleri götüreceğiz”

SEKMEN’İN DUASI

Yaz Spor Okullarında çocuklarımıza güzel ve faydalı eğitimler vermeyi hedeflediklerini belirten Başkan Sekmen, “Allah, yavrularımızın bahtlarını ve yollarını açık etsin. Veliler olarak bir şikâyetiniz olursa, bir sıkıntınız olursa mutlaka bize ulaştırmanızı istiyoruz” diyerek, Yaz Spor Okulları’nın Erzurum’a, öğrencilere ve velilere hayırlısı olmasını diledi.

BÖYLE GÜZEL VE FAYDALI BİR ORGANİZASYONDA BULUŞTUĞUMUZ İÇİN ÇOK MUTLUYUZ

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ali Rıza Kiremitci de yaptığı konuşmada, “Büyükşehir Belediyesi olarak küçükten büyüğe Erzurumlu hemşerilerimizle buluşalım istiyorduk. Bu buluşmamıza vesilelerden biride düzenlediğimiz Yaz Spor Okulları oldu. Böyle güzel ve faydalı bir organizasyonda çocuklarımızla beraber anne ve babalarıyla da buluştuğumuz için çok mutluyuz. Yaz Spor Okulumuza şu an 10 branşta 2 bin 300’ün üzerinde kayıt yaptıran yavrumuz oldu. Ramazan Ayı sonrası bu kayıt miktarının ikiye katlanmasını ve 5 bini bulmasını bekliyoruz” diyerek, hem Yaz Spor Okulları’nın, hem de Ramazan Ayı’nın Hayırlara vesile olmasını diledi.

Konuşmalardan sonra Başkan Sekmen çocuklara ücretsiz olarak spor çantası ve malzemelerini dağıttı.

 
Taşkesenlioğlu basınla istişare etti
 
Erzurum’un vergi tahsilat oranı açıklandı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erzurumlu badmintoncular madalya peşinde
Erzurumlu badmintoncular Ankara Sincan’da yapılan Yıldızlar Badminton Türkiye şampiyonasına katıldı.
Buzda düşler yeşerdi
Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından ...
Yaz spor okulları için geri sayım
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından, geleneksel ...
 
Antrenörlüğün yolu Erzurum'dan geçiyor
Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen UEFA A ve UEFA B Antrenör kurslarının ...
6 kulüp, İzci Kampı’nda buluştu
Kampa, Erzurum Büyükşehir Spor Kulüplerinin izcilerinin yanısıra, Nene ...
Buz hokeyinde yeni heyecan
2015 Buz Hokeyi Minik Ve Yıldızlar Türkiye Şampiyonası Ankara’da başlıyor
 
Erzurumsporlu Uğur Altınordu’da
Futbola Düzce Belediyespor’da başlayan 26 yaşındaki oyuncu, sırasıyla ...
Erzurum’da spor adına bir ilk
11-14 Haziran tarihlerinde Erzurum Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Tenis ...
Ciritte gözler Play-Off’ta
Mahalli Lig Atlı Cirit İl birinciliğinde ilk periyot tamamlandı. Grup ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva