ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
ETÜ’de Moleküler Biyoloji ve Genetik Öğrenci Kongresi
ETÜ’de Moleküler Biyoloji ve Genetik Öğrenci Kongresi
Erzurum’da FETÖ üyesi öğretmen yakalandı
Erzurum’da FETÖ üyesi öğretmen yakalandı
ETSO’dan belediyelere tebrik turu
ETSO’dan belediyelere tebrik turu
Jandarma sahip çıktı
Jandarma sahip çıktı
Doğu Anadolu’da yeni kelebek türü keşfedildi
Doğu Anadolu’da yeni kelebek türü keşfedildi
HABERLER>TÜRKİYE
13 Nisan 2015 Pazartesi - 14:53

Sayan’dan ses getirecek açıklama

Sayan, ”CHP önce kendine baksın. 1915 Ermeni olaylarını soykırım olarak nitelendiren hanımefendi şu anda İstanbul’un CHP’den birinci sıra adayıdır. Ben Erzurumluyum, Ağrılıyım. Oralarda Ermenilerin bize neler çektirdiğini biz biliyoruz” dedi.

Sayan’dan ses getirecek açıklama

AK Parti İzmir Milletvekili adayı gösterilen eski CHP'li Savcı Sayan, Baykal’la olduğu dönemde bütün gelen makam ve mevkilere rağmen Baykal’ı satmadığını söyledi. 7 Haziran seçimlerini de değerlendiren Sayan, “AK Parti birinci parti çıkacak, CHP oy kaybedecek, MHP yerinde sayacak, HDP ise barajın altında kalacak” dedi.

Erzurum’da uydu üzerinden yayın yapan Kardelen TV Ana Haber Bültenine canlı telefon bağlantısı ile bağlanan AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Savcı Sayan, Deniz Baykal’ın kendisiyle ilgili açıklamalarını değerlendirdi. Kılıçdaroğlu’nun milli bir muhalefet yapacağına inanmadığı için yollarını ayırdığını söyleyen Sayan, seçim değerlendirmesinde bulunarak yeni Türkiye’de yeni Türkiye’nin neferi olarak her yerde çalışmaya hazır olduğunu söyledi.

"YENİ TÜRKİYE’DE YENİ TÜRKİYE’NİN NEFERİ OLARAK HER YERDE ÇALIŞMAYA HAZIRIM"

Adayların belirlenmesinin herkes için hayırlı olması gerektiğini ifade eden Savcı Sayan, kendisinin İzmir’den aday olduğunu söyledi. Sayan, “Genel merkez böyle bir şeyi uygun gördü ve ben İzmir’den milletvekili adayıyım. Millete hizmet etmek için elimizden geleni yapacağız seçildiğimiz takdirde. Seçilmezsek bile yürüdüğümüz yolda yeni Türkiye’de yeni Türkiye’nin neferi olarak her yerde çalışmaya ve koşmaya başlayacağız” dedi.

"HİZMET MERKEZİ NEFERLERİNİ NEREDE GÖREVLENDİRİRSE ORAYA DOĞRU KOŞARIZ VE GİDERİZ"

Sayan, “İzmir’de öyle takdir etmişler. Sayın Başbakan da katıldığı bir televizyon programında, 'Biz Savcı Bey'i, İzmir’e gönderdik ve orada değerlendirmek istiyoruz' dedi. Başbakanımız dolayısıyla genel merkez öyle takdir buyurmuştur. Genel merkez hizmet merkezidir. Bizde hizmet neferleriyiz. Hizmet merkezi neferlerini nerede görevlendirirse oraya doğru koşarız ve gideriz" şeklinde konuştu.

"DENİZ BAYKAL SON DERECE MAKUL VE ŞIK BİR YAKLAŞIMDA BULUNDU"

Deniz Baykal’ın kendisiyle ilgili açıklamaları son derece doğal olarak değerlendiren Sayan, “Sayın Baykal’a benimle ilgili soru soruldu. Sayın Baykal da makul bir cevap verdi. Daha önce de benim çalışma arkadaşlarım AK Parti’de bakanlık yapmışlardı. Sadece benim üstümün üzerinde durup bunu gündeme getirmenin çok anlamlı olmadığını söyledi. Herkesin kararı kendisinindir. Kendi kararını herkes kendi verir. Böyle şeylerin siyasette olabileceğini dair bir şeyler söyledi. Orada benim için en önemli olan cümle sahiplenen birileri vardır oldu. Demek ki biz sahiplenemedik bu arkadaşımızı, o da eğer bir şeyler yapmak istiyorsa etkinliklerde bulunmak istiyorsa ben bundan rahatsız olmam dedi. Birilerinin de siyaset yapma hakkının olduğunu söyledi. Son derece makul ve şık bir yaklaşımda bulundu” diye konuştu.

"BAYKAL’LA OLDUĞUM DÖNEMDE BAYKAL’I SATMADIM"

Sayan, “Herkes kendi kararını kendisi verir. Bu karar benim kararımdır. Ben sayın Baykal’a tanışarak bu kararı vermedim. Ya da sayın Baykal’a sen istemezsen ben gitmeyeceğim diye bir şeyde olmadı. Dolayısıyla sayın Baykal’la olduğum dönemde Baykal’ı satmamışımdır. Bütün gelen makam ve mevkilere rağmen satmamışımdır. Zor gününde yanında durmuşumdur. Ama daha sonraki süreçlerde farklı düşünmüşüzdür. Kendisi öyle düşünmüş ben böyle düşünmüşüm. Kimin haklı olacağına zaman karar verecektir. Ama ben yeni Türkiye’de son 12 yılda AK Parti’nin yaptıklarını kimsenin inkar etmeyeceğine dair görüşlerim var. Vicdanı olanların böyle bir şey yapması lazım. Son 12 yılda Türkiye’de çok güzel şeyler oluyor. Türkiye güzel bir noktaya geliyor” dedi.

"KILIÇDAROĞLU’NUN MİLLİ BİR MUHALEFET YAPACAĞINA İNANMIYORUM"

Türkiye’de muhalefetin de olmasının önemli olduğunun altını çizen AK Parti Milletvekili adayı Sayan, sözlerini şöyle sürdürdü:

”Milli bir muhalefetin olmasını da inşallah Baykal yapar. Sayın Kılıçdaroğlu’nun milli bir muhalefet yapacağına ben inanmıyorum. İnanmadığım için de yollarımı ayırdım. Benim ülkemin milliliği benim için çok önemlidir. Bu ülkenin insanları olarak 780 bin kilometrekarede hep birlikte beraber kardeşçe yaşamanın hayalini kuruyorduk. Son 10 yıldır hayallerimiz gerçekleşmeye doğru gidiyor. Burada bize düşen ise bu yolu zorlaştırmak değil herkesi kardeşleştirmektir. Ayrıştırmak değil kaynaştırmak üzerine siyaset yapmamız gerekiyor. Ben bu siyasetin AK Parti’de olacağına inandım. Bu siyasetin Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı, devlet başkanlığı liderliğinde olabileceğine sayın Başbakanın, başbakanlığında olabileceğine inanan bir kardeşinizim. Ben bu yolda yürüyeceğim. Bu yol zindana dönse bile ben bu arkadaşlarımla beraber bunu da göze alan birisiyim.”

"CHP ÖNCE KENDİNE BAKSIN"

Kendisinin AK Parti’den aday olmasından dolayı kimsenin gocunmaması gerektiğini ifade eden Savcı Sayan, herkesin kendine göre bir yolu olduğunu söyledi. Sayan, ”CHP önce kendine baksın. Kaç kişiyi aldı, kimi gönderdi kimi aldı. 1915 Ermeni olaylarını soykırım olarak nitelendiren hanımefendi şu anda İstanbul’un CHP’den birinci sıra adayıdır. Bu hanımefendi televizyonlarda diyor ki ben 24 Nisan’da Ermenilerin sözde soykırım gününde Taksim’de olacağım ve ben bu soykırımı protesto edeceğim. Ben Erzurumluyum, Ağrılıyım. Oralarda Ermenilerin bize neler çektirdiğini biz biliyoruz” dedi.

"CHP OY KAYBEDECEK, MHP YERİNDE SAYACAK, HDP’DE İSE BARAJIN ALTINDA KALACAK"

7 Haziran’da yapılacak seçimler öncesinde değerlendirmede bulunan Sayan, ”Önümüzdeki seçimlerde değişen bir şey olmayacak AK Parti birinci parti olarak çıkacaktır. Anayasa’yı değiştirebilecek çoğunluğu elde edecektir. CHP oy kaybı yaşayacaktır. MHP yerinde sayacaktır. HDP’de barajın altında kalacaktır. Bütün bunlar böyle olacaktır. Bunun dışında kimse başka bir şey beklemesin” şeklinde konuştu.

 
Korkut Tosyalı öğrencileri sevindirdi
 
‘Ey Papa, Onlar binlerce müslümanı katletti..!
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 3 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
ahmet aydın 15 Nisan 2015 Çarşamba 11:47

ARKADAŞ SAVCI SAYAN KEŞKE ERZURUM DOĞUMLU OLSAYDI BİZİM PISIRKLARIMIZDAN İYİ YORUMCU BEY BEN VESİZ ERZURUMLUYUZ NE YEPTIK

Yorumu oyla      6      5  
nefı 14 Nisan 2015 Salı 10:34

tutak ta bu adamı seven kac kışı var

Yorumu oyla      9      4  
Mürteza OKTAY 14 Nisan 2015 Salı 10:15

Süha bey niye rahatsız olmuşsun.Adam ermeni meselesine anlatmış bunu sahiplenmiş kendine dert edinmiş.Ne var bunda Erzurumlu olmasında ne sakınca var.Teşekkür etmemiz gerekirken tamtersi tavrınız sizin olaylara ne kadar duyarsız olduğunuzu gösterir.

Yorumu oyla      8      8  
SÜHA MÜHÜRDAROĞLU 13 Nisan 2015 Pazartesi 20:58

BU ADAM ERZURUMLU FALAN DEĞİL.NERDEN ERZURUMLU OLUYORMÜŞ.GİDİP KENDİ MEMLEKETİNDE KONUŞSUN.ERMENİ MESELESİNİ ANLATACAK GERÇEK ERZURUMLU HOCALARIMIZ VAR BİZE YETERLER.KALİTELERİ DE BİLGİLERİ DE GÜVENİLİR İNSANLAR..

Yorumu oyla      13      7  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
‘Her kutlu doğum sancılı olur’
Erdoğan, ‘Milletimiz önümüzdeki 4 yılda Türkiye’yi yönetecek kadroları ...
‘Makam Değil, Dava Peşinde Olun’
Yeni Türkiye'nin gençlerin omuzlarında yükseleceğini kaydeden Başbakan ...
‘Ateşle oynayan kendisi kaybeder’
Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, PKK’lılar tarafından askere düzenlenen ...
 
“Bu ülke, bu millet kıskanılan bir millettir”
Türkiye’nin hem bulunduğu coğrafyanın hem de milletin kadim tarihinden ...
Davutoğlu’ndan hak ve özgürlük vurgusu
Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin insan hak ve özgürlüklerine dayanan bir ...
Kutlu Doğum Haftası Teması açıklandı
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, 2015 yılı Kutlu Doğum ...
 
‘Bu kervan yürüyor, yürüyecek’
Erdoğan, "Onun için ısrarla bir şey söylüyorum, diyorum ki 'artık bu gömlek ...
Davutoğlu gündemi değerlendirdi
Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Üst limitim yok. Birisi iddialı giriyorsa zaten, ...
‘Milletimle arama aracı koymadım ‘
Erdoğan, “Artık Türkiye tüm gücünü, tüm imkanlarını, tüm enerjisini 2023 ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva