ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
ETÜ’de Moleküler Biyoloji ve Genetik Öğrenci Kongresi
ETÜ’de Moleküler Biyoloji ve Genetik Öğrenci Kongresi
Erzurum’da FETÖ üyesi öğretmen yakalandı
Erzurum’da FETÖ üyesi öğretmen yakalandı
ETSO’dan belediyelere tebrik turu
ETSO’dan belediyelere tebrik turu
Jandarma sahip çıktı
Jandarma sahip çıktı
Doğu Anadolu’da yeni kelebek türü keşfedildi
Doğu Anadolu’da yeni kelebek türü keşfedildi
HABERLER>GUNCEL
10 Mart 2014 Pazartesi - 03:01

SÖYLEŞİ: Gurbetteki ERZURUM-Süleyman Güraksın

Bu haftadan itibaren başlattığımız ‘Gurbetteki ERZURUM’ başlıklı söyleşilerimizin ilkinde Erzurum Vakfı Gençlik Kolları Başkanı Baki Batman’ı konuk ettik.

SÖYLEŞİ: Gurbetteki ERZURUM-Süleyman Güraksın

SUNUŞ:

Bu haftadan itibaren başlattığımız ‘Gurbetteki ERZURUM’ başlıklı söyleşilerimizin ilkinde Erzurum Vakfı Gençlik Kolları Başkanı Baki Batman’ı konuk ettik. Vakfın nosyonu, vizyonu ve misyonu üzerinde konuştuk. 2014 çerçeveli önceliklerini, Erzurum için öngörülerini ele aldık. Gurbetten Erzurum’a bir hizmet ve beyin fırtınası estirmeyi amaçladığımız bu söyleşileri ilgiyle okuyacağınızı umuyor, Ankara’dan gönül dolusu Dadaşca selam ve muhabbetlerimizi iletiyoruz.

Süleyman GÜRAKSIN

 

ERZURUM, SEVENLERİNİNDİR… ERZURUM, HEPİMİZİNDİR.

ERZURUM: Vakfın kuruluş süreci ve tarihçesi nedir?

BATMAN: 1960’larda “hemşehri birliği olarak faaliyette bulunan” kuruluşumuz, 1986 yılında o dönemin siyasileri, bürokratları ve iş dünyası ile birlikte vakıflar genel müdürlüğü’ne müracaat ederek “bu bikrlikteliği” vakıf olarak tescil ettirmişler ve o günden bugüne “Erzurum vakfı”, tüm Erzurumluların başkentteki buluşma noktası olmuştur.

VAKFIN VİZYONU VE MİSYONU

ERZURUM:Erzurum Vakfı’nın misyonu ve vizyonunu tarif eder misiniz?

BATMAN:Erzurum vakfı, sıladaki Erzurumlularla Erzurum arasında bir köprü olmuş, şehrin dinamiklerinin başkentteki sesi olarak hizmetini bugünlere kadar ulaştırmıştır. Bugün Erzurum vakfı, gerek TBMM’de, gerek bürokraside, gerekse iş dünyasında “Erzurum için yüreği çarpan tüm hemşehrilerinin” birlik ve beraberliğini temin eden bir çatının adıdır.

Erzurum vakfı, sosyal sorumluluk projerine önem  veren, bünyesinde var olan akademisyenleri ile şehre ve ülkeye katkı sağlayabileceği düşünülen projeleri gündeme getiren ve takip eden, bir baskı grubu oluşturarak hemşehrilerinin hak ve menfaatlerini arayan, onları buluşturan, bir arada tutan, vatan-bayrak-millet üçlüsünü özünde barındıran ve Erzurum dışındaki vatandaşlarımızın da Ankara’daki evidir.

VAKFIN ÖNCELİKLERİ

ERZURUM: Çok moda bir ifadeyle soralım, Önceliğiniz nedir, ya da kırmızı çizgileriniz?

BATMAN: Önceliğimiz, Erzurum’un “marka şehirler içerisinde hak ettiği konumu almasında yapılacak her türlü çalışmada aktif olarak yer almaktır”.

Önceliğimiz, şehrimize yönelik  master planların hayata geçirilmesini ve şehrin değerlerinin kamuoyu ile buluşturulmasını sağlamaktır..

Önceliğimiz, Erzurum’da, Ankara’da ve ülkemizin her ilinde şehrimizle ilgili yapılacak tanıtımlara etkin katılım sağlamak, şehri en iyi şekilde temsil edebilmektir.

Bizler, Erzurum vakfı olarak, birlik ve beraberliğin önemine her fırsatta vurgu yaparken, ülke olarak kalkınmanın da bu düşünce yapısı ile gerçekleşeceğine inananlardanız.

ERZURUM TARİFİ

ERZURUM: Gurbetten bir ERZURUM tarifi, ya da Vakfın Erzurum tarifi nedir?

BATMAN: Bizler, başarı’nın, bir birlik ve beraberlik öyküsü olduğunun bilincindeyiz.

2014 atılım yılımız olsun… Erzurum, Türkiye Cumhuriyeti tarihi için önemli bir şehirdir. Bu ülkenin kuruluş harcı’nda “Erzurum vardır”. Mustafa Kemal Atatürk’ün, bir Erzurumlu olarak, bu ilden temsili, şehrin geleceğe olan bakış açısının da bir tezahürüdür. Erzurum, Erzurumlu, geçmişte olduğu gibi bugün de “yakın geleceği iyi okuyan”,  mukaddesatlarına saygılı, ülkenin birlik ve beraberliği yönünde her daim önde olan, bütünleştirici, kucaklayıcı bir bakış açısıyla meseleleri değerlendirmektedir.

2014 ÖNGÖRÜLERİ

ERZURUM: 2014 sürecinde Vakfın Erzurum için öngörüleri…

BATMAN: 2014 yılında, Erzurum’u bu yönleriyle de tanıtacak, bilgilendirme materyallerinde, Erzurum vakfı, üzerine düşen sorumluğu yerine getirecektir. Erzurum’da olsun, başkent Ankara’da olsun, bu yönde yapılacak, yapılabilecek panel,  seminer, çalıştay türü faaliyetlerde, bizler hazırız. Şehrin tanıtımına yönelik yapılacak yurt içi ve yurt dışı fuarlarda, Erzurum vakfı olarak, şehre katma değer yaratabilecek her türlü çalışmada varız. Şehre kazandırılacak dinamiklerle ilgili yapılacak çalışmaların aktif olarak sürdürülmesinde “Erzurum vakfı”na düşecek, her görevi, asli görevimiz olarak göreceğimizi taahhüt ediyoruz. Çünkü biz, şehrimizi ve insanlarımızı yürekten seviyoruz.

Ve, ilimizin hak ettiği seviyeyi yakalaması konusunda kararlıyız. İşte bu noktada, hem Ervak’la, hem Erdef’le, bir arada hareket etme konusunda önemli bir birliktelik oluşturduk. Kurumsal çerçevede, Ankara’da gerçekleştirilecek “Erzurum” ile ilgili her etkinlikle bir arada olacağız…  Erzurumluların gücüne güç katacak, “birlik ve beraberliğimizi” tesis edeceğiz…

TANITIM SEFERBERLİĞİ

ERZURUM: ERZURUM için tanıtım seferberliği ve buna katkılardan söz ediyorsunuz.  Bu süreçte ne yaptınız, ne yapacaksınız?

BATMAN: Bunun ilk semeresini 15 mart’ta, Ankara büyükşehir belediyesi ile birlikte tüm dernek, federasyon ve vakıfların iştiraki ile Ankara’da başlatıyoruz…Sonrasında, Ankara’daki Erzurum günlerinde bu tabloyu yine görecek, birlikteliğin verdiği gücü her kesimde hissettireceğiz.Erzurum vakfı olarak, teknolojinin nimetlerinden yararlanalım istedik ve www.erzurumvakfi.org.tr  adresimizde bir online bağış sitesi oluşturduk. Artık her Erzurumlu, sitemizden, online bağış hattımıza girdiğinde hem aidatını, hem de bağışını rahat bir şekilde yapabilecek. Yurt içi ve yurt dışı tanıtımlarımız ile önemli bir kaynak oluşturacağımız düşüncesindeyiz. Vakfımızın bir başka çalışması da üniversitede okuyan öğrencilerimize burs imkânı tanımasıdır. Şu an, tıp fakültesinde, kamu yönetiminde, hukukta, radyo tv halkla ilişkilerde okuyan öğrencilerimize 8 ay üzerinde 100 tl. Burs vermekteyiz. 2014-2015 dönem için burs alacak öğrencilerin vakfımıza nüfus cüzdan fotokopileri ve öğrenci belgeleri ile başvurmaları halinde bu uygulamamız yeni dönemde de devam ettirilecektir. Amacımız, daha çok öğrencimize ulaşmak, hayırsever hemşehrilerimizle onları buluşturabilmektir. Yine bir farklılık olarak, hemşehrilerimizin bağışlarıyla, ihtiyaç sahiplerine giysi ve ayakkabı desteği sağlamakta, onları sevindirmeye çalışmaktayız. Yardımlaşma konusunda bu çabamızın artarak sürdürülmesinde tüm hemşehrilerimize bu vesileyle teşekkürü bir borç biliriz.

AB SÜRECİ VE PROJELER

ERZURUM: AB sürecinde hizmet perspektifiniz..

BATMAN: 2014 yılında, ab projelerinden faydalanılması konusunda Türkiye ulusal ajansı ile çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Hazırladığımız, genç istihdamı, kadın istihdamı ve mesleki eğitime yönelik projemizle ümit ediyoruz ki şehrimize önemli bir katkı sağlayabilecek ve bilinçli toplum oluşturulması yönünde bir katkı oluşturabileceğiz.

ERZURUM: Birlik ve beraberlik vurgusunda bulunuyorsunuz, bundan ne anlamalıyız?

BATMAN:Tüm çalışmalarımızda, önceliğimiz, “birlik ve beraberliğimizin” sürdürülebilirliği üzerine kurulmuştur. Bizler, kendi egolarımız üzerinden değil de, biz üzerinden hizmet üretebilirsek, başarı kendiliğinden gelecektir. Buna inanıyoruz ve çalışmalarımızı “biz” konsepti üzerinden yürütüyoruz. Bu çabanın, başkent’te, önemli bir baskı grubunun oluşmasına zemin hazırlayacağı kanaatindeyiz.

Mevlana’nın sözüyle sonlandıralım ;…Seviyoruz ve hayatımızın iyiliği bu yüzden… İnanıyoruz ve yaşantımızın güzelliği bu yüzden…

ERZURUM’UN ÖZLEMİ NE OLMALI?

ERZURUM: Erzurum neyi istemeli sizce..

BATMAN: Hızlı tren’i isteyelim, hafif raylı sistemi hayata geçirelim… Bugün, Türkiye dünden daha iyi durumda…  İller arasında, ulaştırma bakanlığımızca gerçekleştirilen, hızlı tren çalışmaları, insanların en kısa sürede, en iyi şekilde buluşabilmelerinin önünü açtı. Ankara merkezli, Eskişehir, Konya, İstanbul hazır… önümüzdeki yıllarda İzmir, Antalya, Sivas hazır olacak… hat, Erzincan’a kadar gelecek… Mutlaka ama mutlaka, doğu’nun merkezi Erzurum’u da, bu çalışma içerisine dahil etmeliyiz… Ankara’da, Erzurum’a ve Erzurumluya güven doruk noktadadır. Bizler, birlik ve beraberlik içerisinde, taleplerimizi ısrarlı bir şekilde takip eder isek, inanıyoruz ki, Erzurum’da “hızlı tren” ile tanışabilecektir. İşte bu noktada, valiliğimizden, belediyemize, iş dünyasından, esnaf kesimine, üniversitelerimizden, kalkınma ajanslarından, sivil toplum örgütlerine kadar herkese, her kesime önemli görevler düşmektedir. Arzu edeceğiz, talep edeceğiz, takip edeceğiz. Ve, hızlı tren’i, Erzurum’a getirecek, Erzurumluyla tanıştıracağız.

HAFİF RAYLI SİSTEM

Keza, şehir için önemli olduğunu düşündüğümüz “hafif raylı sistemin hayata geçirilmesinde” de ısrarcı olmalı, başta Yenişehir, Dadaşkent, Yıldızkent olmak üzere, gelişme potansiyeli yüksek noktalara bu sistem ile ulaşmalıyız.Takdir edersiniz ki, kent nüfusundaki hareketlilik, her geçen gün artmaktadır.

Üniversitelerimizin potansiyelleri artmakta, kış turizminden kaynaklanan yerli ve yabancı misafirlerimiz çoğalmaktadır.Şehrin, sağlık turizmi açısından da hak ettiği konumu yakalaması ile bu hareketlilik artacak ve ulaşım ihtiyacı önemli bir artış gösterecektir. Kaynakların en verimli şekilde kullanımı, toplu taşıma imkanı sağlaması ve şehrin siluetine yapacağı olumlu katkı da göz önüne alarak “hafif raylı sistemi” konuşmalı, tartışmaya açmalı, fikri anlamda da asgari müşterekte buluşabilmeliyiz.

KIŞ TURİZMİ

Palandöken, kış turizminin merkezi olmalı.. Yapılan yatırımlarla, kış turizminde önemli destinasyonlardan birisi haline gelen şehrimizin, yapılacak yatırımlar ve kalifiye elemanlarla arzu edilen getiriyi sağlayabilmesi noktasında yapılacak çalışmalar oldukça önemlidir.

ERZURUM: Vakfın nihai hedefi nedir, bu çerçevede mesajınız..

BATMAN: Erzurum vakfı, şehrimizin tanıtımı noktasında kendi yapacağı çalışmalar haricinde, yapılacak çalışmalara da aktif katılım sağlama konusunda hazırdır. Bu konuda, vakfımız,  gazetemizde, veb sayfamızda, sosyal paylaşım sitelerinde, fuarlardaki standlarımızda, gönüllü hemşehrilerimizle sürdürülebilir bir katkı sağlama çabası içerisindedir. Erzurum dışındaki Erzurum tanıtımlarında birlik ve beraberliği tesis etmeliyiz… Şehir tanıtımları, Erzurum dışında, sılada yaşayan hemşehrilerimiz için, Erzurum’la buluşma, hasret giderme noktalarıdır. Bu tanıtımlar, şehirlerin aynı zamanda bulundukları illerdeki vatandaşlarla da kültür alış verişlerine imkan sağlamaktadır.Katılımın yüksekliği, buruk insanlarımızın sayılarının azalması, birlik ve beraberliğimizin kamuoyunda tesisi açısından yapılacak bu tanıtımlarda bir konsensus oluşması şarttır. Buluşma, ortak aklın, ortak yüreğin bir araya gelmesi ile taçlanabilir. Vakıflar, federasyonlar, dernekler, iş dünyası oluşumları bu çalışmalarda birlikte hareket etmelidir. Şehrin, şehir dışında da kenetleniyor olması, baskı grubu oluşturulması açısından da önemlidir. Bir olmanın, bir arada olmanın; başarı kriterinin yükselişinde etkisi büyüktür. Şu unutulmamalı ki; Erzurum, sevenlerinindir… Erzurum, hepimizindir.”

 
Eğitim Bir Sen, yeni binasına kavuştu
 
erzurum diyanetsen. org yayın hayatına başladı
YORUMLAR
Toplam 17 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
HALUK B. 1 Eylül 2014 Pazartesi 15:26

ERZURUM'A GURBETTEKİ ERZURUMLULAR BÜYÜK BİR HASRET DUYMAKTADIRLAR. ANCAK ERZURUM'DAKİ ERZURUMLULAR, ŞEHRE HİÇ SAHİP ÇIKMAMAKTA VE DIŞARIDAN YÖNETİCİ İTHAL EDER DURUMA DÜŞÜRÜLMÜŞTÜR. NEDENLERİNİ İYİ SORGULAMAK VE GERÇEKÇİ CEVAPLAR BULMAK ZORUNLULUĞU VARDIR.

Yorumu oyla      7      5  
Eğitimci Yazar Ayhan Şahin 1 Temmuz 2014 Salı 15:42

Sevgili Baki, sizi önce önemli günlerde gönderdiğiniz nefis mesaj örnekleriyle sonra bizzatihi tanıdım. Milli ve manevi bağlılıkları olan ideal bir gençsiniz.Tebrik ediyorum sizi. Sizin bu yönleriniz bana onbeş yirmi yıl önce "Dadaşa Çağrı Gazetesi" köşe yazılarımın birinde kalemimden çıkan bir sözümü hatırlattı:"Her Türk Türkiye sevdalısıdır ama Erzurum Dadaşı kara sevdalısıdır". İller arasında İLK'leri en çok olan Erzurum şimdiye kadar karşılığını gördü mü?İşte burası meçhul. Görseydi bugün iki üç Erzurum nüfusu Ankara, İstanbul, Bursa,İzmir vs. de olur muydu? Doğunun şartlarından dolayı illeki göç olacaktı. Önem verilseydi açıkçası yatırım yapılsaydı bu kadar olamayacağı kesindi.Görevini yapmayan yerli yabancı yetkililer diğer bir değişle aydınlarımız, bürokratlarımız, üniversiteler utansın.Daha ne diyelim. Sevgili Baki sonuç olarak sizin gibi taşın altına elini koyan civanmert gençlere ihtiyacımız çok.Ne demiş şair "Sen yanmazsan ben yanmazsam nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa"

Yorumu oyla      7      4  
Huseyin Yetimoglu 14 Nisan 2014 Pazartesi 20:55

Kendi özel gönlü guzel kardeşimiz Baki Batman beyin calismalarini takdirle izliyor ,kendisine calismalarindan dolayı sukranlarimi sunuyorum..

Yorumu oyla      7      4  
Göktürk KOLUMAN 14 Mart 2014 Cuma 00:58

GURBETTEKİ ERZURUM başlıklı söyleşinin ilkini keyif alarak okudum. Erzurum'un gurbetteki sesini bizlere duyuran Erzurum gazetesine teşekkür ediyorum. Sunumu gerçekleştiren Süleyman GÜRAKSIN beyi bu başarılı çalışmasından dolayı can-ı gönülden tebrik eder,daha nice GURBETTEKİ ERZURUM söyleşilerinin devamını diler, sabırsızlıkla beklerim. GENÇLERİMİZ, YARINLARIMIZ DEMEKTİR. GENÇLİK, GELECEK DEMEKTİR. Erzurum Vakfı Gençlik Kolları Başkanı Baki BATMAN kardeşimizin de bize yansıyan samimi ve içten duygularını,birlik ve beraberlik içerisinde,geleceğe ışık tutan konuşmalarını yürekten kutlarım. Bu söyleşi herkesi dinamitleyecektir. Emeklerinize, güzel yüreklerinize sağlık Dadaş'lar..

Yorumu oyla      8      4  
Bayram AKSOY 13 Mart 2014 Perşembe 22:27

Öncelikle tüm erzurumlu ağabeylerimi ve kardeşlerimi selamlıyorum.Baki Batman kardeşim bir erzurumlu olarak milli ve manevi duygu ve düşüncelerini harikulade bir şekilde dile getirmiş veprojelendirmiştir.kendisine başarılar dilerim.bizlerde her zaman davasında yaninda olmaya gayret edeceğiz.allah cc yar ve yardımcısı olsun.

Yorumu oyla      8      4  
Merter 12 Mart 2014 Çarşamba 22:22

Gurbetteki Erzurum dizisinin gerçekten iyi düşünülmüş ve faydalı bir proje olduğunu değerlendiriyorum. Bu projenin planlayıcısını ve katkıda bulunarak devamını sağlayanlara sonsuz teşekkür ediyoruz.

Yorumu oyla      7      4  
Selçuk ÇATAKÇI 11 Mart 2014 Salı 18:18

Bu güzel söyleşiyi gerçekleştiren sayın Süleyman GÜRAKBIN Beyefendiye ve Erzurum Vakfı Gençlik kolları Başkanı Baki BATMAN kardeşime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Yorumu oyla      8      5  
DADAŞ 25 11 Mart 2014 Salı 02:16

Söyleşiyi okuyan herkes sanırım okuduktan sonra şuan benimde hissettiğim duyguları hissetmiştir.Geçmişimize yakışan, Ceddimize yakışan, Erzurum'a yakışan, Dadaş'a yakışan bir şekilde, milli duygularla, mazideki ihtişama kavuşma temennisiyle, Erzurum'un hakettiği yerde olmasına yönelik çok güzel bir söyleşi olmuş. Sayın Süleyman GÜRAKSIN'ı ve Erzurum Vakfı Gençlik Kolları Başkanı Sayın Baki BATMAN'ı bütün samimiyetimle yürekten tebrik ediyorum..

Yorumu oyla      8      4  
murat tasdemir 10 Mart 2014 Pazartesi 23:17

vakfimizin gençlik kollari baskani sayin baki batman vakfimizin faaliyetlerini ve geleceğe donuk projeleri anlattigi muhteşem bir soylesi olmuş okurken heyecanlandim teşekkürler baskanim Allah yar ve yardimcin olsun

Yorumu oyla      9      4  
K. ÖZEL 10 Mart 2014 Pazartesi 20:35

Keyif alarak okuduğum bu söyleşide ERZURUM'umuzun özlem duyduğu tabloyu gördüm. Bu tabloyu oluşturan, yansıtan, sergileyen Sayın GÜRAKSIN'a ve Sayın BATMAN'a teşekkürlerimi sunarım.Birlik ve Beraberlik içerisinde hepimizin bu tablonun içinde yer alması hepimizin birseyler yapma konusunda yardım etmesi gerekir. Siz bunu yansıttınız emeğinize sağlık...

Yorumu oyla      9      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Topbaş: ‘Erzurumlu..Anadolu’nun güzel insanları..’
Erzurum’un düşman işgalinden kurtuluşunun 96. yılı dolayısıyla Bostancı ...
Yavilioğlu’ndan Alvarlı Efe vurgusu
Yavilioğlu, Erzurumlu Alvarlı Muhammet Lütfü Efendi’nin bu bölgede vermiş ...
Kadınlar Gününü karanfille kutladılar
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Palandöken Belediye Başkanı ve Başkan ...
 
Yılın annesine hediye yağdı
Büyükşehir Belediyesi Başkanı Av. Ahmet Küçükler ve eşi Ayşe Küçükler’in maddi durum çerçevesinde
4 bin 520 paket kaçak sigara ele geçirildi
Erzurum’da polis ekiplerinin şüphelenerek durdurdukları otomobilde yapılan ...
‘Kadına şiddete Hayır…!’
Mobbing ile Mücadele Derneği Erzurum Temsilci Başkanı Jale Hülya Alcan, ...
 
AÖF, kadın sorunlarına ışık tuttu
Erzurum Milletvekili Fazilet Dağcı Çığlık, dünya kadınlar gününün ülkemizde ...
Bakan Güllüce Doğu turunda
Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Kars’a geldi.
Yılmaz: ‘İslam'da kadın en değerli varlıktır’
AK Parti Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva