ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Atatürk Üniversitesi yeniden akredite edildi
Atatürk Üniversitesi yeniden akredite edildi
ETD ve  Türk Ocakları’ndan 24 Nisan tepkisi
ETD ve  Türk Ocakları’ndan 24 Nisan tepkisi
TÜBİTAK başarıyı ödüllendirdi
TÜBİTAK başarıyı ödüllendirdi
Tunceli yolunda heyelan tehlikesi
Tunceli yolunda heyelan tehlikesi
Ermenilerin katlettiği şehitler dualarla anıldı
Ermenilerin katlettiği şehitler dualarla anıldı
HABERLER>BÖLGEDEN
10 Nisan 2010 Cumartesi - 00:01

Şehit polislere dualar yağdı

İLHAMİ İBİŞ/ERZURUM GAZETESİ/Doğu Anadolu Bölgesi illerinde başta Erzurum olmak üzere, Polis Haftası sebebiyle şehit polisler için mevlit okutturuldu. Vatandaşın yoğun ilgi gösterdiği anma etkinliklerinde şehit polisler için dualar edildi.

Şehit  polislere dualar yağdı

Doğu Anadolu Bölgesi illerinde başta Erzurum olmak üzere, Polis Haftası sebebiyle şehit polisler için mevlit okutturuldu. Vatandaşın yoğun ilgi gösterdiği anma etkinliklerinde şehit polisler için dualara edildi.
HAMUR'DA ŞEHİTLER İÇİN MEVLİT OKUTULDU
//Ağrı'nın Hamur ilçesinde Türk Polis Teşkilatı'nın 165. kuruluş yıldönümü münasebetiyle şehit polisler için Mevlit okutuldu.
İlçe Emniyet Amirliği tarafından okutulan Mevlit Cuma namazı öncesi Büyük Camii'nde okutuldu. Şehtler için okutulan mevlidin ardından İlçe Emniyet Amiri Himmet Ali Aydoğdu. 16 Eylül 2003 tarihinde Siirt'in Baykan ilçesinde göreve giderken panzerin devrilmesi sonucu şehit olan Polis Memuru Yıldırım Günay'ın evine giderek annesi Azize Günay'ın elini öptü.
Ardında Şehir Mezarlığı'na geçerek burada bulunan Şehit Yıldırım Günay'ın mezarının dua eden İlçe Emniyet Amiri Aydoğdu, şehitlikteki bayrağı da çıkararak yerine yenisini astı.
BİNGÖL
Bingöl'ün Solhan İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından 10 Nisan Polis Haftası münasebetiyle şehit polisler için Mevlid-i Şerif okutuldu.
Solhan Emniyet Müdürlüğü tarafından ilçe merkezinde bulunan Ulu Camii'nde ikindi namazına müteakip mevlit okutuldu. Ulu Camii İmamı Mehmet Bingöl'ün okuduğu Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından, Ulu Camii Müezzini Abdurrahman Turgut tarafından Mevlid-i Şerif okundu. Mevlid-i Şerif'in ardından camii cemaatlerinden Hacı Ali Turgut tarafından ilahiler söylendi. Program İlçe Müftüsü Sacit Ekeri'nin okuduğu dualarla sona erdi.
Programa İlçe Emniyet Müdürü Beyazıt Çeken, polisler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
//ÇATIŞMADAN KİTABA YANSIYAN 'KELEBEK ETKİSİ'
Bingöl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürü Zafer Ercan, çatışma anında ölü olarak ele geçirilen bir kadın teröristin cesedi üzerindeyken hayal ettiği ve ardından kaleme aldığı 'Kelebek Etkisi' isimli kitabını çıkardı.
Meslek tecrübelerinden elde ettiği bilgileri halk ile paylaşmaya karar verdiğini belirten Zafer Ercan, yaşamı boyunca etkilendiği olaylardan harmanladığı konulardan oluşan kitabına verdiği ismi ise bir çatışma sonrasında esinlendiğini söyledi. Bir spor malzemesinin, bir gencin yanlış yola gitmesine engel olabileceğine inandığını belirten Ercan, kitabında küçücük bir kelebek etkisi ile hayatların nasıl değişeceğini detaylı olarak kaleme aldı. Yıllardır bağımlılık ile mücadele eden ve 8 yıldır bu konu hakkında bilgilerin yer aldığı bir web sitesi oluşturan Ercan, uyuşturucu ve bağımlılığın insanlar üzerindeki tahribatları anlatmak için konuşarak sesini duyuramadığı kitlelere kitaplarla ulaşmayı hedefliyor. 'Kelebek Etkisi' isimli kitabını bir çatışmada öldürülen kadın teröristin cesedi üzerindeyken yaşadıklarından esinlenerek yazan Ercan, minicik bir kelebeğin kanatlarından çıkan esintinin güçlü bir rüzgara dönüşebileceğini inandığını söyledi. Ercan, şöyle konuştu: "27 Temmuz 2008 Pazar günü Bingöl'de şark görevime başlamamın 16. günü ve aynı zamanda nöbetçi müdürdüm. Yaşatmak yerine öldürmeyi kendilerine yol olarak seçmiş, insan görünümlü yaratıklar, kan kokan, önceden hazırlamış oldukları planı uygulayarak Emniyet Müdürlüğü'ne ait bir binamıza saldırı düzenlediler. Teröristler tarafından binaya atılan ve patlaması durumunda binayı yıkacak bomba patlamadı ve ardından çatışma yaşandı. Çatışmada saldırıyı gerçekleştiren 3 terörist etkisiz hale getirildi. Bu teröristler içinde bulunan ve anne olmak gibi bir kutsallığı yaşama fırsatı varken, onun yerine terörist olmayı seçen ve polis merkezine bizzat kendi elleriyle bomba atan kadın saldırganın ara sokakta karşılaştığı özel harekat polislerine attığı el bombası da patlamadı. İkinci bir el bombası atma hazırlığı yapan terörist açılan ateş sonucu pimini çektiği bombanın üzerine düşerek parçalandı. Parçalanmış kadın teröristin cesedinin üzerine gittiğimde yerde yatanın hainliğine inat onun çocukluğunu hayal etmeye başladım. Doğduğu gün annesini, babasını nasıl mutlu ettiğini, çizgi film izlediğinde nasıl da eğlendiğini, okula gittiği ilk günü, hemşire ya da öğretmen olma hayalleri kurduğunu, evcilik oynadığını ve daha bir sürü insan tarafını düşündüm. Bu teröristin küçücük bir kelebek etkisiyle kandırılmış ve yanlış yola götürüldüğünü hayal ettim. Belki bir spor ayakkabı verilseydi, ya da olumlu olarak farklı bir kelebek etkisi oluşturulsaydı hemşire, öğretmen veya sporcu olabilirdi. Kelebek etkisine inananlardanım. Minicik bir kelebeğin kanatlarından çıkan esintinin güçlü bir rüzgara dönüşebileceğine yürekten inanıyorum" dedi.
1974 yılında Antalya'da dünyaya gelen Zafer Ercan, ilk ve ortaöğrenimini Antalya'da tamamladı. 1992 yılında Polis Akademisi'ni kazanan Ercan, 1996 yılında Komiser Yardımcısı olarak mezun oldu. 1997 yılında İstanbul Narkotik Şube'ye atanan Ercan Sokak Timleri Operasyon Amiri olarak 5 yıl görev yaptı. 2008 yılında Bingöl KOM Şube Müdürlüğü'ne atanan Ercan, uyuşturucu ile mücadele konularında sokakta yapılan mücadelenin tek başına yeterli olmadığı düşüncesiyle eğitim çalışmalarına başladı. Bir çok projeye imza atan Ercan Türkiye'nin değişik illerinde uyuşturucu ile mücadele uzmanı olarak eğitim ve seminerler verdi. İstanbul Üniversitesi Adli Tıp Enstitüsü'nde yüksek lisansını tamamlayan Ercan yurt içi ve yurt dışında bin 500'ün üzerinde eğitim ve konferans verdi. Ercan ilk göz ağrısı olan 'Testi Kırılmadan' isimli kitabını 2005 yılında yayınladı. Ardından 2006 yılında 'Kapımızdaki Düşman Uyuşturucu, 2007 yılında 'Aşkın Dört Element Hali' ve 2010 yılında ise 'Kelebek Etkisi' isimli kitaplarını yayımladı.
MUŞ
Muş'un Varto ilçesinde, 10 Nisan Polis Haftası etkinlikleri kapsamında bir tiyatro oyunu sahnelendi.
Bitlis Polis Meslek Yüksekokulu öğrencileri tarafından Varto Kültür Merkezi'nde sahnelenen 'Karakolda şenlik var' isimli 2 perdelik oyunu Varto Belediye Başkanı Gülşen Değer, Varto İlçe Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı Veysel Fidan, Cumhuriyet savcıları, hakimler, Emniyet Müdürü Haluk Demir, kamu kurum ve kuruluşlarının amirleri ile vatandaşlar izledi. Salondakiler tarafından büyük beğeni toplayan oyun, dakikalarca ayakta alkışlandı.
//ERZİNCAN EMNİYETİ’NDEN KİTAP BAĞIŞI
Erzincan Emniyet Müdürlüğü tarafından Kazım Karabekir Lisesi kütüphanesine 5 bin kitap bağışı yapıldı
Türk Polis Teşkilatı’nın Kuruluşu’nun 165. yıldönümü dolayısı ile Erzincan Emniyet Müdürlüğü tarafından Kazım Karabekir Lisesi kütüphanesine kitap bağışı yapıldı. Kazım Karabekir Lisesi içerisinde bulunan kütüphanenin açılışına Emniyet Müdürü Süleyman Oğuz, eşi Aynur Oğuz, Emniyet Müdür Yardımcıları, polisler ile öğrenciler katıldı. Erzincan Emniyet Müdürü Süleyman Oğuz’un eşi Aynur Oğuz tarafından Denizli Milli Eğitim Müdürlüğü ile anlaşma yaparak 5 bin kitap bağışında bulundu. Kazım Karabekir Lisesi Kütüphanesinde yapılan açılışta konuşma yapan Emniyet Müdürü Süleyman Oğuz il genelinde hangi okula kitap ihtiyacı var diye araştırma yaptıklarını vurgulayarak Kazım Karabekir Lisesinde karar kıldıklarını vurguladı. Oğuz “eşim böyle bir projeyi hazırladı.
Okul müdürümüz ise hangi kitaplara ihtiyaç olduğunu söyledi ve ona göre bizde kitabı tedarik ettirdik. Tabi biz bunu bu şekilde bırakmayacağız gerekli kitapları sürekli takip edip getireceğiz. Önemli olan okumadır bilgi belleklerde kaybolur ama kitaplarda kalıcı olur. Bu vesileyle öğrencilerimizin okumasını istiyoruz ve bunun için herkesin kitap konusunda hassasiyet göstermesini bekliyoruz”dedi. Konuşmanın ardından Erzincan Emniyet Müdürü Süleyman Oğuz kütüphane içinde bulunan yeni kitapların yer aldığı kitaplığın açılışı yapıldı.
//IĞDIR
Iğdır'da, 10 Nisan Polis Haftası etkinlikleri kapsamında polisin kullandığı teçhizat ve silahlar, açılan sergiyle halka tanıtıldı.Iğdır Zübeyde Hanım Bulvarı'nda kurulan çadır içerisinde düzenlenen sergiye vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Sergiyi gezen Iğdır Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, amaçlarının Türk Polis Teşkilatı'nın 165. kuruluş yıldönümü münasebeti ile vatandaş ile polis arasındaki kaynaşmayı sağlamak olduğunu belirtti. Aydın, "Çadırı ziyaret eden vatandaşlarımıza kullanılan teçhizatlarla ilgili bilgi veriyoruz ve kötü alışkanlıklar konusunda da uyarılarda bulunuyoruz" dedi.
//ŞEHİT POLİSLER İÇİN ARDAHAN'DA MEVLİT OKUTULDU
Ardahan Emniyet Müdürlüğü tarafından, geçmişte vatanı ve milleti için verdiği mücadelede şehit olan polis memurlarına Ardahan Merkez Cami’inde Cuma Namazını müteakiben mevlit okutuldu.Ardahan İl Emniyet Müdürü Abdurrahman Yılmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, vatanı ve milleti için gösterdiği mücadelede geçmişte şehit olan Türk Polisi için, Türk Polis Teşkilatının 165. Kuruluş yılı nedeniyle Ardahan Merkez Camide bir mevlit okutulduğunu söyledi.Yılmaz, “Bugün arkadaşlarla birlikte merkez camide geçmişte şehit olan polislerimiz için bir mevlit okuttuk. Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet dilerken, geride kalan eş ve yakınlarına sabır diliyoruz'' dedi.Merkez camide verilen mevlitte çıkışta vatandaşlara polisler tarafından gül suyu, lokum ve çikolata ikram edildi.
//ARDAHAN'DA MEVLİT OKUTULDU
Ardahan Emniyet Müdürlüğü tarafından, geçmişte vatanı ve milleti için verdiği mücadelede şehit olan polis memurlarına Ardahan Merkez Cami’inde Cuma Namazını müteakiben mevlit okutuldu.
Ardahan İl Emniyet Müdürü Abdurrahman Yılmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, vatanı ve milleti için gösterdiği mücadelede geçmişte şehit olan Türk Polisi için, Türk Polis Teşkilatının 165. Kuruluş yılı nedeniyle Ardahan Merkez Camide bir mevlit okutulduğunu söyledi.
Yılmaz, “Bugün arkadaşlarla birlikte merkez camide geçmişte şehit olan polislerimiz için bir mevlit okuttuk. Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet dilerken, geride kalan eş ve yakınlarına sabır diliyoruz'' dedi.
Merkez camide verilen mevlitte çıkışta vatandaşlara polisler tarafından gül suyu, lokum ve çikolata ikram edildi.
//EMNİYET TEŞKİLATINDAN 165. YIL SERGİSİ
Muş Emniyet Müdürlüğü tarafından Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 165. yıldönümü etkinlikleri kapsamında sergi açıldı. Emniyet Müdürlüğü'nün hizmet yürütürken kullandığı silahlar ve suçluların yakalanması için kullanılan malzemeler ile polis eşleri tarafından hazırlanan el emeği göz nuru ürünler sergilendi.
Polisevi'nde düzenlenen ve üç gün açık kalacak olan serginin açılışını Muş Valisi Erdoğan Bektaş, Belediye Başkanı Necmettin Dede, 34. Motorlu Piyade Tugayı Kurmay Başkanı Kurmay Albay Ali Uçarı, Cumhuriyet Başsavcısı Feridun Süzer ve Emniyet Müdürü Süleyman İlhan Acaröz yaptı. Sergiyi gezen davetlilere silahlar ve suçluların yakalanması için kullanılan malzemeler ile ilgili bilgiler görevli polis memurları tarafından aktarıldı.
Silah sergisinin ardından davetliler polis eşleri tarafından düzenlenen 'Takı Tasarım Sergisi'ni gezdiler. Polis eşleri tarafından hazırlanan takıları dikkatle inceleyen Vali Erdoğan Bektaş, iki sergi arasında büyük fark olduğunu belirtti.
Sergiyle ilgili olarak açıklama yapan Vali Erdoğan Bektaş, "Polisimiz kendisini çağdaş gelişmelere uydurdu, çağdaş teknikleri, malzemeleri kullanıyor. Artık eski usuller terk edilmiş. Soruşturma, inceleme, araştırma tamamen yeni tekniklerle, bilimsel tekniklerle yürütülüyor. Delillerin kaybolmaması, delillere ulaşılması için gerekli her şey yapılıyor. Bizim polisimiz de bu anlamda donanımlı olduğunu buradaki sergiyle de göstermiş oldu. Ayrıca polis eşleri tarafından hazırlanan takı tasarım sergisini de gezmiş olduk. Gerçekten her iki sergi arasında çok fark var. İki ayrı dünya gibi" diye konuştu.
//ŞEHİT POLİSLER ANISINA VOLEYBOL VE MASA TENİSİ TURNUVASI
Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Türk Polis Teşkilatı'nın 165. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında bombalı ve silahlı saldırı sonucu şehit olan polislerin anısına voleybol ve masa tenisi turnuvası düzenlendi.
Bir süre önce Yüksekova ilçesinde yol kenarına döşenen uzaktan kumandalı bombanın patlatılması sonucu şehit düşen İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Ufuk Şentürk ile Depin mevkiindeki Helil Vadisi'nde 2 kardeşi, eşi ve çocukları ile pikniğe giderken silahlı saldırıya uğrayarak şehit olan Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Engin Açıkgöz unutulmadı. Şehitler için Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen turnuvayı İl Emniyet Müdürü Metin Seyfi Sazak, İl
Jandarma Komutanı Kurmay Albay Sami Balcı ile polis memurları izledi. Finale çıkan takım ve polisler arasında bugün oynanan şampiyonluk karşılamalarıyla son bulacağı belirtildi.
Final karşılaşmaları öncesinde öğrencilerden oluşan Hakkari Polis Gücü Tekvando Takımı izleyenlere kısa bir gösteri sundu. Öğrendiklerini sergileyen öğrenciler gösterilerinin sonunda şehit düşen polislerin fotoğraflarını ve Türk bayrakları açtı. Polisler, şehit arkadaşlarının fotoğraflarını ve Türk bayrakları açan öğrencileri alkışlayarak 'Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez' sloganları attılar. Turnuvaya özel harekat timleri de tam teçhizatlı katılması ise dikkatlerden kaçmadı. Akşam saatlerinde kadar devam
edecek turnuva sonunda dereceye giren takım ve polis memurlarının belirleneceği bildirildi.
//VAN
Van'ın Muradiye İlçesi'nde Türk Polis Teşkilatı'nın 165. kuruluş yıldönümü düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.
Yıldönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen bir törenle yeniden dizayn edilen 'Polis Lokali'nin açılışı gerçekleştirildi. Cuma namazı öncesi okunan Mevlit'in ardından düzenlenen bir törenle lokalin açılışı yapıldı. Kurbanların kesildiği açılış töreninde bir konuşma yapan İlçe Kaymakamı Metin Esen, İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün imkanlarıyla onardığı lokalin hayırlı olması dileğinde bulundu.
Kaymakam Esen daha sonra Garnizon Komutanı Yüzbaşı Mustafa Akyer, Cumhuriyet Başsavcısı Metin Bilgili ve İlçe Emniyet Müdür Vekili Ferdi Büyükatak ile birlikte kurdele kestiler.Lokali gezen protokol üyeleri daha sonra dışarıda verilen kokteyle katıldılar.
Törene, Belediye Başkanı İzzet Çelik, bazı kamu kurum ve kuruluşların daire amirleri ile ilçe halkı ve Türkiye Partisi İl Başkanı Cemal Dilekçi, ilçe başkanı Kutbettin Durmaz ve beraberindeki partililerde katıldılar.
EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ ŞEHİT POLİSLER İÇİN MEVLİT OKUTTU
Van'da, '10 Nisan Polis Haftası' etkinlikleri kapsamında şehit polisler için mevlit okutuldu.
Türk Polis Teşkilatı'nın 165. kuruluşu yıldönümü münasebetiyle şehit polisler için mevlit okutuldu. İskele Caddesi üzerinde bulunan Hz. Ömer Camii'nde cuma namazı öncesi okunan Mevlid-i Şerif'i, Emniyet Müdürü Şükrü Rafet Mert, müdür yardımcıları, şube müdürleri, polis memurları ve çok sayıda vatandaş dinledi. Mevlit sonrasında din görevlilerince ilahiler okunan program, cuma namazının kılınmasıyla son buldu.
Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından vatandaşlara gül suyu, şeker ve lokum dağıtıldı. Camideki program sonrası 2 Nisan Polis Evi'nde şehit aileleri ve ekmekli emniyet personeline de öğlen yemeği verildi.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
"Türk Kültür Hayatında Matüridilik" Paneli
BURHAN KARADUMAN (İHA) - 9 Eylül Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. ...
Emniyet’ten Çocuk Festivali
FERDİ DURDU (İHA) - Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 165. yıldönümü ...
Kuzey Anadolu Fay Hattı takipte
ANKA/ERZURUMBaşbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, Sivas ...
 
Hava alanı'nda resim sergisi
Van Emniyet Müdürlüğü, '10 Nisan Polis Haftası' etkinlikleri kapsamında ...
Ağrı'da kurtuluş şöleni başladı
AHMET GENÇ (İHA) - Ağrı'nın düşman işgalinden kurtarılışının 92. yıldönümü ...
Küçük sanayici İŞGEM ile büyüyecek
BURHAN KARADUMAN (İHA) - Malatya 2. Organize Sanayi Bölgesi'nde İş Geliştirme ...
 
Halk, Polisin coşkusunu paylaşıyor
İHA/Doğu Anadolu Bölgesinde Polis haftası çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. ...
Doğu yeni bir havaalanına kavuşuyor
ABDULKERİM KANTARCIOĞLU (İHA) - Tamamlanmadan yapımı durdurulan Bingöl ...
Doğu’da Polis-Vatandaş el ele
İHA/Polis haftası Doğu Anadolu Bölgesi illerinde büyük bir coşkuyla kutlanıyor. ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva