ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum’da ‘Kıskaç-11’ operasyonu
Erzurum’da ‘Kıskaç-11’ operasyonu
Ambulans kaldırıma çarptı: 2 yaralı
Ambulans kaldırıma çarptı: 2 yaralı
İlk mektuplarını Mehmetçiğe yazdılar
İlk mektuplarını Mehmetçiğe yazdılar
Horasan’da Ramazan bereketi
Horasan’da Ramazan bereketi
POMEM öğrencileriyle iftarda buluştular
POMEM öğrencileriyle iftarda buluştular
HABERLER>SİYASET
14 Şubat 2019 Perşembe - 19:26

Sekmen: ‘Gönül belediyeciliği yapıyoruz’

AK Parti Pasinler Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışı adeta bir miting havasında yapıldı.

Sekmen: ‘Gönül belediyeciliği yapıyoruz’

AK Parti Pasinler Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışı adeta bir miting havasında yapıldı. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz’ün de katıldığı açılış töreninde, AK Parti Kadın ve Gençlik Kolları başkanları da hazır bulundu. Partililerin yanı sıra Pasinlerli vatandaşların da büyük ilgi gösterdiği açılışta konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, “AK Parti ile sadece hizmet ve yatırım belediyeciliği yapmıyoruz, aynı zamanda gönül belediyeciliği de yapıyoruz” mesajını verirken, AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz de, 31 Mart yerel seçimlerinin önemine vurgu yaptı. Açılışın ardından heyet halinde Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu’nu ziyaret eden başkanlar, Pasinler İlçe Teşkilatı’nı ziyaret ettiler. Buradaki temasların ardından AK Parti Pasinler Gençlik Kolları’nın düzenlediği istişare toplantısının konuğu ise, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen oldu.

“ERZURUM’UN HER TARAFINDA İMZAMIZ VAR”

Seçim çalışmalarını Erzurum’un dört bir yanında sürdüren AK Parti, Pasinler ilçesine adeta çıkarma yaptı. Pasinler Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılış töreni için Pasinler’e giden Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz’le birlikte 31 Mart seçimlerinin önemine vurgu yaptı. AK Parti Erzurum İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Deniz Çelik ve Gençlik Kolları Başkanı Erdoğan Dönmez’in de hazır bulunduğu açılış töreninde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, hizmette sürekliliğe ve gönül belediyeciliğine vurgular yaptı. Başkan Sekmen, Büyükşehir Belediyesi’nin, Erzurum’un dört bir yanına, tüm ilçelerine ve hatta en ücra mezrasına varıncaya kadar dokunduğunu dile getirerek, “Hamdolsun bugün kadim şehrimizin her tarafında imzamız var, hizmetlerimiz var, yatırımlarımız var. Başlattığımız bu seferberliğin kaldığı yerden devam edebilmesi için 31 Mart seçimleri büyük önem taşıyor” diye konuştu.

SEKMEN’DEN YÖRESEL KALKINMA VURGUSU

AK Parti’nin Türkiye’ye sadece siyasi huzur ve istikrar getirmediğini, aynı zamanda nitelikli belediye hizmetleri sayesinde yöresel ve bölgesel gelişmeyi de mümkün hale getirdiğini anlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Sekmen, “Biz her yerde ama her yerde kentlerimizin yaşanabilirlik düzeyini artırmanın mücadelesini veriyoruz. Bu bağlamda nasıl ki Erzurum bundan 5 yıl önceki Erzurum değilse, bundan 5 yıl sonraki Erzurum da, bugünkü Erzurum olmayacak. Biz göreve geldiğimizde değişim dedik, dönüşüm dedik, gelişim dedik. Hamdolsun bugün Erzurum’u görenler gözlerine inanamıyor. Bu kadim şehirde öyle yatırımlar yaptık ki; Erzurum’u metropol kentlerle dahi yarışabilecek bir konuma getirdik” şeklinde konuştu.

Erzurum’daki bu gelişim sürecinin devamı ve yatırımların katlanarak artmasının tek yolunun 31 Mart seçimlerinden geçtiğini belirten Sekmen, “Şehrimizi her yönüyle ma’mur etme yolunda el ele verecek ve yine omuz omuza yürüyeceğiz. Bunun için siz kıymetli hemşehrilerimizin desteğine ihtiyacımız var” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN ÖZ’DEN “DÜN-BUGÜN” MUKAYESESİ

AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz de, AK Parti’den önceki belediyecilik anlayışından bahsetti. Halkın AK Parti ile tanışmadan önce rutin belediyecilik hizmetlerinden bile tam anlamıyla istifade edemediğini hatırlatan Başkan Öz, “Bir zamanlar çöp yığınları, susuzluk ve ulaşım gibi kronikleşmiş sorunlarla gündeme gelen şehirler, AK Partili belediyeler sayesinde artık dünya standartlarında bir gelişimi ve değişimi yaşıyorlar. Bizim belediyelerimiz ulaşım, yol, su, kaldırım, alt ve üstyapı gibi sorunları çözüme kavuşturalı yıllar oluyor. AK Partili belediyelerimiz artık istihdam alanları oluşturuyor, katma değer üretiyor, raylı sistemleri, tarım ve hayvancılık yatırımlarını ve devasa kentsel dönüşüm projelerini yürütüyor. Kaydettiğimiz işte bu mesafe samimiyetin, gayretin, hizmet ve gönül belediyeciliğinin bir eseridir. Hal böyle iken halkımız hiç şüphe yok ki tercihini yeniden AK Parti’den yana yapacaktır” şeklinde konuştu.

PASİNLER’DE YOĞUN ZİYARET TRAFİĞİ

Pasinler Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Pasinler Belediyesi’ni ziyaret eden AK Partili heyet, Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu ile bir araya geldi. AK Parti Pasinler Belediye Başkan Adayı Ahmet Dölekli ile birlikte daha sonra AK Parti Pasinler İlçe Teşkilatı’na geçen Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, burada seçim çalışmalarına yönelik bir değerlendirme toplantısı yaptı. Başkan Sekmen ve Başkan Öz Pasinler ilçesi gezisinde partililer ve vatandaşlar tarafından bir an olsun yalnız bırakılmazken, kendilerine gösterilen ilgiden de hayli memnun kaldılar. Pasinler’deki temasların ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, AK Parti Pasinler Gençlik Kolları’nın düzenlediği toplantıya katıldı. Sekmen, gençlerle seçimler üzerine görüş alışverişinde bulunurken, bu süreçte en büyük sorumluluğun bir kez daha gençlere düştüğünün altını çizdi.

 
Uçar öngörülerini paylaştı
 
Aksakallı ve İspirli aileleri yasta
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Uçar öngörülerini paylaştı
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Erzurum Yakutiye Belediye Başkan ...
‘Aramızda ayrılık gayrılık yok’
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Fırat'ın doğusu ile ...
Öz’den AK belediyecilik yorumu
Öz, '2002 yılından beri AK Dava’mıza gönül veren milletvekillerimiz, yerel ...
 
Sunar’dan MÜSİAD istişaresi
AK Parti Palandöken Belediye Başkan Adayı Muhammet Sunar, Erzurum MÜSİAD ...
Orhan: ‘Önceliğimiz istişaredir’
Orhan, toplumun her kesimiyle kucaklaşma ve gönül belediyeciliğini ilçenin ...
Akdağ, “Terörü Türkiye’de tamamen alt ettik”
AK Parti Erzurum Milletvekili ve Eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Türkiye’nin ...
 
Akdağ’dan değerler vurgusu
Akdağ, Cumhur İttifakı’na değinerek, “Bu cumhur ittifakının arkasında yatan bir mana var. ' dedi
‘Bizden ala akraba mı olur?'
Aydemir, Erzurum’un rabia imanında bütünleşmişlerin, kardeşlik, birlik ...
Bulutlar, ‘Önemli olan hoş bir seda bırakmak’
Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Belediyenin Encümen salonun ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Oyunun Müzakeresi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Ölülerin arkasından konuşmak ahmaklıktır!
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva