ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
KOM’dan sahte içki operasyonu
KOM’dan sahte içki operasyonu
Jandarma’dan duygu yüklü 'Anneler Günü' klibi
Jandarma’dan duygu yüklü 'Anneler Günü' klibi
Anneler gününde evlat yolu gözlediler
Anneler gününde evlat yolu gözlediler
 Meteoroloji kuvvetli yağış uyarısı yaptı
 Meteoroloji kuvvetli yağış uyarısı yaptı
Gür gözyaşlarıyla uğurlandı
Gür gözyaşlarıyla uğurlandı
HABERLER>SİYASET
3 Nisan 2014 Perşembe - 22:53

Sekmen: ‘Kazanan Erzurum oldu’

Yerel seçimlerin ardından büyük bir oy farklıyla sandıktan galip ayrılan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, mazbatasını aldıktan sonra düzenlenen törenle eski Başkan Av. Ahmet Küçükler'den görevi devraldı.

Sekmen: ‘Kazanan Erzurum oldu’

 AHMET AKBUĞA

 ERZURUM (İHA) - Yerel seçimlerin ardından büyük bir oy farklıyla sandıktan galip ayrılan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, mazbatasını aldıktan sonra düzenlenen törenle eski Başkan Av. Ahmet Küçükler'den görevi devraldı.

Büyükşehir Belediyesi'nde gerçekleştirilen devir teslim töreninde Başkan Sekmen'i Başkan Küçükler ve daire başkanları karşıladı. Genel Sekreter Deniz Köken, Genel Sekreter Yardımcıları ve daire başkanlarıyla tokalaşan Sekmen, daha sonra Başkanlık makamına geçti. AK Parti Erzurum İl Başkanı Murat Kılıç, AK Partili Hanımlar ve vatandaşların katıldığı devir teslim töreninde konuşan Küçükler, şu görüşlere yer verdi:

 "Sayın Başkanımızı tebrik ediyorum. Biz de bu şehre 10 yıl hizmet verdik. Hamdolsun bugün itibariyle görevimizi Mehmet Sekmen Başkanımıza teslim ediyoruz. Milletimizin kutsal emanetini kirletmeden yeni başkanımıza teslim etmenin onurunu yaşıyorum. Tüm halkımız hakkını bana helal etsin. 10 yıl büyük hizmetler yaptık. Büyükşehiri Belediyeyi Başkanıma borçsuz bir şekilde teslim ediyoruz. Mehmet Sekmen Beyefendiye başarılar diliyorum."

 SEKMEN: "KAZANAN ERZURUM OLDU"

 Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen de, çalışmalarından ötürü Küçükler'e teşekkür etti. Başkan Sekmen, sözlerini şöyle sürdürdü:

 "Erzurum halkımız büyük bir sınav verdi. Kazanan Erzurumlu oldu. Değerli kardeşim Ahmet Bey'e şehre yaptığı hizmetlerden ötürü teşekkür ederim. Hizmet yapmak lafı kolaydır ama icraat yapmak zordur. Şimdi bayrak yarışı bize geçti. AK Parti'yi temsilen bendeniz hizmetlerimize devam edeceğiz. Erzurum zor bir bölge. İnanıyorum ki azmimizi ortaya koydukça Erzurum halkının teveccühü daha da güçlü olacaktır." Başkan Sekmen kendisine destek verenleri utandırmayacağını hatırlatarak, seçim sürecinde şahsına destek veren AK Parti kadrolarına teşekkür etti. AK Parti Erzurum İl Başkanı Murat Kılıç da, şehre yapılan belediye hizmetlerinin Başkan Sekmen ile daha da artacağını, kentin modern bir hüviyet kazanacağını bildirdi. Kılıç ayrıca, yaptığı hizmetlerden ötürü Küçükler'e teşekkür etti. Bu arada devir teslim töreninde Başkan Sekmen, Küçükler'i makam aracına kadar uğurlayarak, bundan sonraki siyasi hayatında başarılar diledi. Öte yandan Erzurumluların Başkan Sekmen'e mazbata ve devir teslim töreninde yoğun ilgi gösterdiği gözlendi.

 
Orhan görevi Cengiz’den devraldı
 
Bingöl kitaplarını imzalayacak
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
HİKMET 4 Nisan 2014 Cuma 15:45

KAZANANIN İLK ADIMINDA BAŞKAN GÖRÜNÜYOR,LAKİN SEÇİMİN ASIL KAZANANI BAŞBAKANDIR, ERZURUM DEĞİL. BU YÜZDEN YENİ BAŞKAN İSMEN VE CİSMEN DEĞİŞSE DE ERZURUM HEP AYNI. ZİRA ERZURUMLUNU KENDİLERİNE OY VERMEDİĞİNİ VE BAŞBAKANA OY VERDİKLERİNİ İYİ BİLİYORLAR VE ERZURUM HALKINI GÖRMÜYORLAR BİLE.ZAVALLI ERZURUMLU.KİMİ ADAY KOYSA O KAZANACAKTI.DOLAYISIYLA YENİ BAŞKAN KAZANAN DEĞİL ŞANSLI OLANDIR.

Yorumu oyla      9      4  
Kazanmak-Yada Kaybetmek 4 Nisan 2014 Cuma 10:41

Son 10 yıldır Erzurum Ahmet Küçükler denen adamın malesef küçük beyniyle yönetilmiştir ve Erzurum kaybetmiştir dolayısıyla Erzurumlu olarak bırakın hakkımı helal etmeyi ahırette bile yakasına yapışacağım inşallah. Erzurum kaybetmiştir çünkü Hızlı tren projesi Binali Yıldırım sayesinde Erzincanda kalmış hatta yön değiştirip Trabzona doğru projelendirilmiştir. Erzurum kaybetmiştir çünkü erzurumu bilmeyen ve daha önce akp ye kartalda seçim kaybettiren sayın sekman gelmiştir akp bugün bile kartalı alamamıştır. Erzurum kaybetmiştir çünkü Erzuruma istihtam amaçlı yatırımlar yapılmamıştır......... velhasıl kaybetmiştir fakat milli irade tecelli etmiştir diyeceğimiz yok ama Küçükleeeeer gitmiştir en azından şehir bu yükten kurtulmuştur.

Yorumu oyla      10      4  
Mustafa Damlarkaya 4 Nisan 2014 Cuma 10:00

Sayın Başkanımız,Allah, hayırlı ve uğurlu etsin.Yüce Rabbim utandırmasın.Allah yar ve yardımcınız olsun.Âmin, Âmin !.. Sayın Başkanım,artık top sizde.O engin ve büyük tecrübenizle,fedakâr ve cefakâr Dadaşlarıma hizmetlerin en iyisini yapmaya gayret edeceksiniz.Dadaşlarım sizden birçok hizmetleri bekliyor.Artık o projelerinizi, teker teker icraata dönüştürünüz. Dadaşlarım sizden bu şehri bir marka şehir haline getirmenizi bekliyor.İnşâAllah bunu gerçekleştireceğinizden eminiz.Erzurum sizin zamanınızda,Türkiye'de, belediye hizmetleri bakımından farklı bir şehir olacaktır.Yardım yüce Rabb'imizden, gayret sizden,destek de bizlerden.Başarılar niyaz ediyorum.Selamlar.

Yorumu oyla      8      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Orhan görevi Cengiz’den devraldı
30 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Aziziye Belediye Başkanı seçilen ...
Aydın’dan seçim teşekkürü
MHP Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Kamil Aydın 30 ...
Sekmen göreve başladı
30 Mahalli idareler seçimlerinde AK Parti’den Erzurum Büyükşehir Belediye ...
 
Yakutiye’de 2’inci Korkut Dönemi
Yakutiye Belediye Başkanı ile Meclis üyeleri mazbatalarını Yakutiye İlçe ...
Bulutlar mazbatasını aldı
30 Mart 2014’te gerçekleştirilen yerel seçimleri ikinci kez Ak Partiden ...
TZOB: ‘Büyükşehir belediyeleri tarıma kaynak ayırmalı’
Bayraktar, büyükşehir belediyesi sınırlarının tüm ili kapsaması ve 30 ...
 
‘Oltu Kazandı, Ankara Kazandı, Milletimiz Kazandı’
AK Parti Oltu İlçe Başkanı Fuat Demir ve yönetim kurulu üyeleri Belediye ...
Aşkale’de muhtarlık kavgası: 1 ölü
Aşkale ilçesinde muhtarlık seçimleri sonrası başlayan kavgada tabancayla ...
Aksak: ‘Erzurumlu milli iradeden yana oy kullandı’
AK Parti Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak, 30 Mart Yerel Seçim sonuçlarını ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Konunun Mülkiyeti 
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Mehmet Şarkışla
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva