ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurumspor – Gençlerbirliği maçını Aksu yönetecek
Erzurumspor – Gençlerbirliği maçını Aksu yönetecek
Vanlı annelerin evlat nöbeti 78’inci haftasında
Vanlı annelerin evlat nöbeti 78’inci haftasında
TBF Mali Genel Kurulunu tamamladı
TBF Mali Genel Kurulunu tamamladı
Büyükşehir 17. Araç Filosunu kurdu
Büyükşehir 17. Araç Filosunu kurdu
Trendyol 1. Lig'de 32. haftanın programı açıklandı
Trendyol 1. Lig'de 32. haftanın programı açıklandı
HABERLER>SİYASET
17 Nisan 2014 Perşembe - 02:49

Sekmen: ‘Çözüm üretmeye geldim’

Sekmen, “2. Organize Sanayi için altyapı ihalesi gerçekleştireceğiz. Konfeksiyon üzerine şehre yatırım yapması için buraya bir yatırımcı getirdim. Ben buraya çözüm üretmeye geldim, gönül kırmaya gelmedim.” dedi

Sekmen: ‘Çözüm üretmeye geldim’

 ERZURUM (İHA) - Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, "Yerli ve yabancı kim olursa olsun şehre yatırım yapmak isteyenleri hava alanından ben alacağım. Hatta kendi makam aracımı tahsis edeceğim" dedi.

 Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'e yönelik hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı ve Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürü Dr. Adnan Arslan ile birlikte Başkan Sekmen'i ziyaret etti. Samimi bir atmosferde geçen ziyarette Vali Altıparmak ve beraberindekiler, Sekmen'e görevinde başarılar diledi. Altıparmak, "Sayın Başkan Sekmen'e yeni görevinde başarılar diliyorum. İnanıyorum ki İstanbul'da üç dönem belediye başkanlığı yapan Sayın Sekmen, Erzurum'da kalıcı ve kalkınmaya yönelik önemli projeleri hayata geçirecek. Kendisi halka hizmet noktasında güçlü bir azim ve kararlılığa sahip. Umuyorum ki şehrimiz diğer gelişmiş kentlerle rekabet edebilir bir hale gelerek, tıpkı geçmişte olduğu gibi Doğu'nun Paris'i olacak" diye konuştu.

"YATIRIM YAPANLARA MAKAM ARABAMI TAHSİS EDERİM"

 Başkan Mehmet Sekmen, Erzurum için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini söyledi. Sekmen, "Mutlaka hepimiz elimizi taşın altına koymalıyız. Basın camiasının önerileri benim için çok önemli. Ben yapıcı bir kişiliğe sahibim. Kavga değil uzlaşmadan yanayım. Olaylara pozitif bakmaktan yanayım" diye konuştu. "Şehre yatırım yapmak isteyenler başımın tacıdır" diyen Sekmen, şöyle devam etti: "Yerli ve yabancı kim olursa olsun şehre yatırım yapmak isteyenleri hava alanından ben alacağım. Hatta kendi makam aracımı tahsis edeceğim. Yeter ki memleketim Erzurum'a yatırım yapsın. Yatırımcılar bizi yönlendirebilir. Yatırımcılardan hiçbir bağış almayacağım. Yeter ki kent hareketlensin. İşadamlarının ayaklarını bu şehre alıştıracağım. 2. Organize Sanayi için altyapı ihalesi gerçekleştireceğiz. Konfeksiyon üzerine şehre yatırım yapması için buraya bir yatırımcı getirdim. Ben buraya çözüm üretmeye geldim, gönül kırmaya gelmedim. Biz yöneticilik, sevk ve idareyi çok iyi biliyoruz. Tek gayem var; o da şehrimin kazanmasıdır."

 KUTLU DOĞUM'A GÜLLÜ DAVET

 Erzurum İl Müftüsü Hasan Çınar, Kutlu Doğum Haftası etkinliklerine Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'e gül takdim ederek davet etti. Erzurum İl Müftü Yardımcıları Abdurrahman Kotan ve Celal Büyük ile birlikte Başkan Sekmen'i makamında ziyaret eden İl Müftüsü Çınar, burada yaptığı açıklamada, Peygamber Efendimiz'e olan sevginin ve onun kutlu doğumunun önemine dikkati çekerek, "Bu yıl ki Kutlu Doğum Haftası'nın ana teması ‘Hz. Peygamber, Din ve Samimiyet’tir. Bu sene bu tema üzerinde durarak Kutlu Doğum'un önemini insanlara anlatıyoruz" dedi. Çınar daha sonra Sekmen'e gül takdim ederek, il genelinde düzenlenecek olan Kutlu Doğum Haftası etkinliklerine davet etti. Başkan Sekmen de, Çınar ve beraberindekilere teşekkür ederek, "Belediye olarak kültürel faaliyetlere her zaman destek vereceğiz. Kutlu Doğum Haftası etkinliklerine katılacağız" diye konuştu.

 
Eğitimcilerden Mahallebaşı için 3 proje
 
Mecidiye Anadolu Lisesi Öğrencileri ETÜ’deydi
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
misafir 17 Nisan 2014 Perşembe 18:16

15-20 seneden beri Erzurum üç tane büyükşehir başkanı değiştirdi. buna rağmen ne yazık ki koltuklarına çakılmış hiçbir yeteneği olmayan daire başkanları ve diğer bürokratlar hala yerlerinde sayarak duruyorlar. bunların birçoğu önceki başkanları harcamak için ellerinden geleni yaptılar. bunlar eğer yetenekli bürokratsalar, erzurumda hava kirliliği her sene bir evvelki seneyi aratıyor. şehirde yeşillik namına gözle görülür bir şey yok. caddelerimizdeki asfalt yollar uçurum halini almış. çok güzel otobüsler alınmış olmasına rağmen toplu ulaşım tam bir keşmekeş. daha neler neler. müdür ve diğer idareciler iyi bir elenmeli. kurumdaki bu bürokratlarla çalışmaya devam ederseniz gitti beş sene daha.

Yorumu oyla      8      4  
ERDAL ALMAZ 17 Nisan 2014 Perşembe 11:14

SAYIN BAŞKAN İLK İŞ LÜTFEN EVLERDE AKAN SULARIMIZIN İÇİLİR BİR ŞEKLE GELMESİ OLSUN

Yorumu oyla      8      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Orhan 'önce istişare' dedi
Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, yoğun tebrik ziyaretlerinden ...
Hacıcuma’da kentsel dönüşüm
Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Hacıcuma Kentsel Dönüşüm Projesinin ...
BBP'ten Fuara teşekkür, kampüse eleştiri
Büyük Birlik Partisi Erzurum İl Başkanı Yener Gözütok, ihalesi iptal edildiği ...
 
Aziziye’de Gençlik Meclisi oluşturulacak
AK Parti Aziziye İlçe Gençlik Kolları Teşkilatı, Belediye Başkanı Muhammed ...
Hınıslıoğlu’ndan Yılmaz’a ödenek teşekkürü
Erzurum Ticaret Borsası Başkanı Hakkı Hınıslıoğlu, kamu kurum ve kuruluşlarının ...
Başkan Orhan’a sıra dışı tebrik
Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’a, Erzurumlu aşıklar sıradışı ...
 
‘Bu makam halkın makamıdır’
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, kendisine hayırlı olsun ...
Özben seçim sonuçlarını değerlendirdi
Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Sosyoloji Program Koordinatörü ...
Büyükşehir Meclisi sandığa gitti
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in başkanlığında toplanan ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva