ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Hasta yakınları polise saldırdı: 3 gözaltı
Hasta yakınları polise saldırdı: 3 gözaltı
‘Sibergöz-36’ operasyonunda 19 tutuklama
‘Sibergöz-36’ operasyonunda 19 tutuklama
Aynalı: 'Erzurum yeşil bir şehre dönüştü'
Aynalı: 'Erzurum yeşil bir şehre dönüştü'
Erzurum’dan 4 ayda 11.6 milyon dolarlık ihracat
Erzurum’dan 4 ayda 11.6 milyon dolarlık ihracat
Erzurumspor deplasmanda galibiyet arayacak
Erzurumspor deplasmanda galibiyet arayacak
HABERLER>BÖLGEDEN
11 Kasım 2023 Cumartesi - 01:41

Saygı ve şükranla…

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Tüm ülke, Türk Dünyası ve Gönül Coğrafyasında olduğu gibi Doğu Anadolu Bölgesi illerinde düzenlenen ve milli duruş ve metaneti ifade eden törenlerde saygı, şükran, minnet ve rahmetle anıldı.

Saygı ve şükranla…

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Tüm ülke, Türk Dünyası ve Gönül Coğrafyasında olduğu gibi Doğu Anadolu Bölgesi illerinde düzenlenen ve milli duruş ve metaneti ifade eden törenlerde saygı, şükran, minnet ve rahmetle anıldı.

YOĞUN KATILIM

"Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır." diyerek Cumhuriyet ve değerlerini Türk Milletine emanet eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk için düzenlenen törenlere yoğun katılım kaydedildi.

GÖNÜLLER BULUŞTU

Millî Mücadele'nin temel taşlarından Erzurum Kongresi’nde;  "Millî sınırlar içinde vatan bölünmez bir bütündür, parçalanamaz." kararlılığını tüm cihanın idrakine belleten Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün emanetine sahip çıkılarak,  vatanın birliği, devletin dirliği, milletin bölünmez bütünlüğü kaydında gönüller buluştu.

BİNGÖL'DE ATATÜRK SAYGI VE MİNNETLE ANILDI
Bingöl’de 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü dolayısıyla Atatürk Anıtı’nda tören düzenlendi.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hayata veda etmesinin 85. yıldönümü sebebiyle Bingöl'de anma töreni yapıldı. Valilik bahçesindeki düzenlenen törene, Vali Ahmet Hamdi Usta, Belediye Başkanı Erdal Arıkan, ve kurum müdürleri katıldı. Vali Usta ve Belediye Başkanı Arıkan, Atatürk anıtına çelenk sundu. Ardından Atatürk’ün ebediyete intikal ettiği saat olan 09.05’te siren sesleri eşliğinde iki dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

IĞDIRLI ÇOCUKLAR ATATÜRK’Ü SAYGIYLA ANDI

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü dolayısıyla Iğdırlı öğrenciler, Anıtkabir’de Mehmetçiğin nöbet değişimini canlandırdı.

Iğdır Cannetabat köyü Şehit Havacı Er Nurettin Manaz İlkokulundaki 6 öğrenci, Anıtkabir'de Mehmetçiğin nöbet değişimini canlandırdı. Iğdır Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü dolayısıyla hazırladığı videoda, Iğdır’da bir köy okulunda öğrencilerin ahşaptan silahlarla Atatürk büstünün önünde nöbet değişimi yaptığı görüntülere yer verildi. Anıtkabir'deki nöbet değişimi anında çekilen videolarla harmanlanan görüntünün sonunda ise bir kız çocuğu duvara sonsuzluk işareti çizdi.

KARS’TA ATATÜRK ŞÜKRANLA ANILDI

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 85. yıldönümünde, tüm ülkede olduğu gibi Kars’ta da törenlerle anıldı.

Hükümet Konağı önünde düzenlenen anma töreninde, Vali/Belediye Başkan Vekili Ziya Polat ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Şahin Yenilmez, Atatürk anıtına çelenk sundu.

Ardından da Atatürk’ün 85 yıl önce ebediyete göçtüğü an olan 09.05 geçe, il genelinde ‘Ti’ sesi eşliğinde 2 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı eşliğinde bayraklar yarıya indirildi.

Atatürk’ü anma etkinlikleri, daha sonra İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Salonu’nda devam etti. Burada da 2 dakika boyunca Atatürk’ün kendi sesinden 10 Yıl Nutku eşliğinde saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Program, günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılması devam etti. Atatürk’ün Biyografisi, şiirlerin okunması, Atatürk’ün Gençliğe hitabesi ve gençliğin Ata’ya cevabı, Atatürk Oratoryosu ve Atatürk’ün sevdiği şarkı ve türküler dinletisi program sona erdi.

Programa; Vali ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat, kurum ve daire amirleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

ATATÜRK, VEFATININ 85. YIL DÖNÜMÜNDE SAYGIYLA ANILDI

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 85. yıl dönümünde Malatya 'da düzenlenen törenle anıldı.

Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirilen törene, Malatya Valisi Ersin Yazıcı, 2.Ordu Komutanı Korgeneral, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile askeri ve mülki erkan katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve sonrasında İstiklal Marşı okunmasının ardından Malatya Valisi Ersin Yazıcı Anıt Şeref Defteri'ni imzaladı. Vali Yazıcı, Anıt Şeref Defterine, “Milletin yaşama gücünü tükettiği zannedilen bir dönemde, siz korkusuzca ortaya atılarak Türk milletinin bağımsız yaşama arzusuna ve vatan toprağı sevgisine güvendiniz. Millî Mücadele’yi hiçbir şeyden yılmayan iradenizle organize ettiniz. Önünüze çıkan engelleri büyük bir azim, cesaret ve kararlılıkla aşarak milletimizin refah ve mutluluğu için durmaksızın çalıştınız ve bu uğurda hiçbir fedakârlıktan kaçınmadınız. Millet olarak birlik ve beraberliğimizin bekası, ülkemizin müreffeh ülkeler arasında hak ettiği yeri alması uğrunda karşılaşacağımız bütün engelleri bertaraf edeceğimizden emin ve müsterih olunuz. Türk milletinin istiklali ve istikbali uğruna yaptıklarınız için sonsuz şükranlarımızı sunuyorum. Ruhunuz şad olsun” ifadelerini yazdı.

Anıt önündeki törenin ardından protokol üyeleri ve vatandaşlar, Kongre ve Kültür Merkezine geçerek burada Atatürk fotoğraflarının bulunduğu resim sergisi ziyaret gezdi. Daha sonra program kongre ve kültür merkezi konferans salonunda düzenlenen anma programı ile sona erdi.

YÜKSEKOVA’DA 10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA ETKİNLİĞİ

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 85'inci yıl dönümünde Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde düzenlenen törenle anıldı.

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü dolayısıyla Yüksekova Belediyesinin önünde düzenlenen tören, Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ömer Çimşit’in Atatürk heykeline çelenk sunmasıyla başladı. Saatler 09.05'i göstermesiyle birlikte siren eşliğinde 2 dakikalık saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı okundu. Çelenk programından sonra Yüksekova Kız İmam Hatip Anadolu Lisesinde anma programının devam edeceği belirtildi.

Programa, Yüksekova Kaymakamı Ömer Çimşit, P. Albay Murat Uluğ, Yüksekova İlçe Emniyet Müdürü Hasan Fatih Anamur, Yüksekova İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Atael, Esendere Belde Belediye Başkanı Dirbaz Büyüksu, kurum amirleri, öğretmenler, asker ve polis katıldı.

ÖĞRENCİLERDEN 10 KASIM KOREOGRAFİSİ

Elazığ’ın Arıcak ilçesinde 200 öğrencinin 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü nedeniyle oluşturduğu sonsuzluk simgesi ve ‘İzindeyiz’ koreografisi büyük beğeni topladı.

Arıcak İmam Hatip Ortaokulu ve Arıcak Ortaokulu, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü etkinlikleri çerçevesinde bir koreografi hazırladı. Okulun bahçesinde bir araya gelen 200 öğrenci, sonsuzluk simgesi ve ‘İzindeyiz’ yazısını oluşturdu. Dron ile görüntülenen koreografi büyük beğeni topladı.

Atatürk’ün izinde olduklarını belirten öğrencilerden İşfak Aras, "Her zaman onu takip edeceğiz. Kalbimizde onun da bir yeri var. İki okul birleşerek büyük bir etkinlik yaptık. Her zamanki gibi eğlenceli geçti” dedi. 7’nci sınıf öğrencisi Beyzanur Benken ise, “Burada 10 Kasım Atatürk’ü anma töreninde bulunduğum için çok mutluyum.” diye konuştu.

ELAZIĞ’DA ATATÜRK DÜZENLENEN TÖRENLE ANILDI

Elazığ’da Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 85. yılında düzenlenen törenle anıldı.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 85. yılı nedeniyle Elazığ'da resmi tören düzenlendi. Valilik binası önündeki Atatürk heykeline çelenklerin sunulmasının ardından saat 09.05'te sirenlerin çalmasıyla 2 dakika saygı duruşunda bulunularak, İstiklal Marşı okundu. Daha sonra Bünyamin Eroğlu Kültür Merkezi'nde Limak Ortaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan gösteriler sergilendi.

Törene Vali Ömer Toraman, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 8. Kolordu Komutanı Tümgeneral Tamer Atay, Fırat Üniversitesi (FÜ) Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, İl Emniyet Müdürü Adnan Karayel, İl Jandarma Komutanı Albay Murat Evren, protokol üyeleri, kurum müdürleri, gaziler, öğrenciler, emniyet ve askeri personel katıldı.

AĞRI’DA ATATÜRK’Ü ANMA TÖRENİ DÜZENLENDİ

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 85’inci ölüm yıl dönümü dolayısıyla Ağrı'da anma töreni ve çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Ağrı Abide Meydanı’nda Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 85’inci yıl dönümü nedeniyle Ağrı Valisi Mustafa Koç ve Ağrı Belediye Başkanı Metin Karadoğan Atatürk Anıtı’na çelenk sundu. Çelenk sunma töreninin ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından tören Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen anma programıyla devam etti. Öğrenciler tarafından okunan şiir ve tiyatro gösterileriyle devam eden program yarışmalarda dereceye giren öğrencilere hediyelerinin verilmesinin ardından sona erdi. Programa il protokol üyeleri, askeri personeller, öğrenciler ve öğretmenler katıldı.

BİTLİS’TE 10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA PROGRAMI

Bitlis’te 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü nedeniyle program düzenlendi.

Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk heykeline çelenk sunulması ile başlayan program, saat 09.05’te saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti. Daha sonra Bitlis Kültür Merkezine geçen protokol üyeleri, burada Atatürk’ün hayatının yer aldığı sinevizyon gösterisini izledi. Öğretmen ve öğrenciler tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşmaların yapılması ve şiirlerin okunmasının ardından oratoryo gösterisi yapıldı.

Ziya Eren Güzel Sanatlar Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan Atatürk’ün sevdiği şarkılar konserinden sonra program sona erdi.

Programa Bitlis Valisi Erol Karaömeroğlu, Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, Jandarma Komutanı Tuğgeneral Eyüp Subaşı, İl Emniyet Müdürü Ortaç Şekeroğlu, kurum amirleri, askeri erkan ve öğrenciler katıldı.

ERZİNCAN’DA 10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk vefatının 85'inci yıldönümünde Erzincan'da düzenlenen törenle anıldı.

Erzincan’da 10 Kasım Atatürk'ü anma etkinlikleri kapsamında belediye önündeki meydanda tören düzenlendi. Kent protokolü tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu. Saatler 9'u 5 geçeyi gösterdiğinde siren eşliğinde vatandaşların 2 dakikalık saygı duruşunda bulunmasının ardından İstiklal Marşı okundu.

Daha sonra İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Müftülük Konferans Salonunda düzenlenen “10 Kasım Atatürk’ü Anma” programına geçildi.

Burada da program saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Programda ilk olarak konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal, “Tüm dünyanın, hatta hayatı boyunca mücadele ettiği düşmanların bile kabul ettiği Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bugün aramızdan ayrılışının 85. yılı. O, kısacık hayatında dünya tarihinde benzeri görülmemiş izler bıraktı. Atatürk ileriyi gören bir liderdi. Bize düşen onun fikirlerine kulak vermek, anlamaya çalışmak ortak değerimizi gençliğe iyi tanıtmaktır. Atatürk idealist bir liderdi. Hür ve bağımsız bir ülke idealini gerçekleştirdikten sonra Türkiye Cumhuriyeti’ni ileri müreffeh ülkeler idealine yükseltmiştir. Ve hayatı boyunca bunun için mücadele vermiştir. Atatürk, toplumun her kesmini kucaklayan bir halk adamıydı. Onun, “Benim için en büyük makam ve ödül, Türk milletinin bir ferdi olarak yaşamaktır” sözüde de bunu kanıtlar. O, eğitim bilim, fen, sanat, spor ve kültüre çok önem vermiştir. “En büyük emelim, milli irfanı yükseltmektir” sözünü söyleyen Atatürk, milli eğitim hedefleriyle yetiştirilecek gençliğin önemini vurgulamıştır. O, hep milletine güvendi, inandı ve onlarla gurur duydu. Kurtuluş savaşı’nın ardından söylediği “En büyük davamız en medeni ve müreffeh bir millet olarak varlığımızı yükseltmektir” sözü bunu ispatlamaktadır. Ömrünü Türk milletine adayan büyük kahramanın çabasına mukabil, bizlere düşen görev, yüzümüzü geleceğe dönmek, ufkumuzu geniş, hedeflerimizi büyük tutmaktır.

Vefatının 85. Yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve bu vatan uğruna canlarını feda etmiş aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor hepinize saygılar sunuyorum” dedi.

Daha sonra konuşma yapan Erzincan Vali Vekili Yusuf İzci ise, “Bugün, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete irtihalinin 85. yılında saygıyla, minnetle ve şükranla anıyoruz. 10 Kasım, ulusal bağımsızlığımızın sembolü olan bir lideri, Mustafa Kemal Atatürk'ü, anlama ve onu yeniden idrak etme günüdür. Atatürk, ülkemizin en zor zamanlarında, İstiklal Harbi’nde gösterdiği liderlik, düşmanın topraklarımızdan atılmasındaki öncülük ve Cumhuriyetimizin temellerini atan reformlarla tarihimizde muhkem ve muazzez izler bırakmıştır. O, aziz milletimize yeni bir istikamet çizen ve bize daha ileri bir yer kazandıran eşsiz bir lider olarak yâd edilmeyi fazlasıyla hak etmiştir. Kurtuluş Savaşı boyunca Türk milletinin gücüne inanan ve bu büyük zaferin milletin eseri olduğunu her fırsatta vurgulayan Atatürk, ulusumuzun ve dünya halklarının özgürlük ve bağımsızlık meşalesi olmuştur. İleri görüşlülüğü ve barış yanlısı duruşu onu dünyanın en saygın devlet adamlarından biri yapmıştır.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğindeki İstiklal Mücadelemiz, zulme karşı koyma ve bir diriliş efsanesi olarak tarihe geçmiştir. O, ulusal birlik ve beraberliği en üst seviyeye çıkartarak milletimizin asla esaret altında kalmayacağını bütün dünyaya ilan etmiştir. Atatürk’ün vatan sevgisi, çalışma azmi ve millete olan güveni, hepimiz için aydınlık bir geleceğin kapılarını aralamıştır. Bu düşüncelerle, devlet-i ebed-müddetimizin banisi, milletimizin müstesna lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü başta olmak üzere aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmetle, minnetle ve şükranla yâd ediyorum” diye konuştu.

MUŞ’TA 10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA PROGRAMI

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 85. yılında Muş'ta düzenlenen törenle anıldı.

Muş Valisi Avni Çakır ve Muş Belediye Başkan Vekili Muhterem Bozkurt, Kent Meydanı'ndaki Atatürk heykeline çelenk sunması ile başlayan program, saat 09.05'te siren sesi eşliğinde saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı okundu. Daha sonra Muş Fen Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından öğretmenevi konferans salonunda düzenlenen programda günün anlam ve önemini belirten konuşma yapılarak şiirler okundu. Şehit Yücel Kurtoğlu Güzel Sanatlar Lise tarafından hazırlanan resim sergisinin açılışının yapılmasıyla program son buldu.

Burada gazetecilere açıklamalarda bulunan Vali Çakır; Ruslar, İngilizler, Yunanlılar, Fransızlar, İtalyanlar tarafından yurdun dört bir yandan işgale uğradığını belirterek, "Psikolojik olarak bozulmuş bir millet. Silah anlamında o anki dünyanın kullanmış olduğu modern silahlardan uzak, kendi imal ettiği herhangi bir silah, cephane üretimi söz konusu değil. Tam bir umutsuzluk hali ve o anda ortaya çıkan genç bir Osmanlı Subayı Gazi Mustafa Kemal Atatürk. Moralsiz, çok dağınık, çok parçalı bu ulusun güçlü bir lider altında toplanmasıyla ancak dirilebilirdi. Nitekim de öyle oldu" dedi.

Çakır, Cumhuriyet’in 100 yılında çok ileri kazanımların elde edildiğini ifade ederek, "Dünya ve ülkemiz çok hızlı gelişiyor. Bu aşamaya gelmek için çektiğimiz sıkıntıları çok iyi biliyoruz. Cumhuriyetimiz 100 yılda çok ileri kazanımlar elde etti. Bunun temelinde, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk döneminde atılan güçlü adımlar, alınan ciddi kararlar sayesinde biz bugünlere geldik. Kurtuluş Savaşı'nda nasıl 7 düvele karşı savaştıysak bugün de bu gelişmeyi resmen 7 düvele karşı savaşarak sürdürüyoruz. Gelecekte sizlerin sayesinde dünyanın en güçlü devletlerinin başında geleceğimize inanıyorum. Çok zorlu şartlarda, büyük bir özveriyle mücadele eden, Cumhuriyeti kurarak bugünlere gelmemize vesile olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ve onun aziz silah arkadaşlarını bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum” şeklinde konuştu.

VAN’DA 10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA PROGRAMI

Van’da, 10 Kasım Mustafa Kemal Atatürk’ü Anma Günü nedeniyle program düzenlendi.

Beşyol Meydanı’ndaki valilik bahçesinde düzenlenen tören, Vali ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Dr. Ozan Balcı ile İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Adem Şen’in Atatürk heykeline çelenk sunumuyla başladı. Saat 09.05’te sirenlerin çalması, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından program, Van Devlet Tiyatrosu salonunda devam etti. Atatürk’ün hayatını anlatan sinevizyon gösteriminin ardından resim, şiir, kompozisyon ve koşu yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Mini konser ve şiirlerin okunmasıyla devam eden program, oratoryo ile sona erdi.

 
Erdoğan: ‘Somut adımlara ihtiyacımız var’
 
Erdoğan’dan Türkiye Yüzyılı’nın yükselişi vurgusu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Aşkale Çimento’da 10 Kasım anması
Aşkale Çimento Fabrikaları ve Hazır Beton tesislerinde 9’u 5 geçe çalınan ...
Atatürk, vefatının 85. yıl dönümünde saygıyla anıldı
Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının ...
Iğdırlı çocuklar Atatürk’ü saygıyla andı
10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü dolayısıyla Iğdırlı öğrenciler, Anıtkabir’de ...
 
Kars’ta Atatürk şükranla anıldı
Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ...
Yüksekova’da 10 Kasım Atatürk’ü Anma etkinliği
Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 85'inci ...
Tatvan'da Atatürk rahmet ve minnetle anıldı
Bitlis’in Tatvan ilçesinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 85’inci vefat ...
 
Bingöl'de Atatürk saygı ve minnetle anıldı
Bingöl’de 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü dolayısıyla Atatürk Anıtı’nda tören düzenlendi.
Emniyetten Atatürk’e özel video klip
Erzincan Emniyet Müdürlüğü, Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin ...
'Mübariz İbrahimov'a vefa
Azerbaycan'ın "milli halk kahramanı" olan Mübariz İbrahimov adına çok ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Şarkışla
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Güvenin Verilmeyeni
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva