ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Jandarmadan kaçamadılar
Jandarmadan kaçamadılar
Çiftçi’ye sağlık hizmetleri brifingi
Çiftçi’ye sağlık hizmetleri brifingi
Dal’dan başkent mesaisi
Dal’dan başkent mesaisi
Muşlu annelerin evlat nöbeti devam ediyor
Muşlu annelerin evlat nöbeti devam ediyor
Yunus Emre türbesinde Türk Düşünce Tarihi Dersi
Yunus Emre türbesinde Türk Düşünce Tarihi Dersi
HABERLER>SPOR
23 Ocak 2015 Cuma - 11:43

Sekmen: ‘Hedefimiz Süper Lig’

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen Erzurumspor'un gerçek yerinin Süper Lig olduğunu, şu an bulunduğu durumun şehre yakışmadığını söyledi.

Sekmen: ‘Hedefimiz Süper Lig’

Spor Toto 3. Lig 3. Grupta şampiyonluk mücalesi veren Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da Saim Özakalın başkanlığındaki yönetim kurulu, yapılan olağan genel kurulda güven tazeledi. Genel kurula tek aday olarak giren Özakalın ve yönetimi, delegelerin tamamının oyunu alarak, bir dönem daha mavi beyazlı ekibi yönetme yetkisi aldı.

Genel kurul Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi’nde yapıldı. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Genel Sekreter Yardımcısı Ünsal Kıraç, Kulüp Başkanı Saim Özakalın, yönetim kurulu üyeleri ve taraftarların katıldığı genel kurulun divan başkanlığını Pasinler eski Belediye Başkanı Selami Teymur yaptı.

Genel kurul, B.B. Erzurumspor'un Saim Özakalın ve yönetiminin işbaşında olduğu 2.5 yılda yaşanan değişimlerin anlatıldığı sinevizyon gösterisi ile başladı. Daha sonra yönetim kurulu üyesi Avukat Ömer Şenpolat faaliyet raporunu okudu. Faaliyet raporu ve yönetimin ibra edilmesinin ardından, başkan ve yönetim kurulu seçimine geçildi.

Divan Başkanı Teymur, kendilerine sadece bir liste ulaştığını belirterek, başka bir aday olup olmadığını sordu. Tek listenin olduğunun anlaşılması üzerine seçim maddesine geçildi. Genel kurul delegeleri, Saim Özakalın ve yönetimine bir dönem daha yetki verdi. 31 kişiden oluşan yönetim kurulunda geçmiş dönemde yeralan tüm isimler yine görev aldı.

ÖZAKALIN: TEK EKSİĞİMİZ ŞAMPİYONLUK!

Seçimin ardından delegelere teşekkür konuşması yapan Başkan Saim Özakalın, "Sinevizyondan açıkçası haberim yoktu. Arkadaşlarımız hazırlamış. Gördüğünüz gibi 2.5 yıl içerisinde çok önemli değişimler yaşadık. Bugün Türkiye'nin tesisleşme bakımından parmakla gösterilen kulüplerinden biriyiz. Yeni tesis yatırımlarımız da olacak. Örneğin, kulüp tesislerindeki taş binayı yıkıp, günümüz şartlarına uygun olarak 3 ya da 4 katlı yeni bir tesis inşa etmek istiyoruz. Bu tesise A takımı taşıyıp, şu anda A takımın kullandığı tesisi ise yeniden elden geçirip, alt yapıya vermek istiyoruz. Tüm bunları yaparken, tek bir eksiğimiz kaldı. O da şampiyonluk kupası. İki yıl çok büyük şanssızlıklar yaşadık. Bu sene artık şeytanın bacağını kırmak istiyoruz. İlk yarıyı doğrusunu söylemek gerekirse istediğimiz yerde bitiremedik ama çok da kötü durumda değiliz. O nedenle ciddi fedakarlıklar yaparak, takımımıza çok önemli isimleri kazandırdık. Teknik heyetimize ve transfer komitesindeki arkadaşlarımız ile tüm yönetim kurulu üyelerime tek tek teşekkür ediyorum. Oluşturduğumuz bu kadro ile mutlu sona ulaşacağımıza inanıyoruz. İnşallah elbirliğiyle, bu güzel tablonun tek eksiği olan şampiyonluk kupasını hep birlikte Erzurum'a getireceğiz. Bize katkılarını esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen, Aşkale Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, işadamı hemşehrimiz Adnan Polat'a, Avukat Ali Demirhan, ana sponsorlarımız Aşkale Çimento, Güvendik Market, Polat Enerji ve Ergaz ile 60'a yakın sponsorlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bunu sağlamak bile birlik ve beraberliğin eseridir. Bu birliktelik 3 yıldan bu yana devam ediyor. 3 yıl önce yola çıktığımız yönetim kurulu ile yola büyük ölçüde devam ediyoruz. Bu süre içerisinde yoğun iş programları nedeniyle yönetimden ayrılmak zorunda kalan tüm arkadaşlarımıza da hizmetlerinden ötürü ben ve arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum. Ayrıca görev süremiz içerisinde bize desteklerini esirgemeyen şehrimizin tüm üst düzey yöneticilerine de şükranlarımı sunuyorum. Bir teşekkürü de taraftarlarımız hak ediyor. 2.5 yıldır iyi günde, kötü günde hep bizim yanımızda yeraldı, takımlarını muhteşem bir şekilde desteklediler. Ligin ikinci yarısında onların desteğine her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Birlik ve beraberlik içerisinde, Fair Play ruhuyla hareket edip, takımımı en iyi şekilde destekleyeceklerine yürekten inanıyorum. Onların bize vereceği destekle biz bu işi başaracağız" dedi.

SEKMEN: HEDEFİMİZ SÜPER LİG

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ise B.B. Erzurumspor'un gerçek yerinin Süper Lig olduğunu, şu an bulunduğu durumun şehre yakışmadığını söyledi. B.B. Erzurumspor'u Süper Lig'e taşımak istediklerini ifade eden Başkan Sekmen, "Kulüp Başkanımız Saim Özakalın ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımız takımımızı layık olduğu yere taşıyabilmek için yoğun bir mesai harcıyor. Bizler de onlara destek oluyoruz, olmaya da devam edeceğiz. Bu şehrin hakkı Süper Lig'dir. Bizim hedefimiz de Süper Lig'dir. Ancak sabırla, birlik ve beraberlik içerisinde olarak bu hedefimize ulaşabiliriz. Erzurum, Dadaşlar'ın şehridir. Fair Play ruhunun tam adresidir. Takımımızı da bu ruhla desteklememiz, taşkınlıklara mahal vermememiz gerekiyor. Sabırlı olur, birlik ve beraberlik içerisinde hareket edersek, şampiyonluğa ulaşmamız daha kolay olacaktır" dedi.

Başkan Sekmen'in konuşmasının ardından genel kurul sona erdi.

YENİ YÖNETİM KURULU

Başkan Saim Özakalın, Yönetim Kurulu Asil Üyeleri: Serdar Kömeç, Muharrem Özdemir, M.Melik Kaya, Sinan Doğan, Kadir Ovat, Zeki Adil, Ö.Faruk Şenpolat, İbrahim Bulut, Sabri Gökhan Genç, Burhan Doğan, Tuncay Akpınar, Mehmet Tan Özyapar, Murat Aslan, Ömer Düzgün, Yusuf Savaş, Haktan Ömeroğlu, Sedat Selim Bayraklı, Murat Satılmaz, Fatih Yılmaz, Yaser Kotan, Müfit Öğe, M.Emin Öz, Zeki Arıcıoğlu, Gökhan Yılmaz, Önder Dalbudak, Ahmet Oğuzhan Şam, Ethem Tanrıver, Yavuz Kocaman, Erdinç Timur, Hüsamettin Karaman

 

 
Gündemde Avukatlık sınavı vardı
 
Oltu Taşı Dünya vitrininde
YORUMLAR
Toplam 5 yorum var, 5 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
dumlulu kadir 23 Ocak 2015 Cuma 22:24

sayın başkan dadaşlarada süper lig yakışır sana cani gönülden katılıyorum bu güzel şehre herşey yakışır

Yorumu oyla      7      4  
Hasan 23 Ocak 2015 Cuma 19:45

BU yönetimle hiçbirşey olmaz. Belediye bu takıma yetimin fukaranın hakkını aktardığı müddetçe hakkımda helal değildir. Maçlarınada gitmem. Benim vergimle oluşan bütçeni gidip bir futbolcuya aktaramazsın. Güreşçiler, judo karate vs. yapanlarada destek ver hep topçularımı destekleyeceksiniz????

Yorumu oyla      7      5  
kaleci 23 Ocak 2015 Cuma 12:56

evet bizde senin düşündüğünü düşünüyoruz sayın başkan ama kimseye anlatamadı bu Erzurum sporu bu hale getirenlerin gözü aydın olsun yani recep Akdağ ve Ahmet küçükler ve murat kılıç ellerine kına yaksınlar ne diyimki

Yorumu oyla      7      4  
İHA ve Kerti Haber 23 Ocak 2015 Cuma 12:17

Erzurum gazetesini ilgiyle takip ediyoruz her gün. Ciddiyetinizi takdir ediyoruz. Fakat bu kongre dün yapıldı, haberi bugün çıkıyor, dağcılık haberi iki gün öncenin. Bu haberler comda başka ajanslar geçti oradan okudum. Sizin haberlerini verdiğiniz İhlas Haber Ajansı demekki haberleri birgün sonra veriyor. O zaman adını değişsin Kerti Haber ajansı koysun.

Yorumu oyla      7      4  
.......... 23 Ocak 2015 Cuma 12:02

bu kafayla çok zor acemi ordususunuz

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erzurumspor 8 futbolcuyla anlaştı
Erzurumspor 5 futbolcusu ile yollarını ayırırken, ikisi kiralık 8 yeni ...
Ayvalıkgücü maçını Temizel yönetecek
Erzurumspor’un deplasmanda oynayacağı Ayvalıkgücü Belediyespor karşılaşmasına ...
Ayvalıkgücü Belediyespor'dan 5 yeni transfer
Spor Toto 3. Lig, 3. Grup'ta bu hafta Erzurumspor’u ağırlayacak olan Ayvalıkgücü ...
 
Pasinler Emniyet Spor İl 2’incisi oldu
Pasinler Emniyet Spor öğrencileri 1 Altın, 2 Gümüş ve 7 Bronz madalya ...
Erzurum’un Yıldızları Tokat’ta
Anadolu Yıldızları Basketbol Müsabakaları Cuma günü başlıyor.
Liseler hentbolda yarıştı
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü ...
 
Erzurumspor rövanşı alma peşinde
RECEP DAĞ-Erzurumspor, Spor Toto 3’üncü Lig 2014-2015 sezonunun ilk karşılaşmasında, ...
3’üncü gurupta heyecan başlıyor
RECEP DAĞ_Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta heyecan bu hafta başlıyor.
Filede şampiyon’un adı : Erzurum Lisesi
Erzurum’da düzenlenen liselerarası erkekler voleybol il birinciliğinde ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva