ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum çocuk nüfus oranında ortalamaları geçti
Erzurum çocuk nüfus oranında ortalamaları geçti
Kartlı ödemeler 1,18 trilyon liraya ulaştı
Kartlı ödemeler 1,18 trilyon liraya ulaştı
Erzurumspor bu kez ceza almadı
Erzurumspor bu kez ceza almadı
Tarım-GFE yıllık yüzde 49,92 arttı
Tarım-GFE yıllık yüzde 49,92 arttı
Ücretli çalışan sayısı yıllık yüzde 4,1 arttı
Ücretli çalışan sayısı yıllık yüzde 4,1 arttı
HABERLER>SİYASET
30 Mart 2015 Pazartesi - 17:34

Sekmen: ‘Erzurum’u şahlandıracağız’

Sekmen, ‘Artık her alanda hareket başladı. Erzurum'u şahlandıracağız, bu şehri 5 yılda arzu edilen noktaya taşıyacağız. Bu heyecanla yaşıyoruz.’dedi

Sekmen: ‘Erzurum’u şahlandıracağız’

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in destekleriyle kurulan güreş takımının sporcuları, kısa sürede, Türkiye ve Avrupa şampiyonalarında başarıdan başarıya koşuyor. Erzurum Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü milli güreşçisi Murat Ertürk, U 23 Avrupa Güreş Şampiyonası’nda Avrupa üçüncüsü olarak Türkiye'ye bronz madalya kazandırdı.

24-29 Mart tarihleri arasında Polonya’da yapılan, U 23 Avrupa Güreş Şampiyonası’nda serbest sitilde 74 kiloda Avrupa üçüncüsü olarak Türkiye'ye bronz madalya kazandıran Erzurum Büyükşehir Belediyesi güreşçisi Murat Ertürk, memleketi Erzurum'da halaylar, mehter marşları ve çiçeklerle coşkulu bir şekilde karşılandı.

Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Eyüp Tavlaşoğlu, Genel Sekreter Yardımcısı Av. Cevat Öksüz ve Büyükşehir Belediyesi yetkilileri tarafından Erzurum Hava Limanı'nda çiçeklerle ve halaylarla coşkulu bir şekilde karşılanan milli güreşçi Ertük, daha sonra Büyükşehir Belediyesi'ne geçti.

SEKMEN ÖDÜLLENDİRDİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Avrupa üçüncüsü milli güreşçi Murat Ertürk'ü belediye önünde mehteranla karşıladı. Başkan Sekmen, Milli güreşçi Ertürk'ü, Avrupa Güreş Şampiyonası’ndaki başarısından dolayı kutlayarak, 10 Cumhuriyet altını ile ödüllendirdi. Milli güreşçimizin başarısında emeği geçenlere de teşekkür eden Başkan Sekmen, "Kardeşimiz Avrupa üçüncüsü oldu, tebrik ediyorum. Asla bununla yetinmemelisin, sana dünya şampiyonluğu yakışır." dedi.

Göreve başlarken, Erzurum'un önemli aşamalar kaydedeceğini ifade ettiğini vurgulayan Başkan Sekmen, "Bir kardeşimiz Avrupa üçüncüsü oldu. Artık her alanda hareket başladı. Erzurum'u şahlandıracağız, bu şehri 5 yılda arzu edilen noktaya taşıyacağız. Bu heyecanla yaşıyoruz. Avrupa üçüncüsü olan kardeşimiz, bu heyecanımıza heyecan kattı. Erzurum'un buna ihtiyacı var. Erzurum'un evlatları artık sahaya, mindere, ringe Erzurum formasıyla çıkacak. Biz kendimize güvenelim." şeklinde konuştu.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı olarak hizmete başlamalarının 1. yıl dönümü olduğuna dikkat çeken Başkan Sekmen, "Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır. Erzurum'da bu görevi üstlenirken, Erzurum’un gerek belediye hizmetlerinde, gerek spor, sanat, kültürel faaliyetlerde, gerekse de üretim ve yatırım merkezi olmasında önemli aşamalar kaydedeceğimizi ifade etmiştim. İşte bugün, Erzurum Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübümüzden bir kardeşimiz Avrupa üçüncüsü oldu. Bu, şunun göstergesi; artık hareket başladı. İnşallah her alanda, spor takımlarımız, belediyemiz ve şehrimiz önemli bir konumda olacak. Bunun adımlarını atıyoruz. Buradan, başa güreşen tüm sporcularımızı hediyesiz bırakmayacağımızı, her türlü desteği vereceğimizi belirtmek istiyorum. Çünkü Erzurum’un, makus talihini yenebilmesi için, bu şehirde yaşayan, hatta şehirde yaşamayıp Erzurumlu olan, hatta kendini Erzurumlu hisseden her kardeşimizin katkısına ihtiyacı var." dedi.

Erzurum'u şahlandırmak için her alanda önemli adımlar atacağını kaydeden Başkan Sekmen, "Nisan ayı içerisinde önemli temel atma merasimlerimiz var. Eski tabir ile köylerde, şimdiki tabir ile her mahallemizde, en ücra mahallemizden başlayarak, ilçelerimizde ve il merkezimizde önemli hizmetlerin temelini atacağız. Yakında ayakkabı fabrikamızın ve tekstil fabrikamızı açılışını yapacağız. Fuar Alanı'nın, Hayvan Borsası'nın ve alt yapının temellerini atacağız. Bu şehri, 4-5 yılda arzu edilen noktaya taşıyacağız. Bu şehir bir ticaret merkezi, bir sanayi merkezi olacak. Elektrik üretiminden maden işletimine kadar her alanda önemli işlevlere ev sahipliği yapacağız. Bu şehrin makus talihini yenmek için, Erzurum aşkıyla, Ankara, İstanbul ve dünyanın bir çok yerinde koşturuyoruz. Emeği geçen, başta mesai arkadaşlarım olmak üzere, meclis üyelerimize, bürokrat arkadaşlarımıza ve başta valimiz olmak üzere şehre katkı sağlayan, emeği geçen bütün kurumlara da buradan teşekküllerimi sunuyorum. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır." dedi.

Büyükşehir Belediyesi önünde, mehter marşları ve çiçeklerle coşkulu bir şekilde karşılanan Avrupa üçüncüsü Milli güreşçi Murat Ertürk de, desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Sekmen'e teşekkür ederek, "Bundan sonraki hedefim, çok çalışarak Avrupa ve Dünya Şampiyonu olmak, İstiklal Marşımızı seslendirmek, bayrağımızı göndere çektirmek." diye konuştu.

 
Çanakkale’de milli coşkuyu paylaştılar
 
Yavuz Selim’e vefa desteği
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Vatandaştan Sekmen'e hizmet teşekkürü
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'i makamında ziyaret eden, vatandaşlar, ...
Koçak ve Sekmen’den proje istişaresi
Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak, Erzurum Büyükşehir ...
Doğru olan ‘Başkanlık Sistemi’
Başbakan Davutoğlu, "Türkiye için doğru olan başkanlık sistemi. Seçim ...
 
Ömeroğlu 6-0 dedi
AK Parti Palandöken İlçe Başkanlığı Mart Ayı Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı.
Fesih kararından son anda döndüler
Hınıs-Karaçoban İlçeleri Eğitim-Kültür ve Yardımlaşma Derneği kapanmaktan kurtuldu.
Sekmen Anaokulu öğrencilerini ağırladı
Başkan Sekmen minik öğrencilerle yakından ilgilenerek isteklerini dinledi. ...
 
‘Ben Erzurum'a hizmet için geldim’
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Tortum ilçesinde muhtarlarla ...
Palandöken Gençlik Meclisi sandığa gitti
Palandöken Kent Konseyi Gençlik Meclisi 2. Olağan Genel Kurul Toplantısını ...
‘STK temayülü milli iradeye saygıdır’
AK Parti Erzurum milletvekili aday adayı Hülya Çakır, STK temayülünde ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva